Ημερίδα ενημέρωσης για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα από τον Δήμο Φλώρινας (ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, 2023)
: Εμείς ως Δήμος έχουμε ενταχθεί σε ένα δίκτυο που λέγεται Δίκτυο Υγειό Πόλεο και κάνουμε διάφορες ενημερώσεις, κυρίως διαδικτυακές είναι αυτές. Βέβαια σήμερα γίνονται και διαζώσεις, που αφορά θέματα υγείας σημαντικά που ενδιαφέρουν τους πολίτες και καλούμε γιατρούς, επιστήμονες να μας κάνουν κάποιες ομιλίες. Αυτό το πρόγραμμα σήμερα που θα παρουσιαστεί είναι σε πανελίδιο επίπεδο, λέγεται Μελήτη, αφορά, είναι μια ενημέρωση για το καρκίνο του πνεύμονα, γίνεται ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας με τη συνδρομή τοπικών γιατρών, όπως είναι η κυρία Λογούλη και την ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Και να σας καλωσορίζω λοιπόν σε αυτή την ενημέρωση και θα ήθελα να δώσω λόγο στην αντίδημη μου του κυρία Φουρδούλη για ένα σύντομο χαιρετισμό. Καλησπέρα κι από εμένα. Ευχαριστούμε πολύ που είστε σήμερα κοντά μας. Θα σας καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου στην μέγεθα με ενημέρωση και αισθητοποίηση για την έγκαιρη διάρκεια του καρκίνου του πνεύμονα. Παρ' κρονί μου, όπως είπε και ο κ. Κάτης, είναι Μελήτη. Την διοργανώνει ο Δήμος Φλόρνας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδικτυακό Δημοτικό Δίκτυο Υγιών Κόριαων, όπου είμαστε και μέρος, είναι το ΚΕΠ ΥΓΙΑΣ. Μπορείτε να πείτε, να πατήσετε και επιχειρία Δ. Φλόρνας και να κάνετε και εντραπή σε αυτό. Είναι πολύ πλήτη η διαδικασία, δηλώνεται κάποια στοιχεία, ονοματεφόνημα, ηλικία και φύλλο και από εκεί και πέρα έρχονται τηλέφωνο και ημέρι να το θυμάμαι καλά και έρχονται ενημερώσεις για το τι, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα που ανήκει, τι εξετάσεις πρέπει να κάνετε. Με την κατεβαίχτεση μετά από αυτό έρχεται κάποιο mail ή δέχει όλοι και κάνει εξετάσεις και σας ενημερώνει πότε πρέπει να επαναλάβετε τις εξετάσεις σας. Όσοι τελειώζει μπορείτε να πείτε να το βρείτε και να κάνετε και εντραπή σας στη πλασμόρμα. Θα θέλα να ευχαριστήσω τη κυρία Δ. Βούλη, το Μαΐ σήμερα, Βούλη, κοντά μας. Ο καρκύνος του πνεύμονα είναι ένας καρκύνος ο οποίος νομίζω είναι ο πρώτος εθνισμός. Θα τη κάνω λαθός από αυτά που έχω δει και εγώ. Διαγνώζεται πολύ δύσκολα και πολύ αργά, γιατί είναι κάτι που δεν φαίνεται αν δεν κάνουμε εξετάσεις, αν δεν πάμε να ενημερωθούμε, γι' αυτό το λόγο είμαστε και σήμερα εδώ. Δεν θα σας κουράσω άλλο, σας ευχαριστώ πολύ. Και να πουλάχνουμε τη κυρία Δ. Βούλη σε όλα τα ενδιαφέροντα που έχουμε. Καλησπέρα και από μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Δ. Βούλη μας για την πρόσφυση και να ευχαριστήσω και εσάς που σήμερα ήρθατε εδώ για να παρακολουθήσετε την ομολογία με θέμα ημέρους και ευησυχοποίηση για την πιο ευδιάγνωση του καρκύνου πνεύμονα. Η σημερινή ομολογία πραγματοποίηση είναι η πρωτοβουλία της Εταιρείας Νοσημάτων Φόρατος Ελλάδος σε συνεργασία με το Ελληνικό Δημοκρατικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων με την Ελληνική Υποστήριξη της Ελληνικής Δημοκρατικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Υγιωθόνθονατος Παιδιάς Πέγγιο και της Ένωσης Μεχονολόγων Ελλάδος. Ας του μου στώ τα λίγα πράγματα για την Εταιρεία Νοσημάτων Φόρατος Ελλάδος, η έδρα της οποίας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Ο σκοπός της Εταιρείας Νοσημάτων Φόρατος είναι η θεολογική και γενικά η επιστημονική προώδηση της ενεργητικής και θαμωσμένης νευρονομικίας, αυστοτελώς και διασυνδετικά με τη θαλατοχερουργική, την ιατρική της εργασίας και την αλληλεγιολογία. Ο δεύτερος σκοπός της είναι η αντιμόρφωση των πνευμονολόγων και των ιατρών συναφών υλικοτήτων και ο τρίτος είναι η μεγάλη μέσοδιαύωση προς τα ρευρή κοινών της προληκτικής ιατρικής πνευμονολογίας και προληκτικής ιατρικής των επαγγελματικών νοσημάτων φόρατος. Στα πλαίσια του σκοπό πραγματοποιείται και η σημερινή ομιλία. Τι είναι όμως το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγεών Πόλεων, μέρος του πριν και δημοσφόρητος. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγεών Πόλεων, του Φαγγός του Εργασμού Υγείας, έχει ως αποκλειστικό του σκοπό την πρόληψη των νοσημάτων, την προαγωγή της υγείας, τον προσυπτωματικό έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων της Ρουκεδίνου και η γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων πολιτικών διαδράσεων στο πεδίο της δημόσκης υγείας. Σημαντική αναγνώριση των πολιτικών προσφοράτων αποτελεί η επιστοποίηση του τομίου με το 2010 από τον Παρμόσμιο Οργανισμό Υγείας ως ένα εθνικής εμβαίλειας δίκτυο πολιτών που ακολουθεί τα κλητήρια και τη μεθοδρομία του Παρμόσμιου Οργανισμού Υγείας. Σε αυτή τη διαφάνεια βλέπουμε και τους υπόλοιπους δίδους οι οποίοι συμμετέχουν στον πρόγραμμα. Και τώρα θα μιλήσουμε για τον καρκίνο. Θα μιλήσουμε για τα έκλαια, για τα συνθώματα και την έγκληρη θεάγνωση που συμβιώνεται στην αξιωτική τομογραφία χαμηλής δόσεις. Ο καρκίνος, ο οποίος δυστυχώς είναι μια παγκόσμια επιδημία και σύμφωνα με τα ευδεομένα της ελληνικής στατιστικής αρχής στην Ελλάδα νοσούν επισχύως 7.000 άτομα. Τέτοια. Λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους. Πρώτον και κύριο είπε το καθοσματική συνήθεια, για την οποία θα αναξύπνουμε και εγώ. Ο επαγγελματικός κίνηνος. Πολλά άτομα εξαιτίας της επαγγελματικής ζωοδραστηριότητας είτε συνέχουν εθάλη ή πίσα, έχονται σε επαφή με αμύατο ή εκτείνεται σε παλαια μέτρα, το οποίο είναι η μέτρα του κενογόνα. Η περιβαλλοντική μόρηση, η οποία προέρχεται από την καύση των πιο μηχανικών, των νέων μηχανιών. Από τα τζάκια, από τα καυσέρια των ευθυκίνητων. Η αθμοσφαιρική λύπανση εσωτερικών χώρων, η οποία προκαλείται από την καύση βιωμάσας. Αυτό όσο για τη θέμα σε όσο και για το μαγείρεμα και θεωρείται καρκίνο μόνος και αυξάνει τον κεντίνο ανάπτυξης καρκίνου. Το καρκίνισμα αποτελεί την βασική αιτία ανάπτυξης καρκίνων του νέφωνα. Και η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπήρχε το καρκίνισμα, ο καρκίνος ήταν μια πολύ σπάνια νόσος. Είναι πολύ σωστά τεχνιωμένος η σχέση του καρκίνισματος με τον ανάπτυξη. Ο σχετικός κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του νέωνα εκτιμάται πως είναι δέκα με τρίαντα φορές μεγάλη δόση σε σχέση με τους μη καθνιστές. Εξαρτάται από τον αριθμό των ξυλάρων, την πλυκία έναψης καπνίσματος, την ένταση της συσφνής του καρνού, της ύστες των ξυλάρων. Τέτοιου καπνίσματος παίζουμε όλο. Βέβαια, η επίπευση του καπνίσματος στην επιβίωση είναι όσο εξαρτώμεν. 50% των καπνιστών, 25% ή περισσότερο ξυλάρ πριν ημέρα, θα επιβιώσουν μέχρι την ηλικία των 70 ετών. Ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των μη καθνιστών είναι ομμόνη της εκατόν. Ο κούρις κόσμος έρχεται σε επαφή με τον ανταχνωτικό ξυλάριο, θα αναπτύξουν όλοι καρκίνο. Όχι, σημαντικό ρόλο παίζει και η αισθησία του επικοιμένου ακόμα. Γιατί ο αγωνίδητος δεν φέρει. Αλλά ομμόνη της εκατόν των περιπτώσεων καρκίνων του πνεύμονα συμβαίνει σε καθνιστές. Και η κόρτρα που είναι 20% των καθνιστών θα αναπτύξει με καρκίνο του πνεύμανα, ένας στους εννιά. Τι λέει όμως το παθητικό καθνισμα. Το παθητικό καθνισμα συμβισφέρει στον αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του πνεύμανα σε μη καθνιστές. Μελέτες έχουν γίνει και έχουν αποδείξει ότι ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου σε μη καθνιστή μπορεί να αυξηθεί κατά 24% εάν συμβατική μη καθνιστή. Φυσικά ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος όταν επτύχνει την πνευμαία ή εύκολη. Εξαρτάται σαφώς και αυτό από τα χρόνια ελπίσεις και την ποσότητα του νηστιγάδου. Και είναι τώρα τα συμπτώματα. Το πνευματιστικός, το δύσκολο του πνεύμανα είναι συμπτωματικός. Και όταν είναι συμπτώματα, τα συμπτώματα αυτά δεν είναι ιδικά. Παλαιόντου σφάει ο βύχας. Ο βύχας συμπτώματης είναι ένα από τα συμπτωματικά καθνιστές. Και υποτιμάται. Ο καπνιστής συνήθως εκκυνητοποιείται όταν αλλάζει η κρυά και το καρκίρας του βύχα. Η δύσκολια επίσης είναι πολύ συνηθισμένη στους καπνιστές μας. Μια επιδείμιση της δύσκολιας συνήθως αποδίδεται είτε στην ηλικία είτε στην αύξηση του σωματικού βάρους. Παρ' όλα αυτά ο νους μπορεί να υποκρύπτει και μη ανεστρέψει μια ασθένεια όπως είναι ο καρκίρους. Αυτό όμως που περισσότερο δουμάζει εκεί στους ασθενείς είναι η αιμόπτιση, δηλαδή εμφάνιση έναντος καρτίελ. Βέβαια, κι άλλες παρτίσεις μπορεί να αποκραιώσουν αιμόπτιση, όπως η χρονιά προκύπτω. Παρ' όλα αυτά όμως η αιμόπτιση μπορεί να είναι ένα από τα συνθόματα του παρκίρου του πνεύματος. Υπάρχει και ένα άλλο, όπως παρ' όλα αυτά η γραχνάδα ή ο πόνος στον όμο, στον δηρυκής και στη μέση, ή κάποια εντοπισμένα κεφαλαιογεία και άλλα μη ειδικά συνθόματα ή κακουχεία ή απολύσεις σημαντικού βάρους, τα οποία εκφανίζονται στις ημείες όταν ο καρκίος έχει υποχωρήσει και έχει βόρει σχέση με τα στάσεις. Η Αιγέ πέρας πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί πάνω από το 65% των περιπτώσεων καρκίων του πνεύματος παρουσιάζεται σε άτομα ηλικίες 65 ετών και άλλων. 1,29% σε ασθενείς 75 με 84 ετών και 1,8,3% σε ασθενείς άνθρωποι 85 ετών. Τι είναι δόξα της γυναίκης. Ο καρκίος του πνεύμανα είναι δεύτερος σε συχνότητα μετά τον καρκίον του μοσχούς της γυναίκης. Τι μπράς, ως αριθμός γυναικόρος, παιδέται με το καρκίον του πνεύμανα παρά το καρκίον του μοσχού. Από το 1.950 ετών υπάρχει αύξηση της συμμετότητας από το καρκίον του πνεύμανα στις γυναίκες πάνω από 600% για πλούστατα αξιωτική και καπιστικής δύναμης. Άρα τι μπορούν να κάνουν γι' αυτόν, όταν καπνίζουν ή άμα καπνίζουν αντιδροπόμους. Ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίων απαρτώνεται ανάλογο με το μοναδικό διάστημα από τη διαποπή του καπνίστατος. Το ιδιοκρισσί και για τους πολιτικούς καπνιστές. Και φυσικά η μείωση της έκκλησης στο καρκίον, η μείωση της έκκλησης σε επαγγελματικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες που δουλεύουν με καρκίον, μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ στην ανάπτυξη του καρκίου. Τελικά, ένα 5% του καρκίου αποδίκοδης στην επαγγελματική ενασχόληση, το 1% στο νεοσερτήριμαση και το 87% στη καπνισματική συνήθεια. Ένας τους εννέα καταστές θα αναπτύξουν το καρκίον του πνεύμανα. Δώστε μου όμως λίγο και κάποιους άλλους κύκλους καρκίνων με καλύτερη συμμότητα στην επαγγελματική ένδοση. Το 20,3% οφείλει στον πνεύμανα, το 22,3% στον καρκίον του παχυρό σελέφ, το 7,2% στον καρκίνο του μαστού, 7,0% στον καρκίνο του επαγγελματικούς. Όμως, όπως είδαμε, καταλήμουμε ότι μεταξύ των καρκίνων, ο καρκίνος του πνεύμανα ευθύνεται για τους περισσότερους θεράδους. Κάθε χρόνο φιλίγνουμε από τον καρκίον του πνεύμανα περισσότερα θύματα από όσα τον καρκίον του παχυρό σελέφ του προστάθηκε και διμαστού μαζί. Παρά τα προγράμματα πρόληξης και διακοπής του καρκίου μας, που συνεχίζουν να αποτελούν πρωτεότητα, ο καρκίος του πνεύμανα έχει αποκοπήσει ενώ υπάρχει μόνο ένα σχέδινος με το οποίο συναμπαρμένει η αγνομία. Έτσι, φτάσαμε στην πλώδια του ίσου, η οποία έχει κατευθεωθεί ως την κακόσιμη ανέα καρτάκια του πνεύμανα και το μήνυμα που θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε είναι ότι η έγγελη διάρκωση σώζει ζωές. Η Αμερικανική Ομολογική Εταιρεία προτείνει, έχει συνάψει οδηγεία, σύμφωνα με την οποία οι ασθενοί, οι καθοριστές και οι πρωενκαθοριστές πρέπει να παρακολουθούνται με χαμηλής δόσης ασθενοκολία αξιονική φόραθος κάθε χρόνο. Ας δούμε όμως και ορισμένες μελέτες του συμβουλού σε αυτό. Μια μελέτη, η οποία τραγουδοποιήθηκε στην ανεκτή καρταγελίας Ματάκης, δόθηκε στο Μυρ Κιλιοπιτζέου με εμποσμέτηση το 2011, καταλήθηκε στο συμβέρασμα ότι χρειάζεται να το σκρίνει με την χαμηλής δόσης αξιονική φοραθία φόραθος, ελατώνει τη φιλισμότητα από καρτίνο του μπλέμονα σε έναν ποσοστό 20% και 24%. Η αντίστοιχη εταιρεία στην Κίνα προτείνει και αυτή τον ηττήσιο βουσιτωματικό έλεγχο με κανείς δόσης αξιονική φοραθία φόραθος για τη χαμηλής θέση. Και στην Ελλάδα τι γίνεται. Έχουμε του σύστημα το Λαμμένο Θεραπέδρο που είναι το πατρινό πρόγραμμα πρόεψης και ιδεραπείες του καρτιού Νέγματο. Είναι μια κοινοτόμος πρωτοβουλία της εταιρείας του Συμβάτου Πάρτος Ελλάδος και τελειωμένη μια εξελικτή ενημέρωσης για την αξία του βουσιτωματικού ελέγχου του καρτίνου του μπλέμουνα. Αφορά στην ενημέρωση των πολιτών και στη σύσταση των ομιακικών οδηγιών. Στα πλαίσια της πλειοτωνιανούς πρόληψης η Ελληνοτθέ μας λέει ότι η δεκοπή του καρτισματος αποτελεί τη μόνη πρόληψη τόσο για τη χρονιακοφαρτική πνευμονοπάθεια όσο και για το καρτίνο του νέγματο. Παράλληλα αναφέρεται ότι μεταξύ των νοσημάτων που αποδίδονται κύριως στο κάθισμα συνεπελέγονται και η χρονιακοφαρτική πνευμονοπάθεια η οποία αποτελεί παγκοσμίως την τρίτη αιτία θανάτων και την πέμπτη αιτία αναπήριας ενώ ο καρτίνος του μπλέμουνα είναι ο πιο δανατηφόρος καρτίνος κομποσμίως. Στα πλαίσια της δευτερογενούς πρόληψης προτέπει όλους τους μεγγονολόγους να συνταγωγραφούν τη χαμηλής δόσης αξιονικής φωμωγραφίας φόραγος σε ασθενείς υψηλού κίνδυου όπως συχνώνει οι καπνίστες στο πλαίσιο του πρόσωποματικού ελέγχου του καρτιού του πνεύματος ως τη μόνη εξέταση η οποία οδηγεί στην έγκαιρη προάγνωση και κατά συνέπεια στην οριστική αντιμετώπιση. Τι είναι όμως η χαμηλή δόση της αξιονικής φωμωγραφίας φόραγας. Είναι η μοναδική εξέταση προς συμπτωματικού ελέγχου η οποία αναθέεται στον καρκίνο του πνεύματος. Δηλαδή είναι το κρίσιμο του καρκίνου του πνεύματος σε πολύ αρχικά στάδια πριν την προθοντάσεις τώρα. Τελευταία είναι η χρήση της χαμηλής δόσης αξιονικής φωμωγραφίας φόραγας με ελάχιστο εργαλείο όπως μια σαπίσια φωμωγραφίας. Κατοθώσουμε να αναπτύξουμε παντοσμούς προγράμματα πρόεξης του καρκίνου πνεύματος που παρουσιάζουν σπουδαία αποτελέσματα με σημαντική μείωση της κρισιμότητας, το σιωπώ με τη σύναια της εκατόμετρης. Τι είναι σε κάποιοι μεθοί με την υπέροχα της ευκαιρίας, σε καμία περίπτωση. Η σάδωση των πνευμών στον αξιονικό πνευμογράφο διακύρει λίγα δευτερόλεπτα, με ελάχιστη ευκαιρία σαν μια αφρύς φωμωγραφίας. Επιπλέον, τι κάνουμε, γιατί προλαμβαίνω σημαίνει χαραπέρο, και θεωρείται ως η μοναδική εξέταση του συμπωματικού ελέγχου για την πρόεδρη διάγνωση του καρκίνου πνεύματος. Στην κρίτωση του καρκίνου πνεύματος, η πρόεδρη διάγνωση είναι η μόνη που οδηγεί και στην πλήρη υίεση. Είναι για όλους ή το ειδικό πραγματικό. Η ακουσαντική συμπτήση είναι κυρίως σε ομάδες σε ψηλό κοινή, για πιθανή ανάπτυξη του καρκίνου πνεύματος όπως, ενήλικη στις 50 έως από 84 ετών, χρόνια καθυστές με καθυσματική συνέχεια 20% της υγείας, πρώην καθυστές που έχουν και πάλι στο καθυσμά, λιγότερο από 15 χρόνια, σε καθυστές μήν και πρώην, σε γενικά καλή κατάσταση υγείας δίκως άλλος ο παράχρονος νοσήματος, άτομα με εμπροσγούμενο αν της μεταειτίας του ιστορικού καρκίνου πνεύματος, άτομα με άλλους πολυαδιστικούς παράγοντες για πιθανή ανάπτυξη καρκίνου πνεύματος, όπως άτομα με ικονυνιακό ισχυλικό, και άτομα που εκτίθενται σε αυξημένο το τεγματικό κοινή, παρέχοντας από τους πάρεις, έκθεση, αζυστήρια, μανία, πνεύματος. Καθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνετε, σύντομα να λαμβάνετε, δεν πρέπει να επαναλαμβάνετε τίσια σχετικά, αλλά πάντα κάθε αισθένιση δεν φέρει και πάντα πρέπει να γίνεται σύντομα στον υπέροχο του παραδοσιακού. Είναι έγκυη, είναι έγκυη η εξέταση για την πρόοδο της τουπερκίων του πνεύματος. Πρόοδο του νεσμάνου μπορεί να δώσει εσφαλή ανακοτελεύσματα. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους δρόμους, για παράδειγμα αν το άτομο αντιμετωπίζει υπηρήμως και καταστημότηση ψάρουσης. Το κοντέλεσμα όμως αυτό αξιολογεί μόνο για τελευταίρια εξετάσεις. Τίποτε στον καρκίνο καλύπτει αν φοράει ο κυστικός του μόνο στον παιχνό του πνεύματος. Πού μπορώ να το κάνω? Η αξιονική τομογραφία θώρα καθαριστής δόσης είναι σε ευθενολογικό τμήμα με παραμυπτικό ιατρού. Προς το παρόν όμως δεν καλύπτεται από τα ασφαλιστικά τανοί, γίνονται όμως συντονισμένες προσπάθειες από όλους τους επιστημονικούς κορίς για αποζημίωση από τα τανοία με συνοδική προστασημένη. Ποια είναι τα προεδρομητήματά της? Τέσσερα είναι τα προεδρομητήματά της χαμηλής δόσης αξιολογικής τομογραφίας. Πρώτον, είναι η αξιονική τομογραφία. Φαρέχει η δομερέστερη απεικόνιση από τη συμβατική αξιονική τομογραφία θώρατος, αγχνένοντας ακόμα και τις πιο μικρές βλάμπες. Δεύτερον, η χαμηλής ρώση αξιολογικής τομογραφίας εκπέμπει 90% λιγότερη απεικόνιση από τη συμβατική αξιολογική τομογραφία. Η ταχύτητά της είναι το πλεονέκτημα. Διαρχεί λιγότερο από 10 λεπτά. Και δεύτερον, η μεγαλύτερη αγκλήμη. Οι οικογένειες και οι συγγόνες έχουν ως αποτέλεσμα και ακριβές τελειάγμους. Έλεγνες έχουν εμπίτσει ότι η χαμηλής ρώση αξιολογικής τομογραφίας σώζει περισσότερες ζωές στις ομάδες υψηλούς κινδύνους σε σύγκριση με τη συμβατική αξιολογική τομογραφία. Πάζουμε λοιπόν και τα υπόλοιπα διακοστικά εργαλεία που έχουμε στα πλαίσια του προσυκτωματικού ελέγχου για άλλους καρκίνους. Είναι η μασογραφία για τον καρκίνο του μαστού, το βάπτες για την προέδειο διάρκωση του καρκίνου της Λίδας, η κολλονοσκόπηση για την προέδειο διάρκωση του καρκίνου Παρκειόσεντερου, και η δροφή εσέγγει για την προέδειο διάρκωση του καρκίνου του Δωστάκου. Κανένας, λοιπόν, δεν μπορεί να γύρισει πίσω και να κάνει μια νεαρχή, όμως ο καθένας μπορεί να αρχίσει σήμερα και να απολυθεί έναν και ολιότερος. Σας ευχαριστώ. Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιος να ρωτήσει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιες ερωτήσεις... Αν θέλει κάποιες ερωτήσεις... Αν του προλάβεις... Ευχαριστούμε πολύ!