Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Γεια σας, ονομάζομαι Καταρίνα Νικολάου, είμαι από την Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καστοριάς. Φεύγοντας από εδώ θα ήθελα να πάρω την κυρία Μίγκα μαζί μου, γιατί μου έδωσε πολύ ενέργεια, πολύ δύναμη, πολύ όρεξη να κάνω πράγματα στη Βιβλιοθήκη μου.