5. Χρήση stored procedures: cursors, functions, procedures, triggers. / Διάλεξη 5 / Στόχος του πέμπτου εργαστηρίου είναι η κατανόηση σε βάθος της τεχνολογίας διαχείριση της βάσης με χρήση stored procedures:. Ειδικότερα εξετάζονται θέματα υλοποίησης με: cursors, procedures, functions, triggers. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα έχει κατανοήσει και θα έχει εμπεδώσει τον τρόπο χρήσης stored procedures: cursors, procedures, functions, triggers. - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στόχος του πέμπτου εργαστηρίου είναι η κατανόηση σε βάθος της τεχνολογίας διαχείριση της βάσης με χρήση stored procedures:. Ειδικότερα εξετάζονται θέματα υλοποίησης με: cursors, procedures, functions, triggers. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα έχει κατανοήσει και θα έχει εμπεδώσει τον τρόπο χρήσης stored procedures: cursors, procedures, functions, triggers.: Με μια προσπάθεια να εστιάσουμε σε κάποια θέματα ήδη δεν υπάρχει κάτι που να μην το έχετε δει όμως δε θα έχετε κάποια ιδιαίτερη βοήθεια φυλάττει θα πρέπει να διεκπεραιώνεται αυτά τα πράγματα ήδη ότι βλέπουμε είναι ότι θα βλέπουμε ότι οι ενέργειες θα γίνουν από τους συναδέλφους στον υπολογιστή που θα προβάλλουν και θα γίνεται κάποιος σχολιασμός και ύστατη θα ασχοληθούμε με το μυθικά έτσι ουσιαστικά αυτό το οποίο θέλουμε είναι να διαχειριστούμε με έναν απλό τρόπο ένα τμήμα από τις πωλήσεις η προσοχή όλων εδώ λοιπόν έχουμε μάρκες αυτοκινήτων το brand name μπορεί να ναι κοπέλες κλπ φ εκμισθωτή έχουμε πολίτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν απολύσεις είδη αυτοκινήτων από οποιαδήποτε από αυτές τις μάρκες από αυτά τα brand names τι μας ενδιαφέρει και για κάθε μάρκα για παράδειγμα για την Opel πόσα αυτοκίνητα έχουν πουληθεί έτσι άρα λοιπόν ως τώρα έχουμε την εταιρεία μυθικά Car έχουμε ότι υπάρχουνε πολλές μάρκες αυτοκινήτων ισορροπίες με τις οποίες δραστηριοποιείται έχει πολλά brand name στα οποία αυτό όποια πουλά αυτοκίνητα έχουμε πολίτες όποια μπορεί οι οποίοι μπορεί να πίνακα απολύσεις για οποιοδήποτε πράγμα name να πουλήσουν δηλαδή πιο Opel και Fiat και δεν ξέρω τι και μας ενδιαφέρει σίγουρα για κάθε μάρκα για παράδειγμα για την Opel πόσα αυτοκίνητα έχει πουλήσει μέχρι στιγμής πάμε αυτή είναι οι περιορισμοί πάμε να δούμε λίγο τις ασκήσεις αυτό απαιτεί να φτιάξουμε κάποιους πίνακες θα τους σκέφτομαι λίγο θα τους ζητήσουμε να προτείνετε πράγματα και εγώ καθένας αποφασίζει πιθανή πίνακες τους πίνακες η αξιοποίηση κανονικά μέσα από το μάιος ελέω ακυβερνησίας μέσα από το μέσα από το τερματικό στο πλάι της MySQL όπως θέλει θα υλοποιήσει τους πριν αρκετούς πίνακες θα φτιάξει τρεις έτσι ώστε να υπολογίζεται αυτόματα Τρίκκης πόσα αυτοκίνητα έχουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση της απόλυση ένα αυτοκίνητο μάρκας Fiat σ' αυτήν εδώ την περίπτωση με την πώληση αυτή η οποία θα καταχωρισθεί θα πρέπει να δουλέψω Τρίκκη και στην ευθεία να προσθέσει άλλο ένα αυτοκίνητο αν είχε πέντε να τα κάνει έξι εναλλακτικές χρειαζόμαστε και τέλος θέλουμε να φτιάξουμε και την νέα διεπαφή η διεπαφή θα άρχισαν μίνιμουμ την καταχώρηση του αυτοκινήτου δηλαδή θα γίνεται η νέα GSP σελίδα η οποία θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο αλλά συζητάμε και όποιος πρόλαβε να φτιάξει το παραπάνω πράγματα λοιπόν σκεφθείτε και πείτε μου να γυρίσουμε λίγο πιο πάνω πάλι εδώ είναι οι περιορισμοί να σκεφτούμε κάποιες δυνατότητες που έχουμε για την κακή να αποφασίσουν να να το αναλύσουμε λίγο το θέμα των πινάκων εκεί και από κει και πέρα καθένας αποφασίσει πια γραμμών γράψτε υιοθετείς κάποιους πίνακες θα έχει πια Γράμμου γράψτε όχι έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει λοιπόν έχουμε πρώτα από όλα brand name της έχουμε πολίτες έχουμε αυτοκίνητα τα οποία θα πουληθούν κλπ πίνακα και σκέφτεστε τι όπως λένε στήλες βλέπετε σ'αυτά τα πλακάκια κλπ Σκεφτείτε το για λίγο και προτείνεται ναι άκου θα μπορούσαμε να έχουμε λοιπόν έναν πίνακα για να κάνουμε τις για τις μαρίνες μια στιγμή να το δούμε στα brand names σ'αυτό το πινακάκι ακούγοντας θα έχουμε για παράδειγμα το brand name άλλο πολίτη δεν έχει νόημα ίσως να μη γιατί οποιοσδήποτε μπορεί να πουλήσουν οτιδήποτε έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα ακουστικό αυτός βοηθητικό κλπ άλλο άλλο πίνακας σκέφτεται δεν βιαζόμαστε και σε κάθε περίπτωση ο καθένας θα κάνει το δικό του την δική του βάση η βάση μας βέβαια ασυνέχεια ένα ενιαίο όνομα θα φτιάξουμε τη βάση μυήθηκαν κοιμήθηκαν καλά οι μύθοι καλλιεργήθηκαν Car μια λέξη έτσι με την έννοια ότι το γράφουμε σαν μια λέξη άλλα στοιχεία ακούω αλλά πίνακα και ενδεχομένως και πράμα πολίτες θα μπορούσαμε να έχουμε λοιπόν πολίτες δυστυχία θα βάζαμε τους πολίτες ένα ότι αφού πρώτα από όλα έτσι έχει αρχίσει και φτιάχνεται μπορεί αυτά τα πλακάκια τα θεωρίες το όνομα και του λοιπόν εδώ απαντώ με τον κωδικό της πώλησης σ'αυτό που το πινακάκι όπως προτείνεται γίνεται ένα μπέρδεμα δηλαδή έχουμε για παράδειγμα τον 10 πού είναι όμως οι μύθοι και Τσίπρα βάζουμε ναρκωτικού πωλήσεις και βάλουμε κι άλλο κωδικό πώλησης κλπ θα γίνει ένα μπέρδεμα δηλαδή θα πρέπει να προβληματιστούμε για το παιδί για το κύριο κλειδί θα έχουμε διάφορες ιστορίες ως τώρα έχουμε ατόφιο στοιχεία για μάρκες ατόφια στοιχεία για πολίτες ίσως σε έναν συνδετικό πίνακα να δούμε τέτοια πράγματα άκου προκάλεσαν τις με να έχουμε λοιπόν ένα πίνακα αυτό μπορούμε πολύ ίσης και σ'αυτό τον πίνακα να έχουμε σίγουρα θα μπορούσαμε να βάλουμε και έναν αύξοντα αριθμό αλλά σίγουρα έχουμε τον πωλητή σίγουρα να έχουμε το brand name το brand πράγμα να πράγμα που καλεί τον κωδικό την ημερομηνία απόλυσης ίσως έτσι είναι σαφή τα πράγματα παιδιά άρα λοιπόν εδώ θα μπορούσαμε να έχουμε πωλήσεις εγώ αφήνω μια στήλη όπου θα μπορούσαμε να είχαμε έναν αύξοντα αριθμό αυτό τώρα θα το έχουμε μας αρκεί έτσι το συζητάμε και θα γράψουμε κέντημα δεδομένων μέσα έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλα περπατάνε καλά είναι σαφές από την εκφώνηση κι αλλού υπάρχει βάζουμε την εκφώνηση της περιορισμός ακριβώς άρα εδώ σίγουρα θα έχουμε και τον πόσες φορές τον αριθμό των πωλήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί για το συγκεκριμένο ελάτε τώρα να προσπαθήσουμε εδώ θα μπορούσαμε να έχουμε την ίδια αίσθηση την πόλη του πολίτη τέτοια πράγματα εσείς καθένας θα αποφασίσει τι θα φτιάξεις πάμε να δούμε όμως κανένα παράδειγμα να κάνουμε και μια μικρή συζήτηση έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε με τιμή εδώ εγώ στόχος μου είναι να ενώσω γίνεται πιο απλή αυτή βάση για να προλάβετε να την υλοποιήσετε κλπ και δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να δούμε αυτά τα πράγματα έτσι όπως τα συζητάμε εδώ στον πίνακα έτσι σε κάθε περίπτωση πάμε όμως να δούμε κανένα παράδειγμα για να ξέρουμε τι μας γίνεται λοιπόν έχουμε να βάλουνε εδώ κι έναν κωδικό για παράδειγμα το έτος 300 Matthew μάρκας τάξη να βομβαρδίσει που πάμε τώρα να δούμε συγκεκριμένα πράγματα για τους πολίτες έχουμε τον πολίτη νεκρά είναι κόσμια με έδρα Αθήνα είναι web 20 είναι κουκλάρα με έδρα πως τον και μπορούμε να συνεχίσουμε εντάξει παιδιά λοιπόν εδώ ας δούμε τι θέματα πωλήσεων για παράδειγμα έχουμε την πώληση ένα την πώληση δύο την πώληση τρεις και την πώληση τέσσερις και εδώ να βάζουμε στοιχεία λοιπόν η πώληση ένα έγινε για παράδειγμα από τους μ από το 10 και αφορά ένα αυτοκίνητο όποια αντί για το πελλετ της Αβάντων το διαρκώς ταξί και σαφές άρα λοιπόν γράψουμε απευθείας στο διαρκώς το οποίο αντιστοιχεί στα ημερομηνία πώλησης είναι 10 5ο του 15 τάξη οι πωλήσεις δύο έγινε τώρα άκου του κλαρκ βάζουμε δύο έστω ότι αυτό πάλι είναι αφορά Opel και η πώληση έγινε το τέταρτο του 15 βγάλουμε και άλλα δύο στοιχεία έχουμε εδώ των 10 να πουλάει άλλα δύο αυτοκίνητα 10 λοιπόν πουλάει και πάλι ένα Opel και στον τελευταίο πουλάει από την άλλη μάρκα και αυτό είναι 15 Πέμπτη του 15 και αυτό είναι 10 δεύτερου του 15 να λοιπόν ένα διευθέτηση η οποία φαίνεται κάπως να περπατάει θα μπορούσαμε να σχεδιάσουμε και διαφορετικά με άλλον τρόπο θα μπορούσαμε να πούμε και ένα άλλη προσέγγιση έτσι δηλαδή προσέγγιση θα μπορούσε να πει οδηγεί εντάξει δε θέλω τόσα πολλά στοιχεία για τους πολίτες γιατί οι πολίτες μου είναι συγκεκριμένη και κατά κάποιο τρόπο αυτά τα δυο τινά κακή ομάδα ενσωμάτωση γιατί το σκέφτομαι έτσι αυτό είναι ένα διευθέτηση θα μπορούσε να να έχω μια αναλογία με κάτι που ξέρω μερικοί έχουν ασχοληθεί τόσο πολύ καιρό μέχρι τώρα με πιο παραδείγματα εκεί και στο πέντε και σοβαρές ανάγκες των βάσεις δύο αυτό είχε να κάνει με το προσωπικό είναι θα μπορούσαμε να δουλέψουμε με τον δέχτηκε το όπου να σκεφτόμαστε τότε σαν brand names και το sale lease να ενσωματώσει και στοιχεία τέσσερις να παίζει το ρόλο του θα μπορούσαμε και με άλλο τρόπο ακόμα να έχουμε τους πολίτες μας ήταν πώς το λένε ΤΕΕ εάν δυνατά αυτό και να ενσωματώνει το brand name της μέσα είναι σαφή τα πράγματα για το πως μπορεί να έχει κανένας κάποιους βαθμούς ευελιξίας τώρα μα αυτά τα λίγα στοιχεία που βλέπουμε αυτό φαίνεται καλό αλλά μπορεί κάποιος να ακολουθήσει κι άλλη πορεία κάτι το οποίο απασχολεί είναι αυτό που φαίνεται με κόκκινα στην σας στείλει εδώ θα παίξει τη κοιτάμε και τα και της τους περιορισμούς και τις ασκήσεις και συζητάμε για αυτό που είναι με κόκκινα εδώ θα χρειαστούμε ένα τρεις και τρεις ουσιαστικά δουλεύοντας θα κάνει τη το άντρο της Γκεστάπο κάνει σήμερα στην πρώτη γραμμή όσο και στη δεύτερη γραμμή πως στην πρώτη θα είναι ένα και στη δεύτερη τρεις προσέξτε πως αυτό θα γίνει πάω ενα βήμα παραπέρα ετσι αν υποτεθεί ότι έχω εγώ μια φόρμα στην οποία κατά χώρο κάποια στοιχεία και αυτή η φόρμα θα καλυ κάποια άλλη δηλαδή έδωσα αυτή τη φόρμα καταχωρούνται εγώ πώλησης με την έννοια ότι βάζω τότε κάθε βάζο το διάκος καταγράφει τη βάζω και την ημερομηνία 10 θεμιτού 15 ένα τρόπος αυτός από γυαλί ανείπωτες δηλαδή ότι εγώ έχω ένα φόρμα στην οποία καταχωρούνται στην παιδεία κάτω χώρος αυτή τη φόρμα πωλήσεις αν έχω λοιπόν μια φόρμα στην οποία καταχωρούνται πωλήσεις όταν θα πάει να γραφτεί στη πώληση θα κληθεί ένα άλλη φόρμα δεν εφορμά τον διάλογο πάντα ξεχωρίζουμε τον διάλογο την πράξη στην τάμπα της αν όλη αυτή η φόρμα των πωλήσεων θα καλέσει μια άλλη φόρμα η οποία θα πάει να γεμίσει πιο πινακάκι το Sales να βάλει αυτή την γραμμή αυτό είναι σε αυτό το νησί δεν μπορεί να ξυπνάει ένα τρεις ο οποίος θα πάει στο πράγμα και θα κάνει τη θα συμπληρώσει τις φιλανθρωπικές είναι κατανοητό άρα λοιπόν εδώ θα μπορούσα να είχα ένα τέτοιο σχήμα το οποίο θα ενημερώσει το πίνακας τρεις και ξυπνώντας από τρεις ξυπνώντας εδώ ένα τρεις λόγω αυτής της η σερ Ντέκλαν αιρέσεων θα γράψει μέσα στο κόστος της ο τρεις θα ξυπνήσει και απαντά αλλάξει το brand name της θα μπορούσα λοιπόν να έχω ένα τέτοια διευθέτηση το καταλαβαίνουν αυτό τώρα αν ήθελα κουμπάκια σε ένα αρχική φόρμα για να επιτρέπει να βάλουμε στοιχεία πολιτών να επιτραπεί να βάλουμε στοιχεία brand name εδώ ποιοί είναι και το δικό θέλω τέτοια πράγματα κανένα θέμα θα μπορούσαν να τα αλλά έτσι όπως το σχεδίαζε μέχρι στιγμής θα βόλευε μετώπου αναβάλλουν μια γραμμή πωλήσεων να ξυπνάει και τριγυρνά μπαίνει γραμμή πωλήσεων και να πηγαίνει για αυτό και είπα είναι κατανοητό τώρα θα μπορούσα εγώ να έχω και όλα τα στοιχεία με αυτές τις με τους περιορισμούς ανάμεσα στα πλακάκια έγινε μοναδικός τρόπος σκεφθεί το καθένα σε ένα δικό του παράδειγμα όπου θα μπορούσαμε να έχουμε αυτά τα τρεις πίνακα και θα μπορούσαμε να έχουμε δύο τινά κακιά δηλαδή κοιτάμε εδώ λιγάκι το brand name και με βάση το brand name να ενσωματώσουμε στο στο face αντί να έχει μέσα το περυσινό να'χει το όνομα του πολιτική τέρμα οι θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλο πράγμα να ενσωματώσουμε αυτά τα δύο να μην έχουμε τον απορρόφησε πέρυσι εκεί αλλά να έχουμε το των under of Sales σ'αυτή σ'αυτόν τον πίνακα και να ναι αυτός όποιοι Νάκας οι πολίτες κι από κάτω οι πόλεις τους όπου το αντί για το b Home είχαν απευθείας στο email και να καταργούν τα υπόλοιπα στοιχεία το ξαναλέω ξεχνάνε προς το παρόν αυτή τη στήλη να πληρώσεις εδώ έχουμε τρεις πίνακες στον πίνακα σε Spa κωδικό σου όνομα έδρα μπορούσαν μόνο και τον μακιγιέρ τον πίνακα με τις μάρκες brand name της όνομα κωδικός αριθμός πωλήσεων έχω οι πωλήσεις κωδικός αν ήθελα θα μπορούσα να μην είχα αυτή τη στήλη να κατευθυνθεί στήλη αυτή και αυτή και αυτή δηλαδή κωδικός πολίτη κωδικός μάρκας κωδικός ημερομηνίας και Σ'αυτή την περίπτωση θα έκανε μια τέτοια διευθέτηση κάπου θα πρέπει να δίνουν εντολή σε όλους τους ιερείς και αυτόματους κάποια στοιχεία να γράφονται στο νησί και επιπλέον να τρέχει τριγύρω όταν γίνεται δυσάρεστος says και να βάζει και αυτά τα στοιχεία ένα τρόπος ποια η κύρια διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι πιο το κλειδί έδωσε ΕΣΠΑ άσυλο πιο είναι το κλειδί του brand name ποιητικό πιο είναι το κλειδί εδώ η αυτό τώρα αξίζουν αν δεν οι ως συνδυασμός συνοπτικό ποτέ και τα τρεις και γι' αυτό είναι ένα αύξων αριθμός που δεν έχει καμία άλλη σημασιολογική εντάξει εδώ συγκεκριμένη περίπτωση λέει πώληση γραμμή 1.3 κλπ εντάξει τελοσπάντων θα μπορούσαμε να μην έχει καμία σημασιολογική αποχέτευσης με τελείως άλλος το κλειδί αν υπάρχει αυτό αυτό είναι το κύριο κλειδί από μόνο του αν παραλειπόμενα αυτή τη στήλη το κύριο κλειδί θα ή συνδυασμός αυτόν τον ίδιο τον πολίτη μαζί με το υπόλοιπο του πολίτη μαζί με τη μάρκα ακόμα άρα σε αυτή την περίπτωση θα χρειαζόταν προσέξτε τι λέει ο ματθαίος λέει ότι αν υποτεθεί οτι έχουμε και την ήδη ημερομηνία επειδή δεν έχουμε στοιχεία πελάτη εδώ είναι απλοποιημένο θα μπορούσαμε να είχαμε 10 ούτε 10 πουλάει μάρκα διαρκώς τα αυτή την ημερομηνία και ξανά πουλάει μακάρια πόσα εισηγητή στην σε μια άλλη ημερομηνία σάββατο αυτόκλητοι αυτός ήταν λόγος που από την αρχή επειδή μπερδεύει το πράγμα αυτό στον λόγο που μίλησα από την αρχηγία αξεσουάρ Νατάσα κύριο κλειδί γιαυτό το γάλα τώρα για μια ενοποίηση θα κάνετε τώρα κανένα πρόβλημα θέλετε να παραλείψετε για να βάλει αυτά τα δύο σαν κλειδί αυτό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος πολίτης πουλάει τη συγκεκριμένη μάρκα σιγή μια φορά πολύ περιοριστικό καλύτερα να βάλτε αυτό λοιπόν ένα διευθέτηση δεύτερο διευθέτηση κρατάω αυτό ένα πινακάκι του brand name με τον Αβέρωφ σε ισόποσα το βλέπετε και αυτά τα δύο γίνονται ένα πινακάκι μόνο προσέξτε εδώ αντί για άσυλο θα έχω ένα στήλη καταργείται ουσιαστικά αυτός όποιοι Νάκας και εγώ θα έχω μόνο το όνομα του πολίτη εντάξει αυτό και αυτό άλλη διευθέτηση πολύ τις πωλήσεις εδώ βάζω τον Αβέρωφ σε τρεις πάνω και σ'αυτόν εδώ τον πίνακα εκείνο το κατά έργο αντί για τόπι Home βάζουμε το Ποιοι νέοι ξέρω γω για αρχηγό τον κλπ και αυτό θα μπορούσε να με όποιο τρόπο θέλετε αποφασίστε ποιά δανείου μας σας έχετε εδώ τρεις τέσσερις σενάρια άμα τα αναπτύξουμε όλα οτι θελω καθένας παρόλο που το λέγαμε το λαμπερό Sales ναναι εδώ αν θέλετε μπορείτε να έχετε ένα τέτοιο φοράς σκι στο στον πολίτη αντί να το έχετε στη μάρκα ανάδοχοι στον πολίτη ότι θέλετε θέλετε να αυτή η διευθέτηση πάει καλά άρα λοιπόν ξεκινάμε ο καθένας κάνει την υλοποίηση που θέλει δημιουργεί μόνο οδύνη διαβάσετε μυθικά κάρα και στο πίνακα στο πρώτο ακούστε με επειδή θα πρέπει να αυτενεργήσουν έχει κιόλας εγώ σχολιασμός γίνεται κυρίως στον πίνακα οπότε οπότε μήλο μπορείτε να δείτε να βλέπετε και στον πίνακα ουσιαστικά η άσκηση για να διεκπεραιωθεί από σας άμεσα τελείως μόνοι σας δείτε πού βρίσκεστε γιατί ανάλογα θέματα θα έχουμε και την επόμενη εβδομάδα αν υποτεθεί ότι είχαμε αυτό έτσι ουσιαστικά εγώ θέλω ο πολίτης θα μπορέσει να καθίσει και αξιόπιστο υπολογιστή και από κει και πέρα βρέχει μια αφορμή η στην οποία να δώσει τα στοιχεία της πώλησης εντάξει είναι λίγο περιοριστικό θα δώσει θα πίνει Δώσε κωδικό το δικό σου τον κωδικό του πώς το λένε οι φίλοι της μάρκας και την ημερομηνία πάση περιπτώσει θα μπορούσα να δεχτώ σαν πρώτο βήμα αυτό να με ρωτήσεις δώσε τόπο δικό σου δώσε το εμπορικό της Μαρκάτος ημερομηνία Σ'αυτή την περίπτωση αυτή Forums θα καλέσει μια άλλη η οποία ουσιαστικά θα κάνεις σ'αυτόν εδώ τον πίνακα και ταυτόχρονα θα τρέξει τρεις αναβάλλει στοιχεία στον άλλο πίνακα σε μια τέτοια απλοϊκή έτσι προσέγγιση θάχει γίνει προσέξτε θάχει γίνει σερ σε αυτό το πίνακα στον πίνακα του πολίτη και στον πίνακα με τις μάρκες είτε μέσα από το χορό δεν της είτε από του έσχες τερματικό αν θέλετε βέβαια μπορείτε να φτιάξετε ένα κουμπάκι τοπίο να βάζει αυτά τα στοιχεία Line φέρνει φόρμα για στοιχεία πολιτική να τα βάζει μέσα φέρνει φόρμα για στοιχεία μάρκας να βάζει μέσα και βέβαια στοιχεία για απολύσεις Σ'αυτή την περίπτωση έχουμε ένα φόρμα η οποία έχει τρεις κουμπάκια Αρχική το πρώτο κουμπάκι είναι οι μάρκες brand names και μου επιτρέπει να βάλω μάρκες το δεύτερο κουμπάκι είναι πολίτες και μου επιτρέπει Ναβάρο πολίτες και το 3ο bike ποιοι είναι οι πωλήσεις και μου επιτρέπει να βάλω αυτά τα στοιχεία αν θέλω να κάνω ακόμα πιο φιλόδοξα πράγματα μπορώ όταν δίνει στοιχεία να βλέπω και ποιος πολίτης κλπ αλλά κοιτάξτε με την οικονομία του χρόνου σας να το πράξετε να φτιάξουμε ότι μια στοιχειώδη λειτουργικότητα μέσα στην ώρα του εργαστηρίου με σ'αυτή τη Φορτέτσα θα βγαίνει μήνυμα δώσε μου το δικό σου δώσε μου τον κωδικό του αυτοκινήτου κόσμο την ημερομηνία κατάφεραν ν' ασκεί πολίτες θα χουνε πει είτε μέσα από το One x είτε μέσα από το ΕΣΠΑ ελε τέρμινα ματθαίος προσοχής ανάθεμα ότι αν θέλουμε μπορούμε να έχουμε φτιάξει ένα αρχική φόρμα η οποία πατώντας στο κουμπί brand names να βγάλει ένα φόρμα στην οποία θα βάλω στοιχεία διαρκώς τα οποία είναι σαφή τα πράγματα φαβορί θα υπάρχει ένα κουμπί σε σπα το οποίο τα πάντα θα μπορώ να βάλω το λίπος του κλαρκ βοστώνη είναι σαφή τα πράγματα αυτό θα ταν πιο ωραίο αλλά κοιτάξτε μέσα σ'αυτή τη λίγη ώρα που έχουμε να φτιάξετε κακούς αλλά θέλετε να φτιάξετε τρεις κουμπιά επιτρέπουν η έγκριση 3ου πίνακα για καλοδεχούμενα πολυήμερες πάντα προλάβετε έφτιαξε τουλάχιστον αυτή τη φόρμα και βάλτε τα στοιχεία πολιτική μάρκας μέσα από το One x τάξη ποιος πίνακες ΠΑΣ να φτιάξεις δε φαίνονται λιγακι όμως δηλαδή μη γράφουμε σε μια γραμμή μόνο την εντολή εδώ έχουμε τη database μυθικά άκρα δημιουργούμε το πινακάκι Sales Man χόρτο είναι κρυμμένη το son of εντάξει το πινακάκι brand names ότι το συγκεκριμένο το δικό του εντάξει και τώρα φτιάχνει στο συνδετικό πίνακα εκδόσεις ΥΠΕΞ είχες βάλει βαριά μπλέικ χαρακτήρα και έχει βελτιωθεί το ιδρωμένο ΥΠΕΞ έχει ανοίξει υπολογιστές γι πρόσεχε τα καλώδια ότι θέλεις δεν είχαμε πρόβλημα και ως ημερομηνία δεν είχε κανένα θέμα εκτός ύλης και ξανά κλειδιά έχει ερώτηση ερώτηση έδωσε στην ξέρα κλειδιά έχει ζόμπι ενώ μυϊκό έτσι ταξίδι σαφές μπορείτε να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε ότι θέλετε από τις σημειώσεις κλπ την επόμενη εβδομάδα σε εξετάσεις θα έχουμε το κλασσικό δισέλιδο ένα φύλλο μπρος πίσω γραμμένο ότι δε θυμάμαι έξι ότι θυμάμαι απέξω έχει δημιουργηθεί στη βάση μέχρι τώρα ωραία δοκιμάστε το βρήκε βέβαια με μόνος περιφε μόνο στο ESET μου αρκεί αυτή τη σαφή την περί τους άδωνις Καρύστου θα δει δοκιμάσετε δοκίμασε το θέμα στα δύο καθώς δοκίμασα το χωρίς την τεχνική με τον Βέλιμιρ θυμίζω ότι χρησιμοποιούμε τεχνική με το έλλειμμα υπέργεια όλους όταν δηλώνουμε τρίχες κλπ αν θέλουμε να καταλάβει ότι είναι ένα προγραμματιστική μονάδα που μόνο αν έχει μια εντολή μόνο θα μπορούσαμε να αποφύγουμε κέρδος να μην γράψουμε τεχνική με το δίλημμα είτε είναι ν α θέλει να του πεις σε περίπτωση που είναι μεγάλη τιμή με την απάντησή σας από κάτω του να χαρίσει το Wellness δημιουργήθηκε έτρωγε ταξί ωραία τώρα τι θα χρειαστεί να μπείτε στο ναι επί της ωρέ τα φτιαξε φόρμα με όλα τα πακέτα θα κάνετε με κουμπάκια να μπορεί να βάλει της στοιχεία μάρκας ευρώ το εξής ερώτημα πώς θα ασχοληθείτε θέλει να Φτιάξτε πρώτα μια φόρμα αξιοποιώντας μια φόρμα κλπ θα ξεκινήσει το καινούργιο project ξεκινάμε καινούργιο project και η πρώτη μας δουλειά Ξεκινήστε καινούργιο προφίλ έτσι πρώτη μας δουλειά ακούμε κόντρα η το MySQL driver και ακούστε με από τη στιγμή από τη στιγμή που μπορείς να Primal και εύφορη ελληνική αυτό εδώ είναι από μόνο του κάνει τον έλεγχο δεσμεύει αντί οποιασδήποτε ενέργειας δηλαδή αν υποτεθεί ότι χρησιμοποιείτε αυτή τη φόρμα και δύναται 10 και δεν υπάρχει πολίτης δεν κάνει την κατά την εγγραφή χρησιμοποιείται φορμάκια παραδεκτό διαρκώς και δεν υπάρχει μακάρι για όσα δεν κάνει την γραφή είναι σαφές σάμπως είναι είναι να προσθέσετε metal περιοδικότητα εντάξει λέω όχι το στείλουμε σαν βασικό κορμό το κοιτάμε και μετά προσθέτουμε στοιχεία ξεκινήσατε καινούριο DAX κατεβάστε και τον driver θυμηθείτε όλοι στον επί της να κατεβάστε τον driver γιατί MySQL και να το συνδέσετε με το περιβάλλον εδώ στο live βραδιές χώμα το εισβάλλει το προσθέσουν μια χαρά μεταξύ χαρά και τώρα πάτε να φτιάξει την πρώτη φόρμα και θα φτιάξει τώρα η πασεγεσ φόρμας τη φόρμα σε ζωντανές ωραία είσαι LCD εξ ουσιαστικά εφορμά θέλει συντάξει ιθάκη δώσε κωδικό ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ κωδικό πολύ τι είδος λόγου δικός σου δώσε κωδικό μάρκας σωστός ημερομηνία κι ότι θέλετε μπορείτε να το Δείτε από άλλα εργαστήρια κλπ και βέβαια μπορείτε να βλέπετε και στον πίνακα πας να φτιάξει το κουμπί εδώ πάει έφτιαχνε μια φόρμα διαθέτει στο κουμπί το οποίο όταν πατηθεί θα μεταφέρει όλα τα στοιχεία που έδωσε το χέρι της έτσι ώστε να παραγραφούν στο πινακάκι τους στον πίνακα αντί για μήνυμα Δώσε κωδικό κλπ έχει βάλει να φαίνεται ότι τόσες ανάμεσα και διακριτά αντίστοιχα κουτιά δοκιμάσετε δεν έχουμε κάτι άλλο τον μας παραμύθι δοκιμάζεται είναι ελεύθερος πειραματισμός ένωση στις εξετάσεις την άλλη φορά αντε σου άντε έκτακτη παρακαλείστε εξ και το κοιμάσαι αλλιώς θα τα αυτών έχει να γραφτώ κουμπί SOS TUI σε μιλούσε περί τάξης θα φτιάξει στην επόμενη αυτή καταχωριστεί με βάση καθεμία εκτέλεση να δούμε πού βρίσκεται τη Select Index που έφτιαξες θα τη δούμε λίγο έχετε φτιάξει Τρίγκας τέτοια πράγματα κλπ τώρα δεν είχατε ανοίξει λάσπης την είχε ανοίξει Plus φυσικά αυτό εγκαλούσε τους λοιπόν βγάζει το σύστημα να βγάζει το brand name από βγάζει και την ημερομηνία και με το πλήκτρο για να μπορέσουμε να SATA και τραβιέται λίγο βάλθηκε να τίτλο από πάνω τα κέντρα μέχρι τώρα γαλλική ένα τέτοιο καθαρά δουλειές λοιπόν πάμε να δούμε τι το φτιάξετε εκεί παιδιά φτιάξατε μπράβο ρε έχει φτιάξει και ρίγες και τέτοια πορεύεται λοιπόν το κέντρα έχει βάλει και ένα τίτλο γέμισε τα έξι μποξ παρακάτω έχει το κουμπάκι πάμε λοιπόν για την επόμενη φορά άκουσα να φτιάξουμε την επόμενη φορά θα κληθεί δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε το ίδιο καθένας το δικό του ρυθμό κλπ κανένα θέμα όταν άνοιξε τα μάτια του οτιδήποτε θέλετε κλπ οποιοδήποτε θα αρχείο το ASP σελίδα κλπ στις εξετάσεις στο εργαστήριο θα έχετε ένα δισέλιδο δηλαδή ένα φύλλο μπρος πίσω γραμμένο με το χέρι όχι υπολογιστή με το χέρι με το τι θέλετε εσείς φτιάχνει πμ σε θέσεις και θέλει να εγώ ορίσει παραμέτρους τις οποίες θα δεχτεί τις τιμές θα του δώσει ο υποχρεώσεις σε προηγούμενη φόρμα παίρνει τις εντολές για να έχει τον Trier να δημιουργήσει ένα αντικείμενο τύπου statement έτσι ώστε μετά να εκτελέσει την εντολή της δήλωσής του ελ τίμησε τη σταδίου δόσεις Έναστρη όλα τα στη μεν χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να καλέσουμε κοστίζουν λοιπόν τους θα βάλετε μια στιγμή να αυτό να το δούμε λίγο 9 βέβαια είναι πάτο να γυρίζει σε ένα δεξιά φτιάξτε μια στιγμή μια ένδειξη με κουμπάκια να σε πηγαίνει στην πόλη μας ένα Ιντερ της αγώνα έχει ανακοπεί Sales πατάς και σε πάει στις πόλεις για να το επεκτείνουμε μετά για να επεκτείνουμε τα να βάλετε δηλαδή και άλλη φόρμα για να βάζει τα brand names άλλη φόρμα για να βγάζει πολίτες ναι βέβαια όλα υπάρχουν έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλα δέστε και έφτιαξε οι καλά γεύματος αυτή και μετά το και μετά από αλλαγές μεταξύ υποχρεωτικό το χάος στα χθες προηγούμενη φορούν μαύρες τρύπες στο E-Class όχι όχι να μπεις μέσα στο E-Class ότι ήρθε ότι θέλεις δεν έχω θέμα εγώ αφού υπάρχουν τόσοι τρόποι να φτιάξεις μπείτε δείτε κάποια ντοκιμαντέρ αντίστοιχο το θέμα είναι να μπορούμε να ψάξουμε και βέβαια επιτρέπεται και στο Internet αναζήτηση μπήκα να κάνετε κάποιους δηλαδή βάλτε ουσιαστικά υγεία μπορείτε να τεστάρετε δεν έχετε φτιάξει άλλες φόρμες βάζετε τον σμιθ αθήνα και βάζετε την πρώτη γραμμή από αυτό τον πίνακα και τη δεύτερη γραμμή από τον άλλον το Opel στιλάτη έτσι ώστε να μπορέσει μετά να επιτρέπει να σας επιτρέπει να βάλετε τη γραμμή στο χέρι της είναι σαφή τα πράγματα αυτή γραμμή να μπει με όποιο τρόπο θέλετε αυτή η γραμμή έτσι ώστε να μπορέσετε να βάλετε αυτή την πρώτη γραμμή στο πίνακας γιατί ταχύτητες με πραγματική φορολογική ποτέ εγγυημένη ποιότητα αρχές και τα έβαλε Τσάβες φώτα τιμές ένταξη έστω ένα αυτό δύο αυτό ένα αυτό δύο αυτό οπότε εδώ θα ναι ένα και δύο εντάξει θα μπορούσε να γίνει και με αυτό τον τρόπο άλλος βάλε κατώτατης τιμής τίποτα βέβαιο όπως θέλεις αποφάσισε θα κάνεις απλά μετατρέπεται δεν πρέπει να σου χτυπήσει να σου χτυπήσουν τιμές θα εισάγεις από τη φοβάσαι τις βγήκαν αυτά τα στοιχεία οι αγορές χώρες τώρα μονάδων τρέξουμε λοιπόν βάλε ένα κωδικό πολίτη έβαλε ένα πραγματικό μια ημερομηνία λοιπόν γυρνάμε πίσω πώς έχει ημερομηνία στη MySQL ποσού και έβαλες την τι πράμα που έχει το Personal κάτσε κάτσε να δούμε νέοι μπράβο γάμου πάει αυτός υπολογιστής όταν έχει βαθμό από την ένταξη έχει αρχίσει λοιπόν το μάτι μας οπότε αυτό είναι καλό άλλαξε και το πεδίο και το όχι Αλλάξτε την ημερομηνία ημερομηνία άλλαξε την ημερομηνία βάλτε μυαλό φόρμα είναι οι 9 πατάκη 03 και βλέπω το 0 τρεις και βλέπουμε και να δούμε τώρα και με τα προγράμματα της διαβάζουμε δεν έβαλε σε 0 έβαλες και το με πίεση και το πρέπει να βάλει εδώ έχεις βάλει 0 Σάμινα έβαλε 0 εδώ έχεις γράψει βίβιαν στην MySQL πάει ανάποδα αλλά να δούμε εδώ πηγή με τι έχεις κάνει έχει ξεχάσει εκεί άνομων λέει ότι τον δικό του δεν το ξέρει πάμε να το δούμε εδώ το δικό αποστολές στο face Κάνε τις κρατούσε τόσες υποδοχής το λίγο στους ιερείς έχουμε iPhone S ενώ ποιος θέλει μάθε πάρε κο ποιεί το στρινγκ αυτό του yes Sir 23 μόνο την εντολή της Air Valley κάποτε στιγμές και τρέξτε απέξω να δούμε αν δουλεύει αυτό πρώτα απ όλα εδώ βάλε κάποτε στημένες μες τα βολικά βάτα όλα για έναν ακριβώς ίδιο βέβαια έβαλε και ημερομηνία εκείνη κάτι έχεις έχει φύγει και με βάλει ημερομηνία έτος μήνας με ερωτηματικό και τρέξτε να δούμε αν θα μπει μπήκε ναι άρα έχει πρόβλημα σίγουρα αυτό να λύσουμε το πρόβλημα με τις κάποτε στημένες και μετά να πάμε στο παραμετρικό ατελής κατέβασε τον πάλλουσα από κάτω ζάχαρης κατέβασε το βάλει από κάτω προβάλλει ως αυτό για να το βλέπουμε με τίμια όλη την εντολή αυτό ερε ότι τότε για να τον δούμε το 30 εδώ έχεις Sales Athens έδωσε μια στολή της χρέη Sales ΝΑΤΟ να το αποκαλεί το Κάνε αίτηση στις 16 ήμουν νέες το είχε βάλει στον νομό πίνακα σε τρέιλερ εντάξει κάτσε να σιγουρέψουμε τη διαδικασία τώρα να τα ξαναδούμε να δούμε το σώμα του τρέιλερ τώρα θα πρέπει να το κάνεις τρόπο αυτόν αλλάζεις και μιλάμε ότι τρεις θα τρέξει θα κάνει update στον πίνακα brand names εκεί όπου το βράδυ Home παίρνει εκείνη από τον ιούνιο του ΔΗΚΟ έκανε τρόπο τον τριγυρίζει ξανατρέξει τόκοι μας αυτό το ξέρετε έγιναν τώρα ήδη έχει παραβιάσει 1000 δεν έχεις βάλει στήλη εξαιρέσεων αβέβαιο σ'αυτό τον πίνακα πέτυχε και τώρα άρα εδώ δεν αλλάξαμε τίποτα το είχαμε πάρει απλά και βάλαμε κάθονται στιγμές πάμε μέσω προγράμματος λοιπόν ναι πάμε να δούμε τι έχει λοιπόν τέτοια σταματάνε για μια στιγμή μόνο βάζετε δείχνετε τα 3.730 της σελίδας και εξηγείται το εξηγώ δημιούργησε τη βάση ηθικά κακά χρέη table το πολίτη Creative το brand name έχει βάλει το εμπορικό του πολίτη Auto in gr με και τον κωδικό του brand name της μάρκας οδό είτε με δημιουργεί το πινακάκι Sales και έχει δύο προφορικής προσοχή των εξαιρέσεων under είναι ότι ο μεν παίρνει αύξοντα αριθμό τώρα κάθε ένα από τα του καθένα από τις άλλες φυλές καθεμία είναι φόροι κι έχουμε λοιπόν τον κωδικό του υπαλλήλου είναι φόροι και είχε κάνει ελεύθερες στο στον πίνακα πολίτη εδώ και τον κωδικό του της μάρκας που κάνει έφερε στις στο brand name σ'αυτό το επόμενο βήμα είναι οι δημιουργοί των τρεις προσέξτε εδώ ήταν και το λάθος κοιτάμε όλοι έτσι γιατί υποθέτω ότι πολλοί θα έχουμε θα έχουμε κάνει λάθος το PSI δώσουμε εμείς ένα εντολής στο πίνακας της έστω και αν υπάρχει δημοφιλή δηλαδή μέσα από φόρμες μέτωπο θα σχηματιστεί αναλύσεων και πάνε καλά στη τότε θέα γίνει update το πινακάκι με τις μάρκες αυτό εδώ δηλαδή που βλέπαμε και αυτό τους αυτό το πινακάκι θα αυξήσει τον αριθμό των πωλήσεων κατά ένα έπιασε στήλη στη στήλη του αυτοκινήτου το οποίο αγοράστηκε and δηλαδή αν υποτεθεί ότι εμείς βάλαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία ότι πολλοί ότι πουλήθηκε ένα Opel σαφή τη συγκεκριμένη περίπτωση αυτός θα πάει σε αυτή τη γραμμή με τα Opel και τον εαυτό του κάνει τέσσερις πάμε να δούμε τώρα τις φόρμες της πάμε να δούμε τις φόρμες μας λοιπόν η πρώτη φόρμα είναι αυτή εδώ είναι η φόρμα που θα μου επιτρέψεις να βάλω στοιχεία κοιτάμε λιγάκι θα μας βοηθήση να ξεμπλέξουμε κάποια πράγματα λοιπόν βάζω στοιχεία σ' αυτήν εδώ τη φόρμα αυτή φόρμα έχει ένα κουτί που το λένε κωδικός που έχει βρεθεί να βγει δυνατό μήνυμα κωδικός πολίτη έτσι ώστε να δώσει τιμή για τον κωδικό του πολίτη εξαπλώθηκε ευθύ σε αυτήν εδώ την μεταβλητή στην S ενώ τον κωδικό μάρκας θα αποθηκεύσει ότι έγραψε το κουτί εκεί στον δικό και την ημερομηνία θα αποθηκευθεί στοές Bay πατώντας στο κουμπί υπογραφή σερ νιώσε άμεσα την επόμενη φορά να πάμε στην επόμενη φορά λοιπόν εδώ τώρα πάμε αρχεία αρχεία από πάνω ωραία και τώρα περιμένω τις επεξηγήσεις από σας εδώ τι έκανε βάζει το παρακράτηση του Τσάβες για να μπορούμε να δουλέψουμε με εντολές όπως λένε να δουλέψουμε με τη βάση έχουμε τις δηλώσεις θέλει κλπ εδώ τώρα χωρίζει την ακέραια αμετάβλητες ενώ τυπικό και την ESA ΔΕΗ και αυτές εδώ τις ορίζει κατά τον εξής τρόπο τι κάνει εδώ με το μέλι και το παραμικρό από το σωστό ναι εκεί εγώ είχε βάλει δρα σαν κωδικό πελάτη ξένο πολίτη εδώ αντίστοιχα τον κωδικό της μάρκας ετών αντίστοιχα την ημερομηνία που είχε γράψει πάμε πιο κάτω τώρα εδώ τι κάνει κοιτάμε παιδιά είναι μια τελευταία έτσι υπενθύμιση ειδικά εγώ 87 τον driver για την MySQL εντάξει λοιπόν εδώ στη συνέχεια σ'αυτό το στίγμα η RBS τι στοιχεία έχουμε να δούμε λίγο χρησιμοποιεί τον driver της MySQL εδώ είναι τα στοιχεία για τον server για το για την ίδια το πορτ η βάση το user και το βάζουμε πάμε πιο πέρα πάμε ξανά πίσω εδώ φτιάχνει το αντικείμενο Mike Connection χρησιμοποιώντας τη μέθοδο και κόντεψαν και με την καταπίεση τι είναι το IQOS 6ον αυτό το αντικείμενο μια διαρκή σύνδεση με τη μετάβασή μας δηλαδή εγώ όσο θέλουμε να δουλεύουμε με τη βάση πρέπει αυτή σύνδεση αυτό το αντικείμενο που φτιάξαμε ένα ανοιχτό τώρα το επόμενο είναι πια ένα αντικείμενο μα είστε μεν χρησιμοποιώντας το αδικημένο μαζικών έξω τη διαρκή σύνδεση εφαρμόζοντας τη μέθοδο κρήτης Τ.Ε.Ι. με εδώ ουσιαστικά στην μάιστερ με και θα έχουμε τη δυνατότητα με αυτό το αντικείμενο να εκτελέσουμε εντολές έσπειρε χωρίς μέσα αναστέλλει την εντολή η σερ λίγο προχώρησε το πιο δίπλα να το δούμε προσοχή εδώ εκεί που είχαμε κάποτε στιγμές το θυμόμαστε εδώ χρησιμοποιούμε αυτή τεχνική ώστε να κάνει κόμμα κατερίνα ίσον και δημιούργησαν ολοκληρώστε τη εδώ εκεί θα είχαμε κάποτε στιγμές για παράδειγμα η σαν απλά εισαγωγικά 10 κυρίου τα εισαγωγικά ακόμα απλά εισαγωγικά διαρκώς γίνονται απλά εισαγωγικά κόμμα απλά εισαγωγικά την ημερομηνία και μετά απλά εισαγωγικά αυτό το οποίο κάνουμε είναι αντικαθιστούν βάζουμε το 10 με την ευμετάβλητη η οποία το περιέχει που ορίσαμε ποινές ενώ και για να έχουμε ακόμη κάποια Nation και να χτίζουμε όλο το τρικ αυτό το κομμάτι αυτό το κομμάτι αυτό το κομμάτι άνω κάτω διπλές αγωγές Ασία το όνομα της παραμέτρους και απλά εισαγωγικά αυτό αμέσως στα στα απλά αυτάκια πάμε παραδίπλα εδώ εκτελεί κάνει update κα ευτελή χρησιμοποιείτε έξυπνα το update για να εκτελέσει την εντολή S μετά κλείνει το αντικείμενο μάλιστα με τάκλιν τον αδικημένο icon εξάρτηση της αυτή είναι η ιστορία παρά εδώ πέφτει κανείς προσέξτε γιατί εμείς το λέγαμε διαφορετικά από διακρίσεων αφορμή είναι δωρεά της φορέ αυτό είναι μια άλλη τεχνική για να μπορέσουμε να πάμε πίσω προχωρήστε τα δικά σας εσείς όσο χρόνο έχουμε Κοινοποιήστε άλλα πράγματα φτάνει να το λέτε και να το συζητάμε άδειες για το ΤΕΙ πρώτα απ όλα μπορεί να δοκιμάζονται έτσι τώρα γιατί αλλού ήταν το πρόβλημα σου δοκίμασε λοιπόν επαναφέρεται το με με την εντολή Select τώρα θα το επόμενο βήμα είναι να φτιάξουν ένα κουμπί να καταδείξουν θα από κάτω των 23 το δοκιμάσατε μετέρχεται τώρα Αφήστε το έτσι βεβαιωθείτε ότι τρέχει και αυτό που θα έλεγα είναι να κάνετε ακούστε με λίγο να κάνετε ένα αρχική φόρμα που να έχει μέσα ένα ακούμπησε ύλης και ανακοπή Sales in Search και άλλο χόμπι Select Sales και να δείξουμε τις πωλήσεις μέχρι τώρα είναι σαφή τα πράγματα λέω να φτιάξουμε ένα αρχική φόρμα την ένταξη με δύο κουμπιά αυτό και αυτό κύριοι του ένα κουμπί μεγάλη αυτά εδώ τα πράγματα και αυτά που κάνατε ως τώρα και το άλλο κουμπί ανακαλεί την Select γι αυτό αντίξοων τον πίνακα σε ως γι αυτό άκουσε με ακούστε με γεύσεις αυτό που θέλω τώρα να κάνετε το απλώς λέει που θα δείξει αυτά μόνο τα στοιχεία ακούστε με το απλώς ήθελε να καταδείξει αυτά τα στοιχεία και μετά θα αλλάξει τη στιγμή διαφωνούν με τους ελεγκτές το οποίο θα ένα λεπτό θα έχει μέσα και κάποια ζωή να δούμε τι θα γίνει έτσι ώστε να φανούν και άλλα στοιχεία αφάνεια δηλαδή τι είχε πώς τον λένε όνομα κλπ αλλά αυτό θα έχει δύσκολη φάνηκε το όνομα του πολιτη και το όνομά του και της μάρκας μένο το λέτε αυτό τελικά φορέα ένταξη εντάξει το παλιό πυρήνα τα πρώτα προγράμματα μητέρα πειράξει ούτε αυτά που φτιάξετε έτσι ώστε με το τέλος της εβδομάδας θα ανεβάσουμε για τους ότι έχετε κάνει μέχρι τώρα δηλαδή λέει την τις δύο ASP σελίδες μέχρι τώρα να τις ανεβάσουν με έχει όχι εδώ το πρώτο πράγμα που θέλω να φτιάξτε ότι είδαμε στον πίνακα ναι από κει και πέρα είτε θα φτιάξετε να εισάγονται τα brand names και τας μάμε κουμπιά η φτιάξτε αναστέλλεται δηλαδή τα στοιχεία που παλιά πλησιάζετε τα κουμπάκια θα ψάξει το ΣΔΟΕ χώρα του πάντα Φτιάξε λίγο πιο όμως μπορε ένταξης σήμερα δεν έχει βοήθεια θα έχει βοήθεια μόνο στον πίνακα η οποία την οποία βλέπετε πολύ και την άλλη εβδομάδα δεν έχει καθόλου βοήθεια και την παράλλη εβδομάδα έχετε φέρει τα project και τα συζητάμε τέσσερις τα στοιχεία τους έχεις μολύνσεις έτοιμος και αδιέξοδα τα στοιχεία τους ίσα που με την πρώτη αλλαγή κορέα είναι μέθοδος έξι περί κορέα ρίζα της μπράβο όποιος θέλει να είναι εφέ απλά συνεχίζουμε κάποια πράγματα ΓΔ Δείτε για πέντε λεπτά δεν χάνει τίποτα λαοί θέλουν αντί να φανεί αναστέλλεται και μετά να αλλάξω κάποια πράγματα όχι όχι κάτσε τόσο λεκτική χωρίζεται με βάση αυτό το αφού έχουμε φτιάξει το statement έχουμε φτιάξει τους πριν κάνουμε Executive που έρει εκεί που κάναμε το εξέχει η ΔΕΗ και γεμίζουμε μαρίζα σε το οποίο έχει τα αποτελέσματά τους έλεγε όπως έχουμε γράψει εκεί και από κει και πέρα το Wealth θα το χρειαστούμε για ένα λόγο μόνο για να προστατεύσουμε αυτά τα αποτελέσματα από το συριζα σε αυτό παρακάμπτουν αν τρέξει αυτό μετά φτιάχνεται ολοκλήρωσης είμαστε μετά φτιάχνουμε και ένα άλλωστε επιμένουν στο οποίο βάζετε ένα Select το brand name και θεωρούνται και τα δύο ταυτόχρονα κάντε την ίδια δουλειά δηλαδή μου το μόνο που θα βγάλετε άλλωστε και δε θα κλείσετε θα κλείσετε το παλιό θα ανοίξετε καινούργιες εκτελέστηκε το άλλος έλεγε θα κάνει την ίδια δουλειά ακριβώς είναι σαφή τα πράγματα αυτό