Ανταλλακτική βιβλιοθήκη (Cityofathens, 2013)
: Μουσική Χωρίς αντίτιμο, χωρίς μητρώω, χωρίς κανένα έλεγχο, οποιος δίπτωτε θέλει 24 ώρες στις 24 ώρες, παίρνει το βιβλίο από το σπίτι του, το σημαδεύει με κάποιο τρόπο, αυτό κόλλητο, ανταλλαξέ το, αφιέρωση μέσα στο βιβλίο, οτιδήποτε θα το διαφυλάξει από την κοινοσκοπεία, το αφήνεις στο ραφάκι και παίρνει ένα άλλο. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός δικτύου ανταλλακτικών βιβλιοθήκων. Για την ώρα έχουμε τέσσερις, αλλά ελπίζουμε ότι κάθε πλατεία κάποια στιγμή θα μπορεί να έχει τη δικιά της ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Η ανταλλακτική βιβλιοθήκη που βάλαμε σήμερα στην πλατεία Δεξαμενή στο Κολωνάκι είναι η πρώτη από μια σειρά που θα τοποθετθούν σε όλες τις γετονιές της Αθήνας. Έτσι ώστε να φέρουμε τον κόσμο κοντά στο βιβλίο.