2014.03.13 - ΠΔΕ - Πολιτικό Γραφείο Διαμεσογειακής της CPMR (1. Γενικά Πλάνα) (ΠΔΕ Περ Δυτ Ελλάδας, 2014)
: Τα συνεχιζόμενα μέτρα ηλικτρότητας μπορεί να βοηθούν τα δημόσια οικονομικά, αλλά πιο κέραια της πραγματικής οικονομίας και της λύδας της κοινωνικής υλοχής. Έτσι σήμερα ζούμε το παράλογο να επιμείνουν οι αριθμοί και να δυστυχούν οι πολίτες. Παρακαλώ για τη συμμετοχή. Θα θέλαμε ότι η ιστοριακή ιστορία θα ξεκινήσει να είναι μια πραγματικότητα, να ξεκινήσει να είναι μια πραγματικότητα, στο τέλος του χρόνου, μέσα από ένα ευκαιρικό συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που μπορεί να υποστηρίξει την αρχή των πρώτων... ...στο σύνολο της Μεσογείου. Ας δούμε όμως τι απέγινε, γιατί το εγχείρημα ήταν και δύσκολο και πολύ μεγάλο. Διαπιστώθηκαν προβλήματα διαφόρων επιπέδων και έτσι η εξέλιξη οδήγησε σε τρεις επιμέρους μακροπεριφέρειες στην Μεσόγειο, την Δυτική, την Κεντρική και την Ανατολική. Σε μια πολύ κλειστή θάλασσα. Σε μια θάλασσα η οποία δεν αφήνει περιθώρια να κάνουμε λάθος κίνηση, καθώς επίσης και ο ρόλος μας ως διαμεσογειακή Επιτροπή Περιφεριών, δεν νοείται να μην αντιληφθούμε με τη σοβαρότητα που πρέπει αυτή την περίπτωση.