Άναμμα Δέντρου Παναιτωλικού 2016 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2016)
: Καλησπέρα, χρόνια πολλά! Απόψε ανάβουμε το δέντρο εδρό στην πρατία του Πανετολικού. Είναι η ομάδα της πόλης μας, είναι ο πρεσβεστής της πόλης μας. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους, χρόνια πολλά στον Πανετολικό, μας κάνει πάντα περήφανος και θα θέλα και εδώ που είμαστε να πω επίσης εκ μέρους όλων των αγνιωτών ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φότι του Κουστούλα που έφτασε το Πανετολικό εδώ που είναι και είμαστε όλοι περήφανοι γι' αυτό. Ο λόγος στον Πρόεδρο του Πανετολικού μας, τον κύριο Φότι Κουστούλα. Μία ευχή κύριε Πρόεδρε. Γεια σας και από εμένα, εύχομαι σε όλους τέτοιες χαρούμενες ευκαιρίες για όλους και για τα μικρά μας παιδιά βεβαίως. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια του Δήμαχο. Εύχομαι καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και καλή χρόνια να έχουμε για όλο το κόσμο του Αγρινίου. Εμείς ο Πανετολικός προσπαθούμε, παλεύουμε τα παιδιά η ομάδα μας παλεύει κάθε φορά να δώσουμε και χαρά και να φέρουμε το όνομα του Αγρινίου μακρύτερα. Σας ευχαριστώ και καλή μας καλά χρόνια για όλο το κόσμο. Ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρε, πάντα μπροστά και μπροστάρις. Πάμε τώρα όλοι μαζί, αντίστοιχη μέτρηση να ανάψουμε το δέντρο. 10, 9, 8, 9, 8, 9, 8, 10, 9, 8, 9, 8, 10!