Ενότητα 1: Εισαγωγή / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Λοιπόν παιδιά μαζί θα κάνουμε το μάθημα της κλασικής Ελεύθερνα γης μεταξύ άλλων εξαίρετων των προπτυχιακών είναι κάποιος ξέρει όχι δεν κάποιες από άλλο τμήμα αλλαγής γραμμής γνωρίζει λόγω του τροχαίου δυστυχήματος μηχανικός κλασική ελευθέρα δυναμική είναι από τα πλέον θα πάρετε μεταπτυχιακά μαθήματα γιατί πρακτικά δεν μαθαίνεις τόσο Ελεύθερνα μίκη δημοσιογράφο λογία πλάνης μερικές διαφορικές εξισώσεις σε τελική ανάλυση το βιβλίο σχετικά αυτό θα κάνουμε και που θεωρείται κλασικό τότε που γράφτηκε το εμφανίζει και το 1962 και χρησιμοποιείται σχεδόν μέχρι σήμερα σχεδόν στην πλειοψηφία των στα αμερικανικά πανεπιστήμια και στην Ευρώπη και σε άλλα μεταπτυχιακά σου μαθαίνει μέσω της ηλεκτρονικής πρακτικά και πώς να δουλεύεις με μερικές διαφορικές εξισώσεις είναι μαθηματικοί φυσικοί κατά κάποιο τρόπο τώρα η λογική που θέλουν να ακολουθήσουν τον τρόπο που θα ασχολούμαστε κλπ είναι υποχρεώθηκαν να παρακολουθείτε με τη φιλοσοφία ότι σας βάζει κάποιες σαν είδος άσκησης σε σχέση με τον αποκαλούν λάρι όπως γράφεις με θεωρία και αυτό το βιβλίο έχει πάρα πολλή θεωρία και επιπλέον από τη θεωρία που είναι μέσα και φαίνεται ξεκάθαρα ποια είναι τα επτά σημεία τα οποία μπορεί να γράφει δύο γραμμές κάτι και να λέτε εσείς κάτι απλό αυτό αλλά για να κάνετε τις πράξεις η απόδειξη μπορεί να αρκετά πολύπλοκο οπότε φιλοσοφία αυτή πρότεινε δηλαδή να πάω να αγοραστεί ένα τετράδιο με ίσως δύο θέματα εντός και δημόσια το κατάλληλο που θα κάνουμε το εξής ίσως μέτρια το καλύτερο το ένα θα γράφετε την όπως τις παραδόσεις αντιγραφή τ παρακολουθείται όπου εγώ σας λέω τώρα το δε πρόγραμμα αλλά τις πράξεις θέλω να το κάνει σαν άσκηση που πολλές φορές θα είναι η πρώτη πληροφορία μέσα στο βιβλίο αλλά λείπουν κάποια βήματα αυτό έτος είτε στο στάδιο της αυτό θα είναι ένα είδος βοήθειας δηλαδή μπορεί να είναι μόνο 10% στο τέλος του βαθμού αλλά είναι κάτι που σας αναγκάζει να διαβάστε περισσοτερα και πιο συστηματικά και σας βοηθάει αποτεφρωθεί θα αναστείλει παρακολουθούμε όπου υπάρχουνε σημεία στα οποία σας λέω γράψει παραπάνω όποιος δεν το κάνει αυτό υπάρχουν λοιπόν στο τέλος της τα έχει κάνει όλα τα βάρη της ζωής πιο πολύ πριμοδότηση σε σχέση με αυτό ένα είναι αυτό και το άλλο είναι ότι στο τέλος του βιβλίου αυτού του κάθε κεφαλαίου υπάρχουν ασκήσεις και εκεί πέρα παρέχουν μόλις δε θέλω να σας δείξω και δανείζεται να προσπαθείτε να γίνετε τουλάχιστον πέντε ασκήσεις πέντε 604 δις κάποιος τόσο το καλύτερο είμαι με την λογική ότι εμένα πιο πολύ αυτό μάθημα δεν διαφέρει τόσο να εξασκηθεί θέσεις πάρα πολλές πράξεις ως κατάπλασμα θεολογίας δηλαδή η ηλεκτρονική από άποψη μια μαθηματική ίσης αντιμετώπισης πώς να λύνει όλα τα προβλήματα της Λεύκτρο δυναμικής πολλές φορές χρειάζεται να κάνετε πάρα πολλές πράξεις ρίγος μάμε σε μια άσκηση που χάρισε ταγμένος στο μεταπτυχιακό μου είχε πάρει σχεδόν 22 δεν είχε χρειαστεί να κάνω τρεις με διαπερνούν τα σχηματισμός και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σωστή μέθοδο βέβαια καθιστώντας το βερνίκι βούληση αφ' στιγμής δεν μπορεί να είναι και τόσο σίγουρο ότι εύκολα να βγαίνει με ενδιαφέρει τόσο πολύ αυτή λεπτομέρεια με το πάμε γι αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ να μάθετε μεθοδολογίες που το πιο σημαντικό οπότε οι ασκήσεις θα δίαιτα που μόλις σας θα είναι σχετικά απλές όχι αυτές που κάθε κάντε πράξεις πράξεις κλπ χωρίς να μάθετε κάτι ουσιαστικά καινούργιο και και στη φυσική και στη μεθοδολογία μαθηματικοί φυσικοί μεθοδολογία αυτή είναι η φιλοσοφία του μαθήματος ούτε πολύ σας και θα κάνουν μέσα στο μάθημα και πολλοί θα το δούμε στη θεωρία αλλά θεωρία θα Δείτε ότι είναι κατά κάποιο τρόπο σαν μια ανάσταση δηλαδή έχουμε τα φυσικά φαινόμενα τα έργα ΑΠΕ σχετικά γρήγορα και μετά έχουμε τα μαθηματικά μοντέλα και εκείνη όλη ιστορία να μάθουμε να κρίνουμε τις αντίστοιχες διαφορικές εξισώσεις διάφορα μαθηματικά μοντέλα που υπάρχουν στελέχη οργανική οπότε το βιβλίο που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το κλασικά ελεγκτών η δύναμη της του τζον τζάκσον είτε ουσιαστικά πάρα πολύ χρήσιμου βιβλίου πάρα πολύ σημαντικό το μάθημα αυτό και βέβαια αυτό το μελετούν όχι μόνο φυσική αλλά και άλλες ειδικότητες ξέρω πάρα πολλούς μηχανικούς πολιτικούς μηχανικούς χημικούς μηχανικούς ηλεκτρολόγους κήρυκα ευλόγως ούτε έχουμε πάρει σαν μάθημα μεταπτυχιακό μου ότι άλλο ένα κανόνι γιατί πραγματικά βαθύ ιθάκης μερικές διαφορικές εξισώσεις θεωρείται πολύ δύσκολο βιβλίο θεωρείται θέλει προσεκτικό στοιχηματικό ουσιαστικό Διαβάστε pop κυκλοφορεί στην αμερική τα εξής ότι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές το αμερικανικό πανεπιστήμιο χωρίζονται σε δύο κατηγορίες σε αυτούς που έχουν πάρει το τζάκσον της ζωής μετά ένταξη τόσο ας πούμε άσχημη φήμη έχει από την άποψη ότι πραγματικά χρειάζεται πάρα πολύ σωστή και συστηματική δουλειά τώρα να δούμε τι άλλο σημαίνει βέβαια αυτό το βιβλίο έχει βγει σε τρεις εκδόσεις υπάρχει πρώτη έκθεση 1000 962 τι υπάρχει δεύτερη έκθεση 2075 αυτή έχω δεχτεί εγώ το 1985 και μετά πάμε για καινούργιες έχει δώσει έστω νομίζω υπάρχει ένα τέτοια ποσά 84 ακόμα και σήμερα δεν έχει βγει κάποια οι παλιές εκδόσεις χρησιμοποιούνε το σύστημα μονάδων πτώση φοιτητές έναρξη ένα καινούργιου σε δόσεις από την τρίτη και μετά αυτή εδώ είναι η πρώτη έκδοση αυτήν τη δεύτερη και μετά έχουμε Τρίτη και στιβ μάρτιν Τετάρτη 27 2000 καινούριες εκδόσεις χρησιμοποιούν το εσαεί το διεθνές σύστημα λοιπόν θα δείτε πιο κάτω τι θα κάνουμε λοιπόν είχαμε και τα δύο νομίζω το πιο καλός τρόπος είναι αυτός τι θα έκανε δηλαδή για λίγο στον πίνακα θα σας κάνω από την έκθεση τη δεύτερη έκθεση και θα χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα ενώ εσείς θεωρώ σωστό κατασκοπεία νευρολόγος θα διαβάζετε ταυτόχρονα και από το Τρίτη έκθεση τάξη την οποία τέτοια έκθεση πώς θα βρείτε τα κόμματα της Γ ενισχύονται πνευματικά δικαιώματα κτλ σε αυτό το πανάκριβο δύο άποψη αυτά θάνατο καταγράφονται κατάλαβε το βρίσκετε στο διαδίκτυο αν θέλετε τώρα τηλεθεατές παραδίδεται στη κάποια αντίτυπα στην Αττική και η Κρήτη ένταση αλλά αντίθεση αριθμός φοιτητών όσος είναι συνήθως άτομα δύο 15 δεν πατάσσεται μετά από το πολύ τέσσερις πέντε αντίτυπα αλλά όλοι έχουμε καταλάβει πολύ εύκολα έχουμε τρόπο να έχει πρόσβαση στην Τρίτη έκθεση λοιπόν πια είναι λογική τώρα τι διαφέρει το CDS από το site βασικά η διαφορά είναι στο νόμο το κουλό αυτόνομο κλπ θα αυτό ταξίδι με το μάθημα που έχουμε τη δύναμη να το γράψω μόνο άποψη μέτρο που συνήθως το ξέρετε και από την Κύπρο και το προπτυχιακό ίσως και τον ίδιο ακτινίδιο ένα και δύο την απόσταση Arena δύο στο τετράγωνο αυτή την μεταξύ δύο φορτίων αυτό πέφτει μαθητών λυκείων και γενικά που σχηματίστηκε στην ύπαιθρο και στον αφανισμό πιστεύω όταν δουλεύετε στο διεθνές σύστημα στο εσαεί έχει αυτή τη διαπάλη εκεί μπροστά οι οποίοι αυτή κ δέχτηκε να αντιγράψουμε και στη μορφή 9η έκθεση γράφει ε ρε τοπία ε 02 06 και σταθερά του κενού έτσι όταν όμως δουλεύω στα CDS αυτή η καταληκτική για τη μονάδα οπότε στο inside τεχνικά βρέθηκε να έχει τη μορφή αλλά καταληκτική είναι μονάδα στο σκυλί GS αλλά τότε στα CDS ΟΤΕ με διευκολύνει έκφραση έχει χαθεί καταληκτική που μεταφέρεται παντού σε όλες τις εκφράσεις είναι πιο απλοποιημένη έκφραση για τον νόμο του τον λόγο γιατί εκεί πάει μια μονάδα και φαίνονται πολύ φαίνεται πολύ πιο απλή έκφραση αδύνατο όμως πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός μονάδες μονάδες εκεί πέρα για την απόσταση έδωσαν με μονάδες τη δύναμη είναι ίδιοι αλλά μονάδες το πόδι έχει το πολύπλοκο είναι το σταθερό Σταθόπουλο που είναι γενικά δεν είναι εύκολος οι όχημα διαφορές δεν είναι τόσο γνωστές και πρέπει κάποιος να ψάξει στη βιβλιογραφία για να βρεις ποια η σχέση μεταξύ του Σταθόπουλο το κουλό και πώς ακριβώς μπορεί να χειρίζεσαι τις της έκφρασης όμως υπάρχει αυτή σημαντική ευκολία όταν δουλεύω σε CDS και αυτό θα κάνεις στον πίνακα φέτος CDS όταν δουλεύεις αυτό εδώ αυτή κατατέθηκε γίνεται μονάδα και έκθεση απλοποιείται και αυτό την κάνει ότι δεν εμφανίζεται αυτό το στάδιο τέσσερις Π.Ε. 0 αυτό κ λεκτικό σε άλλες εκφράσεις που θαύμασα τη δεύτερη νομική να μεταδίδεται και να γίνετε εσείς που οι λόγοι αυτοί έκτασης θα μου πείτε και γι' αυτή την ευκολία που έκανε το ένα μάθημα ετσι θα κάνουμε στον πίνακα έτσι κι εμείς διαβάζουμε και από το άλλο για να είμαστε σίγουροι για ποιον λόγο το κάνουν αυτό αφού μάλλον ένα στάδιο είχε επικρατήσει αν αυτό το πρόβλημα δεν είχε επί 42 από παλιά βιβλία ακόμα και δύο δεκαετίες 3040 στρατών είναι τα πιο κλασικά διεφθαρμένοι δημόκριτο τζάκσον ήταν αυτός ο καλύτερος το κέντρο βιβλίου είτε στο site όλα αυτά υπήρχαν και ένα σωρό άλλα βιβλία που ήταν ίσως CDS αυτό κατατέθηκε μονάδα βιομηχανική έχουμε κάνει και μαζί τα έσοδα 200 μηχανικοί ασφαλείας μάθημα για την ευκολία και την εκφράσαμε πιο βολικές χρησιμοποιούνται καταλυθεί χειμώνα κλίνες CDS οπότε ακόμα στην επιστημονική κοινότητα στους φυσικούς που ασχολούνται με αυτά υπάρχει ναι υπάρχει είναι ένα θέμα υπάρχει φταίει εξίσου οι οποίοι ψήφισαν με μεγαλύτερο ποσοστό το εσαεί να χρησιμοποιεί και τα δυο συστήματα και θα μου πείτε εντάξει εγώ ξεκαθάρισα από την αρχή και χρησιμοποιώ ένα τέτοιο σύστημα ήταν διάτρητο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα είναι όμως έτσι όχι δεν είναι έτσι γιατί έτσι ο φυσικός κ Διαβάστε δύο εάν εσείς δεν ξέρετε πως χειρίζομαι τρενάκι υποστηρίζει μετάλλιο σύστημα δεχόταν καταλάβετε το βιβλίο που διαβάζεται χρησιμοποιεί και θα μου πείτε αν βιβλίου μπορώ κάπως να πάστα πρώτα κεφαλάκια των ξεκαθάρισε και κάτι γίνεται μεταξύ μεγάλου διαγωνισμού κάτι γίνεται μας ξεκαθάρισε την αρχή αλλά εγώ τα βιβλία αλλά δεν ασχολείται με τη φυσική είναι και επιστημονικά άρθρα άμεσα Τρίτη σοβαρά με τη φυσική είναι και επιστημονικά άρθρα με τα οποία θα τα διαβάσει εκεί πέρα καλύτερα σου πει ότι στην έκταση που γράφω έχω χρησιμοποιήσει το CDS του εσαεί και θα μου πει κάποιος υπάρχει μια εύκολη μέθοδος να ξεχωρίζω αν συνεχίσει υπογράφει ε δεν αναδύεται στο PSI σωστό αυτό αν είσαι κάποια προσυπογράφει και ε 0 σύνταξη το θέμα δεν βοηθάει αλλά που και αυτό δεν είναι πανί υποχρεωτικό υπάρχουν ένα σωρό έκφρασης ενώ δουλεύει στο PSI δεν υπάρχει μέσα ε ρε οπότε πιστεύω ότι το πιο σωστό και το πιο παραγωγικό και πιο καλό για σας να το κάνουμε το θέμα της Τηλεθέρμανσης κι εγώ να σας κάνουν τις παραδόσεις χρησιμοποιώντας την δεύτερη έκθεση που είναι στα CDS χωρίς μέσα έχω Π.Κ. ηλεκτρικό ενώ εσείς διαβάζετε θα σημειώσω βέβαια αλλά παράλληλα να έχετε και τις εκφράσεις από του εσαεί οι οποίες θα σας βοηθήσει να καταλάβετε κάθε φορά όταν διαβάζετε οτιδήποτε σχετικό με την δεύτερη νίκη με τον δικομματισμό της εμφανίζεται παντού ότι ασχολήθηκε ή θα εμφανιστεί μοριακή είναι ατομική αιτιολογία αν κάτι είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της φυσικής και είναι παντού στημένα μηχανικοί χρειάζεται η αλληλεπίδραση οπότε είναι καλό να ξέρετε και ταχύτατη ο Γάλλος οδηγός με τη γραφή που θέλει αυτό έχετε ελευθερία και της άσκησης που γίνεται όπως νομίζουν καλύτερα αν και τις σκιές σας περί τα 300 αυτή μάλλον πιστεύουν πιο πολύ και να έχετε εσείς να ασχοληθείτε αλλά αν γράψει κάποιος Τζέσι στο site δεν διαφαίνεται τι είναι αυτά που γράφεις σωστά είμαι θεωρίες ούτε και τύποι να στέκονται στο αντίστοιχο σύστημα πότισε χρησιμοποιούν από κάστινγκ κατάλαβε τη φιλοσοφία θα κάνουμε το ότι μια έκδοση τότε να διαβάζετε μόνοι συνεργατικά για να έχετε την ευκαιρία να μπορεί να ξεχωρίζετε καθαρά το σωστό για για παιδαγωγικούς λόγους εγώ πιστεύω το οποίο καλό είναι να έχετε το τετράδιο σας λέω όποιος δεν έχει δάνειο απλώς θα πάρει κάποια επιπλέον βοήθεια στο τέλος δέχεται 82 στο οποίο παραθέτουν παραδόσεις και εκτός από τις παραδόσεις ότι άλλος πισίνες από εδώ πέρα μεριά και προσπαθήστε να το συμπληρώσετε και να ολοκληρώστε οι ασκήσεις από μόνες σας διαλέγετε στο παρελθόν σας κι εσείς να κάνετε και να τις ελέγχει εγώ αλλά κατάλαβα ότι η γιώτα διαγραφής αντιγραφής ράδιο πιαστείς λένε κάποιοι μετά όλοι εμείς που δεν μένει κανένας δεν είχε γυρίσει κανένας ήταν τόσο απλό οπότε αυτό δεν βοηθάει στη κάθεσαι σε ατομικό επίπεδο προσπαθεί μόνος του να το πάει να πάει σε ποιο καλά μπορεί λογικά θα έχουμε και κάποια πρόοδο αυτό θα φανεί και πως εξελίσσεται το μάθημα πώς καταλαβαίνετε πόσο διαβάζεται η ανακοπή με τα διαβάζετε κάθε να διαβάζετε μετά τις παραδόσεις κατευθείαν μέσα στη βδομάδα να μην αφήνετε λάρι μεταφυσικά καθιστά ιδιαίτερα μαθήματα θα σαφείς και αυτό και θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ ικανή να διώκουν ενώ είναι καλογραμμένο δεν διάβαζα μόνο και διαβάστε μόνο για δύο λόγους πρώτον γιατί έχει πάρα πολλά σημεία που μου δεν είναι ολοκληρωμένη επιχειρηματολογία και πιο πολλοί μαθηματικοί επιχειρηματολογία μαθήματα εδώ και μέρες και δεύτερον γιατί είναι ένα τεράστιο βιβλίο το οποίο δεν ξέρετε τι είναι πιο σημαντικό υψηλότερο σωματικό μόνο παρακολουθεί εγώ πιστεύω πως θα καταλάβετε τι είναι αυτό που έχει πιο πολυ σημασία και τι είναι αυτό που είναι λιγότερο σημαντικό έτσι μπροστά σας με τα εισαγωγικά νομίζω ότι διαβάζει σημαντικά θα πάει πολύ καλά και έχω παρατηρήθηκε το εξής η περσινή χρονιά ήταν η πιο καλή χρονιά από άποψη πρωτοετών αυτών που ήρθαν και σκηνοθέτες εντολή ενώ υπήρχε μια παράταση θα το μάθουμε να κόβεται το 90% των στην εξεταστική του φλεβάρη μητέρα γιατί επειδή ξεχνάμε λίγο αργότερα προχωράμε και εδώ το παιδί θα πάμε λίγο παραπέρα ανήκει μέχρι τέλος γενάρη το θυμάμαι και έτσι παρατήρησα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό περασε το μάθημα δεν έχει μεγάλο βαθμό και νομίζω το μυστικό όταν αυτό παρακολούθηση και συστηματικό διάβασμα μαζί με την παρακολούθηση δεν έμαθα θα αφήσεις και θα πεις εντάξει θα το πιάσω τον τελευταίο μήνα ακόμα και έμεινα να έχεις και το διαβάσω μόνος διαβάζεται εύκολα μόνο και μόνο για αυτό είμαστε οπότε για να ξεκινήσουμε σήμερα και να κάνουμε την ηλεκτρονική ξεκινάμε λοιπόν να μελετήσουμε το CDS εκεί που κάποιοι εχθροί είναι μονάδα να κάνουμε λεφτά στατική και όπως ξέρετε προφανώς και από τον οικείο αν υπάρχει σημαντικός νόμος που είναι γνωστός και γραμματικά από το 10ο αιώνα 1777 νομίζω κάποιος της έκανε κάποια πλήγματα είναι ωμό ψάρι υπογράφουμε ξεκινάμε με την είναι ιδανική τώρα όσοι δεν έχουν ρευστό μάγμα ενημερώνεται βλέψεις για το ποιά είναι η φιλοσοφία ο πιο διάσημος νόμος τον οποίο με τα οποία θα ξεκινήσουμε είναι προφανώς όμως το ΚΚΕ δεν είναι λοιπόν κληρονόμος πουλιών βασικά αν εγώ έχω ένα αρχή των αξόνων και έχω ένα φορτίο είμαστε ένα ανθρώπου έχω καθοδηγητή έναν και καταβάλλουμε εδώ εδώ λοιπόν έχω να πω αντίο και ένα δεύτερο φορτίο και δύο τύπωναν συνέχεια των εξόδων εδώ πέρα κάπου είναι κρυμμένο ένα φωτόνιο σύστημα αξόνων έτσι εδώ θα έχω το διαγραφές ισχύει ένα υπαρχηγό ιδιοτροπία αυτό τουλάχιστον περιοχής μετάθεσης οι πιο πολλοί πιο πολύ τακτικής να γραφτεί ως Maria αυτών είναι να έχει συνιστώσες C a CIA ζητάει ο τζάκσον υπογράφει με 1000 της σκουρο Reebok έμμεσα βρασμένο με ισχύ άλλοι διαγώνισμα και είναι σε τέτοιες θέσεις ι βλέπετε όχι αλλά έτσι είναι το βαράει και παρόλο που έχει το όχι και μέσα στις τόσες θα έχετε αμέτοχοι ένα είχε ανάψει ένα δεύτερο είναι λίγο ιδιοτροπία αλλά άμα τη συνηθίσετε έγινε κάτι τρομερό και το άδειασμα θέσεις συμμετοχή δύο η απόσταση αυτή εδώ ανάμεσα το διαζύγιο αυτό που συνδέει το ένα με το δύο φορτίο είναι το εξής έχει ένα κρύο το οποίο μπορούμε να πούμε ότι είναι όχι δύο μειοδοσία εντάξει γιατί C1 και C2 είχε θα θίγονταν Χ1 με τόλμη και να χαρείτε Χ2 που είναι εφοδιασμένο δύναμη τώρα ύπουλο εδώ θα δημοσιευθεί στο βίωμα από το ένα τον κρατικό το ένα από το δύο έτσι άρπα αντιγράψω δύο ένα προσπάθησα να γράψω στο CDS εκεί που καταλήφθηκε μονάδες Audi Porsche αυτόνομα το όλο και να γράψουμε έγινε χίου ένα θετική δύο διά την απόσταση Χ1 μιας Χ2 στο τετράγωνο επί ένα μοναδιαίο διαγώνισμα τοπίο είναι σαφή διάθεση αυτό είναι νόμος κλπ οπότε πρέπει να γράψω αυτό το μεγαλείο βιάζει με σαφή διάθεση πόσο από το μοναδιαίο διάλειμμα στη διεύθυνση της δύναμης Εφ' δύο ένα εδώ βλέπουμε δεν γίνεται με λάδι διανύσαμε το ισχύ δύο οκ στην τύχη δύο μυών και να διά dow jones να αφού είναι το πρώτο μέτρο οποίο σήραγγα έβαλε το ίδιο οπότε αφού τα μόνα δύο διαμερίσματα είναι αυτό εδώ αυτό θα γράψω εδώ δίπλα και θα γίνει αυτό τρίτης για ποια υπόθεση τετράγωνο έκανε έτσι και εδώ θα έχω σειρά βίοι Χ1 η στο τετράγωνο άλλαξε εγώ εσύ αυτή είναι η δύναμη όταν έχω ένα τη δύναμη πάνω σε ένα φορτίο και δύο που οφείλεται σε ένα φορτίο κι ενώ μπορώ αυτό να γίνει γεύση και να γράφω εγώ τη δύναμη που έχω πάνω σε έναν φορτωτή δύο εντάξει ας με τον ίδιο από άθροισμα από άλλα φορτία τώρα συνήθως στην ελεύθερος στατική όπως ξέρετε πιο μέγεθος χρησμό με πιο πολύ αντί για το αντί για τη δύναμη τοπίο τα ψήνετε κομμάτια με μετρούμενο δύναμη αλλά και να σας θέσουμε λοιπόν είναι ταξίδι πολύ κόσμο με την ένταση η βία η ένταση πώς μπορούμε να πούμε ότι θα είναι θα είναι η ένταση τι σημαίνει εδώ όπου έχω τη δύναμη να πάτε έβαζε ένα δοκιμαστικό φορτίο εδώ στη θέση που διαβιβάζονται το φορτίο των δύο είναι κατά κάποιο τρόπο ένα δοκιμαστικό φορτίο ένα φορτίο που είναι ίσως έχει πολύ μικρή ποσότητα Πανταλάκη βλέπω τη δύναμη νιώθω τη αυτό το φορτίο και όταν διέρρεε σοκ το φορτίου δύναμη αυτή με το φορτίο αυτό που δεν είναι η ένταση οπότε εδώ πέρα η ένταση θα είναι θαμμένη το φορτίο που προκαλεί αυτή τη δύναμη στο κοινόβιο και θα το γράψω με αυτό τον τρόπο μείον βγαίνω και τώρα εγώ μπορώ να έχω ένταση δηλαδή δύναμη α το ε ναι η ένταση του ένα δύο έκταση και για να είμαστε ακριβείς ηλεκτρικού πεδίου αλλά στον Φωτόπουλο για νυφικό μιλάμε να αν έχω τώρα πολλά φορτία τι θα γίνει εδώ κι ένα έχει προκαλέσει κάποια δύναμη γράφω αυτή τη δύναμη και τη Ρώμη το δικό μας το φορτίο που εδώ και δύο έτη τώρα πρόσβαλε την έδρα του δοκιμαστικό κύτταρα θα Κιτίου και διάδρομο του δικτύου Απλοποιείται το φορτίο και το μόνο που μένει είναι το φορτίο που έχει προκαλέσει αυτή τη δυναμική ανάλογα την ένταση αλλά έχω και ενα άλλο φορτίο του δύο θα προκαλούσε αυτό κάποια στιγμή θα έγραφα έτσι ανοιχτά εδώ μεγάλο φορτίο και τρεις θα προκαλούσε τον γιάννη ρήγα άνευ που έχει σχέση με τα κριτήρια και οι εντάσεις γενικά από άθροισμα φορτίων θα μπορούσα να γράψω με τη μορφή ερωτήσεων άθροισμα εδώ θα είχαμε πιο high από τα διάφορα φορτία και θα είχαν ποιοι θα είναι οι θέσεις οφείλεται δοχεία μιας είχε τώρα αντί για σχέδιο πρώτο κόμμα αυτό την έχει μεταξύ και υπερβάλλοντα δοκιμαστικό στην τρίτη επισείει μιλίων 1000 να αποτυπώσει θα έπαιρνε αυτή τη μορφή για το πόσο είναι η ένταση που έχει επιτυχία θέση στο χώρο η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου που οφείλεται σε μια κατανομή από διακριτά φορτία και πάει αν έχω λοιπόν μια κατανομή από διακριτά φορτία Worldwide να διαβεβαιώσω κι έλα εδώ έχω και δυο εδώ και 30 και ούτω καθεξής για να βρω εγώ στην όψη οπουδήποτε στο χώρο κρυφές ισχυρή πόσο είναι το πεδίο οφειλέτης συνδικάτων φορτίων και τοπία αυτά φορτία χαρακτηρίζονται από τα αντίστοιχα γυρίσματα ταχεία οι στόχοι είναι ένα χαρά χαρακτηρίζει τη θέση του φορτίου και ένα το σχέδιο χαρακτηρίζεται Φετφατζίδη δύο και ούτω καθεξής γενικός τύπος για να βρεις το το ε στην οποιαδήποτε τυχαία θέση έχει πάρα πολλά γράψε επιτρέψαμε στην αντίστοιχη έγινε αυτός ο τύπος αυτός για διακριτά πιάσαμε τώρα πως θα γίνει όταν θα έχω μια συνεχή κατανομή αν εγώ τώρα που ότι εδώ πέρα έχω άμεσα μια συνεχή κατανομή από φορτία των καναλιών χρωματάκι δηλαδή έχω μια πυκνότητα φορτίου ευρώ είχε και άμα θέλουν να ξεχωρίζει από τη θέση στην οποία θέλουν να βρω πως το πεδίο την ρόδο χιτώνες γιατί γιατί όλα τα δίνεις τα θέσεις εδώ μέσα σε σχέση με την αρχή των αξόνων ο κα προσδιορίζει με τη βοήθεια του κινήματος και των εγώ ψάχνω σε μια τυχαία θέση κι αυτοί την ίδια τύχη να τρόπος είναι το ε χει ηλεκτρικό πεδίο στηθαία τοιχία θέση έχει πού οφείλεται αυτό το ε την παρουσία όλο αυτό το φορτίο τι θα κάνουν θα πάρω κομματάκια κομματάκια αυτό καταθέτης έχει κατανομή πόρων από αγώνα πέρα φωτιά έχω ένα κομμάτι του ΤΕΙ υπονόησε και λόγω αυτού του deal χιτώνες εδώ έχω κάποια συνεισφορά στο αλιευτικό πεδίο θέασης φοράτε ε οπότε θεωρώντας ότι αυτά τα κομματάκια ντε ή από φορτίο όπου τον έχει τονάζ σαν σύμβολο άμα εμείς κατεύθυνε δεμένη σημαίνει αντέχει ή ψήφος 600 εντάξει είπαμε αυτά τα διηγήματα δώθε χαρακτηρίζονται από το λιωμένο ή και τον ίδιο τον υγιεινή KFC αυτού του αθροίσματος θα είναι πασίγνωστη δηλαδή θα έχουμε ε ίσον με ολοκληρωμένα στη θέση του φορτίου πιο Wild αντί για ολόκληρα κάθισμα του IFF ολοκληρωμένα του ρ π.χ. το να επιτύχει τον που γιατί δώρο το χιτώνα συνεπή τα φορτηγά επί των BMW γίνεται ένα φιλί μικροκομματικών λίγο υπάρχει μέσα στίχοι κατανομή άρα θα των φυτωρίων την ή αν πάμε έτσι έχει γιάννης Δεκαβάλλας ιδρύθηκε το πράμα προσεχτική διαβάζουμε πρώτα βάζουμε πρώτα όχι που η θέση στην οποία τον λόγο το φορτίο και δεύτερο βάζει μέτοχοι των 40 επιχειρεί μειώνουν ή είναι και εδώ πολύ σταθερή έχει τον Ασωπό γ θέλω να το γράψουμε σαν διαφορά είναι πιο μαζεμένο τρόπο το ε ηλεκτρικό πεδίο στη θέση κι προσδιορίζεται από αυτό εδώ ολοκληρωμένα έχει το ένα αντίστοιχα του ρ κοιτώντας και θα έχουμε CNN μείον ζητώντας έχει μείωση φέτος στην τρίτη αυτός ένα τύπος που λέει γενικά ότι κατανομή άνεργες όσο πολύπλοκη γιάννη κατανομής εμπόρων αύριο μπορείς να βρεις στην ένταση ηλεκτρικό πεδίο και τρόπος για να βρίσκει CHF ηλεκτρικού πεδίου είναι να υπολογίσει αυτό το ολοκληρωμένο και δεν υπολογίσαμε το πλήρωμα ποια ποσότητα είναι άγνωστο η άγνωστη ποσότητα εδώ πέρα που κάθε φορά σου μιλάει και περιγράφει ένα διαφορετικό λεφτά στατικό πρόβλημα θεωρώ απώτερο χιτώνες σου περιγράφει το τέκνο του αυτιού και κατανομή φορτίου έχω συγκεκριμένη εντάξει με την οποία εγώ θέλω να βρω κάθε φορά μέχρι ολόκληρες όλο το χώρο όσο είναι στη διάθεση του χώρου ήδη το ηλεκτρικό πεδίο που έχω και το οποίο οφείλεται την παρουσία αυτής της κατανομής φορτίου μεταξύ εξάλλου την αυτοκίνητο τύπου έχουμε τα έργα τώρα το θέμα είναι μπορούν να πάνε πίσω αυτό τον τύπο και να πούμε ότι εκτός από την περίπτωση έχω συνεχή κατανομή φορτίου ανάκτηση έχει κατατεθεί ορτίου γίδια άκρη είναι τελικά αντίθετα φορτία πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω πρότυπο και υπολογίζω πως φαίνεται λεπτομερειών τέτοιο δρόμο έλεγαν έστω λοιπόν τώρα εγώ πάω αυτό τον τύπο που υποτίθεται ότι γενικώς μπορώ να έχω και θέλουν να το εφαρμόσω στην περίπτωση που έχω γιατί τα φορτία αυτό πεζογράφοι σαν είναι πολλά φορτία αλλά ας πούμε είναι τόσο απλό που έχει μόνο δύο φορτηγά έχει το ΚΚΕ ένα και Χ δύο πώς θα το περιγράψω την αυτή τη συνεχή κατανομή και τη διακριτή κατανομή φορτίου χρησιμοποιώντας αυτόν τύπο που εγώ ισχυρίζομαι ότι όποια γενικώς υπάρχει και δώθε τέτοια διάθεση ισχύει ένα ανθρώπου είχε ή όχι ιδιωτών όπως αυτό του διαγραφές χαρακτηρίζει επιθέσεις στο Q1 στοκαι δύο πιάσε ένα γράφημα στη γενική μας φτιάχνει συγκεκριμένες θέσεις γενικά περιορίζεις εμείς να σημειώσω δε θυμόμαστε με πρόθεση να σου δ ένα βασικά το χρειαζόμαστε συμπαθής δεν άρει μπορώ όχι το ένα Σ'αυτή την περίπτωση έχοντας δύο φορτία λογικά θα έρθει και ένα επιβαίνουν τα κρούσει τον μειονεξίες των συν και δύο επιπλέον χιτώνες μείωση δύο τον εντάξει γιατί αν θυμηθούμε λίγο τις ιδιώτες να δ τι κάνεις συνάντησε δ για να θυμηθούμε λίγο πριν αν έχω εγώ αυτό καθορισμό της χάρης δ δ σημείο g 0 ευθύνη έχει από μείον άπειρον έως τη συναυλία πόσο κάνει αυτό ευχόμαστε βουνά και δάση συνάντηση δε πρώτη βασική ιδιότητα που έχει είναι αυτή εδώ πέρα που βγάζω εγώ τη συνάντηση δ η συνάρτηση δ είναι ουσιαστικά μια κατανομή καθώς έχει αλλά αυτό δεν το σημείο χ 0 νάνσυ και εδώ έχω μια κατανομή που εδώ πέρα είναι μείον ε αυτό το σημείο αυτό το σημείο είναι έξω έχω μια συνάρτηση μπορεί να πούμε αλλά είναι συνάρτηση που εξαρτάται από αυτήν παράμετρο ε και εδώ το ύψος αυτό εδώ είναι ένα μια δυο ε μεταξύ τότε αυτή συνάντηση βράδυ έγραψε τα εξής να αντιγράψω πέφτει είχε απαθανατίσει ε χει που θα είναι ουσιαστικά τι θα γίνει οι ένα διά βίου ε 0 έναν Ελλαδίτη ε μου όταν απολύονται όχι είναι μικρότερες των βλέψεων όσο φτωχή είναι απομειώνει ε ας ε αυτοί συνάρτηση έχει την τιμή ένα τέτοιο ε όταν είμαι εκτός του διαστήματος την επειδή έχω εγώ όχι δεν το στείρο είναι σημείωνε 0 μικρότερες έμπνευση μεταξύ γύρω απ την περιοχή του όχι 0 οχυρωμένη γεννημένος οπότε αυτή η έκφραση αυτή έχει ένα είχε 0 κατέστρεψαν ποια έκδοση είναι 0 αυτή είναι μια απλή συνάντηση που ουσιαστικά μας λέει ότι έχει μια σταθερή έτοιμη σε ένα εύρος και είναι παντού εκτός έχει δε την ιδιότητα το εμβαδόν που υπάρχει αυτή τη συνάντηση τα οποία υπάγονται στην επάρατη το πλήρωμα επτά ε στόχοι επιτευχθεί από μη ανάπηρο έως ανάπηρο κάθοδο ολόκληρα μας κάνει ένα διαγράψουν επειδή ε βάση τη δίψα μας κάνει μονάδα από μια τέτοια κατανομή εγώ μπορώ να βάλω την Έλενα συνάντηση πως προς το παρόν δεν σταμάτησε θυμόμαστε βέβαια συνάρτηση με την πάροδο όταν βλέπετε τις του ε όταν αυτό εδώ το ε τείνει στο μηδέν κακά αυτό που έχουμε είναι είτε έτσι αποφεύγονται ΝΔ σημειώνω κινείται είναι αυτή η συνάρτηση όταν το ρευστό οδηγεί στον έρχεται τότε τι γίνεται όταν το ε τείνει στο μηδέν αυτό μικραίνει πάρα πολύ αλλά επειδή το ύψος πήγε για ένα τέτοιο ε αυτό ανεβαίνει πάρα πολύ οπότε ουσιαστικά βέβαια συνάρτηση μπορεί να σκεφτούν μέσα κάπως έτσι από σε σχεδόν σε ένα σημείο γιατί η γεύση της 0 αμέσως μ χ 0 να παίρνει πρακτικά ξαναπαίρνει αγαπητοί τιμή συνάπτει γιατί το έναντι δύο ε ε γεν στο 0 στο μακρινό αυτή η μορφή δεν σας να σας και μια πάρα πολύ βασική ιδιότητα που μπορεί να έχει που έχετε συναντήσει και αυστηρό από μείον δύο έως την άπειρο Δ.Χ. κινείται επί ένα συνάρτηση βάλουμε μαζί του έχει επιτελεστεί πως μας κάνει αυτό SKAI g km άσματα καταλάβουμε και να γράφει κότερο η ψυχή ας πούμε την αθήνα δεν αφήνει μα αφού είδε ένα ζευγάρι έχει σχεδόν πρέπει απαντώ 0 π.μ. εκτός από το σήμερα παραμονές κύριοι εμφανίζεται και συνεισφέρει αυτής να αυτό μια πολύ βασική ιδιότητα είναι αυτή εδώ που αυστηρά αποδεικνύεται παίρνοντας αυτή την έκφραση αυτού ε και μετά να πάρουμε το όριο πρέπει να πηγαίνει στο μηδέν και θα δούμε τι ισχύει αυτή διότι αλλά αυτές οι δυο πιο βασικές ιδιότητες βέβαια να τις πρώτον ότι είναι ουσιαστικά μας κάνει μονάδα ολοκληρωμένα βεβαίως αναπήρων είναι κανονικό κρυμμένη κατά κάποιο τρόπο και δεύτερον ότι αν εγώ βάλω ενδιάμεσα μια συνάρτηση τότε πέντε δήμοι αυτής της ανάρτησης ύφεση είχε μοίρα αυτή τώρα γιατί μονοδιάστατη συνάντηση δ εδώ αυτό που σας έγραψα εδώ μέσα βλέπετε έχει διανύσει μάχη όντας διαρκής μάχη ένα τόνος γενίκευση όταν έχω τρεις διαστάσεις αποδεικνύεται ότι δεν είναι δυσκολία δηλαδή όταν ο δ π.χ. μείον κοιτώντας υπογράψουμε τώρα που είναι τρεις διαστάσεις τρεις τρισδιάστατο διαγραφές αυτές διαθέτουν νέες θέσεις φέτος πραγματικότητες αν έχω 1000 μειον ή επί Δ τάξη μειονοτήτων αλλά επιβαίνοντας σε πνίγουν τον άφησα Σαλώμη μπερδεύετε τα βλέπετε αυτά ταχύ εδώ θα έχει είναι οι ήχοι συνιστώσα του διηγήματος θέσεις ενώ και το άδειασμα θες άδεια το λεγα τζάκσον συνήθως βάζουν έχει διαμέρισμα εντάξει μέσα δεν αίρει αυτό αυτό θα έχω το μαριναρισμένο Περράκης έχω πάρει τον διαγωνισμό αλλά επειδή έτσι έχει μέσα στο 2000 και εμείς ακολουθούμε θεματολογία οπότε εδώ τη βλέπουμε ότι με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε να έχουμε μόνο στη θέση ούτως ή θα πάρει την Χ1 εμφανίστηκε ένα μόνο στη θέση υποδοχή το τέλος θα παραμείνει ίδιο να εμφανιστεί η κηδεία και με μια απλή επαλήθευση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές οι δύο ιδιώτες άρα έχουν την ιδιότητα να την ιδιότητα δύο πρώτον ότι ιδιώτες τι μαθαίνουμε μαθαίνουμε το εξής ανδρισμό ο ίδιος ένα ολόκληρο μάρω ή δεν φυτό πως μας κάνει ΝΑΤΟ ζητώντας είπαμε είναι πιο ένα δ χ πόνους μυών και ένα τόνος επειδή όντας CNN αφού είναι άθροισμα είχαμε και καθίσματα πληρωμάτων συν πιο δύο έτη Δ φυτών μειώνεις 1200 επειδή δεν φυτών τώρα όπως ισχύει για τη ένα διάσταση αυτή κανονικό ποίηση εδώ πέρα έχω τρεις διαστάσεις χρειάζομαι και αστοχίας στον και στον άξονα και ο άξονας ύλης νομιμοποίησης οπότε ουσιαστικά όσα έχω πρόχειρο ας το γράψω αποκαλύπτει μια φορά εδώ θα είναι θα έχω Δ.Χ. τόνους διονυσία ή επιτευχθεί έχει όντως Π Δ ψητό διονυσία ή επίτευξη των Π.Δ. Sector βιοντίζελ ένα αθώος την διαφθορά μας αυτό είναι το πρώτο ολοκληρωμένο CD ανάλογα ποιο βιβλίο θα το γράψω αυτό είναι καλό λοιπόν είναι το κάνει μόνο αυτό πάει να κάνει μονάδα αυτό πάει να κάνει μονάδα οπότε απώλεια αυτό περισσεύει και του λένε ανάλογα και εδώ από όλο αυτό το φωτογράφο να είναι πολύ παρόμοιο ολόιδιο τρεις επικήδειο και έχουμε και ένα κοιτάει και μου λέει αυτό εδώ αυτό είναι συνολικό συνολικό φορτίο που υπάρχει μέσα στο σύμπαν για τη συγκεκριμένη κατανομή και στη δίκαιη κατανομή αυτό το φορτίο δραματική δύο γιατί είπαμε ότι δεν διατηρείται αφορμή για τώρα εφαρμογή λοιπόν του πρωτοτύπου μας καταλαβαίνουμε ότι αυτός ο τρόπος για να γράφουμε και λοιπές κατανομές το ΥΠΟΙΚ νότα φορτίου ιδρύεται με τη βοήθεια της συνάρτησης δεν και επίσης με τη βοήθεια στην αρχή δεν τα μπορώ εγώ να βρω και την έκφραση έχει για τελευταίο περί μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό σαν επαλήθευση στο γράψουμε ετών παίρνω λοιπόν την έκφραση δύο και χρησιμοποιούμε δεύτερη την έκφραση δύο αυτό ότι οι ιδιώτες δηλαδή και πάνω με το ε βάσει αυτής εδώ της ιδιότητας είχε θα είναι ολόκληρο Μαδούρο ασφάλεια το πρώτο κόμμα κεντροδεξιό ένα φερέφωνο έχει το όνομα της επίγειου έναν επιβαίνοντα χιτώνες μείον P1 όντας επίγευση μιλίων συρρικνώνοντας χιτώνας αυτοτελή έκθεση τρίτης και θα έχει και έναν άλλο όρο που περιγράφει λεπτομερώς MP3 χαλαρότερη έτσι σ'αυτό θα επικεντρωθούμε στον πρώτο ρόλο πια είναι συνάρτηση που έχω εδώ πέρα ετσι π.χ. εδώ πέρα γιατί π.χ. έχω μια τρισδιάστατη συνάρτηση έχω λοιπόν μια τρισδιάστατη διάθεση το συνάρτηση που είναι αυτή εδώ και ένα επίσης μειώνει είχε να τον δει αυτό εδώ οπότε σύμφωνα με τον ίδιο τα δυο τα αποτελέσματα θα είναι αυτή συνάρτηση προαγωγή πέρα στη θέση έμεινε εδώ έχει σχήμα δεν καίει θέση είχε ένα τόνος έχουμε μπει αραβικά το αποτέλεσμα θα είναι κείμενα επιζεί π.χ. μείον CNN προνόησε βιαστική μιας ελαττώνοντας συντρέχει γιατί απ αυτό το πλήρωμα ως πρόσχημα τόνος που έκανα και ευρεία συνάντηση που έχω θα είναι ως πρόσχημα το όνομά μου λέει ότι πρέπει να πάω στη θέση έχει που ορίζει αυτά τα 101 τόνος πρέπει να πάρει θέση για το PSI όπου έχω όχι όντως γράφω όχι ένα τόνος και καταλήγω στην εκτεθείτε διακριτά αν παρατηρώ και των δυο χωρών προφανώς θα βροχή μείον ένα θόλος έχει μ ς μ ν σχέδιο δόλιας διάχυτη νέο σχέδιο τόνος μεταξύ οπότε βλέπουμε ότι όπιο γενικός τύπος στην τελευταία τακτική για να υπολογίσει το της την ένταση του ηλεκτρικού πεδίου είναι αυτό των δόκιμων το πιο γενικό μπορούν εφόσον αυτό έχει τα πάντα μέσα πώς μπορώ εγώ να υπολογίζω την ένταση του εθνικού πεδίου βασικότερο πληρώνοντας αυτό που χρειάζομαι κινα ξερω οτι ήταν φορτηγό ανοιξιάτικα να μη φανεί εξαιρετικά είδαμε φορτίου αυτό λοιπόν θα μπορούσα να κάνω πλήρως ηλεκτρονική εντάξει και θα μπορούσαμε να σταματήσουμε κάπου εδώ λέμε έχουμε και άλλους υπολογιστές τώρα έχουμε μπορούμε να τρέχουμε τόσο πολύπλοκες κατανομές για να έχουμε και σταματάμε εδώ 18 σοβαρά πράγματα γιατί γιατί υπάρχουν και πιθανής καταβάλλω ένα επιφάνεια κοντά στην 100 φορτηγών έχουν παγωμένα φορτία που αυτά δεν είναι εύκολα περιγράψω μέγαρο π.χ. καταγράφονται και γι' αυτό και δεν θα υπάρξει μια μεθοδολογία που είναι πάρα πολύ σημαντική δυναμική αλλά και στα μαθηματικά της και γενικά μεθοδολογία των συναντήσεων αν δεν υπήρχαν οι επιφανείς και δεν υπήρχαν δεδομένα φορτία και μπορούσαμε πάντα στη φυσική που έχουμε φτιάξει για τελευταία στατική να μπορούσαμε να υπολογίσουμε το ρόδι χιτώνας δηλαδή να έχουμε εκφράσει κάθε φορά για οποιοδήποτε φυσικό πρόβλημα πόσο καιρό πηδώντας θαμμένο μέσα στο δικό και δε θα ασχολούμαστε με τίποτα άλλο αν όμως είναι παγωμένα φορτία που σχεδόν πάντα εμφανίζονται γιατί υπάρχουνε μεταλλικές επιφάνειες στη γειτονιά των φορτίων και γι' αυτό είναι να το κάνουμε σωστά χρειαζόμαστε και μια καινούργια μεθοδολογία θα διαθέσει τα επόμενα μα εμείς αυτό που μάθαμε σήμερα είναι ότι από το όνομα του Κούλογλου καταλαβαίνω ότι μπορώ να ορίσω ένα πολύ χρήσιμο στο μέγεθός μου που λέγεται ένταση λευκό πεδίο και μου δίνει την πληροφορία τη δύναμη μειώθηκε ενώ δοκιμάστηκαν φορτίο οπουδήποτε στο χώρο από τη παρουσία μιας κατανομής φορτίων αν είναι συνεχής κατανομή αυτό το φορτίο υπάρχει γενικός τύπος και διακριτή να είναι αυτή κατανομή των φορτίων χρησμό του πάει πολύ για την υπομονή που πρέπει για να περιγράψω τα διακριτά φορτίο να βάλω μέσα τους ναζί δεν αυτήν διότι διαφοροποίηση αλλά ουσιαστικά φαίνεται ότι με τη βοήθεια της σταρ της δέλτα που στην πραγματικότητα είναι μια παράξενη συναρτά είναι σαν αγόρια και περίπτωση κάποιες κατανομής αυτής θα τις επτά μπορώ να περιγράφω και διακριτές κατανομές όπου τραγουδούσα έριξε για συνάντηση δ σας έβαλα ένα συνάντηση που έχει σταθερή τιμή όπως ανέφερε ανακοίνωση πουτάνα Ε Διαβάστε 0 θα μπορούσε να ανανεώσει γι να τελειώνει κάπου βέβαια που πρέπει να βγει στο μηδέν οποιοδήποτε σχήμα που να κρατάει σταθερό το εμβαδόν εδώ είναι μονάδα μπορεί να δούμε και μια οποιαδήποτε άλλη σταθερή κατανομή οπότε το πρώτο πράγμα που μάθαμε είναι ότι από το νόμο το κουλό από τίποτα άλλο μπορώ να γράψω μια έκθεση για το ηλεκτρικό πεδίο από μια οποιαδήποτε τυχαία κατανομή φορτίου που να δίνεται απ' αυτό δείχνει και λέμε τώρα για να δούμε τι μπορούμε να μάθουμε για άλλες πληροφορίες αυτό δικό για την για ελεύθερο πεδίο μπορούμε να μάθουμε κάποιες ιδιότητες που έχει αυτό το ελεύθερο πεδίο λοιπόν για να πάμε λίγο και να επικεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι στη εδώ αυτή την έκφραση λοιπόν αυτή εδώ η έκφραση είχε έχουμε κάποια πορείες αυτά θα σε 15 το προπτυχιακό μέχρι ένα σημείο όχι αυτό δεν βοηθά λοιπόν όχι ήταν σχεδόν διάμετρο χιτώνας Α.Π.Θ. βρείτε έξι αυτό βέβαια εγώ λέω ότι είναι μια ανάπλαση ανατέλλει η διαχείριση κοιτώντας λοιπόν γράφω αυτή την ιδιότητα την οποία δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να αποδείξουμε γιατί να φτιάξουμε μια μάθημα και παρέθεσε την απόδειξη για να προσπαθήσουμε να πάρουμε λοιπόν αυτό έκαναν μεταξύ των πήραν όπως λέγεται είναι αποτέλεσμα και να ξέρετε λοιπόν των πραγμάτων δ και λέω το εξής άναβε μιας γείτονας είναι μείον αυτή η ποσότητα αυτή μπορούμε και πέρασε το ολόκληρο και να προσπαθήσω να κάνω τα πάντα δεν σημαίνει χειμώνας βίαιο μερικές προσοχή σε καύσιμα κάτι νέο επιμελητήριο προς ψή στη Ζευγολατιό μερικές πόζες από αυτά είναι τα μόνα διαφημίζοντας την άστοχη ψήφιζε που και αυτός εδώ τελεσθείσα τελετής αναμένεται το τέλος της Γκραν ασκείται πάνω στο ένα βίας 1000 παιχνιδιών ζητώντας ας ασχοληθούμε με το με το πρώτο με το μερικές φορές όχι και θέλουν εκλογές εγώ αμερική ως πρόσχημα το ένα διαμέτρου στόχοι μείωση των αυτό δεν είναι μερικοί ως πρόσχημα κάποιες ποσότητες έναν διά ζημιών χιτώνα στο τετράγωνο και σημείων ζητώντας στο τετράγωνο και ζημιών θέτοντας στο τετράγωνο τσιουάουα στο είναι ένα δεύτερο γιατί είναι το μέτρο το μέτωπο είναι σημείο σχεδόν τετράγωνο συνιστά δέσμευση και μετά τον δεύτερο γύρο η όποτε έχω να κάνω την αρχή παραχώρησε άδεια τοπικές αποβιβάζονταν εφημερίδα παραγωγής είναι δύσκολο πρώτα κοιτάω κι αυτό εδώ που είναι ουσιαστικά αυτή η ποσότητα στη μειωμένη δεύτερο άρα θα κατέβει κάτω θα γίνει μείον ένα δεύτερο από οτι έχω εκθετικό ρυθμό ένα δεύτερο και μετά σε αυτό το ξανθό τώρα ένα δεύτερη θα φαίνεσαι ενώ καραδοκούν κάτω θα ανοίγει σημείων έχει ή στο τετράγωνο και σημείων ή στο τετράγωνο και Ζέφη μείον 10 αιώνες το τετράγωνο και όλο αυτό στην τρεις δεύτερα γιατί έγινε μείον ένα δεύτερο μείον ένα παιδί είναι 37 τώρα μπαίνουμε στη αλλά επίσης επειδή εσύ τη συνάρτηση πρέπει να παραιτηθεί παράγων της ποσότητας είναι μερικοί παράγοντες που ισχύει παρά το ψύχος έδωσε ούτε που το πήρα θα πειράξει ούτε αυτό εδώ πέρα παραγωγές που ισχύει είναι οπότε μόνο αυτό εδώ το ενδιαφέρει το τι θα γίνει θα κατέβει κάτω των δύο και θα έχουν δύο 1000 μειον χιτώνας κύματα παραγωγός του Χημείου είχε των παιδιών αλλά οπότε έχω την εντύπωση όταν δύο απλοποιούνται και βγαίνει μείον σημειώνει ζητώντας επί αυτή διατύπωσα εντάξει το παρακολουθούμε όλοι και αυτό είναι το μερικές βρίσκει να βάλω και ένα μοναδιαίο στην αρχή αντίπαλο στην περιοχή μοναδιαίου με την ίδια λογική θα τοποθετηθεί σύμφωνα ποια μερικές πρόσφυγα μάζευαν μαζί σημείων ζητώντας ΕΠΙΨΥ μοναδιαίο το μερικές προσθέτει επίσης έχουμε λάβει θα μας δώσει δε μείωσε τον ως επίτευγμα να μην το βλέπει σημείο χιτώνες επιχειρηματία σημείωσε τον σερ σύμφωνα δε με το επίτευγμα ποιο είναι το όχι μείωση των ενώ αυτό θα πω κάτι το μέτρο π.χ. είχε το μεσημέρι με έναν ιό όλα αυτά μπροστά οπότε σωστά έγραψαν ότι αυτό εδώ είναι έτσι εντάξει ενώ άμα θέλω να βάλω δοτών νοούμενο λάρνακα με την παραγωγή σειράς προσχέδιο όντας καθηγητών παραμυθά Ερντογάν με προσοχή και έχουμε αυτή την έκφραση και έτσι με πολύ απλά μαθηματικά καταλάβαμε ότι αυτό που είναι μέσα και το άλλο πλήρωμα μπορώ να γράψω μείωση στην Γκραν οι μανάδες τα τρένα διαχείριση των και έτσι παίρνω ε 1ο όροφο εκεί πέρα στην ακριβή πίνακα και στη θέση του σημειώνει ή διάσημες και πάμε στην 3η γράφω τονίζω και αν είναι προσεκτικός έχω τα εξής ρ του ή επειδή είναι φυτό όντας και στη θέση της είπαμε τώρα αυτής εδώ της ποσότητας σε αυτά εδώ που είναι μείον πήραν μειονοτήτων και το επόμενο βήμα είναι κάποιες προβλέπει πιο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα και επομένως δεν αναμένεται να διαπρέψει γιατί μπορεί να παίξει γιατί εδώ έχω αυτό είναι ουσιαστικά μια παραγωγή εσύ είναι μια διάνοια διάφορους και όχι μια ολόκληρες περιοχές αναφέρει η ολοκλήρωση είναι άσπρος ή αυτό εδώ το αναμένεται εντός του ισχύει από κανέναν μπορεί να διαπράξει και έτσι το απέξω μπορεί να έχουμε μείον δ η και ότι περισσέψει μέσα θα είναι συνεχίζοντας έχει μείωση των και άμεσα να θέλουμε λοιπόν ότι αν ισχύει νόμος του Κούλογλου όποιες ένα πειραματικός νόμος γνωστός πάνω από διακόσια 50 χρόνια κάπου εκεί γύρω στο 2% η χρονιά από τη στιγμή που σχεδόν του χούλιο πάντα μπορώ νωρίς αυτό που λέμε εθνικό πεδίο και να περιγράφεται για μια οποιαδήποτε κατανομή φορτίου ρόδου χιτώνες περιγράφεται το αυθεντικό αν εγώ τώρα μπορώ στην κάνω αυτόματο κουλό γνωρίσω αυτό το πεδίο αμέσως βλέπω ότι ισχύει αυτή η ποσότητα διότι έχουμε γραμμή ίων αναρτά αφίσες ποσότητες κάθε προγράμματος αυτή την έξοδο μπορούν να ετοιμάσω και σας φ π.χ. ένα δυναμικό οπότε Κωστόπουλο από μόνος του σου βγάζει το ψωμί και μετά από μόνο του φωνάζει και λένε προσπαθεί και όρισε μια καινούργια ποσότητα που θα της δώσει και ένα όνομα και αντεθνικό άρα αν άμεση συνέπεια αυτού είναι ότι ενώ έχω ένα κλιματικό πεδίο επεξεργασίας με τον περιορισμένο αριθμό των παιδιών σε κάθε θέση το χώρο έχω ένα διάγραμμα που δείχνει κάποια έτσι από με απλές πράξεις χωρίς τίποτα δύσκολα μαθηματικά βλέπω ότι μπορώ να ορίσει και να βαθμό το πεδίο άρα λοιπόν εδώ είναι το ηλεκτρικό πεδίο που γύρισμα έχω σκοπεύει ενώ τώρα το έχω το δυναμικό έτσι το δυναμικό δυτικά χωρίζεται προφανώς σας έτσι ρ χιτώνες επί ντε χιτώνες μείωση των και λέει αυτό που κάνουμε τώρα ότι δε χρειάζεσαι εσύ άμα θες να βρεις Ελεγκτικό πεδίο να καθίσεις να κάνεις τόσο πολύπλοκες πράξεις έχει μ.ό. σημειώνει ζητώντας μέτρα στην τρίτη και να κάνεις και μάλιστα πολύ πρωί πιο πολύ πιο πολλές πράξεις γιατί αυτό διαγωνισμό και έχει τρεις συνιστώσες οπότε είναι πραγματικό και να βρεις τρεις τρεις τρεις ανάγουν την ομάδα αλλά μπορεί να κάνει κάτι πιο απλό πάντα βρίσκει αυτό το δυναμικό της στην πάλη που ξέρεις με την μεταφορά πλοίου ΠΑΣΚΕ βρίσκεις αυτό το δυναμικό και αν βρεις αυτό το δυναμικό μετά έχουμε δει το ε είναι στο μείον γρά αυτού δυναμικού οπότε ένα μεθοδολογία λοιπόν της ηλεκτροστατικής είναι κατευθείαν βρίσκονται ε μέσω αυτοτελών πληρώματος η μεθοδολογία είναι πρώτα να βρίσκω το δυναμικό το ηλεκτρικό αυτό είναι ηθικό νομικό και μιλάμε πάντα για τη θετική είναι έχω να ηλεκτρικό δυναμικό και μετά το ε υπολογίζεται ως πήραν αυτό το δυναμικό boxer πολύ πιο εύκολες πράξεις γιατί ένα μόνο ολόκληρο με απολογισμό πόσο πολύπλοκο είναι πότε θα κάθονται πολλές γιατροί και πιο απλή έκφραση δεν έχει και να γίνει το μετρητοίς κτλ και μετά την παραγωγή σύνταξη παράγουν σχεδόν πάντα γίνεται μπορούμε να την κάνουμε τότε αμέσως μαθαίνουμε αυτό ότι από το νόμο του χούλιο άμα γρήγορα καταλαβαίνω ότι μπορεί να είσαι αυτό που λέμε δυναμικό που απολογείται από τον γερμανό και με τη βοήθεια του δυναμικού να υπολογίζω οποιαδήποτε οποιδήποτε λεπτομερή ξαναλέω η ζωή μας ήταν τόσο απλή και τόσο εύκολη εάν δεν υπήρχαν τα επερχόμενα φορτία αλλά σαν μεθοδολογία εξαγγελθεί γενική είπε αυτό ισχύει αν δηλαδή μπορούσε κι εκεί που δεδομένα φορτία να βρω και γι' αυτά πώς έγινε κατανομή φορτίου θα ταυτότητα θα χρησιμοποιούσε αυτός τύπος είναι ακόμα πιο χρήσιμο γιατί μας μαθαίνει αμέσως ένα πολύ χρήσιμη ιδιότητα του ηλεκτρικού πεδίου είναι κάποιος που βλέπει πια πολύ χρήσιμη ι ηλεκτρικού πεδίου καθότι το ότι το ε είναι ίσο με το μιούζικαλ του 1000 όταν ένα κλιματικό πεδίο μπορεί να γραφτεί ορθολογισμός αφού υπάρχει πολύ απλό θεώρημα που αποδεικνύεται μάμε σε δύο γραμμές πράξεις ότι όταν έχω ένα πεδίο να βγαίνεις με το πεδίο από τη βοήθεια κάποιου bar ένα αθώου παιδιού πάντως τραυλισμός δεν είδε ποτέ άμεση συνέπεια εδώ πέρα είναι όπου πρώτος σημαντικός νόμος της εκτός Αττικής ότι το μωρό του ε είναι μηδέν και το βάθος το έτσι για να μην μπερδευόμαστε και μεταλλικό γινωμένο ρόδι Εντάξτε τη δουλειά θα τα βλέπετε μια προσιτή εγώ βάζω την κυριακή για ένα τεράστια Κανάκη και τίποτα άλλο αποτελεί πρώτη σημαντική διότι τα λεφτά σας το πεδίο είναι ότι στραβισμό στο μηδέν κι αυτό είναι άμεση συνέπεια του γεγονότος ότι είναι έχουμε το ε μπορεί να προέλθει από μείον gr κάποιες βαθμίδες ποσά και το οποίο εξάλλου ότι έχουμε χρησιμοποιήσει το όνομα του κουλό τίποτα άλλο ξεκινήσαμε αυτό το πειραματικό νόμο που μας λέει ότι η δύναμη πηγαίνει ένα διαταραγμένο και ότι είναι κεντρικές ουσιαστικά χθες έρευνα γράψαμε το κοτόπουλο και κάναμε γυρίσματα και ανάλυση εικονική αυτή γνωστή εδώ και κάμποσα χρόνια πράγματα πράγματα με λυγισμένα και ανάλυση και με τον νόμο το κουλό βγάλαμε τις μολυσματικές στην πρώτη μολυσματική ι λευκό υπαιτιότητα ρόδου είναι εντάξει υπάρχει όμως και ένα άλλος πολύ σημαντικός νόμος στελέχη στατική πίεση αυτό σαν τον νόμο την άλλη ιδιότητα εκείνη κατέχονταν σημαντικό πεδίο δύο πράγματα πρέπει να ξέρω Toronto 1000 και τα δύο το ρόδι κατά κάποιο τρόπο το εξωτερικό γινόμενο του εκτελεστή αυτό πέραν του αναμένει τα αποτελέσματα άλλων τέλεσης gr Εξωτερικών δυνάμεων αυτό μ'ένα τέτοιο βαθμό μένει ανοιχτό το πεδίο είναι το rock ενώ το εσωτερικό γινόμενο είναι ότι οπότε πρέπει κάπως να βρούμε κάπου να δούμε κάτι τι γίνεται με το διπλό Ε ποιος νόμος ασχολείται με αυτά να συντάξει οπότε για να κάνουμε μια προσπάθεια να βρει να δούμε με σχετικά εύκολο τρόπο να βρούμε το όνομα του λαός όμως του για όποιες για να το δούμε χρειαζόμαστε υποχρεωτικά ένα σχήμα θα σας φτιάξω εγώ ένα επιφάνεια σαν φασόλι αυτοί τώρα είναι όλο σκέφτομαι ότι είναι μια επιφάνεια που βγήκε προς τα έξω ταξιδεύει αυτό είναι πραγματικό φασόλι γιγαντιαίο και βγαίνει προς τα έξω και πηγαίνει προς τα μέσα και μέσα σε αυτό το φασόλι έχω κλείσει ένα φορτίο και έναρξη και αυτό το εδώ μπορώ να θεωρήσω ότι έχω ένα κομμάτι παράδειγμα μπορώ να βάλω εδώ θα δούμε πόσο είναι το ε σ αυτό το σημείο και γύρω να φτιάξω ένα επίθεση εδώ στα χανιά η οποία θα είναι ουσιαστικά κάθετη FIFA είναι κάθετη στην επιφάνεια που σας όλου του άρη αυτό όπως γράφει η πολλά σκεφτείτε ότι έχει κάποια προοπτική και αυτό θα συμβεί γιατί κάπως έτσι αυτή επιφάνεια που είναι που καθορίζει την κάθετη διεύθυνση στο στο φεστιβάλ θεσσαλών οπότε εδώ αυτό που γράφεις είναι ένα γυάλισμα μοναδιαίο που είναι κάθε fan εδώ περάσαμε κάθετη πηγαίνει κάπως έτσι εδώ κάθετη και κάπως έτσι πάντα βγάζουν προς τα έξω εδώ κάθετη πηγαίνει κάπως έτσι μπορώ να σκεφτώ πάντα και μια ανάλογη εμφανή εδώ πέρα που υπάρχει έτσι και το σκέφθηκα το εν που πηγαίνει προς τα εκεί κάθετες επιφάνειες επίσης τώρα αυτό το φορτίο του λόγω του νόμου του Κούλογλου έχω και κάποια δύναμη έχω κάποιο ε Καπελέρης σκοπεύει και προσπαθώ να κάνω το εξής να υπολογίσουν το ε επηρεάζουν έδειχνε αν πάω λοιπόν υπολόγισε το ε επί ένα επειδή εάν λοιπόν αυτό το ε το ξερω περιπου ποσό είναι πώς δεν θα θρέψουν δεν είναι πιο από άποψη μέτρων γυναικείου διατεταγμένα όπου είναι άβατο κεφάλαιο τώρα αυτή η απόσταση απ' το κυρίου μέχρι αυτό το σημείο έβαλε στην αφάνεια σύμφωνα πάντως με το δεύτερο είναι u διά ορα διαθέτει μάλλον και τώρα τι άλλο όμως εγώ βλέπω ότι έχω γίνει συμμετεχόντων διαμέρισμα ε επί των διορισμένων οπότε κάπου εδώ πρέπει να βάλει και αυτή τη γωνία φυτά και να έχουν ουσιαστικά εδώ μια αγωνία χωρίς θ επειδή δεν α μπορώ να κάνω τώρα καριέρα προχώρησε το συλλογισμό μου είχαν μειωμένη την οικογένεια κόστη η τότε α το οποίο εξαρτώνται α είναι στοιχειώδη επιφάνεια παλαιού στο ΠΑΣΟΚ όλοι πού είναι η κάθετη σ'αυτή τη διαφάνεια είναι αυτή εδώ η το ένα μοναδικό διαγωνισμό κόσμο να προχωρήσουν μήπως μπορώ εγώ τώρα εδώ αναφέρω χαρτί σαν σφαίρα με κέντρο το φορτίο και ακτίνα κοιτώνες ζωγραφίσω την αντίστοιχη επιφάνεια από μαθητής βετεράνος η οποία τώρα τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτή επιφάνεια θα είναι κάθετη ε μπορώ λοιπόν να σκεφτώ αυτή τη σφαίρα που είναι με κέντρο το φορτίο και με φθηνά αλλά και να έχω την αντίστοιχη fan εδώ πέρα θα τυπώνονται νέες και που θα είναι κάθε επίσκεψη αυτή ιδέες η επιφάνεια τι σχέση έχει με επιφάνεια αλλά δε βλέπετε ότι η γωνία που σχηματίζει αυτή εδώ επιφάνεια με την επιφάνεια που ήτανε παπάς το φασόλι πάνω και είναι κάθετη στο μοναδιαίο διανύουμε την ίδια χρονιά κάνει που κάντε διαγωνίσματα αυτές οι δυο τους μάγκες άμα δούμε είναι καν ακριβώς κύριε γωνία για να το πάρω αυτό για να σας το κάνω κάθε προθήκη λοιπόν τα παίρνω αυτά αποσύρθηκε πάντως το ευρώ πάνω στον πίνακα αυτό το κομμάτι θα είναι λίγο έξι ετών με πορτοκαλί σας ζωγραφίζω μια προβολή για την δάνεια ΑΑΑ άρα Τ.Ε.Ε. α είναι το πρώτο καλή 7η κίτρινο και κάθεται στην α είναι το μοναδιαίο μετά με μπλε εδώ έχουμε βάλει το ε εγκάθετοι εδώ στο ε πού είναι οι ιδέες της ζωγραφίζοντας μπλε και βλέπουμε λίγο ένα αποκαλεί μεταξύ αυτών διαγωνίσματα οι ίδιοι με τη γωνία που κάνει μεταξύ σας θητεία επιφάνειες οπότε το κόστος η επειδή α είναι ίδιο με το the έτσι και έτσι μπορώ να γράψω λίγα ότι αυτό εδώ είναι καταλαβαίνουμε δίδυμα μείναμε δηλαδή τετράγωνο επειδή έτσι όπου τώρα κόντρες ανήκει πάνω σε μια σφαίρα με κέντρο το φορτίο και στοιχειώδη επιφάνεια έτσι εντάξει η γεωμετρία είναι δεν ξέρω πόσο πετυχημένο σχήμα στον πίνακα σκέφτηκα μέσα στο σπίτι αν κάποιος κατά 500 εκατ καθαρίσουμε τώρα το καταλαβαίνει οπότε τελικά έχω αυτόν τον τύπο μάχονται οι ίδιες πόσο είναι πάνω σε μια σφαίρα κόντρες κτήνος είναι αρκετά μεγάλος θα γράψει you are τετράγωνο και τότε θα είναι αρκετά μόνο δύο μέτρα οπότε ω είναι αντίστοιχη στερεά αγωγοί που πιάνει αυτή την επιφάνεια παρά απλοποιούνται και έχω πιο ω έτσι την πολύ ωραίο έβγαλαν ότι ότι σχήμα και έχει επιφάνεια δεν βάλανε το χειρότερο ΠΑΣΟΚ λοιπόν μπορεί να σκέφτονται βάνα αν ένα κουφός κλόουν ξέρω γω να βγαίνει και να κάνει τα πράγματα όσο παράξενο κι αν είναι θεατρική ένα φορτίο χίου τότε αυτό το ε MBA επειδή α θα μας κάνει κου επιβεβαιωμένα όπου και αν πάω να κάνω το επιφανειακό ολοκλήρωναν μεταξύ πάνου επιφανειακό ρέμα του ε έδυε επειδή α αυτό θα είναι από κει που είναι η επιφάνεια αυτοί εδώ πέρα η παράξενη επιφάνεια με αυτό το επιχείρημα σας έγραψα και το σχήμα σας δεν θα μπορεί να πάμε σε μια σφαιρική επιφάνεια έστω και να έχουμε κι εγώ επειδή ω και θα βγει έξω και να έχουμε κι εγώ νέο μέτρα πάνω σε μια σφαιρική επιφάνεια στον δε θα έχουμε κι εγώ επί τέσσερις έτη γιατί σε αστέρες γευστικά αγωνία οι σέρβοι το καταλάβαμε άρα με πολύ απλό τρόπο και παράγει χρησιμοποιώντας τον νόμο του όλο αυτό το μέτωπο ή κουμπί ναι εγώ διατρο απλό τρόπο βγάλανε φτερά βγάλαμε δηλαδή 1000 ότι του ε κάθε άλλο ποια είναι επειδή α είναι ουσιαστικά τέσσερις ποιοί επιδιώκουν και αυτό δεν είναι παρά η διαφορική μορφή του νόμου κλπ άρα συγνώμη η ολοκληρωτική μορφή άρα μπορώ να γράψω και εδώ ε ποια επειδή α πάνω λοιπόν σε μια οποιαδήποτε επιφάνεια εσύ που περικλείει ένα συνολικότερο κάνει αναφορές ανάμεσα από τα πολλά φορτία όσα μπορεί και να είχαμε μια μέθοδο για να κάνουμε ότι φορτίο και να περικλείει μέσα πώληση συνολικά έχει τιμή εγώ σώσεις να βρούμε μίσθωση GS το απαλλακτικό είναι μονάδα αυτό μας κάνει 4T επειδή έχει και το εντάξει αυτή είναι η ολοκληρωτική μορφή νόμου του λαός που αποδεικνύεται ότι ισχύει για οποιοδήποτε επιφάνεια και μας δείχνει ότι αυτό το ολοκληρωμένο δηλαδή πάγο αυτή την παράξενη επιφάνεια κάθε φορά βρίσκω την κάθετη στην επιφάνεια και την πολλαπλασιάζουν εταιρικά με το αντίστοιχο ε κουβανική πέρα και πάνω από το κίνημα το αποτέλεσμα θα είναι να πιάσει ως φορτίο έχει απώλειες επί τέσσερις Π αυτό μαζευόμαστε λένε νέο όταν έχω ένα σφαίρα ανώτερα με κέντρο και παγώνα έπιασε ένα κομμάτι ντε πιες πάνω στην αιώνια φύση τέρας αυτό εδώ πέρα μόνο από τη ριζικά μέσα στην αγωνία γιατί διαθέτει γωνία Κανακάρη η αθήνα τότε το τετράγωνο επιβεβαιωμένα καλύπτονται όλες μεταξύ όπως άμα είσαι στο επίπεδο και πάρε ένα κύκλο και ποίηση άρα εκεί νεαρέ επιτεθεί κάνει κόντρες τώρα επαίνεσε τις διαστάσεις κρέας με το τετράγωνο για να έχουμε στην επιφάνεια οπότε αυτός είναι ο ουσιαστικά ολοκληρωτικός νόμος του κράτους και είναι πάρα πολύ χρήσιμα διάρκεια των προπτυχιακών όταν έχω πολύ σημαντικές περιπτώσεις να το χρησιμοποιεί για να βρίσκεται το ηλεκτρικό πεδίο σε διάφορες τέτοιες καταστάσεις αλλά αυτό συνέβη μόνο όταν έχω πολύ συνεδρίες πετώντας ανεβασμένη και περιπτώσεις μεταξύ γάζας και με διαφορετικά και να κάνουμε αυτά που είπαμε τώρα πως θα πάνε στην διαφορική μορφή του νόμου του λαός χρειάζεται να πάμε τώρα να γράψουμε λίγο αυτό το γίου έγραψε ρωτώ και μου άντε γιατί πολλά μας Ticket πάρτε ένα σωρό χιτώνες θέτει έχει τον και γιατί μας τώρα πονάς αφού μόνο για το φορτίο διαφέρουμε οπότε το λιμπρέτο έγραψε έτσι και τα θαύματα έτσι τέσσερις Π ολόκληρο λαό μου φόρο όχι επειδή έχει οπότε βλέπουμε ότι Απ' τη μια μεριά έχω ολοκληρωμένη επιφανειακό και την άλλη έχω ολόκληρο λόγω έχω καμία βοήθεια είμαι εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά υπάρχει κάποια θεώρημα όταν πηγαίνει από τα πληρώματα τα επιφανειακά πειράματα που και θέλουμε να όχι στο οξύ με πήγε με τη γενιά από επιφανειακά σε χαμηλά αφαιρούμε τις αποκλίσεις Νάξου είναι το θεώρημα της απόκλισης γνώριμη αποκλίσεις που ξεπουλιέται έτσι έχω εγώ ένα κλιματικό πεδίο όπως βλέπουμε άλλους με το ΑΑΑ και υπολογίζω παντού το α ΕΠΗΕΑ πάνω σε μια επιφάνεια τότε σύμφωνο αυτό θέλω να μπορώ να εξίσωσε αυτό με ολόκληρο μα όπου και να πραγματώσει το DΝΑ ενώ το δύο η αυτοκινητοπομπή στο TV από τις αποκλίσεις του α την τον έχει ξανά είπαμε είναι έχει ε κάτι νέο όμως οπότε από τα θέλω μας βρίσκουν αυτό πέρα έχω αυτή την ιδιότητα άρα εδώ αντί για ε ποια μπορώ να γράψω ολόκληρο μα όπου ε απόκλιση ε επειδή έχει έχετε βλέπουμε ότι για να ισχύσει αυτό τότε ολόκληρο όγκο ήσαν αυτά τρόφιμα εδώ πέρα θα πρέπει διέπρεψαν 4T Ήπειρο οπότε βγάλαμε από το συμπέρασμα ότι το deal ε είναι 4T νερό όνομά εγώ αν λοιπόν το νόμο του 3ου αδιαφορία του μορφή μας δίνει πληροφορίες για το αντίο του ε και πληροφορίες μας δεν είναι ότι επειδή του ε τέσσερις απρίλη πλέον έξι ποτέ μάνες είναι όμως δουλειά ξαναλέω πως θα βγάλω όλα αυτά με διαγώνισμα ειδική ανάλυση εφαρμόζοντας δηλαδή θεωρήματα απλής και άλλες όπως τα θερμά αποφάσεις εφαρμόσαμε τα πράγματα απόψεις πάντως στόλισμα των παιδιών που με το ηλεκτρικό πεδίο και μόνο και μόνο με τη γνώση του νόμου του πολλών καταφέραμε να βρούμε τους δύο σημαντικούς διάσπαρτες εξωστρεφές κατοικίες αυτές οι δύο μάρκες εξωστρέφεια φεύγεις Ίμια είναι ο τραυλισμός είναι ίσο με το 0 To ηλεκτρικό πεδίο και είναι ότι απόκλιση του έκτου παιδιού σχετίζεται άμεσα με τα τέσσερις το 4θυρο βλάβη σχετίζεται με το ότι η κατανομή φορτίου έχει για πες τι απορία σε βλέπω κάπως το πήρα εγώ είναι λοιπόν ξανά λέω λοιπόν μόνον όμως το μπλοκ κήρυγμα και ανάλυση που και αυτή είναι μια καλά δουλεμένη μαθηματική θεωρία είναι αρκετά για να μας αποκαλύψει είναι τι γίνεται στην Ελλάδα σταδιακή μάλιστα πολλές φορές μπορούμε να αναπτύξουμε και λεφτά στατική με την εξής μορφή να πούμε ότι εξαιρουμένης κοινή γνώμη της θετικής ξέρουμε τι δώρο του ε δεν είναι και ξέρουμε τι ισχύει αυτό εδώ και από εκεί να δούμε πώς μπορούμε να μελετήσουμε το ηλεκτρικό πεδίο όχι τώρα με τη βοήθεια ολόκληρων ομάδων όπως κάναμε εδώ πέρα να περπατάμε με ερωτήματα για την έναρξη με τον όρο και υπολογίζω αυτά Γι' αυτό το εγχείρημα αυτό το κέρμα και μπορεί να ανιχνεύσει μπορούμε να πάνε εκεί ανάποδα να όχι ανάποδα ναι όχι ολοκληρωτικό τρόπο όχι με πληρώματα αλλά με διάφορες εξισώσεις πώς το κάνουμε αυτό ξεκινάμε απόλυτο στροβιλισμούς το κλέψει αφού αυτός είναι 0 πανί από θεώρημα της νομισματικής ανάλυσης αλλά και που είναι προφανές γιατί ισχύει μια πολλαπλή ιδιότητα όταν ισχύει αυτό το 42ε μπορεί να γραφτεί ως μειώνει κρατά το φιλί άρα λοιπόν επειδή ακριβώς ως τραυλισμός εξαιρέσουμε 0 παρακάτω ε μπορεί να είναι μείον αγκαλιά το φιλί εντάξει όπου τροφή αυτό ένα δυναμικό και μάλιστα με αυτή την ιδιότητα μπορούμε να καταλάβουμε αυτό που λέμε δυναμικό έχει νόημα στο τελευταίο αυτό περιορίζουμε το δυναμικό που έχει ένα τιμή από σημείο σε σημείο και στο έργο που χρειάζεται για να πάμε από ένα σημείο του παιδιού σε κάποιο άλλο σημείο του παιδιού το έργο που πρέπει να κάνουμε είναι πάντα εξαρτάται η βρώμη αποδοτική γι αυτό την εξάδα διαδρομή και απ' τον ώμο τους στόχους γενιά ήρθε σε ένα κλειστή διαδρομή αυτό το έργο είναι 0 εντάξει γιατί αν πάρουμε το νόμο τους στόχους θα έχουμε το εξής όμως αυτό που μας λέει ότι ε τη είτε πάνω σε ένα κλειστή διαδρομή αυτό δεν είναι παρά ίσως μετέωρο του ε άδειας επειδή α όπου το βράδυ εδώ έχω έχω αυτό είναι νόμος το για οποιοδήποτε τέτοιο οποιοδήποτε πεδίο το ε μπορεί να είναι τυχαίο μια Βατοπεδίου έχω το όνομά τους στόχους στη βουλή αυτό το πράγμα ότι ανέχομαι κάποιοι και πάνω σε αυτή την απειλή κάθε φορά ξέρω πόσο είναι το ε και πάνω σε αυτή την καμπύλη όρισε ένα δε λάρι μικρά κομματάκια τις καμπύλες που διατρέχουν αυτοί την καμπύλη C κλειστή διαδρομή και μετά το το ε επιτελείται το υπολογίσω πάντως όλοι κάποια στιγμή στη διαδρομή αυτό σημαίνει αυτόματα και την διαδρομή Καρπενήσι αυτό το θέμα στο συνέχεια με τον τραυλισμό του ε αυτό του παιδιού επηρεάζεται α όπου τώρα αυτή εδώ είναι μια επιφάνεια οποιαδήποτε επιφάνεια φρίκη αυτοί εδώ ότι κάποιοι μπορεί να είναι μια πολύ επιφανειακός πίνακας αλλά μπορεί να είναι μια πολύ παράξενη σπάνια ένα σκούφος να βγαίνει έξω και να ξα καταλήγει όπερα μπορεί να είναι κάτι σαν νίκη κυρίως πρόβλημα απέξω ότι επιφανειακά νέφος αυτό εδώ ισχύει ότι η πρόκληση των επιτραπέζιων ολόκληρο πάντρεψε με πέντε ήττες σε αυτά το πλήρωμά εδώ πέρα επιφανειακό μας το ηλεκτρικό πεδίο αυτό τότε θα για κω καθώς το ρόδο ε πάντα μηδέν οπότε πάντα αυτό το πλήρωμα από τη διαδρομή που ακολουθείς θα γίνεται αυτό σε κλειστή διαδρομή το ε την είναι ουσιαστικά παρέμεινε και τώρα το ε Φιντέλ αιτήθηκαν πολλαπλασίασε το τίμιο δικαίου δεν είναι παρά η δύναμη που εγώ χρειάζεται να ασκήσω πάνω στο φορτίο για το κοινό μέλλον με μηδενική ταχύτητα οριακά να πηγαίνει πάνω στη διαδρομή φαίνεται ότι το έργο χρειάζεται άμεσα μια πίστη διαδρομή είναι είτε και με παρόμοια επιχειρήματα μπορούμε να καταλάβουμε ότι διαδρομή από οποιαδήποτε διάθεση α σημεία π.χ. θέση Β από α έως Β πρόγραμμα δημόσια το καταλάβετε αυτό όπως κάνατε επιτυχία διαδρομή πάντα τη διαδρομή που κάνουν οι ανεξάρτητοι από το δρόμο που ακολουθούν και δομές αμέσως φέρεται με ένα απλό τρόπο είτε ΠΑΟΚ δομείται πάνω απ' την άλλη διαδρομή επήρε προς αυτές με το μηδέν θα είναι ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα σαν συνέπεια πάλι και του νόμου στο και του γεγονότος ότι όταν ερωτεύεσαι είναι 0 φαίνεται ότι μπορώ να βρεις αυτό που λέμε ένα βαθμό το πεδίο που λέγεται δυναμικό και η έκφραση αυτό το βαθμό το πεδίο η κβαντική ήδη είναι αυτή εδώ πέρα ότι τώρα έτσι τα παιδιά είναι μείον gr το φ μείωναν ανατέλλει κάτωθι πάντα μπορώ να κάνω αυτό λόγω της αυτής διότι τώρα από την άλλη ισχύει και αυτοί εδώ ιδιότητα πάντα έτσι για να λυθεί το πεδίο οπότε μπορώ να γράψω συνδυασμός και των δύο γιατί εδώ πέρα έχω ίσαμε τέσσερις π ρ μπορώ τώρα να ενσωματώσουν αυτό το ε τον άλλον μέσα μείον κρατηθεί και να έχω μείον θα έχω γρά επίγραμμα του φίλησαν με τέσσερις π ρ το οποίο πουλιέται επίσης ότι ελλάδας γιάννη του Φ δύο τέσσερις πληρο αυτό είναι μια άλλη μορφή γραφής των 210 627 θετικές ότι το ρ ε 0 θέτει το κουμπί του ε 4θυρο είναι άλλος τρόπος γραφής πως χωρίζοντας ένα δυναμικό μια βαθμό την ποσότητα και αν δω είναι ίσο με το 0 λέγεται εξίσωση απλά και αυτοτέλεια πράσινη εντάξει φαντάζει εξίσου ΠΑΣΟΚ αν θέλω λοιπόν λόγω λεφτά στατικά προβλήματα άμα είναι χωρίς παρουσία φορτίου έχω αναλύσει διαφορικη εξισωση η πλάστιγγα του φίλησαν το μηδέν αν η παρουσία εφόρου δύο πρέπει να κλείσει η πράσινη του φυσιογνωμιών 4θυρο αυτό λέγεται εξίσωση που άσων νέα με αυτή τη λογική αντί να κάνουν ολοκληρωμένη τα προσπαθώ να βρω το βαθμό των παιδιών το δυναμικό με τη βοήθεια δίνοντας διαφορικές εξισώσεις και αφήνει τη δουλειά που έκανε το ματς να διαφορικές εξισώσεις είτε εξίσου απλά την εξής ΠΑΣΟΚ και αφού πρώτα δοθεί μετά πάλι είναι διάφοροι ήχοι χωρίς καθόλου να κάνουμε πειράματα και βρίσκω πόσο είναι το ηλεκτρικό πεδίο πάντως στο χώρο που γράφαμε έχει απορίες απορώ πώς πάνε περίπου μισή ώρα θα 20 έκανε που διοργανώνει το γραφείο έδωσε τη θα προλάβει να κάνει μόνο το κεφαλαιο ένα όχι όλο το περισσότερα να πούμε σε σχέση με από ένα ωραία άρα λοιπόν αυτοί ήταν οι βασικοί νόμοι της ηλεκτροστατικής αυτή ότι το τραύλισμα Steps είναι μηδέν και το DVD είναι 4θυρο νέα αυτούς τους δύο νομούς ουσιαστικά καταλαβαίνω ότι μπορώ να αναφέρω το τελευταίο στατικό πρόβλημα σε πράγματι αφόρητων εξισώσεων διοικήσεως διάπλαση δύο ίσως πασών και αντί γι' αυτές θα διαφορικές εξισώσεις μεθοδολογία μερικές παραγωγούς και από κει να εφοδιαστούν αίθουσα του προβλήματος γιατί αν προδοθεί μπορώ να προτρέψουν τα ονόματα είναι γνωστά έδρες στο πεδίο υπάρχει μεθοδολογία σε σχέση με την παρέα του γνωρίζοντας πως είναι η κατανομή φορτίου αντοχή και να χρησιμοποιώ αυτή την κατανομή φορτίου για να μπορώ να υπολογίσω κατευθείαν η επαφή των χειλιών είτε κατευθείαν από τον γερμανό είτε μέσω του φ απ'αυτό το πλήρωμα να μπορεί να υπολογίζω το Έψα και ανασκόπηση που τα κάναμε όλα αυτά όλα αυτά τα κάναμε καθαρά με τη βοήθεια σε 1000 από τον ομότιτλο ρόλο αυτός ο νόμος προβλέπει μάστερ όλα αυτά δε χρειάζεται κάποια πληροφορία για αλλες πληροφορίες τον μαθηματικές πληροφορίες μαθηματικές γνώσεις που είχαμε σε σχέση με μαθηματικές γνώσεις που είχαμε σε σχέση με τα εμβληματικά και η βαθμίδα παιδιά λοιπόν αυτά που θέλω να κάνω τώρα τι έχει να μιλήσουμε για το ΝΑΤΟ όπως είναι η έκφραση για το η δυναμική ενέργεια χρειάζεται κάμποσο χρόνο οπότε ίσως εσείς για πρώτο μάθημα εντοπίσουμε κάπου