Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» / Η Υπηρεσία μας μεριμνά για τη διαπίστευση των εκπροσώπων ΜΜΕ, που: Επιθυμούν να παρακολουθούν την ενημέρωση των Πολιτικών Συντακτών/ Ανταποκριτών Ξένου Τύπου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, να καλύπτουν τις επισκέψεις ξένων ηγετών στην Ελλάδα, καθώς και σημαντικά γεγονότα. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Η Υπηρεσία μας μεριμνά για τη διαπίστευση των εκπροσώπων ΜΜΕ, που: Επιθυμούν να παρακολουθούν την ενημέρωση των Πολιτικών Συντακτών/ Ανταποκριτών Ξένου Τύπου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, να καλύπτουν τις επισκέψεις ξένων ηγετών στην Ελλάδα, καθώς και σημαντικά γεγονότα.