Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο επισκέφθηκε η υπηρεσιακή Υπουργός Εσωτερικών κ. Καλλιόπη Σπανού / Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο επισκέφθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου η υπηρεσιακή Υπουργός Εσωτερικών, καθηγήτρια κ. Καλλιόπη Σπανού, συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Δημήτρη Γαλαμάτη και τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη. Η κ. Σπανού περιηγήθηκε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Κέντρου, ενημερώθηκε από τον κ. Γαλαμάτη […] - Open Account (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο επισκέφθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου η υπηρεσιακή Υπουργός Εσωτερικών, καθηγήτρια κ. Καλλιόπη Σπανού, συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Δημήτρη Γαλαμάτη και τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη. Η κ. Σπανού περιηγήθηκε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Κέντρου, ενημερώθηκε από τον κ. Γαλαμάτη […]