Παροχή συνδρομής και απεγκλωβισμός ατόμων μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή ΒΑΤΕΡΑ ν. Λέσβου (HellenicCoastguard, 2022)
: Μετά το 2η βράδυ, ο κυβερνήτης του Ελλάδα, αφού είχε ανοίξει την αγωγή του κυβερνήτης, έτσι και πέρασε την αγωγή του κυβερνήτης. Ο κυβερνήτης έκανε να ελευθερώσει την αγωγή του κυβερνήτης και να πέρασε την αγωγή του κυβερνήτης. Ο κυβερνήτης έκανε να ελευθερώσει την αγωγή του κυβερνήτης και να πέρασε την αγωγή του κυβερνήτης.