The power to create every day | Javier Pérez Estrella | TEDxPatras (TEDx Patras, 2022)
: Hello! Hello everyone! Hi! KIĘ. Please raise you hand if you think you are a creative person. Καλησπέρα, καλησπέρα, όλοι. Παρακαλώ, αν πιστεύετε ότι είστε καλύτεροι άνθρωποι. Δεν πιστεύετε. Τι βλέπετε εδώ? Τι βλέπετε εδώ? Τι βλέπετε εδώ? Αν μόνο βλέπετε ένα κλειδί, μην καλούσετε, γιατί στο τέλος αυτής της συζήτησης θα βλέπετε κάτι άλλο. Όταν ήμουν συμβάλλειας σε αυτή τη συζήτηση, δεν ξέρετε πόσο χαρούμενος ήμουν. Πιστεύω, ποιο είναι ένα μεγάλο διάβολο. Στην αγγλική, σε ένα άλλο κόντινετ. Αυτή η συζήτηση μου έχει βοηθήσει να πιστεύω και τι θα καταφέρω και τι θα θέλω στον μέλλον. Όταν ήμουν παιδί, το δημιουργείο ήταν η πράξη μου. Υπήρξα τα μοναδικά μου. Υπήρξα τα μοναδικά μου. Υπήρξα ακόμα ένα τραγούδι μαζί με την αδερφή μου και την αδερφή μου. Οι παρέντες μου είδαν το ενδιαφέρον μου στην αγγλική, και μου έφεραν το πρώτο εργαλείο. Φανταστείτε αυτό. Ένα μικρό παιδί, να παίζει με πραγματικά εργαλείο. Μερικές χρόνια αργότερα, όταν ξεκίνησα το πρόγραμμα των εργαλείων με εργαλείς, παρακολουθούσα ένα δυνατό κομμάτι κομμάτων. Τα κομμάτια κομμάτων που ήταν μέρος της εργαλείας που μου έδωσαν οι παρέντες μου. Ένα πραγματικό ιστορίο ήρθε στο μυαλό μου. Στην αγγλική, είχαμε έναν φίλο, τον οποίο χρειαζόμαστε να ονομάσουμε παιδιά-κομμάτια, και επίσης κομμάτια-κομμάτια, επειδή είχε κομμάτια-κομμάτια. Έτσι, έγινα με αυτή την εργαλείο. Όπως η ιστορία που σας έλεγα, πολλές σημαντικές εργαλείες, βίντεο ή τραγούδια, διευθύνεται από άνθρωποι που συνδυάζουν διαφορετικές εμπειρίες και τα γίνουν σε εξαιρετικές προγράμματα. Παρακολουθώντας όταν ήμουν παιδί, να παρακολουθώ το Jurassic Park για την πρώτη φορά, είχε ένα μεγάλο επίπεδο. Θέλω να είμαι διευθυντής. Συνήθως, εκείνη τη στιγμή, δεν υπήρχαν διευθυντές σχολείες στην Εκβάδο, και οι παρέντες μου δεν είχαν τα υπόσταση να με δώσουν να μάθω εξωτερικά. Λίγο από λίγο, έφτιαξα το όνειρο μου και ξεκίνησα να αρέσει το γραφικό σχολείο. Πιθανόμουν να δημιουργήσω τα μοναδικά μου, να δημιουργήσω μαγαζί, θα είμαι το καλύτερο. Αλλά ήμουν διευθυντής. Όταν ξεκίνησα να μάθω το γραφικό σχολείο, έφτιαξα τα πρώτα δύο μάτια μου και τα υπόλοιπα χρόνια μου ήταν πολύ δύσκολα. Δεν μπορούσα να έρθω σχολείς, αλλά ήμουν πολύ διευθυντής και διευθυντής. Αυτό έφτιαξε να αρέσει το γραφικό σχολείο μου. Αλλά, ενάντια στιγμής, ναι, εγγραφήκα. Μερικές χρόνια αργότερα, η ζωή μας θα αλλάξει πάντα. Ο πατέρας μου πέφτει από την κανόνα το 26. Ήταν δύσκολο. Όχι μόνο εμωδικά, αλλά επίσης οικονομικά, επειδή ήταν ο κόμμας μας. Η τελευταία ελπίδα του, να εξακολουθεί και τα πόδια του σκέφτηκαν στο νησί που χρειάζεσαν να τρέχουν, όπως παιδιά, σε μια μικρή πόλη ονομάζοντας Εσμεράλδας. Στην ημέρα του σερμονίου, είχα τη διευθυντή μου φωτιά με εμένα. Ήταν μόνο 4 μεγαπίξελ. Σχετικά με εμάς, μπορούσα να βλέπω ένα κομμάτι παιδιά παίζοντας στο νησί. Έτσι, έκανε κάποια φωτογραφία. Όμως, όταν έκανε τη φωτογραφία μου, ξεκίνησαν να τρέχουν μέσα μου και έκανε μια τελευταία φωτογραφία. Μια χρόνια αργότερα, ένας από τους πιο σημαντικούς μηχανικούς στην Εκβάδα, έκανε ένα φωτογραφικό σκέφτημα, το στόχο, για να παρακολουθήσει τα θετικά μέρη της χώρας μας. Ξεκίνησα τη φωτογραφία μου και αποφασίσα να τη στείλω. Ναι, που ήθελαν το πρώτο μέρος. Και εγώ επίσης ήθελαν χιλιάδες δολάρες. Έτσι, εδώ είναι η πρώτη μου πρόκληση για να είσαι δημιουργικός. Η ζωή σου μπορεί να είναι φασισμένη, εάν παίρνεις αρκετά προσοχή. Προσέξια να θυμίσεις αυτά τα αρκετά και να βρεις σύνορες συνδεδευτικές. Αυτό είναι το πιο δύσκολο. Ίσως θα σας βοηθήσει να γράψετε για τη ζωή σας και να το αντιδράσετε. Ίσως θα γράψετε ένα βιβλίο για εσένα. Αυτό είναι ένα μέρος του πρωτογραφικού μου προσέξισης. Επίσης, κάνω κατάστασμα να συμβαίνει στον εαυτό μου με πράγματα που μου αρέσουν. Επίσης, εγώ συνεχίζω να ρωτήσω τα πράγματα που μου αρέσει. Επίσης, εγώ συνεχίζω να ρωτήσω τα πράγματα που μου αρέσει. Τι θα συμβαίνει αν... ή εγώ συνεχίζω να ρωτήσω λευκά ερωτήματα. Μπορεί να δεξιάζονται, αλλά με βοηθούν να δημιουργήσω νέα ιδέα. Για παράδειγμα, τι θα συμβαίνει αν χρησιμοποιήσαμε ένα κουμμάτι ως ένα μπολ. Έτσι, εγώ δημιουργήσα αυτήν την κατασκευή. Και τελικά, έφτασα, τι θα συμβαίνει αν χρησιμοποιήσαμε αυτήν την φωτογραφία. Και έκανε αυτήν την ερωτήματα. Είναι κάτι που πάντα ζητούν. Πώς αντιμετωπίζεις τα δημιουργή σου? Λοιπόν, πιστεύω ότι έχω περισσότερα δημιουργή. Αν δεν έχω περισσότερα δημιουργή, πιστεύω ότι έχω περισσότερα δημιουργή. Πολλές φορές, δεν θέλω να κάνω τίποτα. Και πιστεύω να κάνω κάτι διαφορετικό, όπως να πάω να κατασκευάσω ή να κατασκευάσω. Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για δημιουργή. Πάντα γράψτε τα ιδέα σας σε έναν κομπιούτρο ή σε ένα νότμουκ. Αυτό μπορείτε να κρατήσετε ένα πρόγραμμα για τις σκέψεις σας και ίσως θα μπορούν να σας βοηθήσουν στον μέλλον. Λοιπόν, αυτό είναι σαν να εξελίξετε. Αν το σώμα σας αγόρει, είναι επειδή κάνετε ένα εργασμό. Όταν δημιουργείτε και αισθάνεστε φρουστά, έτσι γνωρίζετε ότι είστε στο σωστό τρόπο. Ακόμα πιο δύσκολο από το να έχετε εξελίξει, είναι να είστε εξελίξευτες τα χρόνια. Και για να το κάνετε, πρέπει να δουλεύετε πολύ δύσκολα. Σε αυτά τα πέντε χρόνια που το πρόγραμμα μου έχει τελειώσει, πρέπει να παρακολουθώ για νέες τρόπες να εξελίξω το σχέδιο μου. Υπηρετώντας νέες βιβλίες, προσπαθώντας νέες υπηρετές και εξελίξευτες τεχνικές. Επίσης, διδάζω σε ανθρώπους, που χρησιμοποιούν σχετικά εργατικά εργατικά προστασία και εργατικά εργατικά δραστηριότητα. Οι εφηρετές μου χρησιμοποιούν σχετικά εργατικά εργατικά προστασία σε παιχνίδια και εφηρετές και εφηρετές. Και σχολεία και παιχνίδια, που χρησιμοποιούν σχετικά εργατικά εργατικά εργατικά δραστηριότητα σε παιχνίδια και εφηρετές. Ευχαριστώ για το βίντεο μας. Ελπίζουμε ότι σας αρέσουν οι βίντεο μας. Ευχαριστώ για το βίντεο μας. Αυτή είναι η επιτυχία. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν σχετικά εργατικά εργατικά εργατικά δραστηριότητα. Και μετά από 9 χρόνια που είχαν τελειώσει, ευχαριστώ πολύ για τους άνθρωποι που αρέσουν και μοιραστούν το εργατικό μου, γιατί ευχαριστούν τους, είμαι εδώ. Όπως είπε ο Andy Warhol, στο μέλλον, όλοι θα είναι γνωστοί για 15 λεπτά. Όμως, σήμερα, όλοι θα μπορούν να είναι γνωστοί για 15 λεπτά. Ευχαριστώ, TikTok. Η δραστηριότητα μπορεί να είναι μια ευγενία ή μια συμβουλή. Για εμένα, έγινε μια μετατροπή στη δουλειά μου και σε εμένα, ως άνθρωπος. Υπέροχες ευκαιρίες έγιναν μετά που οι εργαστάσεις μου πήγαν τελειωμένα. Ευχαριστώ για ένα κέντρο στο blog Colossal. Το πρώτο μου κομμάτι, το πρώτο μου εξοπλισμό στη Σόνδρια, Ιταλία, και το κομμάτι του National Geographic. Παρακαλώ, σήμερα, όλοι μπορούν να είναι γνωστοί, αλλά μόνο αρκετά λεπτά χρησιμοποιούν αυτήν την ισχυρία, για να δημιουργηθούν ένα πραγματικό προγράμμα. Για εμένα, το σημαντικό πράγμα είναι αυτό που μπορούμε να κάνουμε, διότι μπορούμε να συμμετέχουμε στη κοινωνία μας. Αν μόνο παρακολουθείτε την ισχυρία, θα τελειώσετε με ένας ανοιχτός και μηχανισμός προγράμμας. Ήμουν τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως τελείως Τα παιδιά μου, σχετικά με την εκπαίδευση, μου έδωσαν γνώμη. Δεν μου είπαν ποτέ τι πρέπει να μάθω και μου έδωσαν πλήρη ευκαιρία να κάνω τα μόνα μου. Αν είστε παιδιά, προσπαθήστε το καλύτερο να ακολουθείτε πάντα στους παιδιά σας. Ίσως, κάποια μέρα, θα βρίσκονται εδώ, να μιλήσουν για την αίσθηση τους. Λοιπόν, θέλετε να δημιουργηθείτε το δικό σας προγράμμα? Υπάρχουν τα μαγικά φόρμαλα, αλλά αυτά είναι πολύ σωστά. Προγράμματα για τη ζωή σας, π.χ. πράγματα που σας αρέσουν, π.χ. να είστε διαφορετικοί και να δημιουργηθείτε για πολλά προσκόρια. Ας δοκιμάσω να μιλήσω για αυτό που κάνω για να δημιουργηθώ κάθε μέρα. Τώρα, νιώθω πιο δημιουργητής? Όχι? Θέλω να είμαι σίγουρος ότι πραγματικά παίρνετε ασφάλεια. Θα σας δείξω το ίδιο πραγματικό βίντεο που σας έδωσα πριν. Αλλά αυτή τη φορά θα συμμετέχετε. Παρακολουθήστε στο tedexpatras.com.pl και παρακολουθείτε αυτή τη φορά. Θέλω να δημιουργηθείτε κάτι νέο. Ας χρησιμοποιήσουμε το Instagram Stories. Ας χρησιμοποιήσουμε απλές λεπτά. Και θυμάστε ότι το πιο σημαντικό είναι η ιδέα. Θα σας δώσω λίγο λεπτά. Ας δουλεύουμε! Είστε έτοιμοι? Είστε έτοιμοι τώρα? Έχετε 1 λεπτά. Ποιος είναι έτοιμος? Κάποιοι άνθρωποι. Ποιος είναι έτοιμος? Κάποιοι άνθρωποι. Παρακολουθήστε. Είστε έτοιμοι τώρα? Ποιος είναι έτοιμος τώρα? Κάποιοι άνθρωποι. Παρακολουθήστε. Ευχαριστώ.