1. Προσανατολισμού» (orientation) – Εισαγωγή / Διάλεξη 1 / Στην πρώτη συνάντηση γίνεται παρουσίαση του μαθήματος και μία σύντομη και περιεκτική επισκόπηση κάποιων βασικών εννοιών των Βάσεων Δεδομένων I. Γίνεται , επιπλέον, μία εισαγωγή σε θέματα που θα μας απασχολήσουν στο μάθημα. Η διεκπεραίωση των θεμάτων γίνεται κυρίως με χρήση παραδειγμάτων. - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην πρώτη συνάντηση γίνεται παρουσίαση του μαθήματος και μία σύντομη και περιεκτική επισκόπηση κάποιων βασικών εννοιών των Βάσεων Δεδομένων I. Γίνεται , επιπλέον, μία εισαγωγή σε θέματα που θα μας απασχολήσουν στο μάθημα. Η διεκπεραίωση των θεμάτων γίνεται κυρίως με χρήση παραδειγμάτων.: Με τον Γάλλο ζαν πολλές τέτοιες κάνω καλά έως πολύ καλά λίγο πιο πολύ εγώ θα χαρώ να διαβάσω ένα γνωσιακά λεσβία σήμερα έτσι ώστε να δουλεύει πάνω κυρίως όμως τα παιδιά δεν θέλω να χάνω να είσαστε σε θέση να σχεδιάσει το νέο βέβαια για δηλαδή ξεκινώντας τις προδιαγρα ές αλλιώς εσείς να μπορέσουμε να περάσουμε την υλοποίηση διάχυτο με σκοπό κατάφερε στα προηγούμενα λόγω θύματα ήσυχη γωνιά τουριστικά πρακτορεία τα τόσο το θεωρητικό μέρος ένα μεγάλη έτσι δραστηριότητες γύρω από τα γεύματα και τη έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε εδώ και θα μας μας πράγματα μα τι άλλο παραγωγικής θέματα υλοποιήσουν τώρα αυτό είναι το περίγραμμα της λύσης που μπορείτε να δείτε τις συνταγές κι της κας περιγράφει βήμα προς τα μάτια της ήταν τελείως μιλάει για τη σύνταξη έκθεσης για τις ενα θέμα που μας απασχολεί είναι η λύση είναι θέμα της θητείας μας εκεί μα από στην γνώση της γλώσσας έχει διανύσει είχαμε σε στους σχεδιασμό έχουμε πράγματα να βρεις τώρα από κει και πέρα εκτός από το σχεδιασμό μιας τεχνολογίας μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και οι δύο σοβαρά και βιβλία που στους λέει υπάρχουν μια σειρά από κείμενα πόσα δις ευρώ οι δυο μας πάρα πολύ γι αυτό θέλουμε να δούμε τι έγινε χώρος διέλευσης γαλήνη Ιωάννης Χειλάς σημειώνοντας έχει δηλαδή τη γλώσσα πρόγραμμα βουτιές μαζί αυτό είναι έχει άμεση σχέση ο Σώρρας λέει ο σίλβιο τρεις στο νησί τους κλπ και να κάνουν όλα τα προϊόντα θα δούμε τις διαφορές ανάμεσα στη χώρα μας σύστημα λένε λέει αυτός είναι ένα τρόπος ούτε θα μιλήσει μια σειρά που τα θερμά της όπως ο ΟΤΕ η ΔΕΗ όλων μας μπορούμε να αλλά εκεί θα δούμε πάρα πολύ όχι να χαράξει μια νέα βάση λιγότερο θα είναι κάποια πράγματα που οι ίδιοι αλλά μου είσαι πια μάνα δηλαδή όπως λίγα βεβαίως ότι τα μέλη της τόσο ουσιαστικά τη νίκη με Ετσι για να μπορέσει να έχει μέσα στην στο φάκελο και διεξαγωγή πλήρη στοιχείο βέβαια που υπάρχουν σε όλες μπορούμε να αξιοποιήσουμε ούτε λίγη λίγη ειδική μνεία για το περιβάλλον στη χώρα εγώ τουλάχιστον σε αυτό το περιβάλλον μας μέσα στα εργαστήρια θεωρίες για τις αιτίες της εφαρμογής ύλη από κει και πέρα αν κάποιος γνωρίζει κατι άλλο όμως για να πιεστεί κάτι άλλο μπορεί να σου λύσει σύνολο με αυτά τα δεδομένα της ποιοι θα ήταν πιο μοντέρνα ας τι έχει να κάνει με τους πιο βαρείς μας και στις σωστές μπορούμε να μια πάρα πολύ καλή γνώση λίγο τα βιβλία να γίνουμε δάσος θα λέει γούβες σημείου από την πλευρά μας κι έτσι παραρτήματα τώρα πια σαφώς μπορούμε περισσότερες γνώσεις και βέβαια της γούνας από ιδιώτες γιατί για να θες να δεις τι θα βγει Α κυρίως σε όλους σε επίπεδο υλοποίησης έτσι ώστε και κανένα δεν έχει μπει στα δημόσια πόστα και μια μια όαση που θα ενημερώνουμε άμεσα και να δείξουμε τις λίγο λέει υπηρεσίες εστίασης υπάρχουν σοβαρά θέματα ως μια ευθεία μίλησαν παρά για μοντέλο της ισχυρής εκεί μεγάλες ιδέες γενναία παράταση που όσο να ναι θυμίζω των συμβολισμών να πάει να δει και θυμίζω και τους συμβολισμούς μην μέσα παρά μάλιστα δύο χωρών της τάξη θυμόμαστε στις δύο διαφορετικές προσεγγίσεις σημεία της αναπαράστασης που με δύο γκολ στο εργαλείο μαύρες γόβες είναι υγιείς σχέσεις ανάμεσα στα σχέδιά σας να στην περίπτωση της μοντέλου να πάρει βράση όταν αντίκρισαν τους μου τα πράγματα είναι λίγο αλλά ας θυμόμαστε τη βασική μας πίεσαν για να λύσουν αυτό το πράγμα όμως και κάποιες συναυλίες έτσι ώστε φύση αυτό το μοντέλο να περάσει τη σε βίλες λίγο για να δούμε ποιες είναι οι πολίτες να πάω σύστημα έχει το οποίο η θέση το έγινε μόδα παρά ένα σύστημα στηριγμένο στα μεγαλύτερα σύστημα αλλά που αφορά ένα τρεις διαχείρισης προσωπικού του φίλου της και ο ρόλος της έτσι PS move μπορούν σα νερο σ'αυτο το μοτέρ χαραχθεί ορθογωνίου παραλληλόγραμμου Ηλένια βοδινό κοντά υπαλλήλου τη χούντα βήματος ενώ εσείς όχι μόνο εγώ έλεγα τους διότι η μεγάλη τους πλειονότητα ανοίγουν νέους που οι φιλήσυχοι νέα ομόλογα για άλλη μια φορά τη θέση όλα στο τηγάνι μαζί που σας τι να τους κάνω τους περιορισμούς φοβηθεί θέση μια φιγούρα του όσο γράφουν ριζικά τόσο στο μπορούν σε διαφορετική περίπτωση θα ένα απλό αλλά λοιπόν εγώ ότι εισόδων μέσα στις τέσσερις και όσο ζουν το πρώτο έτσι όλο αυτό είναι ένα ακόμα βήμα ουσιαστικά μισό η πραγματική λύση είναι σα να λέει ότι ξέρεις για όλα αυτά δηλαδή για ώρες γιατί βαραίνουν τον υπαλλήλου ακολουθώ τη θέση ποτέ το βήμα μας το γνωστό ως I αυτή είναι η φιλοσοφία μας όχι νομίζω να φτιάξει μια συζήτηση 9 μπορούμε τώρα να αλλά άρα όπως χαρακτηριστικά λέει ότι ακριβώς στήλες του 1902 Ανάφη αλλά εγώ θέλω και ξέρω τα υγρά της Sony είναι σίγουρα όχι λέει στον αυτής της στήλης στηρίζει πόροι που είναι μέσα στο To όνομά τους στα στήλης δηλαδή αυτό το πράγμα στη γη μας και ποιοι όπως είναι πίνακας σε ένα μωρού λίγο αργά το βράδυ ένα διαφορετικό εμένα να περιστείλει επώνυμα είδη κι εγώ όσο παράλληλα να αγοράσει το προηγούμενο μοντέλο η οποία μας έχει μόνο τις δύο στήλες έχει μια αλλά που μίλησαν στα μέσα της θητείας θα βρει άμεσα τα σημεία στο βωμό της είναι σαφές λίγο μοιραστώ τον λόγο λέει ότι για να μειώνουν τους δηλαδή για κάθε πίνακα για απαράβατες αρχές γεννημένες 1000 θεωρήστε όμοιοι μήπως μπορεί να δει τις στήλες του πίνακα θα λύσουμε αυτό το μοντέλο πόσες στήλες δεν έχει προς το παρόν δεν έχει προς το παρόν δεν δηλαδή είναι ίδια προτιμά και με ποιες είναι λόγω λιγοστών λίβανος έγινε ενώ σε άλλες όχι μόνο και μόνο άρα είναι οδηγός ο όμως τις ίδιες αδειάζει στήλες του πίνακα ένα στη παραβλέψουν ισχυρές σχέσεις στην ΕΣΔΑ προκηρύσσουν αλλά οι λίγοι δρα ρ σεις να movie χιλιάρικα ως μοντέλο ένα μεγάλο μέρος του λεγόμενου βάμμα τι να ξεκαθαρίσει και να φοβούνται ότι με μέλι χυμό με ένα όχι ένα δεύτερο στοιχείο σ'αυτό το μοντέλο είναι οι συσχετίσεις ανάμεσα σε ρόλο ανάμεσα στο ζώο και στους εδώ και παρά τις δυσχέρειες έχεις κερδίσει την προσοχή έτρωγαν υγιεινά μεγαλείου τριών αγώνες μέχρι 9 ότι σιγά σιγά συγκεκριμένη θέσεις κάποιων κάποια συγκεκριμένη δουλειά περασμένο αύγουστο όλοι το we buy άβολα φαίνεται να νιώθει άβολα για κρατική παρέμβαση για μόνο όσα εσύ ή είσαι οκ είναι σαφές άθελά μας σε πλήρη ισχύ το ιστορικό σάββας πολλοί διαχειριστές για να ένα σχεδίες ίσα μέρη τους όχι μόνο πώς θα βάλουμε και κάποια συγκεκριμένα πόσο μεγάλο θείο να μας τι κάνουν επίσης πόσοι το θυμούνται θέλουμε να τους μα η Ε.Ε. με θα πάρουμε το γίου κα το θα πάει για να έρθει χορηγοί παραλίγο θα παραμένουν ίδια και αυτός θα πάρει την άδεια να χορηγεί Λαρίσης εντός της ημέρας σύζυγο λίγο εγωισμό άρα προμήθεια και θα έχει και το στο νομό σας φιλήσω δεινά must Do σε βινύλιο προτιμώ θα υπάρξει άρνηση ισοδυναμεί πια σε όλο και ενώ ενισχύει τον πυρήνα αλλά λίγα προσέξτε τι κάνουμε κανένα λάθος ο Δημαράς βαρέλι κυρίως δίνει λόγο μόνο θαρρείς κι εγώ λίγο χώμα έχει προβεί για να έχει μέσα τα δύο σενάρια σε Ηλεία Αχαΐα είναι πρωτόγνωρο ούτε ευρώ θεωρούμε ότι είμαστε τους αυτό θα σημάνει λιγότερη αγωνία μια συνταγή ένα συνταγή για να περάσουμε όμως καιρός να παρά για λοιπόν στο δημιουργικά με αυτό θα μπορέσει να το όνομα χάνα του σας το email σας για προσθέστε λίγο μια διαφορετική βάση αυτό που μου είχε παρά να κάνω ένα παρατήρηση εγώ όμως δεν είναι αυτό ο νους μας να βρίζω που είναι μια από τις χώρες που μας δανείζουν το μοντέλο προσβάλλεις μπορείς να ετοιμάσεις ένα πίνακα έχει μέλη μόνο χορηγός για να οδηγός υπάλληλου κου ομιλεί για τον πίνακα και πιο είναι γιος του κοινού που δείχνει για να σας τους είναι σύνθετο ενώ μαθημένος συνδέει δηλαδή κυρίου ίδια είναι ένα εντελώς νέο Κόροιβος υπαλλήλου και το δεύτερο μέρος του βιβλίου με βόμβα πετούν καταλάβαμε μήπως να τη βγάλει τους δείτε εδώ μοντελοποίησης άγαρμπα θέαμα μαραθεί ως το μάλιστα με ποιοι είναι οι 80 ΣΑΕ θα σας στη δουλειά σας βεβαιώ σαν να έχει είναι είμαστε εμείς δηλώσαμε πολύ ωραία έχουμε ημάς γιγάντιους οντότητα της ένα τέτοια κατάσταση μια τέτοια έργα ανάβαση μεταγραφική ως εξής εγώ είμαι ένα πίνακας σα προφανώς πάντα ελληνική κλπ αυτό το λένε αριστερή γη εξαρτώμενοι και γι' άλλα θέματα εισαγάγουν όλους εσάς στην εξέταση των μαστών της θεωρίας όλοι σε κάθε περίπτωση σε επόμενο βαθμό ύστερα όπως λοιπόν ας πάμε να δούμε εδώ βέβαια που λήγει η άλλη μια τέτοια δουλειά πράγμα δύο απλοποιημένα ένα ένα πινακάκι υπαλλήλου έργα τέχνης 1100 παρά μόνο άμα θέση μισθός οδηγός βήμα προς των δύο υπουργών Μασσαλίας δίνει πολύ σωστό για λόγους οικονομίας στο ΣΔΟΕ καλά δομημένο όχι μόνο να βρούμε μια λύση λίγο αυτά λένε στις οποίες ήρθε τότε μπορούν να είναι ένα βήμα προς το έργο του αίματος και λίγα λέμε αριθμός υπαλλήλων τμήματος προσέθεσε αυθαίρετο τα γιορτινά για να συνετίσει βάζοντας όμως τονίζουμε ας πούμε αλλά τέτοιο δηλαδή για παράδειγμα λογιστήριο έχει δύο παράλληλους πράγματι υπάρξουν στο μέγαρο ημερίδα λένε όχι ότι η χρήση του και εγώ 30 μάρκου γνωστό δείγμα δε άρα ένα και ένα δύο ποτήρι σωστό το τμήμα πωλήσεων έχει ένα βάρος πράγματι στο δίλημμα εξαθλίωση όλους τους έλληνες σαν αμιγώς νερά υπαλλήλους To τμήμα έργα δεν έχει κανένα βάρος ασφαλώς αργού έχει λίγο εισάγονται στον πίνακα και προϊόντων τέλος το βήμα λίγα αυτομάτως ότι ενώ αλλά κάνω ένα τόσο διενήργησαν ησυχία και έβαλα ένα , κυριότερο συρρικνώνουν άλλο μήνυμα διάρκεια ένα βάζοντας πάνω καταλάβαμε ανώτερης κλπ λόγω και του ιδίου στο βήμα 10 εξ αυτών δεν δύναται αυτού να αυξήσω κατάφερε τρεις αλλά εσένα τον υπάλληλο που διά αδρεναλίνη εδώ θα πρέπει ιδίως να λαμβάνει εισόδημα έργα θα βρει βιώνουμε καταλάβαμε και αυτό αλλά ούτε μιας σειρά από ενέργειες στο μαυροπίνακα ισορροπίες όταν κάνω θα έχει κάθε λόγο να ενημερωθείτε καντίνας το ΤΕΙ τους να γιατί θα γίνει σίγουρα τους 42 το για να σας πω μα αυτό το πράγμα είναι καινούργιο πρόγραμμα Τετάρτη Σάββατο ένα ενδεχομένως τρεις δηλαδή είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα κάνει πράξεις ΑΕΙ θα υπάρχει στη βάση δεδομένων και Άριελ εργοδοτών όπως εισαγωγή ισχυρών σοβαρό είναι έργα ύψους ένα δισ για να το τρέλας παρά σε όλα τα δίκτυα με έστειλε Τρίγκας που υπάρχουν στην αγορά τις μπάρες σε κάποιες περιπτώσεις η χώρα σου παρά το δυνατό της παύλος trailers έχουμε σίγουρα και αίσθημα ενισχύεται και σε όλα τα διεθνή μέσα στα νερά ο συριζα λοιπόν θυμίζω εδώ πράγματα ενώ οι ίδιοι θα τους αφήσουμε αυτή τη βδομάδα έτσι λίγο να θυμηθούμε εργαστήρια οδηγεί παρά διαφορές στην υλοποίηση ανάμεσα αγορά MICE VLC δήλωσε πως οι ΗΠΑ καθένας έχει τα δικά του λίγο βλέπουμε ένα διαφορετική φιλοσοφία μάλιστα τώρα πια και άλλους οργανισμούς τα ίδια σύνορα Διαγόρας φιλοσοφία είναι καθόλου με το στην MySQL έχω λεφτά Κατ' εφαρμογή μπορεί να εντάξει στη μάχη με βλέπετε την άγονη γη της και νοσηλεύεται και ο γιος της και να βεβαίωσης όλα μα γουρούνι είναι στον οργανισμό γίδια ας δούμε αρχηγό αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω όχι είπα εγώ άλλο μηχανισμό τους και αρχέγονο ένα κρατούμενο δείχνει να έχει τέλος το όνομα της Nestea με μαεστρία όλη την ώρα όλα φιλοσοφία κι εγώ όλα αυτά που μας συμβαίνουν στον οργανισμό αφορά όλους εφαρμογής ξεκινάμε με τους διάφορους πίνακες ένα στα όπως λένε οι ΗΠΑ για αγορές τους δεδομένου για παράδειγμα γοργά θεωρώ να ενημερώσω οτιδήποτε άλλο για να στείλει μισθού στην περίπτωση της όλα χώρα λίγο λίγο αν ήθελαν να δηλώσουν τον μισθό θα μπορούσα να πω για παράδειγμα 40 να λένε 7,2 στη γνώση μάλιστα λίγα σάο γνωστό δηλαδή στη γη το μισθό σας επτά μαρτίου στη νέα έκδοση που ήθελα να δηλώσω κάποιο όραμα στη γνώση είναι επίπονο διάβασμα είναι μάλιστα αποθηκεύεται κατηγορούμενος αργά το όσο μιλούσε είχε δηλαδή είναι το νούμερο ένα επτά χαρακτήρες να αποθηκεύονται τα πήρες το ρίσκο ζυμώνουμε μπανάνες γάλα δύο και βέβαια πόσα πράγματα μπορούν να δώσουν μια μέρα μόνο προσέγγιση αυτών των δύο είναι τόσο μάλιστα κι εγώ τους είχα περισσότερο το λέει καθαρά πως υπάρχει αυτός που λέει ότι και ούτω καθεξής υπάρχουν διαφορές από προς κανείς νέες η ώρα κι όμως είναι σαν να 200 ml γάλα όπως λένε ενώ τώρα μα και βέβαια οι ίδιοι τις πιο καινούργιες και ποια είναι τα περιθώρια σε βάρος τους ως είναι βραχύβια η οποία ονειρεύεται να λίγο ήδη το μηχανισμό Πράγα αργά εύφορη γη ως ένα βαθμό βέβαια δώσαμε θάνατος δραχμή ζούμε κάτω από το 1ο εργαστήριο της λοιπόν να προσφέρει περιφέρεια σ'αυτή την περίπτωση να χαλάμε λίγο χρόνο ποιο είναι το μέλλον με τις νέες αυτός δεν έγινε θα μπορούσα να έλεγα δημοσίως στηρίζει επίσης ανέφεραν διάφορες προδιαγραφές λέει πήρε την άδεια ήταν να πια συνάρτηση μαεστρία εργατικό αγώνα αλλά και να αλλά αυτό δεν και στην γνώση ένα χρήσιμο πρόγραμμα και συγκρίνοντας μάλιστα φτάνει το βίαιο γράφαμε για να και εγώ όπως λέει λέει να κάνω τελεία δεν εννοώ πως ο κ Βενιζέλος της ΔΕΗ αυτός νοσεί βαριά προγράμματα αγορές αγορά λίγες ποιοι πραγματικά είναι πέριξ του σαΐνια για να θυμηθούμε κάτι λέει η περίπτωση της χώρα περισσότερα σε επίπεδο όμως λίγο έχουμε να δούμε τώρα τι κάνει αυτό το πράγμα λίγο έτσι κι αλλιώς αλλά για αυτό έχω καταλάβει μα καθίστε για αυτούς λίγες είναι ένα πρόγραμμα όχι μόνο αυτή που σου είσαστε τρεις διαφάνεια New στο προσηλυτίζουν να δούμε λίγο διήμερα κανένα νέο τους πρόγραμμα σειρές δόθηκε λύση πλαίσιο της παρά σε ένα βάση δεδομένων που βραβεύει τα θυμόμαστε τι μας έλεγαν και εμείς τους τα αγωγή και έτσι αυτό το πράγμα από τους πρόγραμμα ευθύνης είναι γεννημένος στην Ελλάδα και μάλιστα δεσμεύει όλους εμάς χωρίς να καταλάβει αυτουργό αγριογούρουνο μαρίνες είναι και και βάση για να γίνει όπως λένε δεν υπάρχει βίαιη τρεις ένα , ένα 2018 στο πρόγραμμα να είναι παράγωγα ευρώ γραβιέρα δύο και άρα έχει ένα όνομα και υπάρχει ένα γεγονός που μυρίζει Μαριγώ πληθώρα ζεστό μήνα πλοία ποιοι αυτό συμβαίνει εγώ όμως αυτό είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να μιλήσει αλλά πιέζει στα γούστα αυτή τη φορά έχει δηλαδή έχουμε σε ένα τέτοιο γεγονός το εξής πράγμα αν υποτεθεί ότι η κίνα ανακάμπτουν οι οποίοι μελέτησαν λίγο εγώ γράφω μια και όλοι οι στο λαό να θέλετε μίλησε και διήμερες σοδειές θα έβαζαν το οποίο να είναι παράτολμο ένα καινούριο εγώ κύριοι υπάλληλο το 40 ορθογώνιο τρίγωνο βάρυνε όμως θυμό εγώ το γράφει μέσα σε μπαρ λίγα η θέση του είναι μαγαζί της και τον τελικό 8ος στο βήμα δεν είναι σαφές λίγο ιδιαίτερα βάζο μέλι για να βγει ένα ένα ο όμιλος Πανούση σαραντάρα σώος Αναλυτής ετούτο εδώ το βήμα δεν είχα χρόνια να συμβεί όπως λέγανε ρήγα ανάμεσά τους αναδύουν πίνακα λίγη ώρα λίγος εκείνοι που λογιστήριο πρόσθεσε ότι μια τέτοια βέβαια το ποσό λοιπόν δάνεια αυτό πιο γεγονότος δηλαδή μάθε τι πρέπει να κάνετε μια νέα το γεγονός οι Σέρρες στο διότι όλοι αυτοί οι νόμοι αυτοί είναι λιγότεροι ήταν οι βάσεις για μια υπάρχουν δύο γεγονότα γη είναι εστία έχει οδηγήσει τη χώρα σε αυτόν διά γραμμα μπορώ να διαλέξω για να αλλάξω αυτό λίγες εγώ δεν έστειλα εγώ μπορώ να δώσω εγώ αυτοί είναι όλοι μαζί ένα κρασί τότε το περιβάλλον στο οποίο με βάση το πρόγραμμα και θα το πρόγραμμα βλέπε ΑΤΑ ηλία στη δεύτερη ανηλεώς τη φωνή της κω γραμμή είναι γιατί όλοι ξέρουμε πόσο γραμμές φορούν πράσινα έργα ένα όλες μου λέει λάβαρα μιλάνε για μια δουλειά ως γραμμές επηρεάζει κα διαδ αγώνες ύλη τι κάνουν δεν αφήνει να στείλει ένα πολλές μοντέλο αγοράς λίζα ζώη στη διετία που δρα μέσω του ελληνα αυτοί με εντολή πάω θαυμάσαμε όλοι μια γραμμή η γραμμή να λένε όλοι οι υγιείς μικρόβια είχε ένα έχουμε δει να δούμε πάλι αυτό όμως που σίγουρα όχι ότι είναι να γίνει ένα της σου αφορισμούς νέοι ιλεάνα ν' αρχίσει έρευνες δουλειά θα ήθελα έγινε τώρα αυτά όντως σοβαρά τη γιορτή δηλαδή αυτό της έβαλε το ζήτημα έχει μπει σε εμάς θα τρέξει το έργο αυτό να σας οι ρόλοι αυτοί όλοι που βάζει μέσα που έχει μέσα σε 9 μήνες αλλά αυτή η πολύ προσέχουν γραμμής έστω και αργά η γρήγορα θα μας γι αυτό της χρησιμοποίησής τους τρεις σαν αρχή όλα τα παλιά δεδομένα δεν είναι ελεγχόμενος και να χάσω δεν είμαι άρα οι ρίγες θα πρέπει να δημιουργούνται αμέσως μετά τα πλέι ίσως να τους μ' έναν αθλητή της θέλουν πράγματι να δούμε και να μας υποδείξουν για εσάς βαδίζει μάχη σώμα με σώμα σβήνουν σιγά σιγά να κάνει πρώτα το μυαλό μας και μετά να το γνωρίζει παρενεργειών Σαράντου στον ιστό δηλαδή το να έχει ΝΔ ζουν μια χαραυγή κατεβαίνει παρά στο μυαλό σου για να γίνουν διαφωνούντων ζω στο μέγα το βήμα μέγα έγκλημα στο χείλος της τότε αυτό δείτε πως είναι αναρμόδιοι σε πιο αναμένεται να βρει σε ποιον να παραπαίει δε στο νομό έμειναν σε έναν πίνακα των στοιχείων ανά βαρέλι η αλλαγή πιαστεί πιαστεί στο περιεχόμενό της για να συζητήσαμε όμως πάλι εκεί που είχε το δύο θα κάνει σήμερα γιαυτό λένε σε ως παράλληλο ίσος αριθμός υπαλλήλων γαλάζιες σημαίες λάβαρα και σημαίες αλλά ουσιαστικά στο έλεος βάλε σε αυτής ισχυρίζονται βέβαια έργα έγιναν λίγη αυτός έγινε σε κάθε γραμμή του σήμερα όμως σε ισχύ ως α ενώ ώστε σιγά σιγά να μας αυτό οφείλετε να το κάνεις για ν' γεύση της ενώ τώρα αυτό το πράγμα και έχει ήδη γίνει ΔΕΗ μια οικογένειά τους εδώ ότι αυτή δεν ας κάνουμε αυτό που αυτού μόνο ένα ΤΕΙ το οποίο ουσιαστικά είναι λέει το να σε βοηθήσει να διηγηθώ να πεινάνε στην αυλή αυτά βασίζονται ξαναπήγα στον μαυροπίνακα πίεση αυτό μπορεί να αλλά σε αυτό πρόσθεσε ένα αλεύρι 1.933 πήγε για κυνήγι δεν σου γι αυτό δεν αρνείται ότι σου ηλία αλλά όλους τους σου λένε με νόημα το εύχομαι φιλέλληνες εγώ έτσι χωρίς να όταν τριγύρω μου είναι λίγα overnight οι υπογραμμίσεις αυτός νερού και χώρο για φθορές βέβαια I δεν έχει με μέλη της λίγο Σ'αυτή την περίπτωση αφού αυτό το πράγμα είναι έντονη σε διάταξη v έχουμε να δούμε στην έχει τόσο πείνα ο πίνακας και ευθύνες έχει ενώ Nexus θαύμα ζώο Σαρρή Κομισιόν ενώ λίγο αργκό έχει διαθέσει στην αλλά έχω λοιπόν μια χαρά τα πήγες παιχνιδιού Hotel 3000 ετών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με το τελεσίγραφο του ΟΗΕ σε προσέξτε λίγα γι' για μια στήλη του πίνακα αυτούς τους οργανισμούς Nova ένα ζευγάρι λόγω των δηλαδή για Σύριοι ενώ έχω μια μεγάλη κορδέλα ενώ αυτό μόνο μας μια στήλη του ενώ για μόνιμο όλων είναι διότι είναι πολύ δύσκολο για μεγάλες διωγμών αναλυτές γαλάζιων λίγο γιατί δεν έχω και δίπλωμα να βγούμε ως αγρότης δύο ο η DS θέλει στυλ ενώ γιατί είναι πολύ ψηλή μιναρέ που βγάζω εγώ έχω εγώ δεν έχω ούτε ευρώ για δεύτερη χρονιά για όλους ενώ λίγο περισσότερο δεν είχαν παρά να πάρουν τέτοια πρόσθεσε δεν είναι τώρα εγώ ένα μόλις ημέρα και δη εντός 48 ωρών κλπ παντρεύτηκε στα παράλυση ο την προμήθεια εδώ εγώ καινούργιο βέβαια έπρεπε να κόβει το ρεύμα σε λίγα άρα δεν είναι τώρα γυρίζει αυτός είχε πάει να βρει χώρο αλλά όλα όσο δεν έχουμε δει τίποτα δηλαδή είναι ένα τεράστιο βαρέλι τίποτα τίποτα τίποτα μεταβλητές με αισθητήρα πιο ώριμα έργα 40 άρον σάρα πέιλιν είναι βέβαιο λόγω 6ης άρα δηλώνουν ιδιαίτερα ενώ είναι έκανα τη δουλειά μου όπως είναι για να μεγαλώσει να τους τι να έκανα έτσι για λόγους τέτοιες ντο να έτρωγαν τον νέο νόμο οι νέοι στο νέο Renault Megane λέω τιμωρό μαζί ταξί για λίγο αλλά τα άλλα π.χ. ΔΕΗ ΟΤΕ όλου δεν εννοώ έχει ήδη βρε και για αυτό θα αλλάξει μου γράφει έναν διαχωρισμό θαλασσί όλα είναι ρόδινα τώρα βίαιη χαλαρές ημέρες τρεις αποτελούν έρωτας μας αίμα ας άλειας 29 σας ως προς το μέλλον δεν είναι ώρα ούτε διότι κανένα βάρος στον πίνακα προσβάλλονται κλουβί και τότε για πρώτη γραμμή Βενιζέλου ενώ είναι οδηγός βήμα τους δύο φύλα παρουσιάζουν ο νέος λίγο Berlin corps θεωρώ ότι έχει γίνει από την πλευρά σας ένα Αξίζει να δεις μια with me της έχοντας ενεργό ρόλο εγώ μου μα απλή γιατί είναι έτσι τα πράγματα βαθμό για να μπορούμε να είμαστε και να στείλει τους γιατί το σώμα μας πια τις εφαρμογές βάζουμε τον ένα Le πρώτη φορά για στις δουλειές είχαν μεγάλη κερδίζει αυτό μου αρέσει περισσότερο με τις διαφορές ανάμεσα μια φορά είχα έλληνες θυμίζω ένα πρόβλημα στο οποίο πρέπει να αγωνίζεται παρά αφού πέρασαν λέει τι να έρθω θυμίζω ότι ο μπαράκ ομπάμα είναι άλλη ιστορία ένα ταξί για να πάω εκεί αν έφευγε η Dubai σιγά όλοι θυμίζω πράγματα όμως από τη στιγμή που το νησί εγώ έβαζα καθόλου υγιεινό γεύμα ενώ δεν έκανε τίποτε άλλο εγώ να μπω στο σώμα σας αλλά είχα σώο το κριτήριο δηλαδή το soundtrack μια ολόκληρη οικογένεια πρέπει το Halloween δεν μπορώ γάλα μπορεί να παρηγορήσει να βρουν για να μας θυμίσουν λέει η μαμά σου έχει μια κατάσταση μόνο για τις περιπτώσεις Σωτήρης Σωτήρης έχουν σιγά σιγά αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι κάπως διαφορετικά γάλα νέες γεύσεις και είστε τόσο καιρό να μας τα λογικά έχουμε επισημάνει σε όλους του οποίου γνώση γράφεται το 1000 μας έστειλε το εξής πράγμα περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό χώρα βγει κάθε λογής 1,0 9 στους κερδισμένους εξάρα δημότες θα και όσο μπορούμε να αποφεύγουμε τις ιδιομορφίες της κάθε γλώσσας το συγκεκριμένο παράδειγμα μέχρι παρόλο που δεν είναι μόνος μαζί σου οτι δεν γράφει όλοι όμως ας δει όμως έφυγα τώρα για παράδειγμα να αναζητήσει στοιχεία δε θα μπούμε σε όλα τα στοιχεία από το να γίνει πηγή where σώο ίσως αλληλεγγύης μάλιστα θα μπορεί να βρει στοιχεία αναβάθμισης λιγότερα έλαβαν μια απάντηση για το αν θα σας στείλουμε γραμμένο με κεφαλαία άρα λοιπόν ότι αν αυτά που μπορούμε να τα έχω έτσι ώστε να μπορούμε πολύ εύκολα να μας ενώ οι ίδιοι είναι που είναι το η τουλάχιστον θα γνωρίζουμε τις διαφορές για να πραγματώσει ξαναγυρίζουν σε μια σχεδία από βορρά έτσι ώστε τα μεγάλα γι αυτό βλέπετε στον πίνακα ήτανε ένα άλλη ερώτηση αλλά σε παλαιότερη Σέρρας ανά δήμο και άφθονο γέλιο το και μεγάλα σας ένα είσοδος έχουμε εκεί σε μια προσπάθεια να ακούς να πάει το πράγμα λίγο έδωσαν επίσης είναι μια συνεργασία της παππούς κα λίγο γάλα και ένα , εν μέρει μόνο γραμμένο πάνω οδηγός βήμα καθορίζει σήμερα στοιχεία αλλά έχει και αυτό θέλουμε να δούμε αν αυτή η συνάντηση και σας παρουσιάζει bar μήπως πάλι να συντάξει έκθεση σωστή έλαβε το βιβλίο μάστιγα της περιοχής είναι ότι μας και ζητούμε να πεινάνε που έχει λόγο εγώ δούλευα ενώ και ο ΟΟΣΑ συστήνει Βάμου τόσο οδηγός για εσάς σας κάνει αυτό το πράγμα να λέει ότι ο λύκος εγώ είναι χοιρινού 1000 θέσεις του Δράμας για τη συνεργασία σας άρα λοιπόν ένα καλό ποσοστό της ημέρας και συνήθως στη το κατάλαβε λίγο κοιτάμε νοτίου επώνυμο όνομα καθορίζει συνταράσσει τη θέση του μόνο και μόνο ένα μικρό μέρος του κυρίου ηλία χθες ας σκεφθούμε ένα επώνυμο όνομα ερωτηθείς σωστά έλα στον σκύλο σας αλλά γιατί μας σώνει εις ακριβώς γόνοι τους ως νόμιμο άρα τέσσερις τέσσερις τρεις δεν εννοώ αλλά καθόρισαν σε μεγάλο μήκος είμαστε χωριστά εγώ τέσσερις όνομα δήμαρχος καθόριζαν σε έργα αυτό το λίγο βήμα Λουκάρεως κωδικός βήμα να γίνουν οι ίδιοι να μπορούν να κοντέσα πρόγραμμα βήμα τους κι όχι για τη είναι σωστές γάμοι είναι σωστή η χαρά δηλαδή δηλαδή με ένα γρήγορο άρα λοιπόν ακριβώς ελλάδος άρα εγώ οι ενέργειες αυτές θα εξαρτηθεί περί σωρό καθορίζει η θέση να κάνω όσο κάθε τόσο σωστό ανησυχία Τσίπρα γιατί θα μπορούσαμε με βάση τα κριτήρια άλλο κριτήριο ήταν να μπει περιορισμός ίσως δείτε πόσο στοίχισε ένα θέλει να μας αλλά όσον είχαν βασικός μισθός εξαρτάται που βυθίζει για μεγαλύτερους τίτλους πάλι αυτοδιοίκηση Alain One Man show της άννας Βίσση όσο για τους ρύζι ξηρό το όνομα του υπαλλήλου και το όνομα τους η Αυγή πέριξ των ένα να να στεγάσει τους νιώθουν ότι τους αρέσει το νέο σύνταγμα τότε προφανώς άρχισαν με δράση και έργο κόσμο εναντίον μου εγώ με ένα ψέμα και λίγο παραστάσεις Vivid έλεγα βάσανο των περιουσιών μια ενδελεχή και μόνο τέτοιοι είναι ο λαός εγώ εγώ μόνον αμέσως μπορεί να λάβει άδεια μελέτες έργων μόνο βαρέως νέες ατελείωτες χορηγός δεν την καθορίζει το όνομα τα παράγωγα οδηγός του βαρελιού οδηγός παιδιού καθορίζει μια και καλή με ένιωσα λες το πώς θα δουλέψουν με τις εξαιρέσεις της επειδή είναι δύσκολο να άσχημα και μετά με τον λαό μας καθώς γράφεις περιγράφει μόνο τους χειρίζομαι το μηχανισμό του ίδιου τους του θυμίζουν τον αριθμό views βγάζει πιάνει να επιλύσει Ιδού τα μαλλιά σας μπορεί βέβαια κανείς να μιλήσει με την έννοια ότι όλα τα στοιχεία αφορούν στο υστερα ήρθε η ώρα να έχει όχι μόνο αρνείται να υπάρχουν εκτός εάν δεν είναι ενήμερος τερος γύρω από τη γη πάρεργα πράγματα για να έχω χρόνο να πάω για ένα έτος για αρχηγό για νέους και οδηγούν αργά πείνας κλπ 9 δράσεων θα μας απασχολήσει για δύο μαθήματα και πάρα πολύ καιρό αυτό βέβαια είναι και τα βασικά οι πρώτοι το χρόνο νέοι άθεοι όλο το υπόλοιπο του λογαριασμού δημοσίευαν σάκχαρα το μεγάλο 1000 βέβαια την βίαιη προς βενετία αφού το ποσό στον λογαριασμό τρεις 45 ξανά τον λαό αλλά ότι πρόκειται για παράνομη αγορά πιο είναι γνήσιος δύο η χρήση βασιλεία θέλει να μετρήσει μια περίεργη άρα η πράξη να βρεις μετά τον πρώτο βιασμό να ανοίγω αυτό το μίτο της οδού Λαρίσης οικοσύστημα για ανειλημμένες απαγορεύεται να ανοίξουμε νέα ομόλογα που θα αγοράζει ομόλογα θα περίμενα μια πιο χαλαρή οδήγηση όλα της τα προγράμματά μας ελέγχει για