Η οικογένεια του Δήμου Αρταίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα με ευχές και βραβεύσεις (ARTA WebTV, 2023)
: [♪ Μουσική κλύμαχης πρόσφατας της ΜΚΟΥΣΑΡΟΣΟΣΙΣΟΣΕΣΕΣΩΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕ Μετά από πάρα πολύ χειρός, αυτή την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης σπίτωσης που διοργανώνει ο Δήμος Αρτέων Λεωνίδης, η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει όλο αυτό, να βρεθούμε εκτός εργασίας, μας απορροφάει η καθημερινότητα και είναι πάρα πολύ όμορφο να γινόμαστε όλη μια παρέα και να ανταλλάσουμε αρχές, να διασκεδάζουμε και να το κάνουμε και συγνώτερα στο βαθμό που είναι δεκτικτό. Ευλογητός ο Θεός ημών, πάθατε Ρικιά η Χριστός αιώνες των αιώνων. Αμήν. Μορφύναν τα δύο τους ανθρωπίνεις προξέραβες, Θεώ σ' όν καθουσία πόλιες πράγνε Κύριε και Λου και του Αγίου Πνεύματος, εις τόνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, εις τόνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Καλή χρονιά και ευλογημένη με υγεία. Να είστε καλά. Αγαπητά στελέχη του Δήμου, θέλω κι εγώ να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά, χρόνια πολλά, με υγεία, με δύναμη, να είμαστε ικεροί και δυνατοί με τις οικογένειές σας και να μπορούμε να είμαστε εδώ αυτή η μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αρτέων που σήμερα εδώ είναι όλος ο Δημοσορτέων μαζί με τα νομικά πρόσωπα για να μπορέσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο να κάνουμε το καλύτερο καθημερινά και να επηρετούμε τον αυτινό δημότη ο οποίος αυτινός δημότης είμαστε εμείς. Είναι οι συγγενείς μας, είναι οι φίλοι μας, η οικογένειά μας. Είμαστε όλοι εμείς που ζούμε στην πόλη μας και η πόλη θα πάει προστά ή όχι αν όλοι μαζί δουλέψουμε ή όχι για την πόλη μας και για την Άρνα γενικότερα. Εγώ πιστεύω, σε αυτή την οικογένεια του Δημορτέων, πιστεύω στην διοίκηση του Δήμου είτε αυτή είναι σε όλα τα έτρυνα του Δημοτικού Συμβουλίου και Συμβουλίδης και Εντιπολίτευση με τη διαφορετική προσέχηση αυτό μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι όλοι μαζί για να καταφέρομαι να καταλθώσουμε αυτό που πραγματικά τα τελευταία χρόνια έχουμε καταλθώσει και δεν είναι μόνο, αν έχουμε επιτύχει δυο πράγματα, ότι είναι έργο της Ευρωγιάννη, είναι έργο όλων μαζί, των συνεργατών, της αντιπολίτευσης και κυρίως των στελεχών του Δήμου που δίνουν το καλύτερο έργο σε αυτό. Και επειδή προέρχομαι από τη δημόσια διοίκηση και καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει δημόσιο συμπάλληλος και τι έχουν δώσει οι υπάλλοι του Δήμου Αρτέων που πολλές φορές μπορώ και εγώ να έχω ζωρίσει το σύστημα για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Δήμο μας ή μπορεί να έχουμε έρθει σε κάποιες προστριβές, όμως έχω φτάσει σε ένα επίπεδο με όλους εσάς να γνωρίζομαι προσωπικά, να μιλάμε με τα μάτια και να ξέρω ότι πραγματικά καθημερινά δίνετε το καλύτερό σας εαυτό για να μπορέσουμε να είμαστε όλοι ως κοινωνία σε αυτό το επίπεδο. Και πραγματικά είναι χειροκρότημα σε όλους εσάς. Θα ήθελα ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα και από όλους τους συνεργάτες μου και δεν το λέω για να το πω, έτσι το λέω και το εννοώ. Πραγματικά εγώ ξέρω τον αγώνα που δώσαμε όλοι μας στην περίοδο του Covid που παρέχτησαν τα πάντα και οι υπηρεσίες ήταν εκεί στην πρώτη γραμμή για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια, επίσης διάφορα προβλήματα που περάσαμε και διαχειριστήκαμε δύσκολες εποχές, οικονομική κρίση, ενεργειακή κρίση και εμείς είμαστε εδώ και να μπορέσουμε καθημερινά να δίνουμε τον αγώνα μας. Άρα είναι τεράστιο ευχαριστώ μέσα στην καρδιά μου σε όλους εσάς, στη μεγάλη οικογένεια του Δήμο Αρτέων και θέλω και να ευχαριστήσω και στους ανθρώπους που σήμερα φεύγουν, που μάλλον έφυγαν αλλά σήμερα εμείς τους τιμούμε, με ένα ελάχιστο μια τιμητική πλακέτα που αυτοί οι άνθρωποι αυτοί δώδεκα δεκατρήσερα εργαζόμενοι πόσοι είναι σήμερα εδώ φεύγουν αλλά δεν έχουνε άλλοι. Και είναι το ζήτημα ότι υπάρχει μεγάλη υποστηριέχωση στο δημόσιο τομέα που λόγω των μνημονίων και λόγω του ότι δεν γίνονταν σωστά ο προγραμματισμός των σλήψεων δεν ερχόντουσαν προσωπικό, όμως οι αρμοδιότητες αξανόταν, η καθημερινή δουλειά ήταν εκεί και αυτή που την έβγαζαν, την έβγαζαν οι υπάλληλοι οι οποίοι έμεναν πίσω. Άρα γι' αυτό είναι τεράστιο όλο αυτό που έχει γίνει. Να ευχαριστήσω για την προσφορά τους στους ανθρώπους οι οποίοι έχουν πάρει την συνταξή τους να είναι καιροί και δυνατοί, να χαίρονται την οικογένειά τους και να μας βλέπουν ακόμη ως οικογένεια και η πόρτα μας πάντε είναι αδικτή και γι' αυτούς για να είναι ενεργοί πολίτες και με την άποψή τους, με την ενδιάπνηση προσφοράς να συνδράμουν στο κυλόκαλό. Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά με εμένα. Συνάδελοι, μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Φοραντίδου Εργαζομένων, καθώς ο Πρόεδρος του Βασιλιάζου σήμερα θα έκλαινα με τα πρώτα τον φιλετσμό του Διοικητικού Συμβουλίου και τις ευχές όλων μας και των εφτά μελών σε όλους τους συναδεκτούς για μια καλύτερη χρονιά με υγεία προκοπή, ευτυχία και ειρήνη. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Συναδεύσες και συνάδελοι, σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια του εργατσιακού μου φίλου. Θέλω να πιστεύω ότι απ' όλες τις θέσεις που υπηρέτησα, διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών και διεύθυνσης πολεοδομίας, αλλά και σαν Πρόεδρος και Μέλλος επί πολλά έτη, του ΒΤΣ, αλλά και του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, δεν αντίκησα κανέναν η θελημένα. Αν παρόλα αυτά κάπου λάθευσα, ζητώ συγγνώμη. Συνεργάστηκα με αρκετούς δημάρχους και πάρα πολλούς αντιδημάρχους, με δημότητα και ειλικρίνεια, που νομίζω ότι αναγνωρίστηκε. Τη μεγαλύτερη όμως δύναμη μου έδωσε η στήριξη και η συνεργασία με τους συναδέρφους, γι' αυτό και πρέπει να στηρίζεται συνεχώς και δυναμικά το συνδικαλιστικό μας όργανο. Τέλος, με αφορμή και το πρωιχροϊκό κλίμα της εποχής, είμαι βέβαιος ότι θα με στηρίζατε σε πιθανή μελλοντική υποψηφιότητά μου, να και έχω βαθιά γνώση των υπηρεσιακών σας προβλημάτων και αμέρες τη διάθεση να προσφέρω, ώστε να βελτιωθούν οι συνδείκες εργασίας για όλους σας. Ευχαριστώ πολύ. Θα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την κοινή μου κάθε εύκολη σε όλους τους συναδέρφους. Καλή χρονιά με η ικέρα και την ανητυχική ικέρα. Κάστρο, ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ.