Research interview with Evangelos Vafias / Interviewee Vafias, Evangelos Date interview: 2014 September 12 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation (United States Holocaust Memorial Museum, 2014)
Interviewee Vafias, Evangelos Date interview: 2014 September 12 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation: Το ένα ο ξεκινάμε λοιπόν μεταξύ πιο λόγω καλησπέρα με λένε θέλω να περιβάλλον ας το κάνουν οι ν σας ευχαριστούμε που ήρθατε να μας εγώ θα πρόληψης στους κλάδους με πιο μένει να τα δούμε όλα το όνομα του κυρίου ένα κανέλα μπορείτε να μας συστηθεί διοικήσεις για να μετονομάσει την κάμερα να μας πει το όνομά σας μέχρι τώρα να μου να αισθάνεται ενοχές όμως πια χρόνια είχατε 1004 ice Arena την 02 μ.μ. 8 μεγάφωνα την πένθιμα πού γεννηθήκατε εδώ σου λένε εμείς Παράλληλα ένα δεν εξπρές του Δήμου Κω μάλιστα τους έχει μια κρυμμένη την ασθένεια το κράτος όχι μόνο φόβο μιλάει του το νούμερο δύο νέοι που όπως σας εξήγησα με ασχολούμαστε με την καταγραφή του τι συνέβη στον ανδρικό πληθυσμό των Ιωαννίνων αλλά πριν πούμε αυτά αναρτήσουμε λίγα λίγα πράγματα για την περίοδο 30 ετών θα μας πείτε και οδικού χάρτη να γνωριστούμε και Μπιρτς 9 που είμαστε Σ σε εβραίους πριν τον πόλεμο στα Γιάννενα ήμασταν μίλησαν με είχαμε βροχές στη βόρεια κρήτη νεφώσεις στους άνδρες σε σχέση με το συνέδριο hands-on αν σου λέω το μανάβικο και συνέχισε και με το βάζο ποιο ποσό της άλλοι περιμένουν 52 μ.μ. live βραδιές η αγάπη της μάνγκο πως εγώ έχω πάει αν ακούγατε πλήρωσε σταρ μισέλ μπες στον τότε αρχηγό της υπάρχει ισχύ που θα Δείτε στο βίντεο σπάει σε ποτάμια λαό είχατε τιμή σελίδες εμποδίστηκε κι έκανε σαφές πολλές γεννήσεις 1009 ζεστό πριν να και κοινές δίσκο διήγημα στα γέλια είναι μάλλον είχε γίνει κάποια φήμες κάνουν άλλοι όταν που οφείλει να είναι κάθε ημέρα κάθε δύο ημέρες έπαιρναν placebo πλοία κέντρα τότε η δουλειά αυτή τη χρονιά ήταν αγοραστής λερνασ ναι Ηλείοι αέρινα μετά the Family νιώθω άμα δεν πάει να πει ότι δεν κάνουμε σε διχασμένο διύλισης μαύρες δεν είμαι υπέρ του λαός δήλωσε είμαι μαμά βιβλίο Emily Fred κρόταφο όλα εντέλει μη σύνδεσης με ενθυμούνται μ στην ίδια τιμή που η συγκροτημένη δείτε θα φύγουμε ολιστικές μετερίζι λαός άνεμος Ταβουλάρη φθορίου Ferrari Δες αρέσεις ας οικογένειά σας είχε καλές σχέσεις με κύριο σκοπό του που δεν αφού όταν γίνονταν γνωστά ως θεσμός το γίου Γεωργίου γινανε διοτι στοιχήματα εναγώνια γρηγορότερα επειδή είναι μια που κοιμόταν στο σπίτι του αρχίζει και φεύγει σαν κύριος κώστας έκλειναν πριν να γίνει λεία μια μέρα δύο μέρες πηγή μαζί εγώ πήρα διέγνωσε ΑΕΙ δεν με νοιάζει τόσο αγαπημένοι 60 μη weight loss την ίδια ρίζα από την Moody's S p ήταν αριστούχος στο σχολείο τους ήταν πάντα άφηνε να τελειώνω τη μετάθεση για να εργαστώ με τα ευχάριστα περιμένει βέβαια τι κάνουμε ντους τέσσερις ένα σεντ τζονς η μαμά μου δίνουν το Ταβουλάρη μεταβολών το λιθαράκι μου της είπα πάρτε ψάξτε και Daily φθορά Απλώστε λίγο δεν είπε Ρώσοι κλπ λαό μπλε με τους James Moody ήταν 12 Χρυσή σελίδα πατήσεις λαού από το λαό δε λάθος δικτύου Δεσμός στραβά NV δύο κουπόνια του αίσθηση η PayPal πότες στην εβραϊκή συναγωγή πως μεν υψηλούς δήλωσαν την πήγαινε στο κλειστό του Αιγάλεω όλες της τις δυνάμεις μα παλεύει παρατείνεται ποινική μεσίνα το πάθος ανεβαίνει στα πατάει η μίλι η δύση θα μιλάει μιλά τιμές σοκ λαός έχει νόημα γι' αυτό στα πλαίσια είναι ρήγα ενώ το θωμάς yes ροή να μιμηθεί το WiiU στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας το γι αυτό τώρα θα έχει την ευθύνη του βιβλία ενώ υλικά το έργο της η δε του όλοι για να μην μπερδευόμαστε όταν εγώ θα ξεκινάμε μεταφράζω σήκωνε το χέρι αναφέρεται ότι θα ξεκινήσει εντάξει δεν σας διακόπτω αλλά απλά όταν κάνουμε έτσι με διακόπτετε ρύζι τα χάνουμε τα μπερδεύουμε εντάξει μωρέ και στοχεύει Μπιλμπάο ήρθε ο δίνονται δουλειές είχες μείνει φτάνουν πνοή ζουν θυμάστε εσείς εκείνη την περίοδο να μην έχουμε κάποιοι τόσο καλές σχέσεις όσο εσείς με τους εβραίους θυμάστε κάποιο περιστατικό ερμηνεύουν οι σχέσεις ψαράδες τα κρεοπωλεία κασκόλ και δεν σταμάτησαν εκεί στο ίδιο μήκος ακριβώς νέο αναθεωρημένο Primal κλείνουν καλή μου μιμούμενοι χτυπάει την fan Page της στο σεντ 0 τέσσερις που ξενιτεύονται γαλλικών φρεγατών με περιορισμένη παροχή χυμό ζελέ επισημαίνει ότι με Γωγώ γιούλη εσείς που πέρασε στα Γιάννενα αίνεται πως είναι η ελληνική γλώσσα κάνουν Miles BoE λουκία ξεστομίζει ένδυσης βαράει λόγω της ημέρας μπορεί να ζητήσει μεγαλύτερη μου όχι η όχι προωθούνται Κύμης τρεις είτε σπίτι σας ήταν κοντά στην εβραϊκή γειτονιά χωρίς μακριά έχει παίξει έμμεσα ένα . αλλά εγώ είχα όχι μόνο κοινού καθορίζει στο εξής στη μητρόπολη είναι πιο κα κι ας μου βγει μετά χανιά προσχήματα και στα άλλα νησιά Λέσβου ν της έτσι όμως ήταν πονηρές πολλά ζευγάρια σχοινιά φτηνά πράγματα τους ανάμεσά μας πολύ ψηλές είναι ομαλή διάβαση σταματάω filed under me τρεις km H GTC είναι ΠΑΘΕ πάει ήταν υγιείς της σεζόν διαθέσαμε μια μητρόπολη μια μέλισσα έξω κανένα 50 albums την χώρα σε πύλη πατάει και εν τέλει μιλιτέρ λέξεις in the user admin της cosmote πυκνές πόρτερ Κούρδοι καλώδια αναρτήσεις που περιμένει τη funk φράσεις Δερτιλής τόρες εύρημα φαίνεται ότι γνώριζε επίτιμος επίσης αριθμός νοούνται προς μου είμαι η μόνη που ορθώνονται ως δώρο τους ακόμη κι εάν είναι χρέος μου ευαίσθητη ηλικία μόλις τον πρώην ποινής ταράτσα λιθίου το βίντεο δε δουλεύει μου η δημιουργία της ο κος Δημοσθένης πριν ένα σίδερο που η ΕΤ1 να λένε στα παιδιά τότε να προσέχεις γιατί θα συμβάλουν οι εβραίοι στα βελονιά στον συστολή είμαστε ευχάριστοι περιμένουμε τους που θα το λέγανε και σασί ήταν πάντως το πάντως άνοδο κυρίως δίνουμε το σύστημα αυτό ήταν όλο το αιγαίο έστησε σταματάνε και έτσι μη φεύγεις πλέον τον εαυτό ό τι κατακτήσεις αν είμαι Έλληνας πατάει IV η ΔΗΣΥ ΔΗΚΟ δεν τους πρόβλημα αντιβαίνει 5μ επίσης είμαι ελληνίδα και είμαι εδώ τα ποτέ ένα ετήσιο μπιν σε έρωτες δείχνει ξέρετε τι σημαίνει τι σήμαινε αυτό σας λέγανε μας εγώ δεν σας είπα μοιραία έχει πολύ απλή έμμεσα πληγέντες με αγορά εξακολουθεί να είναι υψηλή αλλήλους για σας θα σας τα λεγα εγώ ακούω έμαθα να λικνίζεται σε Special Edition Special η δομημένη Κυβισμός 1091 είπε λίγο μικρότερη και επίσης σαν ποίημα εφάμιλλη σε ότι δείχνει ξέρετε τι σημαίνει όμως γιατί το λέγαν οι γυναίκες αυτό φωτίζοντας κα άλλων οργάνων κρατικής πάνω στη γη και ήσυχα στη Θεσσαλονι μαζευόμαστε D4 Auto restart τον κάλεσε Μάουρερ πτήσεις Αθήνα εγώ είμαι μια συσκευή έτσι για να κάνουν τα πάντα θα θυμούνται ιδίως στην ξάνθη ξύλινες του εκτρέψουν δεν πάει τον λίγα κατέφυγαν σε λήγει στα τέλη του 5ου π.Χ. σχολείο πήγατε εγώ δεν είμαι έτσι στην πράξη κρι-κρι και είχατε ευρέως στο σχολείο ήμασταν μπορεί παλαιό λιμάνι του θρίλερ σας πουλάνε την ενατένιση της πλαστικής γρήγορες εξαγωγές άνδρα είναι η και κρήτης παρά οφέλη what στην οικογένειά σας πόσοι είσασταν εσείς συνέβη άμεσα ήμασταν είχαν πέσει το τρεις θέλει μιας κοιμάμαι ιμα εφάμιλλες σα μάθαμε λίγα εγώ ένα ανακοίνωση ύστερα μάλιστα τα χείλια του να σπάει ένα ένα λαός αυτό λέω κι εσείς στα μικρότερα και μεγαλύτερα παρεμβαίνει άμεσα φίμωσης στην Ελλάδα οι αδερφές σας είναι ακόμα μαζί μας όχι 90 . ονομάσει στεγανότητα δικάσιμο 1lt Retail λίγο λίγο τίποτα επιλήψιμο μεγάλης προσθέτει η έρευνα η εγώ δε με χαοτική αλλά οι συνομιλίες το τέσσερις θέλει τώρα να κάνουμε ένα άλμα χρονικό και ένα από τα μέλη του για τη γερμανική κατοχή της χαώδη θάλασσα όχι ότι με την κοινή λογική πιέσεις θυμάστε τη γερμανική κατοχή πως ξεκίνησε πολύ σιγά όταν ήρθαν οι Ιταλοί της Snam κατασκήνωσαν και θέλω να κατασκηνώσεις κείμενό μου ανάποδα από το του πώς το έκανε αυτό και επιδιώξαμε η εκσκαφή σε λίγες εβδομάδες μπαίνει έγιναν οι γερμανοί ήταν τεχνητής αίθουσα στα άκρα και Σταυρούλα είναι κουβέντα ξανά θέσεις στα ΤΕΙ είχαν πλέον στην Τουρκία είναι αρχικά να είναι εκεί που είναι λέει τέλη του μάη η ΔΕΗ με πτώση ένα περί ήταν αλλά να έχει και και τηλέ ωνεί εν δυνάμει NBA Ισπανός τότε γεννάται χαρίζεται βάσει της ΔΗΜΑΡ βέβαια αποφάσεις σε τόσα είχαν the Sky with me vs παναγία το MBA του clooney μπάσετ σάιντα παρόλο που η επίταξη σας άφησαν να είστε στο στόχο αν ναι θεσμό αν και όχι δεν πήραν σήμερα μεγάλος έστειλε η ZTE λέει στο ΑΤ τ β έναν Μουζάλα γλιστερές σώζονται δεν λύνουν you were on Friday έλληνες Monster συνεχίστε να βλέπετε απλά λιγότερο σε λιγότερο χρόνο είναι κρυφό νέφος χαβά σας χτυπήσει ένα είναι μείζονος ήδη ταυτόχρονα μια περιόδου κα Σταυρουλάκη και τα πήγαν Awards μπορεί σε κάποιο σχόλιο του ν και εγώ έδωσα ξανά ζήτησαν να λύνουμε ένα ένα για χτύπησε το βόλεϊ και σας κρέμασαν τότε γρήγορο ψυγεία κρέατα σε κρέμα σε ένα στο BCA College έκανε μια και φτάσανε στα 8 Μελισσίων και Κύμη είναι ακριβώς εκεί που μυρίζει αυτό όμως κι εγώ για να πάω τώρα να ανοίξει το δικό σας γιό του διαδρόμου που θα του έδινε και παλιότερες Κύμη βλέπουμε όλοι μας και τη δική μου πως θα είπε ναι ναι Γυθείου με λίγη καθυστέρηση της γιάννης Χολέβας του πάσχοντος στα Καθαρίστε ξύλινες κηδεμόνα πολύτιμοι λίθοι χρυσάνθεμα τυλίγουμε βουτιά εκείνη τους υπαλλήλους δεν ξέρω να σας δω και πήγα να το γυρίσω μου μέρος της σχολικής ηλικίας κ εσαεί συνεχάρη τον γραμμή μα οι πατάτες λέει πέρυσι και δεν βιώνουμε στη χώρα μας πάει 29 πείτε να πάει σε ΑΕΙ ΤΕΙ 100 αυτά δεν αρκούν δεν είναι φίλες τότε δίνει τα πρώτα housing βασίζεται συνόδευαν διανείμουν έντυπες β αφρική στάινμπεκ αν και σάμο τις κινούνται αντί ενδελεχή δεν υπόκειται σε αιρέσεις δεν ζήτησε να ενδελεχή έκφραση της φάση Days on My way με ένα βασικό περνάει Ἑλλήνων μα και του μάλι που είναι πια παρά το πάσχουμε της Nissan όπως είχαν γίνει φιλική σε ΑΕΙ ΤΕΙ ΑΕΙ Χανδρινού Mi Note πεντάδα νοούμενη ABB και να ενισχύσει τον Ντερριντά έχει σταθερή κοινή επιδημία δεν μπορούσε πρόσθεσε Velvet στην Ε.Ε. τα κενά της μερίδας το ένα απίστευτο τρεις φορές ΔΕΗ διαθέτει σπίτι δικάζει Κυρηνείας υλικού ποιητή δίσκος the usual way και μας παρά τα περί του ότι αυτός θα είναι σύνηθες τρόπος του φέρονταν οι γερμανοί στον τοπικό πισίνα ελεφάντων ξεφεύγει εν τέλει με την κάθε ειδουσ ξέρω ενέκρινε τις Μπέλα δηλώνει εθελοντής του κυνηγίου αηδία τη γιγάντια ΤΕΙ δεν έχει στελέχη βάλτε λέει τιμή μύθοι δεν επιλύει τη γέννα τον λαό σε AA με θερμές σελήνης επανάσταση σαν άνθρωπος που φέρονται σαν β με τη βία αφαίρεσαν και στους πολλούς κατοίκους της πόλης ήταν συνηθισμένο αυτό κάτι εξηγεί την ασθένεια που τον πιο υγιεινής στην κοίτη του σύμμαχος σε ένα χωριό στην ανατολή και όταν γύρισα την ημέρα που είχαν τσιγγάνες δηλώνει έξι σάββατο μέρα ήταν μια κατοικία Κοροσίδου λεγόμενης χώρος πλοίου Παναγία μου σάμερ όταν μάθεις Σέρρες είναι ένα γερμανός στοιχείων μας φτάνοντας στο τέλος μια γυναίκα βαστά περιοχή ήμασταν πολύ γι' αυτό που λέει ο τόμας είχε ένα που αφορούν στην ένωση τίποτα και έχει ισχύ για ζέσταμα πωλίνα ΛΑΜΨΑ λοιπόν ονομάζεται θετική αύρα που συνεπήρε θυμάμαι με άσοι του Βόλου και είναι από σεισμό Γάλλοι Ιταλοί και πάω πιο περα ήταν μια γριούλα που είχε μια καλή είχε κότες ν Καρδίτσας είχε γελάσει αναδόμηση άννα Φιλίνη σε παρακαλώ γ τάση εξόδου η ψυχή είναι ότι εκείνοι είχαν δίκιο Java λέει πως έχει κλείσει λίγο ομάδας προβάλλονται το κάνω δουλειά ο φέλιξ ήταν το κούτσι εφικτές βήμα έχει ήδη έναν μεγάλο αριθμό τουριστών συνένοχο στην Ηλεία δυστυχώς φίλες και φίλοι χέρι χέρι Στέλιος εμπόρων βελτιώνει το πλαίσιο αυτή τη στιγμή στην μηχανή θεό μου ΑΕΙ διήμερο με έβαζε και πλειοδότης και 92 ως φιέστα που μας ενθαρρύνει μεν μετά που μασάει λες και το θρίλερ για το PSI πια κανένα θύμα μάλιστα ο ανατόλι έντομα που υπάρχει μέχρι τις 29 στο Κιρκούκ Αρτεμισίου κα πρέπει πια να συντα χειρουργείο ζει μια άσχημη σου την πόρτα επιλέξτε την ηλικία έχει το μέλι δύο καφενεία της Digea η εξ αριστερών ενώ λέει όχι και στο west του με ένα σερί Canon γραμμική ήσαν νέοι στόχοι και βοηθούν τις βρεις τότε δεν γέννηση τηλεματικής μηδενίστηκε Nissan Νάκη μέσα μάνη κατέβαιναν με ΠΑΟ και δεν είμαι αυτής της Austrian Airlines και η φήμη της μαμάς στη ΔΕΗ 1οι αντιστέκεται η αέναη και το ερώτημα στοργικά έχουν θερμίδες και έκπληξη διότι λέει τιτανικός να ενέχει ίχνη θέμα the world και μέλη μας νίκο ζερβό υλικό ίχνη Αιγίου είναι ένα μου ενώ εγώ δεν σας H Wine ντε έτσι μου αρέσει σαν την γνώμη των είμαστε υποτελείς στιγμή που αρχίσατε να σκέφτεστε ότι κάτι κακό θα συμβεί στους εβραίους φτάνει μάνα μου μόλις συνέχεια πολλά εξηγεί ότι το κορίτσι συζητάμε Εύαθλος αναλάβατε και σύνταγμα είχε κάποιο λάκκο γιώργος στο όνομα φίλους η γέννηση γινόταν ξανά την οικογένεια με της πλην όμως το ότι οι αρχηγοί και οι εξαγωγές να γίνονται 6900 Μάτση διδύμου παρακαλάω να κοντεύει να αφήνουν πάντως να μας συγκινήσει στα τρεις κεντρικά βάρος βοηθάει να βρεις μαμά δεν θέλει να χάνει έδαφος όλα αυτά κόσμος δεν μαθαίνει στον αέρα γιατί δεν έγκειται σε έξι ούτε με την τότε ΕΣΣΔ 9 έντυσε η παρατηρείται μόνο το πεντάρα ήταν δικός Giannis άλλοι όμως το περιβάλλον φαίνεται να αισθάνεστε εκδηλώσεις μνήμης του λαού ούτε χθες στο παγανιστική φυλή μπιζέ μουτζούρης χαμηλής τ βούλα εντελώς δυσαρέσκεια Κω 61 αμίλητα μαζική φυγή πέφτουν στα ένα με δύο εβδομάδες τόνισε η μέρκελ δεν θέλει να υπάρχουν λίγοι βέβαια να δίνεται αγώνας το κέρμα των δύο ευρώ η βενζίνη θα σας μόνο έγινε πατέρας έμεινε μόνο ένα για ελεγκτική cases εσείς μάλλον δεν είχε στο χέρι σας να No One Touch Retail έτσι fresh Line New disco θα πίνουν το αίμα του αγοριού μανιέρα εγώ βεβαίως είχε τον τρόπο του να παραστεί η πρώτη φορά κατάλαβα ότι κάτι μπορεί να συζητήσεις ευρέως για γιατί λύνει πέρασε σε ληστεύουν να φύγει είχε αίμα αναπτύσσει τελειώνει ο Βασίλης τα και γι' αυτό και μόνο θα δώσει όχημα για αισθανόμουν Electronics ήταν ήταν τα τάγματα τότε το λάστιχο και ήθελε να αποτελεί φαντάζει πολύ TCe νιώθετε Σόουζα Θεσσαλονίκη αντάρτικο ένδυσης μιλήστε Έλληνε ς μα στα 5.0 γι' αυτό το βιβλίο αυτό αν πληρώνω IP δείτε τι λέει γελάω δεν έμαθε τέσσερις Γιάννενα περι που ταιριάζει στις ωφέλειες ενεργά τη ή Twitter Sign φαίνεται να παίζει στις 2,5 εκατ στέκονται πίνω ελλάδας στον δικό μας υλικό από τον γύρο των Σερρών είτε κινούμαστε τον έφερε άρα επειδή είχατε την πληροφορία αποδείχθηκαν οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης αυτό ξεκινήσει τη μητέρα σας άλλες μεγάλη βλάβη έτσι μου για σας εσείς που είστε αληθινοί άλλοι θα γίνουν πολύ υπήρχαν σημάδια στα Γιάννενα ότι κάτι πήγαινε στραβά και τους εβραίους οι οποίοι είχαν καθίσει γρά στο μέγαρο μουσικής στη γειτονιά των αγγέλων της αλλά 17 ξανά αφού τα ποσά άνω των 1009 βούληση ως ομάδα δίας καθόλου υγιεινό νέα έτυχε κάτι στη συμπεριφορά των γερμανών που να προδίδει όχι δεν Now is the λίγα δε χωρούν συ Δήμος φίλοι η ΟΚΑΝΑ τη μη τέτοιους Θεσσαλονίκη λεφτά ήθους σκληρά δε διστάζει να δείξει την ινδία ένα τ ο χάνσεν η ΕΒΖ ένη την είδα εγώ ειδικευμένης και είτε δεν τα ποιητικά αυλές και ζήτησαν ούτε να βιβλίου μάθε το χρέος τιμής με εσείς είχατε πρέπει με τη μητέρα κινδυνεύουν να της λέει να φύγει για δουλειά να λέει όχι βέβαια ήσασταν μπροστά σφοδρή ώσπου μια μέρα ποίηση τους στενούς δρόμους μισθό 1400 μπορούν όλοι οι χριστιανοί δύο ζεύγη εκθέτει 1000 0 η ώστε να τελειώνουμε μου μιλάνε και τα νερά θα βγει όμως είναι ψηλά στη λίστα των πόλεων κοινών και παρακάτω κατά κάνετε και ένα για να θέλουν να ξέρουν και σε κάθε περίπτωση η μάνα εν αρχή 1Χ καθότι έχει συλλάβει τον γιγαντώνεται στην εμπειρία που είχε ένα χρόνο βρε συζήτησαν χθες οι δύο κύριοι υπογράμμισε να εισέρχονται πιο τίμια βέβαια πότε ακριβώς δηλώνει η Πειραιώς είχε ένα σάββατο εγκαταλελειμμένο λεηλατείται τζένης είχα πρώτα το ότι όλοι της είπε τίποτα που μπορούν να μας εμείς σαν την Ελλάδα ο Χρυσός έχω λέει σε ένα νησί τη δράση του πάμε του φιλμ Σταυράκη Φλέσσα μοντάζ δεν είχαν βιβλία έξι δυσχερές 8η επειδή το εν βάρυναν στις 56 φταίει ο Page τρεις of Thunder and εξισώνει Μάτης έξι μεν 01 απάτη μεγαλύτερη ζωντάνια ελιές in the City τα μου έντονης φ μόδα εσείς πήγατε στα Ελευθέριος Βενιζέλος παγώνει τις εκατοντάδες χιλιόμετρα Σταυράκη αλέκο ενέχυρα κλπ κι εκεί θα καταλάβω κάηκαν κάδοι επίδειξη υγεία χαρά αλλά για ένα άτομο άϊ άϊ τηλ το μικρό σπίτι του ούτε να το πει σαν sex shows μας τώρα το κομψές βρίσκονται στην κρήτη Ελλάδα τέλος νοέμβρη δεν το λες και βαθμό Read more φόβο κηρύττει άρχισε στη ΔΕΥΑ σε έμμεσο βέβαια ήδη σαν μητέρα μας να μας σε ακόμη και η μεν ΔΕΗ θα ζήσω κινηθείτε βάσει οίνο και πες το μου από τον σουλτάνο της πρόχειρη με ποιες όλους σε ο τι κι αν πάει να πέσει σε φόβο Visual το κυρίως θέμα ασθενείς μας περιέγραψε κι αυτός αυτό που λέτε εσείς ελίτ τελάλης φωνάζει να έρθουν όλοι στην αυλή για να μην έρθουν οι ισραηλινές ένα έτσι όσοι συμπληρώνουν τις πόρτες είτε στο μάτι πρόσφατα είχα και περνάνε 1000 αγροτών σταύρο παν Στερεάς αλλά όχι μάλλον όχι και AIDS ούτε βεβαίως του ζελέ κοινά συμπτώματα βήχα το τσεκάρισμα ΕΛΑΪΣ σου να λέω μια Bentley μαρτίν εργάζεται με Cantina μαζί δε θέλει να μείνει ούτε ένα αστυνομικοί τότε σας που είναι μάλλον βέβαιο ότι ποιος έβαλε αυτό το σταυρό εσείς θυμάστε να βλέπει να τον στόχοι είμαστε να βαράνε ευρώ έκαστη και είμαστε να το βλέπετε μετά τις επόμενες μέρες νομίζω το ένα έχει από καιρό είχαν υψηλή σταθερότητα αλλά και τους αγωγούς και πιο στα μακάρια Κάνιγγος μάλλον καλά δεν είχαμε ξαναδεί το βρυξελλών έτσι αποκλείεται μ η Φαίη μας σαν να έχεις η διαβαθμισμένη μαλακή η βίαιη ισοπεδωτικός Μπάνο αρχιτέκτονα νωρίτερα θα έχει τη μισή της χαράς και της σε βήμα αν δε δοθούν του έχει πάνω Κανέλλη ότι ενώ μαζί είπατε πριν ότι όταν μας κάνανε τα στοιχειά καταγράφονται και πόσα άτομα είχε μέσα ομίλου αρετές ευθύνης της NASA Τόμας και έχω μόνο πιο στρεβλή κατάσταση ξέρουμε τι εκτός προβλήτα εύκολα μπορεί να την πατήσει η ευθύνη να διοικώ την κυβέρνηση να τον αφήσεις να πάει τη στο ουράνιο κρίνουμε φροντίσει φίλοι σόουλ Ρέι Τσαρλς House μάο όταν επιστρέψατε από το λιβάδι και την επίδειξη τι ήταν αυτό που έκαναν οι γερμανοί έμαθα στην κίνα βίωνε στηρίζεται ακριβώς μας αρέσει να τα μαζί ξένους μάλλον θα κάνω κι εγώ και όταν αυτή και μετά ανάσα μα Δείτε την Κυριακή 9 σάμου με έχουν των αρχαίων ελλήνων η δε γυνή να έρθει 12 Λευτέρης λέγεται βαρνάβα βρέθηκαν στα ΤΕΙ ΑΕΙ μέγαρο κρατάει τα τεύχη μας λέει κάτοικος της στην Ελλάδα στο πλαίσιο της φυλής Jose βήμα βήμα θα είναι βέβαιη η Έλλη πατέντα είδε τους τυπώνεται Σεβίλλη έχω σαν παιδί μας ΤΕΙ ΑΕΙ ΤΕΙ παρασκευάζονται μας κυρίως αυτές που είναι έγκυος στο θυμάστε να βλέπετε τα συμβάντα στα εβραϊκά σπίτια όταν η κράτηση ισχύει με τα ΕΛΠΕ που ούτως σκληρή πρωινή Ζυγούρα ένα είχαμε έφυγε μια όχι νεότητας σημαδεμένα blogspot μαθήματα είναι δέσμευση διοικητών πολλά πολύ στενή σειρά συνέστησαν στήνω Βενιζέλου και άνοδος των που τον πούλησε για να δεις τι ακριβώς μας συμβαίνει ανάμεσά σας θες να τους σταύρο το mai tai παθητικά να μπορέσει ν ο Xi ατέλειωτα delete σβήνει η άδεια έχει λήξει γιατί προβάλλει την VIP και μετά ούτε το ΔΝΤ ούτε έτσι η Ελλάδα δεν είναι άμεση δεν μετακινούνται χάος δεν είναι βέβαια είναι η θέση κίνηση μαθαίνω πώς να μαθαίνω είτε σπίτι της Σταυρούλας είμαστε ένα καυτό Μάκαρης μένω βέβαια στην κατεύθυνση της κατέχει καπνού η πώληση είναι κοιτάμε να συναινέσει ξέρεις πόσα λεφτά δεν θα μας καθεμία από πίσω μας πάντα θυμάστε να είναι μαρκάρισμα ενα σπιτι στα χερια μου γι' αυτό και στο πρόγραμμα των όπως υποστηρίζει μπορεί ετών είμαι Μπέσυ αφετέρου την άλλη αυτή η γενιά θα χάσει η ΝΔ έχει πάντα παρόντες κι είχα άλλωστε λέει και το πιστεύει ότι η ΝΔ δεν μπορούν αλλά ούτε ιούνη αυτό που προσπαθεί να καταλάβει πώς ξέρετε ότι αυτά τα σπίτια που μάρκα ανήκαν τα εβραϊκά ας αυτό ήταν δεν είναι ούτε εγγύηση οι υπουργοί παράρτημα μαγαζί χριστιανικό έρευνες που και πιο γ καλεσμένο τον χριστιανικό και γνωρίζει και το ειδήσεις πώς θα το ξέρατε ότι οι εβραίοι το ξέρατε ότι 1,9 δισ διαφορά της γαλλίας θα είναι σε λίγα την ελληνική Bazaar που θέλουν συνεργάτες του οκτώβρης 1000 αέναου New avengers ίσα ίσα που ψήφισαν Remember θέση Λεωνίδας φι μεν με την διαρροή καυσίμου μπορεί να διαφέρει κατέκτησε η λέμβος σοκ Next δεν μπόρεσε έτσι να σπάω 90 έμοιαζε να είχε 01 απέρριψε τις που νιώθουν τη χώρα μας τσιμπήσει ένα νέα στην ανεύρεση τέρμα δημάρχους οι εξής γιατί είμαστε ένα είναι το τότε το θύμα καρτερικά στην 90 όχι μακάρι αν όσα αλλά εσείς δεν θυμάστε καθαρά δουλειά χάρη σε ένα κρυφτούλι εγώ ρωτώ γνώμες θυμάστε μας τα λέτε θυμάστε τα βλέπουμε να βλέπετε το μαρκάρισμα του συζύγου της τα φυλάνε φωνή είναι live λίγα τέλη μάρτη σε ΔΕΗ και ελληνικά spreads μισθό Παπαϊωάννου είναι μεσημέρι Martin άσχετες δουλειές εντόπισαν έξι μήνες κι ύστερα χρήσης πετρελαίου την Ανζέ τις ανηφοριές λόγω των περιστάσεων το hot Doc δεν περιείχε πριν φτάσουμε εκεί γ να πούμε λίγο για τον εκτοπισμό αυτό καθεαυτό εκείνη την ημέρα τη θυμάστε εσείς από την ημέρα που βίωσα που φύγαν οι εβραίοι που τους μάζεψαν έναν εταίρο πράγμα όλοι εσείς που ήσασταν κι στη δουλειά αν θες να αρέσει στα κους τελικά ναι και μάλιστα την ημέρα που πήρε εργάζεται κυρίως στο ΧΑ υλικά αυτό ήταν αυτός δείχνει τη γειτονική Ιταλία αλλά όταν αυτό δεν μου λέει στα αυτοκίνητα πέρα από την σταματάνε τώρα κι ας το δει κι εγώ λίγο όχι πολύ κρύο χθες μάλιστα η δομή αυτή στη κινητήρες το χειρότερο μέλλον αυτή είναι τέσσερις της και έβγαλε τη λιρέτα και άλλα μέρη του κοίταξε λίγο λίγο σαν να ήταν όλα στο δρόμο είναι σαν να όχι τι να κάνω δεν ξέρω τι θα μου ψηλά μετά έφυγε από τα Γιάννενα σκάνδαλα αναπάντητη παρόλη τη συνδρομή της Θεσσαλονίκης π.χ. κερασιά βένετο ο Χαν της Air Canada Rouge και αλλά κυρίως η κίνηση μεγάλης Εβραίων της γεγονός 1000 τα τα ΤΕΙ ΑΕΙ σύνοδοι παταγωδώς σάμαλι κι ένα επιμένει στα περί ένδεια και νικάει τον παντελούς ένδυμα ήλιο κινητά μου πίνω ένα έχουμε να λύνεται ένα μήνα και ο ετήσιος χορός της Cayman να οδηγήσετε με τριμμένη ωρες έναρξης δεν έδιναν 1001 C δεν ψάχνετε λες Γιάννενα άστεγο λόγω μη overweight Θεσσαλονίκη για PSI βάσει ποιων το αποτέλε παρά συλλέκτες μ.μ. αρνείται να κλαις ταξίδεψα στην στα έστω αυτή δεν αφορά στενά ξάνθη έχει υψηλότερα αρχής όλοι έτσι και εμείς το μήνα αξίας 44 δε θεωρείται οδήγησαν τον λαό με τα ΑΕΙ είναι από το δικό σας δεν είναι θέση είναι είτε να show τις όποιες πράξεις αφού συνδέει όλες τις ελευθερίας στις νέες γενιές αυτές τελευταία συνδυάζει προσωρινά Αιγίου ώρα ασθενή τρεις Blue valentine μαντήλι σας wet look και κάθισαν στην ταράτσα και τι ώρα μέχρι να ξαναξεκινήσει τα φορτηγά είναι σταματημένο ευθύνεται ήρθε μια ώρα πριν και θα χαρίζουμε δεν υπάρχει και σε 95 πολλή πολλή ψυχή πολύ χώρο έχει κρύψει Γενικής έννοιας μια μακρά μιλούν Ιταλία βασίζονται στη αρχικές ft stereo το πόστο είτε πείνα 1000 ένα 9 ενημερώνεται το γκάζι έτσι σας που θα σας θέσω αγορές τα στοιχεία οικολογικό χώρο ώστε να ψηφίζετε 68 συνομιλίας εντός της χρήσης λινάρι σε ρήξεις θα φταίει ούτε εγώ είμαι και το έχουν χαζεύει λύσσα ΤΕΙ out Now ουρά της που έχουμε που άλλοι και πώς ξέρεις δεξιοί κάνε επαναφορά πήγα δεν έχει μπλε το μπλε αρκετός αναγνώρισαν τη μεγάλη προσοχή θέλει αναστατώνει μόνο αυτοί κυκλοφορούσαν κατεβαίνω και τους ζητούσε και αναπτύξεων και λιγάκι πολυμέσα ένα δύο χρόνων που ξέρουν που νιώθει 24 9 έχαναν τα εκείνης θέλοντας να βάλουν νιώθω λίγος δεν τζόουνς πατέρα όλου του λαϊκού σύζυγος ξένες δεξαμενής μου ποινές ορθές χαμηλά πενταμήνου ντενίζ λιντ ψάξουμε καφέ δίμηνο το γεγονός έκπληξη Μπαμπινιώτης υποστήριξε ότι η ΝΔ πώς ξέρατε ότι ήταν οι εβραίοι μα τους μάζεψαν εκείνη την ημέρα θα σταθερή βιώνουμε δεν ξέρω τι να περιμένω την περίοδο αυτή πήρε την ημέρα άρα τα ξερά χόρτα τις κουβέρτες είναι αυτό στερεώνεται μαζί με τρεις όχι εκείνη την ημέρα που φυλάνε τους μάζεψαν ξέρετε τελικά μάζεψαν τους εβραίους και το αίτημα μας πονάω γιατί η χώρα μας αν λοιπόν δεν ήταν εντελώς θα έλεγα όλα αυτά και πόνεσα και πάνω από τρεις μηνιαίο Bazaar μια και είμαστε σίγουρες πως Δείτε Ποιοι έμειναν και Ποιοι οι φίλοι της Στέγης φραγμοί στην Phoenix mars περιφρονητικά Ζαννιάς λυσσωδώς ξα νικά δε επίπεδο την CNP είδος δέκτη TV και μας φέρνει το ζευγάρι δεν be Touch Διαβάστε σαφή οι ίδιοι γερμανοί ήτανε μαζί σας σας σαν κι εσάς είπαμε βλέπε γρηγορότερα από ευτυχία εσείς μπορούσε μέσα σε ένα μόλις οι γερμανοί δύο ΑΕΙ και άλλος που κοίταζαν ενέταξαν σας είπαν τίποτα πιο πείτε ονόματα εγώ ένα ξέρω όμως αυτή διορθωθεί αμέσως ήταν χαράματα τελείως σημαδέψουν αη Βασίλη φέρε άμεσα τα μπουζί δεν μπορείτε τότε θα ν της η σάρα μηνιαίου στενή κλίκα λέει ψηφισα ποινικά επτά κουνάω τους ανεμιστήρες σε 9.00 πμ βοήθησε τη δημαρχία της Νέας Ράνια Σβίγκου ζητώντας τη πως η Porsche design the Great Drives 20 φιλέλληνα μόνη μηνιαίο νέα Θάσο με τόση ύλη λύση λίγες ώρες νέα ανάσα πάνω στην άλλη μόνο στους ο Νίκος υλισμό θελει ΙΣΑ με ηχηρά να λέγω αν θες σε Ελλάδα και Κύπρο στις άκρες της οθόνης του προσώπου σου γίνονται κοινωνοί του έχει κουμπάρο οι Αζέροι το 1000 ναι έχω συστήσει αυτήν για τους οικείους τους τον τελευταίο χρόνο με ένα τελευταίο σχολείο εγώ κι εγώ ορίζει κόσμου νότα Box το αισθάνονται σαν να αερόλυμα δημιουργηθεί όλο αυτό έτσι πάει χέρι χέρι με τους εαυτούς σας πού κομμένες τρόπο στις 10.30 και παίζαμε Man Captain wei μέτρα εισαγωγή στα ακουστικά εγώ ένα ανοιχτό και ψάχνει να βρει τα μυριάδες παίζουν το πρόγραμμα δίνει λύσεις αλλά κινδυνεύουν ηθοποιοί γνωρίζει ότι θεωρεί πάω έχω πολλές ιστορίες να διηγηθούν δεν λέει μας συγχωρείτε για mamma E on the Beach Hotel είναι ίδιες η αερανάρτηση Air δράση λιγοστεύει λονδίνου ενώ όσοι είστε ενώ πολλά 1004 να ανακεφαλαιώσουμε για να ξεκινήσουμε από κει που ήμασταν μας λέει μας είπατε ότι ήσασταν στην ταράτσα στο άνι μετά πιάνει και βλέπατε τα φορτηγά μέχρι να φύγουνε να ξαναξεκινήσει εγώ λέει και μεταξύ κάνατε εκείνη την ημέρα είναι κάτι τέτοιο για τους πολίτες ζητάει να του φέρουν καφενεία έφυγαν αλλά γίνεται κι ο Όλιβερ ρουμάνα αντα όμως στενοί φίλοι Κρι 50μ μάιλι είχε My way μη διστάσεις να τα ότι παρά τα περσινά ετήσιας σε κοντέινερ νόμιζα οι γεννημένοι το καταδεικνύει ότι όταν τα πηγάζει πίσω γνώμες μετά το αλλά έτσι πλήττοντας τον λαό σου τι μας μίλησαν οι λεηλασίες μετά συνέβη στα εβραϊκά σπίτια και τις εβραϊκές περιουσίες μετά φιλαυτία άνθρωποι ελλήνων μόλις λειτουργήσει τι θυμάστε να βλέπετε κάποιοι θα μου πείτε πέφτει μαύρο συγκρίνει θητείας ιδανικά στα τρεις χρόνια ήταν σα να μας δίνουν τα σπίτια ελεύθερα της ζητεί η στείλαμε κάποια δύο άτομα πολλές ήταν εκείνες τις βιώνοντας ξέχασα εδώ στο είχαμε ακριβά δουλεύω σου λέει ιρισίνη το κρεβάτι δύο κεφάλια άρχισαν τα πλάνα ο ένα ήταν ψηλός και η πάνε να είναι κατάλληλα καλώς τον άκουσα φίλε είχε δίπλα και φόντο πιο άστεγοι γαμπρός άποψη αγώνας χρήμα παρερμηνεύουν και εγκαθίσταται ένα κατάστημα Ρέθυμνο μόνο με σου ένα μπακάλικο του κυρίες και καθυπόταξης των εργαζομένων οφείλει και ναυτιλία αλλαγή στο μάθημα για να δούμε ποιος θα το κόψει όσο δε στην έναρξη 60 με 60 πάλι έγερνε και πλήρως στο νεπάλ βάσει αφήνει να εκτινάξουν μήνυμα ηγείται τρεις τέσσερις παιδιά αποδοτικό 15 μικρότερα της Σ αυτό το διαγωνισμό πάσο τα κρεβάτια εγώ πήγα να πάρω καρτών γιατί είχα κάμει ξανά ένα πιτσιρικά τον κοίτα λοιπόν τον ερχόμενο σε γενική άνεση στη δίκη πιλότο μαζί τα φάγανε και τι λέει ο πατέρας πάθη πέρυσι ήταν ανάμεσα μας που είναι ο μεγαλύτερος έκανε κεφαλιά αυτή να τη δίνουν τον λόγο κάποιοι βέβαια συνήθεις είναι πιο ψηλά ενωμένοι αγωγών Sport στο μαγαζί είναι βαρετή εξαπίνης ομολόγησαν μετάφραση ας ξανακάνουμε της γκαλερί βαθεια απάντηση κλείνει η περίοδος κρίσης ενίσταται ρεκόρ δίκαιοι κριτές Anytime να βρείτε ένα άστεγο τριγύριζε αυτές τον τάδε υπουργό έστειλε τα μηνύματά σας στηρίζετε βασισμένα πάντα πατάει με ratio λίγα ΔΕΗ ΟΤΕ Sport Touring bike σαρκώδη το ζάρι να γυρίζεις παραμένουμε Ελένη ασεβές Touring BMW του ανθεί και αρχηγών σε αυτήν πάνω από 1000 τα διαθέσιμα προς επένδυση Καρύδης θεωρούνται ενδιάμεση έμμεσα την γουίνσλετ ΒΕΑ πληρούν τα ΤΕΙ είναι too Big To έχει εγώ στις στόλο ναι Σ ευχαριστώ που είσαι ρε έχυσε χαμάς λίγο πριν τις πέντε εξαίρεση στη France ψυχής αρχίσετε και ύλη δηλαδή στοιχεία εδώ θα είμαστε και PayPal MA non άσχημη λευκή BMW ερωτεύτηκε η ισχύς της δευτέρας λέει έχει σεργκέι live movie μπερδεύει ένα βετεράνος μπιλ μου δίνει έμ ραγμα 82 ψήφους και στάχτη που κλείνει την πρώτη την PSI εγώ δεν πάω να τον οίκο δεν λύρας θέλοντας να οι μύγες λίγα πιστεύεται ότι εκείνοι τα τέκνα ως μέσο Δενδρινού even μουφτής σοκάροντας είτε με σαμαρά της πληρωμής της έως τότε είναι αυτό το περιστατικό τις μέρες 10 Φινάλε θρίλερ αμετάβλητα ενώ δύο μετά τον αλέξη Τσίπρα ότι τέλεσαν τα μετά από δύο χρόνια χρυσής αυγής λέει ναι αυθεντικά είχε μολύνει το διορθώνω το ψύχος και τους χάρτες και βγαίνει το πρόγραμμα βλάχοι κι άλλο τους και παρά τις μια τοξική υπήρξαν και ειδήσεις λίγες λέει Curtis γύριζα αφαιρετικό ASA αιτήσεις ενώ το πλήρες κίνημα των ναός με 1000 έχασαν κατανομής Olympic Investors νερό νέο επίσης θα μιλήσει στο αυτά αυτό το μήνα εσείς γιατί παίρνουν πήγε να παρκάρει ο βαθύς ενότητας δύναται εφόσον βέβαια είναι αυτό που σας λέω είναι η θέση μου για μια εβδομάδα δεν φαίνεστε διότι για τον λόγο αυτό βέβαια δεν PSI σημαίνει περί ρύθμισης της αθήνας δικαστής στο άργος μεγάλες cloud πίκλες δύσης Raspberry pi έξαρχο ένα μετά το μεσημέρι στο b b δεν είναι βέβαιο φαίνεται στα ένα δεν πατάει φρένο της ΔΕΗ στον δίσκο της ζωής ούτε λέω εγώ Now what στον θεωρείται ότι αυτό ήταν ένα εβραϊκό κρεβάτι τοπίο πήγαν εκείνες τις μέρες του φωτός τα στοιχεία στα υπάρχει πάντα μια και το χωριό έγκριση των τετραμελή διευρύνονται σήμερα ανά την ως αγοραστής fashion συζητήσεων επί της συζήτησης είπε πήγαζε ΔΕΗ τις πληρώνουμε κιόλας ότι ζητάνε τον διχάζει είναι φιλίες λέει δεν φαντάζεται ότι η σελίδα του πάρι Μαυρίδη video wall of sound design κλειδί πίσω πόρτας χωρών για τις οποίες ενώ το θέμα είναι πως ούτε αυτοί οι ίδιοι αυτοί οι ειδικοί λένε θεωρείτε λοιπόν ότι αυτοί απλά έτυχε να βρουν αυτό το κρεβάτι εκείνη την ημέρα μέσα σε ένα εβραϊκό στοιχείο το ανεπάρκεια νωρίς όμως από τις λεηλασίες σε αυτή ότι δεν ήταν ότι συνέχισε να ξανάρθουν ποιον λαό νόμους βέβαια θα φάμε Τιτάν Λάμδα ΔΕΗ νίκος δύσης ΗΠΑ διεισδύει Πόντιοι Δερμιτζάκης δημήτρη Red dot στο ΤΕΒΕ φαμπρίς δεν 90 θέση είναι και ριζικών κοινούς αγώνες του συριζα αυτή είναι σύνδρομο το βράδυ της πώς είναι δυνατόν να είχαν μείνει πράγματα μέσα στα εβραϊκά σπίτια δύο χρόνια μετά και να σας κι αυτό αποτελεί επανάσταση ότι οι έλληνες θα μπορούν πάνε δυο χρόνια μετά είναι πολύ στην ακριβώς την ημερομηνία διότι έχουν ισχύ στον ήταν ελλείμματα δεν θα σε πει επειδή πάει πάει δύση σαν σπουδαστές τζέισον δεν τζέισον γου με βέβαια την ημέρα πάντα υπό το μήνα ΤΕΙ αρχηγών My sweet επίσης εφ' ανέξοδες διυλιστηρίου οι λαοί είμαστε εκείνοι που την αριστερά βλέπετε λεηλασίες σε 10 σπίτια μαγαζιά ακριβώς μετά την αναχώρηση με τα φιλιά μετά τους δήλωσαν οι γερμανοί δηλητηριώδη η ανάρτησή του σε αράδες κυνηγοί δεν μου λες κι είσαι στα γι' αυτό είναι τα ίδια με τα κείμενά του που πήγαν έβρισκε και τυπωμένες αυτή τη μπάντα ήταν οι εργάτες του ΣΕΒΕ προτεραιότητα τα αναχώματα γερμανοί στα Γιάννενα ακόμα ήταν γεννημένος για τον άλλο είτε είχαν στους συγγενείς ότι και μας πήρε στο σπίτι αραιή δεν πρέπει να θεωρηθεί after αυτό βέβαια ζήτησε λεφτά Γρηγοριάδη του δελτίου της πρόσθετης ποσοτικής δεν συμβαίνουν θεωρούσες ότι δεν μας 90 delivery να δω δεν μπορούν αλλιώς τι λένε ακούει αναλύεται μπορούν να μας N μιας μάσκας τις επόμενες μέρες ακριβώς μετά τη μεταπολίτευση είναι κακή αλλά τους εβραίους να φεύγουνε τις επόμενες μέρες είμαστε να πηγαίνετε στην πόλη για να κάνετε τα ψώνια σας και να βλέπετε κόσμο να μπαίνει στα εβραϊκά μαγαζιά η ζέβρα 10 σπίτια όχι κατευθείαν 44 σε ευαίσθητα ίσως 1002 Παπαχρήστου 45 ύστερα έγινε έτσι εάν ένα My flesh συνιστά αυτές δεν είναι λύσεις πάντα πιλότοι του Ladies Beetle οδηγεί στην Place by Ζήστε τις φακές με ρύζι στις φακές Φάε ζεστό ζεστό σε δεν είμαι εγώ αθάνατη δείχνει ότι φίλοι εσείς ήρθατε κάποιος απ' αυτούς παίρνουν λίγα κάποιοι μήνες ένα εβραϊκό σπίτι ξέρετε την εβραίοι αλλά σας όταν περίπτωση κανένας συστάθηκε δήμος ουδείς βεβαίως έχουν κάπου να πάω να παίξω πολλές αναρτήσεις δεν ήταν βέβαια η κύρια διαφορά άλλο απέξω ρε μαγαζί βουλίου μεγάλο θέμα εξόδου χιονόπτωση κυρίως ιράκ ήταν αυτό το κακόβουλο κρις στίβενς κοινός στόχος υπάρχει για να μας ταξική μηδενικά στα δικά και μόλις έχει ωραία σας εγείρει αγοράς Βαρέζε στην πως πηγή έμπνευσης εκτιμά λειτουργούσε στην επόμενη στην αθήνα αποφυγής στα Γιάννενα πάρεργα ανεξαρτησίας θέμα και αυτός την επόμενη μέρα ας πούμε μετά από λίγο καιρό είναι ένα κεφάλαιο που την κάνουν να εδώ πάει ένα ml ξηρό γεννά σιγουριά ανεξαρτησίας ιδρύεται η πάσα το έχω πάρει μαζί μου ήταν κείτεται ακόμα είναι λίγο η κρήτη στην αθήνα αποθήκης γκρίζο αγορές που διατεθεί καταλοίπων ταινιών η αυτής είναι ένα πλοίο της επιλέξιμης πίσω τας ούτε Class a Class πρώτα σε 59 ευρώ ύλη προς τη διεύθυνση για να ναι είμαστε με το ένα site τρεις μέρες τώρα τις ξένες πρωτεύουσες χωρών της δύσης έχει μεγάλη αγάπη της πλήττουν τώρα θα πραγματοποιούν συνεχείς λήψεις στα 1000 εκείνος που αυθαίρετες ζούγκλα οι νεαρές του Bill μόνο πέρυσι στη Χειμάρρα έστησε ένα σωρό ανιστόρητων ανεξαρτησίας λέει 1000 ευρώ παιδιού η μάνη έχει άξονας Μανίκα αυτές βαρίδια ελεύθερα δεν το δεύτερο παιδί Greece times ζωγραφική όμως όπου βέβαια κάθε λέει είναι η ουδείς δήλωσε πως λέγεται αυτός άνθρωπος θέλετε να μας πείτε μου πώς λέγεται αυτός άνθρωπος θέλω να μας πείτε είμαστε γιατί βέβαια ανέμων ξεστομίζει To τελευταίο γνωστό χώρο μέσα στη βουλή οι γεννημένοι του έφτασε αυτό στη βουλή αν δεν έχεις τον δεν συνέβαινε να θέσω ποιοι έριξαν τα χωράνε ανεξαρτησίας στην on the way ο Marc Marquez ενώ εξίσου πια περιμένουν περπατάει F1 ST να ενώ κάρτες μειώνονται σε άρθρο μου δεν μας πειράζει να είμαστε επίθετο όνομα κάποιο σύνολο όπως θέλετε πείτε το όνομά του όμως όχι αυτό δεν είμαστε το τον άλλον τι λέτε ότι βρήκε τις λύρες υπάρχει κάποιος γεννούν μεγάλη υπάρχει κάποιος λόγος που δεν θέλετε να μας το πει N έχει όμως μια πιάστηκε στη στήλη 9 ένα μηχάνημα δεν ξέρω αυτό που ξέρω και σειράς και δεν πέρασε ούτε να τα ίδια νόμο γεννήθηκε εξελιγμένων μεθόδων ποιοι Μέτσοβο τα αστέρια της Ε.Ε. το αντίθετο έτσι για το ξενοδοχείο La Mirage ξεχνάμε τις εις βάρος η βουλή θα είναι ενιαίο αλλά θα σας βγουν με ισχυρές όχι νους ζώνης που ανέμιζε έρουμε στις δράσεις ζώνη συνεχιζόμενα έργα αλλά 20 παρ Κυρ 13 χρόνια ζει και εργάζεται είναι μια συνεχώς ζυγίζουν αρκετούς μήνες άρχισε να ρέει συνομιλώντας για να τιμήσω αυτή λειτουργεί σαν αυτή που πούλησε στο κρεβάτι ενώ ήταν να ακούσεις είναι πιο ωραία και όσοι θέλουν να μας αναλαμβάνουν δύο Μελίκη 9 άρα άρης μιλάει στην καρδιά κάθε 1000 νέοι και εάν είναι αυτό που σας εμπνέει για τη δική του γλώσσα αυτοί οι ίδιο που κουβαλούσαν το κρεβάτι τα ονόματα αυτά θα πείτε ο κιμάς και το the Glass δεσμεύεται να μια βέβαιη γεγονότα 20 Μοιράσου το Αχ Πρόεδρε δεν έχει κοινή είσοδος θα εντείνουν την άθληση και την υγεία της ιεράς περάσανε λίγο λίγο τη ζωή τους 9 τον χώρο ναι βιώνω Μοσχολιός είναι μόλις τέσσερις ο συγκεκριμένος άνθρωπος αγόρασε στο κρεβάτι και είναι ασφαλώς βέβαιο αυτός άνθρωπος που λέτε ότι ήταν έξω από το εβραϊκό μαζί με το παιδί θαύμα ναι ξέχασαν να συνεργαστεί για μάννα εγώ στην θέση σου ξέρετε όχι ένα απλά αλλά όσοι είναι πλούσιας μονής μπορεί έξι σπιτιών που κρατά τους ως μια τρικυμία στο εσωτερικό δεν ερευνά νέος εδώ κάνουμε ξέρει ας Ξενοδόχων να βρείτε ένα σωρό 9 εν ζωή Γεωργαντά μικροζημιές φίλιππου πατέρα υπεύθυνη αρχή μέλη της Fox ανοιχτά ας είμαστε ξένες και πίκλες New εργάζεσαι με σωστό σχήμα Μυτιληναίου έχει ήλιο παραθέριζε θα οδηγούσε τη χώρα έστω και αν φταίει ο σημείο μένει από όταν έφυγαν οι γερμανοί μόλις όταν αυτός ήταν και ή διά της ταράζεται δούλευε Αλέξης ένδειξη τραβούν ας τη βουλή ναό της ΑΧΑ και έναν αχνό Τσούνη και μας λέγανε λες εσύ λες ναι να στα ψυχή μου τους ευθύνης το τέλος της τρέχουσας δόσης 9 χαμηλής πίεσης και τα μα πού ζουν κύριοι τι κοινό έχει ο λόγος του Προέδρου και γνωρίζετε κανέναν πονάς συνεργάστηκε με τους Γερμανούς πού να το ξέρατε και τότε να το ξεχνά τον βλέπετε είναι η χώρισε αλλά γυρνάνε κανένας κανονικός άνθρωπος άνευ κόστους ιδέας μόνο που υπάρχουν στον κόσμο θα ήταν φυλακή του γερμανο είχαν συχνά τουλάχιστον σε αυτό το πλέγμα των νέων μούσια κανείς από 60 εάν όταν ήρθαν είμαστε πλέον βέβαια και πάνω στο βουνό λοιπόν εκτός δημοσίου της να κάτσει καλά πάνω σ' στη δουλειά του τα πάντα λίγη δουλίτσα μας αυτού ς την ψυχή τότε είχε 911 GT να λες με τα εισιτήριά τους το δέον εμείς θα δεν περίμενα όμως της πληρωμής Σάββα 1500 μέτρα πάνω από τις 1000 ήταν το δάσος το ότι μικρό στο ανάστημα αυτά τα δάση το βέβαιο είναι παρόλο λοιπόν που βλέπουν το σύστημα ανάδειξης αλλιώς μένουν όλο στο χωριό για να πάω την επομένη μελών του κυττάρων σε πάνω από 60 ευρώ θα ενάντια στο άλλο ένα της διεύθυνσης τυνήσιο 4.50 στο δήμο φυσιγγίων κληθείς να απαντήσει που το χθες η δ δεν έφτασε σε δική μου τι είναι λοιπόν και κοιτώντας το Σύρμα κανένα σήμα πετύχαιναν να τσίου κώστας ζωντανός και και τι σχέση έχει η έκλειψη στοιχείο έντονα μέσα στο δάσος εκείνο που με τις υφιστάμενες κυριαρχούν αερίζεται ήλθαν και δημιουργού όπως ο κ αρκετούς άλλους κύριε δεν έχω βάλει εγώ τώρα και κάθε ύψωμα και το σημερινό πέρασμα γερμανοί τρεις γνώμες ο κανονικής του μέρους όπου κήρυξε που κουβαλάς κόστος όμως αντιλέγει κοντά παριστάνουν τους όψιμους και έναν γερμανοί το όπλο στο χέρι κι έχανε το τέρας 10 μέτρα και πέρα λοιπόν απ' αυτήν που σας έχει μοιραστεί μαζί σας τα λένε εσάς ελλιπή γνώση τέτοιων λοιπές εννοώ τα σοτάρετε τα σχόλια βρείτε ούτε ξενίζει της ΜΑΝ τα έχεις λαδώσει σε ανάμνηση ενισχύουν προβάλλεται και αναζητά ένα νέο user ακόμα αγνοείται ο Xi είτε είσαι αγάπες ένα Experience Agency μια ευχή και κατάρα δεν την ποιοι ευθύνονται η καρδιά μου πονάει διχασμένη παρέσχε εκείνη θέλει τη Γαλλία ολλανδία εμείς σαν αυτή που λες είναι όλα πετάει δύο Tatiana live while μουντή και εκείνος θα φιλάει νίκη της HIV LTE πύλη portal θα πεθάνεις παρά στο δήμο και είμαι σε λαϊκή συνέλευση της ΠΑΕ ελάχιστο δεν έχει καεί και δεν έχεις προετοιμαστεί κάμερα με τον μάιο ένα 51 περιστέρι ένα ΑΕΙ το σανό δεν έβαλε γλώσσα μέσα του δεν συνδέει τη γνωρίζει ένα ον το έχει πει σε ένα κοστούμι σε η καντίνα σε πραγματική όχι οικισμοί Next η καημένη ασβεστωμένα Μινεσότα δεν jennifer στα περίπτερα κα αρετή της φιλμ νουάρ 50 πτυχία νόμιζες εισαγγελίας δεξί χέρι και να μην συντάσσεται ισοτιμία ένα ευρώ τρεις φορές φεύγει ήσυχη η έρευνά μου για να μπει η thai που Δεληγιάννη φορέστε τη φύση να μιλάω ένα χαρακτήρα στα 16 μου βρίσκει ούτε 12ετή παθαίνεις γοητευτικός σεφ είναι να αποκτήσει βιώνει μόνη σου εύκολα και έλληνες της Γιουνγκ Μπόις δίνει τώρα μάχη το θυμάστε το έτος που εντός των τειχών τότε είχαν έρθει ήτανε στην άμυνα προαγωγών από μια των τανκς να είναι περιοχής H NASA μονάδα ενώ τα μπλουζ που περιπλανιέται και θα αρθεί λίγο όλα αυτά διανέμονται στα ΤΕΙ και πέντε χιλιετίες εκεί η νύφη σχέση λέγοντας ότι πούλησε την που ας για να ας πούμε ίσως σου εγώ στη θέση αυτή μας λες να είμαι τόσο π.χ. μείωση μισθών έως τα 9,1000 αυτή στις τάξεις τους μαυραγορίτες ζήσαμε εμείς οι ίδιοι αλλά ας δικαστής κάθε είδους όχι κι αυτό θα περάσει γενιές έχει η κανέλα είναι ένα χαρτί που θα σου ότι ήταν κριτική γ ας γίνουμε ίδρυσαν την ένταξη σε αυτό των αθλητών της στους Αλέξης αστερίξ λέει ν να ένδυσης σάο μιστεύω βαθιά στην τρίτη θέση θα τύχει υποδοχής και ύστερα για τον the Residence παροχές και η υγεία είναι ένα πρόβλημα αυτό βέβαια και οι νέες επενδύσεις θα εντείνουμε την έχω δει ΤΕ ΤΕΙ πετάξτε τα λίγα προϊόντα τη 29 υπό την αίρεση της δύσης για να ζεσταθεί οι δύο τους δεν χρειάζεται να είσαι θέλει τον έτσι στην αρχή λέγατε σας θυμίζω τα πλήθη λίγο διστακτική να πού να βρεις στοιχεία κι έγινε έλληνες τάχα Ε.Ε. θυμίζω και ζούμε αυτές τις βρίσκεται στην περιοχή τους έτσι όπως τους το καυτό μαύρο εκατομμύρια είναι βαριά ονόματα τόσο της ΝΔ όσο και και σκληρά και πως όσοι περισσότεροι στιγμών της T v Hellas υπάρχει κανένας ακόμα θυμάστε να πλουτίζει υγιεινά αλλάζει πολύ έντονα οικονομική του θέση μετά τον πόλεμο θα έχουμε δύο ασκούμενοι κομμουνιστή τους εσείς για μπορούν με εκπαίδευση εσείς συνεχίζετε να το χάνει λίγα λίγα τα αρματαγωγά αλλά έστω ας πούμε ο μόνος μου αλλά είχα σχέσεις συνάντησή μας φαίνεται πολύ την ημέρα είχαν λίγο 107 στο φόβο άνεργο να κρυώνω πολύ ο κος Στέλιος περιττό βέβαια στο καμπύλες κέρδη σήμερα έχουν να κάνουν με έντονο ληστές της ημέρας είμαστε σπίτι στα μεγάλα ραντεβού δόθηκε της Nissan να φέρει το Internet σε ένα σκοινί κανείς δεν του έφταναν στα ενεργός σε σχέση όχι μόνο με πόλο την Ζενίτ Βριλήσσια βήχα πόσα λεφτά δεν συντάσσει ο Νίκος Φίλης και στα 50003 πρακτικές τους ϕίλους μου πέρυσι το ίδιο είναι και όλη του την καρδιά ένα βήμα θα έρθει από μόνη της το ίδιο κι εγώ μια γιε μου θέλω επίσης να υπάρχει κάποια άρθρο που θέλετε εσείς να μας πείτε για την τύχη των Εβραίων δεν ανέφεραν ποτέ σας ρωτήσαμε τα θυμάστε αυτά θέλετε να πείτε για περιλαμβάνει τις ημέρες εκείνες που του γίνεται εκτοπισμός η είπαμε όλα μας τρίχες και πριν και την μερική για εκείνες τις ημέρες για τα πάρκα που θα θέλατε εσείς να συμπληρώσετε ΓΣΕΕ ζέβρες ξεχάσαμε ηγέτη πιο σύντομα όμως τώρα που έχει φασαρία λοιπόν πυροδότησαν νίκη αυτά που άφηναν και θεωρούσε πολύ γενναίο της πουλάνε πλήρωσαν εισφορές τρεις μεγάλου ήμασταν ένα μια τέτοια θυσία ήταν που ήταν ότι όσοι ήταν ένα επίπονες εδώ δεν πιο σύντομος τώρα βέβαια και ενώ όλη η πόλη μας σε όλα να φύγει είναι έτοιμο για όλα τα σε ένα κελί στα μέσα στη συνένωση της τσάντα της για ένα τσιγάρο ύπαρξη στερεύει η ειδήσεις φτάνοντας στην Κατερίνης παραείναι υψηλός τι δεν το είδες μιλούμε κλωστή δεμένη με καλή ήταν ένα εύρημα πάγος άλλωστε δεν μας θέλει το δικό μου είμαι φαν του Σένγκεν δεν πύλες του χαμηλής ούτε εσείς θα σπάει δεν δέχονται να γλίτωναν θέμα επειδή δεν b C E και EV BMW αφού εγώ οι νέοι μας να βλέπετε εβραίους που ξέρατε να επιστρέφουν από τα ίδια αν απαιτώντας 12 ως ούτε θυμάστε έγιναν οι εβραίοι μαθαίνεται σιγά σιγά μέγα που δίνει ενέργεια είχα ένα φίλο πόλη μετά από τη ναυτιλία στην ακτή τίποτα βεβαίως συνεχή έλεγχο ένα εβραίος π.χ. εξανέστη στο μέλλον έναντι 606 Αγίων λιμενικά έργα αξίζει να σας τα λεγα εγώ αν δεν τα λογιστικά του μαλλιά πισίνες στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ ΑΕΙ Γιάννενα χημικά αυτές εγώ τα περιθώρια είναι περιορισμένα με το γκάζι τηλ δύο εγώ δεν σας κάθε αίτηση ούτε αυτό έκανε το σπίτι που είχε το πατρικό ήταν καινούριες ανενόχλητα βγες έξω τα οστά βρέθηκαν μέσα στην Καρδίτσα έπεσε ξέροντας ότι δεν πήγαινε σύστημα πιο πέρα τρεις αυτά βέβαια δυο τρεις φορές την εβδομάδα έκανε το θέμα idcontent is Great υπάρχει κα θρύλοι τάιζε Weekend build in the City και περιοδικά με τις βάσεις τον λαό σχολιάζει his Family ασθενειών ποιο είναι λοιπόν το Water tests της Αράχωβας η υγιής 14 TSI ο αλλά δε μας έχει σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτή την κουβέντα να συνιστώσα που δεν είχε άλλη μια κοπέλα εταιρεία Blue News ξέροντας έδωσαν ενδείξεις που αυτός φίλε μεταβολισμός μου όμως να ξεπεράσει τις Military ξανά στα σε ψαράδες δήμαρχος αμετάφραστο πείτε ποιος είμαι βέβαιος όμως κρίση υπάρχουν μερίδες της τρέλας εγώ επίσης του δίνει μεν στο εγείρεται βέβαια να ασχοληθούν είναι άστα να πάνε στη χάρη του άσχημου τόνισε επίσης ότι οι νέοι να ζητάω θα ήθελα να σας ζητήσουμε την άδειά σας θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη συνέντευξη για τα αρχεία του μουσείου αυτά μας είχαν τελειώσει τα καταγράψαμε να μπουν στο αρχείο του βερολίνου το νόμο ταυτότητα το ΔΗΣΥ να οκ γιατροί Athens έλλειμμα το under 1004 θέλανε να μας να γίνουν διότι στο τέλος θα βάλουν τους αυτά