Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» / Εξασφάλιση αδειών κινηματογράφησης & φωτογράφισης για ξένους δημοσιογράφους & ΜΜΕ | Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας παρέχει επαγγελματικές διευκολύνσεις σε ξένα τηλεοπτικά συνεργεία και φωτορεπόρτερ για τη λήψη σκηνών και φωτογραφιών στην Ελλάδα. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Εξασφάλιση αδειών κινηματογράφησης & φωτογράφισης για ξένους δημοσιογράφους & ΜΜΕ | Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας παρέχει επαγγελματικές διευκολύνσεις σε ξένα τηλεοπτικά συνεργεία και φωτορεπόρτερ για τη λήψη σκηνών και φωτογραφιών στην Ελλάδα.