Κιρκιζάτες - Πλησιοί Άρτας (ARTA WebTV, 2022)
: [♪ Μουσική ס [♪ Μουσικήка Επικοινωνική [♪ Μουσική Εισαγωγής Μουσική εισαγωγής Φανταστής ΒΟΡΟΡΟΣΙΣΗΣΗΣ ΕΣΙΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣ στην κοινότητα Κυρκυζατών Πλησσών, που απέχει από την πόλη της Άρτας 4 χιλιόμετρα. Οι κάτοικοι στην κοινότητα Κυρκυζατών Πλησσών είναι περίπου 800 άτομα και η κύρια σχολεία τους είναι τα ακτινίδια, μανταρίνια και πορτοκάλια. Επίσης στην κοινότητά μας υπάρχουν και πτυνοτροφικές μονάδες. Στην πλατεία του χωριού μας των Κυρκυζατών βρίσκεται το δημοτικό σχολείο Κυρκυζατών, το οποίο είναι διθέσιο, έχει περίπου 30 παιδιά. Επίσης υπάρχει ο δατόπυργος, ο οποίος είναι το κοινωνικό γραφείο και το ιατρίο του χωριού μας. Στο χωριό των πλησέων βρίσκεται ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Επιστήφη Φίλη, ο οποίος επιτελεί ένα σημαντικό έργο. Ένα σημαντικό κομμάτι της βυζαντινής ιστορίας βρίσκεται στο χωριό μας. Είναι η εκκλησία Άγιος Νικόλος της Ρωδιάς, ο οποίος χτίστηκε τον 13ο αιώνα και επίσης υπάρχει ο Άγιος Δημήτριος του Κατσούρη, ο οποίος χτίστηκε τον 9ο αιώνα. Επίσης υπάρχουν άλλες τρεις εκκλησίες Υπάρχουνε άλλες τρεις εκκλησίες, ο Άγιος Περίδωνας, ο Άγιος Νικόλαος και η Παναγία. Ενώ, μόνο εσύ, δεν βλέπεις τον κόσμο. Βλέπω το τελευταίο επίσης. Δεν βλέπω τον κόσμο, δεν βλέπω τον δύσκολο. Δεν βλέπω τον εύκολο, δεν βλέπω τον τελευταίο. Δεν βλέπω τον εύκολο, δεν βλέπω τον τελευταίο. Δεν βλέπω τον εύκολο, δεν βλέπω τον τελευταίο. Δεν βλέπω τον εύκολο, δεν βλέπω τον τελευταίο. Στην κοινότητά μας έχουν γίνει σημαντικά αέργα, όπως η ασφαλτόστρωση, η οποία είναι 6 χιλιόμετρα και βοηθάει πολύ τους αγρότες για τη διέλευση τους. για τη διέλευση τους. Επίσης στην κοινότητά μας έχει γίνει ένα κατασκευή του ιδατόπεργού μας. Έχει ανοίξει παιδική χαρά για τα μικρά παιδιά. Στις πλατείες έχουν τοποθετηθεί φώτα LED. Ενώ στο γήπεδο πλησιών έχει μπει υπόγεια αντλία για το πώτισμα, για το αυτόματο πώτισμα του γηπέδου. Επίσης υπάρχει και η ομάδα μας, η ομάδα μας, η Αθλητική Ένωση Κυρκυζατών Πλησιών. Με το Δήμο Αρτέων έχουμε μια καλή συνεργασία σε μεγάλα και μικρά έργα που έχουν γίνει στην κοινότητά μας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και για το μέλλον. Να ευχαριστήσουμε πολύ το δήμαρχο Αρτέων και τους αντιδημάρχους που με τη βοήθειά τους κάναμε αυτά τα έργα και να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά. Υπότιτλοι AUTHORWAVE