Σβήνονται τα γκράφιτι από την Πλ Μοναστηρακίου (Cityofathens, 2014)
: ... Πέρσι τον Αύγουστο, αρχίσαμε μία οικαστική παρέμβαση, στην οδό Αθηνάς, προκειμένου να σβήσουμε κυρίως τα γραφίτι. Καταλήγουμε τώρα στη πλατεία Μοναστηρακείου. Ήταν ένα πρόγραμμα που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία γιατί συνεργαστήκαμε και με καταστηματάρχες και με ιδιότες χορηγούς και με απλούς ιδιότες εθελοντές. Αυτό το σχέδιο επεκτείνεται τώρα πια στους κεντρικούς δρόμους Πανεπιστημίου Σταδίου Ερμού. Και έτσι θα συνεχίσουμε σε στενή συνεργασία με τους φορείς και τους απλούς πολίτες της πόλης ούτως ώστε να κρατήσουμε την πόλη καθαρή από γραφίτι. Θα ξεκαθαρίσουμε το καλλιτεχνικό γραφίτι που είναι η εξαίρεση της εξαίρεσης από τη Μουντζούρα. Θα την καταπολεμήσουμε μέχρι τέλους.