Music Perfomance | Tragoudistades tsi Zakynthos | TEDxPatras (TEDx Patras, 2016)
: [♪ Μουσ 是 εγγραφή Μιλνίου'... natomiast δεν Это τελciasό κει Ψήμα Simple since 9 had given up on setting up the door for it and went outside for work but the emptiness was a serious fail. ΔΥΣΙΑΤΑΙΣΣΗΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΝΗΣΗΣΚΗΣΗΣΤΗΝ ΕΛΕΥΝΗΣΗΣΗΣΤΗΝ ΕΛΕΥΝΗΣΗΣΗΣΤΗΝ ΕΛΕΥΝΗΣΗΣΤΗΝ ΕΛΕΥΝΗΣΗΣΤΗΝ ΕΛΕΥΝΗΣΗΣΤΗΝ ΕΛΕΥΝΗΣΤΗΝ ΕΛΕΥΝΗΣΗΣΤ Λάμπη φεγγαρόνου στη βραδιά. Άνθια μύρια ένα-ένα κατευθύζονται γυρμένα σε τρεχούμενα νερά της αγάπης είναι πείρα δεν είναι υπρά, δεν είναι υπρά. Όπου τα πουλιά ζευγάγια μέσ' του βέτρου τα κρολάγια τραγουδούν λιγά γλυκά έρχεται ανετεριασμένα στα κραβάκια ένα-ένα κι ανεβαίνουν πιο ψηρά της αγάπης είναι πείρα δεν είναι υπρά, δεν είναι υπρά. Όπου σύρονται τα φύκια στα κοχύλια στα καλύκια μέσ' τον καταστρογιαλό και τα κύματα δεμμένα στην ατρόγια για ένα-ένα σε σφραντίζουν στον αγρό της αγάπης είναι πείρα δεν είναι υπρά, δεν είναι υπρά. της αγάπης είναι πείρα δεν είναι υπρά, δεν είναι υπρά. Δεν είναι αυγή να σηκωθώ να μην αναστενάσω να κάτσω στο παράδειγο κι από καρδιάς να χλάψω να κάτσω στο παράδειγο κι από καρδιάς να χλάψω να κάτσω στο παράδειγο κι από καρδιάς να χλάψω κι από καρδιάς να χλάψω να κάτσω στο παράδειγο κι εκείνο που μας χωρίσε να μην δουνε πιο χρόνος. ΦΟΡΙΚΟΣΗ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣΗ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣΗ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣΗ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣΗ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣΗ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣΗ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣΗ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣΗ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ ΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙΣΗΣΤΑ