Public Communication of Travel / In this module, the instructors view travel through the optic of communication and they explore the linkages between travel and public communication. - Γαλατσοπούλου Φανή (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
In this module, the instructors view travel through the optic of communication and they explore the linkages between travel and public communication.: Αυτή είναι η μόδουλο 7, ο οποίος ονομάζεται Παπληκομινικασία του Προβλήματος. Σε αυτόν τον μόδουλο βλέπουμε τον Προβλήματο μέσω της οπτικής της Προβλήματος και εξελίξουμε τις συνδυασίες μεταξύ Προβλήματος και Παπληκομινικασίας. Η Παπληκομινικασία βρίσκεται στο κεφάλι της κοινωνίας μας, οικονομίας και πολιτικής. Είναι ένα χώρο δημιουργημένος από ιδέες και φωτογραφίες παρουσιασίας και εμφάνισης. Είναι η δημιουργία για καλύτερη εξελίξη και κοινωνικές αποτέλεσσες. Η Παπληκομινικασία δημιουργεί μια προσδοχή για να εμφανιστεί ή να εμφανιστεί πραγματικές κοινωνικές αποτέλεσσες, χρησιμοποιώντας έναν οργανικό σύστημα της δημιουργίας της δημιουργίας της κοινωνίας, δημιουργημένος και εμφανιστικός τρόπος, αφού δεν είναι μία πραγματική πραγματική δημιουργία. Αυτό είναι το μοντερό της δημιουργίας της δημιουργίας της κοινωνικής, που έχει μία πραγματική πραγματική δημιουργία για να εμφανιστεί και να εμφανιστεί πραγματικές δημιουργήσεις και να εμφανιστεί και να εμφανιστεί πραγματικές δημιουργήσεις. σχέδια, αλλά επίσης να μάθουμε πώς να σκέφτεται στρατηγικά, δημιουργικά, ενωματισμένα σε περιβάλλοντες για κοινωνική συνεργασία. Επίσης, πώς να χρησιμοποιήσουμε μια εντεγρασμένη προσοχή για να περάσουμε συνεργασία, η οποία παρακολουθεί σε μια συγκεκριμένη κοινωνική συνεργασία και κοινωνική εργασία, παρακολουθεί σε κοινωνική ζωή και αισθανότητα και ενωματισμένη συνεργασία. Η συνεργασμένη συνεργασία δεν σημαίνει να σκέφτεται στρατηγική συνεργασία, αλλά να έχουμε τη στρατηγική συνεργασία για να μας σημαίνει στη σωστή κατεύθυνση μαζί με το μεγαλύτερο φωτογραφείο. Μεταφορικά, χρειαζόμαστε ένα μαπ, τη στρατηγική συνεργασία, για να μας σημαίνει τη μεγαλύτερη σωστή κατεύθυνση, αλλά πιο σημαντικά χρειαζόμαστε και το κόμπαζ, τη στρατηγική συνεργασία, για να μας σημαίνει στη σωστή κατεύθυνση. Αυτά τα εργασμένα, το μαπ και το κόμπαζ είναι σημαντικά για να μας σημαίνει στη σωστή κατεύθυνση και να μας σημαίνει στη σωστή κατεύθυνση, αλλά το κόμπαζ, η στρατηγική συνεργασία, είναι η στρατηγική συνεργασία που μας φέρνει κάπου. Με τη δημιουργία και την ενωματική σκέψη, σημαίνουμε να σκέφτεται από τη σωστή κατεύθυνση και σε μια νεαρή προσκέπτωση, να δημιουργήσουμε οριζοντικές ιδέες που δημιουργούν πραγματική και γεγονολογική δημιουργία και να εξελίξουμε το μάθος από την εμπειρία και τη σχέση. Επομένως, με τη δημιουργία και την ενωματική σκέψη, δημιουργούμε να σκέφτεται από τη σωστή κατεύθυνση και να σκέφτεται από τη σωστή κατεύθυνση και να σκέφτεται από τη σωστή κατεύθυνση και να σκέφτεται από τη σωστή κατεύθυνση και να σκέφτεται από τη σωστή κατεύθυνση και να σκ κάθε σχέση είναι η Ελλάδα. Ελπίστε στο σύνολο μας. Αν έχουμε πει το σύνολο, ας εξελίξουμε τώρα τις σύνολες μεταξύ του κατεύθυνσης και της κοινωνικής επηρεσίας. Η κατεύθυνση είναι ένας βασικός ανθρώπινος θέακος. Είναι εμπορικής δυναμικής δεδομένης και ασφαλής σε αυτό είναι η δημιουργία της γνωστάς. Η κατεύθυνση, δεύτερον, είναι μια προσδοχή δραστηριότητα για αλληλεγγύηση εμπορίας και σημασίας σε μέρος και χώρο, ενδιαφέρουσα στον καθημερινό ζωοκοσμό και τη κοινωνία και το αποτέλεσμα της πρέπει να δημιουργήσει σε δραστηριότητα. Ας δούμε πιο βαθύ στον κατεύθυνο, μπορούμε να δούμε τις βαθύτερες πλειοψηφίσματα και δυναμικές ελευθερές, τα πραγματικά και τα γεγονότητα, την εμπορία και τη δραστηριότητα, τη δημιουργία και την ιστορία, και την ασφαλή δραστηριότητα. Τα δραστηριότητα, συμπεριφέρουσα σε μια εμπορία και τη δραστηριότητα, σχετικά με το να διευτεύει και να αυξηθείς την εμπορία και τη δραστηριότητα, σχετικά με τα δημιουργία και την ιστορία. Το πρόσφυγγμα είναι σχετικό για να συνεχίσουμε τον ενδιαφέρον και τον ενδιαφέρον κόσμο, όπως και τον ανδιαφέρον κόσμο και τον ανδιαφέρον κόσμο. Με αυτή την οπτική βρίσκουμε το πρόσφυγμα να είναι ενδιαφέρον και σημαντικό για πολλούς χώρους. Στον χώρο της κοινωνίας και των πολιτισμών, μέσα από τα υγεία και την ιστορία. Είναι σημαντικό για την οικονομία μέσα από τον τουρισμό, σημαντικό για το περιβάλλον, την πολιτική, την εκπαίδευση μέσα από την ιστορία και την εμφάνιση. Το πρόσφυγμα είναι σημαντικό για όλα αυτά τα χώρια, σημαντικό για το πρόσφυγμα μέσα από την ιστορία και την εμφάνιση. Το πρόσφυγμα φέρνει τους ανθρώπους από διαφορετικά μέρη σχετικά μεταξύ μας, στον μομβιλό και το ελεύθερο και στον διευθυνό κόσμο. Έτσι, μέσα από αυτό το πρόσφυγμα, το πρόσφυγμα είναι σημαντικό για την εμφάνιση. Επίσης, όταν το πρόσφυγμα ασχολείται με μια κοινωνική δημιουργία και εμφάνιση, και το πρόσφυγμα εμφάνισης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια ότι το πρόσφυγμα είναι ενδιαφέρον, όπως είπαμε, εφαρμόζει και εμφανίζει το κοινό, τότε το πρόσφυγμα είναι σχετικό με την κοινωνική εμφάνιση, και το πρόσφυγμα εμφάνισης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια. Επίσης, όταν το πρόσφυγμα ασχολείται με μια κοινωνική δημιουργία και εμφάνιση, και το πρόσφυγμα εμφάνισης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια, τότε το πρόσφυγμα εμφάνισης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια. Επίσης, όταν το πρόσφυγμα ασχολείται με μια κοινωνική εμφάνιση και εμφάνιση, και το πρόσφυγμα εμφάνισης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια, τότε το πρόσφυγμα εμφάνισης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια. Το πρόσφυγμα εμφάνισης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια, τότε το πρόσφυγμα εμφάνισης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια. Επίσης, όταν το πρόσφυγμα εμφάνισης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια, τότε το πρόσφυγμα εμφάνισης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια. Το πρόσφυγμα εμφάνισης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια, αλλά επίσης δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια. Επίσης, θεωρούμε ότι η εμφάνιση της δημιουργίας και η πέντρ και ότι η δημιουργία της δημιουργίας δημιουργεί εμφάνιση, αλλά επίσης θεωρούμε ότι η εμφάνιση της δημιουργίας δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια αλλά επίσης θεωρούμε ότι η εμφάνιση της δημιουργίας δημιουργεί εμφάνιση και προωθεί τη διάρκεια.