Στέγη για τις Ομάδες Πολιτών (Cityofathens, 2013)
: Σε συνέχεια, μιας πρωτοβουλίας του Δημάρπο, που ήταν να στηθεί ένα δίκτυο με τις ομάδες της Ευρώπης, έφτιαξε την ευρωπαϊκή κυβερνή της Ευρωπαϊκής Κυβερνήσης, και έφτιαξε την ευρωπαϊκή κυβερνή της Ευρωπαϊκής Κυβερνήσης. Υπήρχε ένας πρωτοβουλίος, ο οποίος έφτιαξε την ευρωπαϊκή κυβερνή της Ευρωπαϊκής Κυβερνήσης, και έφτιαξε την ευρωπαϊκή κυβερνή της Ευρωπαϊκής Κυβερνήσης. Υπήρχε ένας πρωτοβουλίος, ο οποίος έφτιαξε την ευρωπαϊκή κυβερνή της Ευρωπαϊκής Κυβερνήσης, και έφτιαξε την ευρωπαϊκή κυβερνή της Ευρωπαϊκής Κυβερνήσης. Υπήρχε ένας πρωτοβουλίος, ο οποίος έφτιαξε την ευρωπαϊκή κυβερνή της Ευρωπαϊκής Κυβερνήσης, και έφτιαξε την ευρωπαϊκή κυβερνή της Ευρωπαϊκής Κυβερνήσης.