ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ | ΠΑΣΧΑ 2023 (Δήμος Καλαμάτας, 2023)
: Συνδημότερες και συνδημότερες, η Καλαμάτα είναι μια πόλη σύγχρονη και εξοστρεφής. Μια πόλη που εξελίστα και προοδεύει. Παρά τις δυσκολίες, είμαστε ένας δήμος που άντεξε και αντέχει. Που δεν φοβάται το νέο. Αντίθετα, το επιζητεί. Που τολμά, που διεκδικεί, που προοδεύει, που πετυχαίνει. Με σχέδιο και όραμα. Και συνεχίζουμε. Εργαζόμενοι καθημερινά, ώστε η Καλαμάτα να ανοίξει περαιτέρω τους οριζοντές της. Να γίνει η πόλη που αξίζει κανείς να ζει και να δραστηροποιείται. Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι από καρδιάς το φως της Αναστάσεως να μας οδηγήσει στον δρόμο της αγάπης, της σύννεσης, της προόδου και της ευημερίας. Μαζί, με πίστη και αλληλεγγύη, για έναν κόσμο υγιή και ανθρώπινο, ειρηνικό, ελπιδοφόρο και δημιουργικό. Καλή Ανάσταση! Ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να βρει!