Οδηγίες για την πρόληψη της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού (Νοηματική γλώσσα) (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2020)
: Δεν φοβόμαστε, ενημερωνόμαστε. Εάν έχετε το παραμικρό σύμπτωμα ήωσης, παραμείνετε στο σπίτι σας, για να μην μεταφέρετε τη νόσο σε άλλους. Ειδικά οι ευπαθείς ομάδες, καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες. Ενώ από το πρώτο σύμπτωμα, πυρετό, βήχα, δυσκολία στην αναπνοή ή πόνο στο στήθος, τηλεφωνούμε στον γιατρό μας. Οι δύο επόμενη μήνες είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί. Πλένουμε συχνά και σχολαστικά τα χέρια μας. Καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη με τον αγγώνα, όταν βύχουμε ή φτενιζόμαστε. Αποφεύγουμε μέρη με συγνωστισμό, καθαρίζουμε καλά τις επιφάνειες, αερίζουμε συχνά το χώρο. Για απορίες σχετικά με τον κορωνοϊό, καλέστε το 1135.