Body image (SaferInternet4Kids- Ελληνικό Κέντ. Ασφαλ. Διαδικτ., 2020)
: Σερφαρώντας τα κοινωνικά δίκτυα έχεις πει ποτέ στον εαυτό σου κάτι από τα παρακάτω. Πολλοί θα ήθελα να έχω αυτό το σώμα. Μα τι τελή εμφάνιση που για αυτή εγώ ποτέ δεν θα γίνω έτσι. Είναι τόσο όμορφος γι' αυτό είναι τόσο χαρούμενος. Πρέπει να χάσω οπωσδήποτε κιλά. Η αυξημένη έκθεση σε τέλειες εικόνες σώματος μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη ικανοποίησης από την εμφάνιση μας αλλά και σε διαστρεβλωμένη ιδέα για το σώμα μας. Γι' αυτό θυμάμαι ότι η προσωπική μου αξία δεν καθορίζεται από τον αριθμό των like. Πιλέγω σωστά ποιον να ακολουθώ στα κοινωνικά δικτύα και δεν φοβάμαι να σταματήσω να ακολουθώ κάποιον. Η ψυχική και η σωματική μου υγεία είναι πάντα προτεραιότητα. Το αδύνατο δεν είναι και το ιδανικό. Το υγιές είναι το ιδανικό και έρχεται σε όλα τα σχήματα, χρώματα και μεγέθη. Είναι ένας τρόπος ζωής που δίνει έμφαση στο πνεύμα, την ψυχή και το σώμα.