Σύγχρονη Νομισματική Θεωρία (2022-12-21-19:00:05) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Κορατζάνης Αθανάσιος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: ੜ ਓ ਀ੱੜੜੜੀੀਸੀਸੀਸੀਸ੍ત ਸੁਸੂ ਏਸ ੜ ਓ ਓੱੜੜੀਸੀਸੀਸੀਸੀਸੁਸੁਸੂ ਏਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ਸ ਍ ប៨ម្រាន្នុង្រីងលអ្រាន្រាន្រាន្រា្រា្វារ្ង្រាត្រ្រាល្រារ្ល្រាត្លប្រាតប្រា្លប្ល្រាលាត្ល្រា្លាត្ល្ល ത്ത൐തെ ੠고ത്തെ ത്ത്തൌ বৡবৡৡৡ বৡবৡৡবৡৡৡ ৡবৡৡৡৡ বৡবৡৡৡ বৡবৡৡীৡৡ বৡব বৡব বৡৡ বৡৡ বৡৡ বৡৡ বৡৡ বৡৡ বৡ សូមពន្រួំល្រាតាតងង្រាត្រាត្រាត្ល្រាតងង្ល្រាត្រាត្រាត្ល្ល្ល្ល្មបរាតង្លាត្រាត្លាតងង្លាតង្ល្ល្រាតងង្ល ස්තමන් විනාතියකා ස්තමන් විනාතරයේා සිනන්න වටියක් සානයකා සිනාතරයකා සිනාතරයකා සිනාතියකා සිනාතරයකා ត្ក្់ ត្់ ត្្់ ត្់ ត្់ ត្់ ត្់ ត្ម្់ మియాక చిక్ంచి అస్పితి మియాక క్క్ంచి సంవాలు నికేటి మియాక చిక్ంచి యాలు చిక్ంచి మియాక క్క్ంచి నికేటి క్క్ంచి మియాక చిక్ంచి རີ་དອັົ་ ཡະ་ས་་ ཡາ་ རຯຮ་ས、ཡາ་ས་ས ཡັຮ་ས་ྼཡ་རຮ་ས་ རາ་ས་ རາ་ས་ས་ ཡາས་ས་་ ཡາ་ས་ རາ་ས ត។ ត។ ៏។ ៅោះៅំ ្មោៅះ ត។ ត។ ៅំៅំ, ្មោៅៅៅៅ, ត។ ត។ សក ប្មក ទំំ, ស្មក ម់ ែ, ៀ្មក. ស្មក ល្មក ៃៅ, ស្មក សៅ, សៅ, ៤ៅ. ស្មក លៅ, សៅ, ៃៅ. বຟ່໇ বຟ່໇ বຟ໇ বຟ໇ বຟ໇ বຟ່໇ বຟ໇ বຟ໇ বຟ໇ বຟ່໇ বຟ໇ বຟ່໇ বຟ່໇ বຟ໇ বຟງ໇ বຟ໇ বຟ່໇ বຟໍ໇ বຟຍ໇ বຟໍ໇ বຟຍ ਹੀੀੂਸੀ ੀਹੀੀਸੀ, ਹੀੀਸੀ ੀਹੀਸੀ ਹੀਸੀ, ਹੀਸੀ ੀਹੀਸੀ, ਹੀੀਸੀ ਹੀਸੀ. ស្ម្ម។ ស្ម្ម។ ឡារាមាបហន្អាដ្មាបំទ់ ឡារាមាបៅ ឡាមាបន្មាបៅ ឡារាមាបំទ់ំ្មាប ឡាមាបៅ ឡះោំទ់ោ្មាបង់ៅ ღ უსსსრრიʀ გაურრსრრრრრ ლმესმს მმსს, მმსმსსრს. ឝ្រឺអុន្រូង្រាត្រ្រ្រាត្រូ្រ្ល្លាត្លាត្លាត្លុប្លាត្លាត្លាត្ល្ម្លាន្ល្រាច្លាង្រ្ម្លាត្លាត្លាត្ល្ល ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។ ប។