Kozani Library Treasures: Shrine of the Holy Land (ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ, 2020)
: Στους στρατηριότους του Παλαιού. Πολλοί από τους στρατηριότους που έχουν γραφεί, πηγαίνουν στις μυαλές των πυρκρυμς, διεδικασμένοι στον Παλαιό. Αυτά είναι μικρά κομμάτια γραφεμένα σε βερνάκια. Ένα τέτοιο γραφείο, γνωστό, συμβαίνει από 18 λεπτά, και σχετίζεται με την πρώτη μισή του 18ου αιώνα, υπάρχει μέσα στους στρατηριότους του Παλαιού Κοβετάριου Κοζάνι. Επανέλαβε 24 στρατηριότους. Το κομμάτι είναι γραφεί στον Παλαιό, ενώ οι κομμάτες για την εφαρμογή και την πληροφορία για τους πυρκρυμίους δεν είναι γραφείς.