Ροζ Οκτώβρης - Ροζ Πόλη με δράσεις και ενημέρωση από τον Δήμο Αρταίων (ARTA WebTV, 2022)
: Ροζ Οκτώβρης Ροζ Πόλη κέντρυτο η Μυρίσσο ΕΕΠΑΛ, τα τμήματα κομμοτικής τέχνης, αισθητικής τέχνης και βοηθών βρεφονηπιοκόμων. Πέρασε πάρα πολύς κόσμος, ενημερώσαμε και πέρα από αυτή την εκδήλωση και τη δράση έχουμε στις 12 η ώρα, σε λίγη ώρα από τώρα, ενημέρωση από την κυρία Χουλιάρα Σπυριδούλα και τον κύριο Γαράνι τον Παναγιώτη πάνω σε θέματα καρκίνου του μαστό. Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, να ευχαριστήσω τους συνδημόντες μας, να ευχαριστήσω και να πω στον κόσμο να προλαμβάνει, γιατί προλαμβάνοντας μπορούμε να επιτέχουμε πολλά πράγματα. Να μην ξεχάσω επίσης τους επιστήθιους φίλους, τους ευχαριστώ πολύ. Το Σύλλογο Αγκαλιά μας έφτιαξε πάρα πολύ ωραία αναμνιστικά για να μοιράσουμε στον κόσμο. το τμήμα πρόνοιας και γενικότερα μπορώ να πω ότι υπήρξε μια άψογη οργάνωση και το αποτέλεσμα φαίνεται απτόπρος στους συνδημόντες μας. Πέρα από τις άλλες δράσεις που γίνονται σήμερα και τις ανέφερε ο αντιδήματος κ. Ευαγγέλου, παρευρίσκομαι κι εγώ εδώ σαν μευθύρας για ενημέρωση στα παιδιά του γυμνασίου, στα κορίτσια και στα αγόρια για την πρόληψη του καρκίνου τον Μαστού. Είναι ο ροζ μήνας που λέμε, η πρόληψη σώζει ζωές, ό,τι απορίες και ό,τι ευιστησία, ευιστοποιήσεις, να ευιστοποιήσουμε μάλλον το κοινό για την πρόληψη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δήμο Αρτέων, ήταν εξαιρετική η πρωτοβουλία του κ. Ευαγγέλου, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος παιδείας, να φέρει σήμερα παιδάκια μικρά, έκτης δημοτικού και πρώτης γυμνασίου, να ενημερωθούν για τον καρκίνο του μαστού. Είναι κάτι υποφορά όλες τις γυναίκες, υπολογίζει ότι μία στις 8 γυναίκες μέχρι την ηλικία των 80 ετών θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού, τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, είχαν πολλές απορίες και ελπίζουμε να συνεχιστούν αυτές οι δράσεις ενημέρωσης σε όλα τα σχολεία και για άλλα επίκαιρα θέματα. Το μήνυμα είναι ότι η πρόωληψη σώζει ζωές.