Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή Ο κ. Ανδρουλάκης γενικώς αντιμετωπίζει με τρικυμιώδη προσέγγιση την υπόθεση της κυρίας Καϊλή σε όλα τα επίπεδα. Η Ελληνική Δικαιοσύνη ούτε συγκαλύπτει, ούτε καλύπτει. Με τρόπο με τον […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή Ο κ. Ανδρουλάκης γενικώς αντιμετωπίζει με τρικυμιώδη προσέγγιση την υπόθεση της κυρίας Καϊλή σε όλα τα επίπεδα. Η Ελληνική Δικαιοσύνη ούτε συγκαλύπτει, ούτε καλύπτει. Με τρόπο με τον […]