CHRISTMAS 2016 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2016)
: Ο δήμος Αγρινίου σας καλωσορίζει στο παραμύθι από Ζάχαρη. Ένα γλυκό ταξίδι αρχίζει από τις 9 Δεκεμβρίου με το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Αγρινίου. Αγρινιο Χριστουγεννιάτικη πόλη 2016-2017 Μια ζεστή αγκαλιά χαράς και γιορτής για μικρούς και μεγάλους. Παγοδρόμιο, παραμυθούπολη με 3 διάστατους ήρωες, μουσικά κουτιά, άμαξα του Άι Βασίλη και των Κζωτικών, καλλικάντζαροι που ζωντανεύουν, χαμόγελο, ελπίδα, δημιουργία και αισιοδοξία και πολλές πολλές εκπλήξεις. Το Αγρινιο γιορτάζει γύρω από τη φάθνη της γέννησης και της ζωής. Γιατί όλοι έχουμε το δικαίωμα στη γιορτή, γιατί όλοι μαζί συμμετέχουμε στη γιορτή.