Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2021)
: [♪ Μουσική Επική Μουσικήい Λέγοντας όχι στη βία, λέμε ναι στη ζωή. Μη φοβάσαι. Βγάλε στο φως την αλήθεια που κρύβεις μέσα σου. Σπάσε τον κύκλο της βίας. Είμαστε μαζί σου. Είμαστε μαζί σου. Είμαστε μαζί σου. Είμαστε μαζί σου. Είμαστε μαζί σου. Είμαστε μαζί σου. Η βία δεν είναι μαγιά. Αγαπώ δεν σημαίνει κακοποιώ. Η βία είναι μια αρρώστια για την κοινωνία. Την θεραπεύουμε και μένουμε υγιείς. Δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη. Χάρισε στον εαυτό σου και στα παιδιά σου ένα ασφαλές περιβάλλον. Μην φοβάσαι να σταθείς στα πόδια σου. Σπάσε τον κύκλο της βίας. Βία! Υπότιτλοι AUTHORWAVE