Με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 8ης Πανελλήνιας Έκθεσης Άρτας (ARTA WebTV, 2022)
: Κύριε Γαλάνη, 27 Σεπτεμβρίου ξεκινά και φέτος η έκθεση και η εμπορροπανή γύρι στην Άρτα, στην τελική ευθεία της διοργάνωσης και θέλω λίγο να μου πείτε για την φετινή, μια που για δύο χρόνια λόγω κορωνοϊού είχε σταματήσει. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, όντως έτσι είναι, 27 αρχίζει, δύο χρόνια πραξίας, χρόνια πραξίας. Η απόφαση πάρθηκε πολύ αργά ότι θα γίνει η έκθεση. Μάρτι, Απρίλιο μας είπαν ότι θα γίνει. Εμείς όπως βλέπετε εδώ οι εργασίες γίνονται, ήδη το εκθεσιακό το έχουμε στήσει, οι παράγκες γίνονται. Πιστεύω ότι είναι ένα πανηγύρι, είναι γιορτή, είναι θεσμός και θα γίνει η έκθεση όπως κάθε χρόνο. Τώρα, εκτός, όπως είπατε, από την εμποροπανήγυρη θα λειτουργήσει και η εμπορική έκθεση. Έχουν δηλώσει εκθέτεση μετοχή? Έχουν δηλώσει εκθέτεση μετοχή. Αύριο κλείνουμε και κάνουμε τον εσωτερικό χωρισμό. Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Πιστεύω θα είναι κάτι πολύ όμορφο. Κύριε Γαλάνη, εσείς έχετε αγαστεί συνεργασία και με τον εμπορικό σύλλογο της πόλης, διότι και αυτή την περίοδο και τα καταστήματα θα πρέπει να δουλέψουν. Βεβαίως δεν ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με τον Εμπορικό Σύλλογο. Ίσα ίσα τα κέρδη της εμπονοπερίδησης και της έκθεσης είναι πολλαπλά. Πρώτον, αναδεικνύουμε την Άρτα. Η Άρτα δεν είναι μια σαντική πόλη. Η Άρτα εξυγχρονίζεται και θα πρέπει να γίνει γνωστό όχι μόνο στους Αρτινούς αλλά και στους πολίτες των όμορων περιοχών. Πιστεύω ότι τα χρήματα που θα αφήσουν εδώ, αυτό δεν ερχόμαστε σε καμιά αντιδικένεια με το Εμπορικό Σύλλογο, θα μείνουν στην επιχείρηση και θα διατεθούν πάλι στους αρτινούς. Το μεγαλύτερο εμπορικό ραντεβού της Ιππύρου και της Δυτικής Ελλάδας ανοίγει τις πύλες του και φέτος στις 27 Σεπτεμβρίου. Εκθέτες από όλη τη χώρα και χιλιάδες επισκέπτες ανανεώνουν το ραντεβού τους για μία εβδομάδα Στα δύο χιλιάδες τετραγωνικά της έκθεσης παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. 8η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας. Ώρες λειτουργίας 10.30 το πρωί με 2 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 10.30 το βράδυ. Σαββατοκύριακο 10 το πρωί με 11 το βράδυ. 10 το πρωί με 11 το βράδυ. Διοργάνωση Αρτέων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Δήμος Αρτέων 8η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα.