Σύντομη Παρουσίαση του Τμήματος Η.&Η.Μ. (University of West Attica, 2022)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE ΠΑΛΙΑΠΙΣΤΙΜΑΙΚΟΣ Το τμήμα ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στεγάζεται στην Πανεπιστημίου Πολυαρχαίου Ελεώνα στα κτίρια Α, Β και Ζ. Είναι το μεγαλύτερο και πληρέστερα στελεχωμένο τμήμα του Πανεπιστημίου με 59 μέλη διδακτικό ερευνητικό προσωπικό, 10 μέλη εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό, 20 μέλη εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό, 9 μέλη ειδικό τεχνικό εργαστηριακό προσωπικό και 8 μέλη διοικητικό προσωπικό στη Γραμματεία. Κατά τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας του και το σχεδιασμό του προγράμματος σπουδών του, οδηγή του τμήματος υπήρξαν οι περιγραφή του πεδίου του ηλεκτρολόγου και ηλεκτρονικού μηχανικού από το Institute of Electrical and Electronics Engineerss και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Το τμήμα προσφέρει προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών 10 εξαμήνων με 300 πιστοτικές μονάδες ECTS. Η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σπουδών του τμήματος οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επίπεδου Integrated Master, ο οποίος κατατάσσεται στο επίπεδο 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων. Το τμήμα ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών μηχανικών διαθέτει 11 ερευνητικά εργαστήρια, τα οποία δραστηριοποιούνται στα πεδία των συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, των δικτύων υπολογιστών, της τεχνητής νοημοσύνης, της μηχανικής μάθησης, των διαδικτυακών εφαρμογών, της επεξεργασίας σημάτων και των ηλεκτρονικών συστημάτων διατάξεων αισθητήρων και υλικών. Τα εργαστικά εργαστικά εργαστικά εργαστικά εργαστικά εργαστικά εργαστικά. Αυτή είναι η εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργασία. Αυτή είναι η εργαστική εργαστική εργασία.