18Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Cityofathens, 2021)
: Καλησπέρα σας. Κυρίες συνάδελφοι, να πάρουμε τις θέσεις μας για να ξεκινήσουμε. Να ξεκινήσουμε με την ανάγνωση του καταλογού. Σκιαδάς Ελευθέριος Παρών, Αξελός Ρήγας Παρών, Γιαννοπούλου Καλιόπη, παρούσα ηλεκτρονικός, Αβραμίδης Δικόλαος, παρών, Αβραμίδου Σεραφίνα, παρούσα, Αγανίδης Δημήτριος, παρών, Αγγελάκος Κυδιάκος, παρών, Αγγελή Λικούδη Δήμητρα Εινές, παρούσα, Αγγελόπουνος Βασίλειος, παρών, Αιβατίδης Αθανάσιος, παρών, Αλεβυζάκη Δέσποινα, παρούσα, Αλεξίου Κωνσταντίνος, παρών, Αξιώτης Βασίλειος Φίβος, παρών, Αποστολόπουνος Γεώργιος Τυπαναγιώτη, παρών, Αποστολόπουνος Βασίλειος, παρών, Παρών ηλεκτρονικά κύριε Πρόεδρε, παρών διαδικτυακός, Αποστολόπουνος Γεώργιος του Χρήστου, παρών, Αραμπαζή Νίκη, παρούσα, Βαβαγιάννη Μαυρή Μαρία Ειρήνη, παρούσα, Βαρσάμη Ευαγγελία, παρούσα, Βαφιάννης Νικόλαος, παρών, Βουλγαράκης Γεώργιος, παρών, Βουρδουμπάς Χαράλαμπος, απόν, Γερουλάνος Παύλος, απόν, παρών, Γιανοπούλου Ευθυμεία, παρούσα διαδικτυακός, διαδικτυακός, παρούσα, Γαγκάκη Δημητριάδου Εκατερίνη, παρούσα, Γλέτσος Κωνσταντίνος, απόν, Δασκαλάκη Μελπομένη, παρούσα, Δωμάζου Θεόπη, παρούσα, Εύερτ Αλβέρτη Αλεξάνδρα, απόν, Ηλιόπουλος Αθανάσιος, παρών, Καλαμπόκας Εμμανουήλ, παρών, διαδικτυακός, παρών, Καπερνάρος Βασίλειος, απόν, Καραμπελιάς Γεώργιος, απόν, Κατριβάνου Εκατερίνη, παρούσα, Κολάτος Ευγένιος, παρών, Κορομάζος Βασίλειος, παρών, Κωνσταντίνου Πέτρος, απόν, Λάμπρο Στυλιανός, απόν, Λέων Γρηγόριος, παρών, Μακρόπουλος Νικόλαος, παρών, Μιχαλολιάκου Ουρανία, απόν, Μπέι Καραμπότσου Ροξάννη, παρούσα, Μπρούλιας Γεώργιος, παρούσα, Μιχαλολιάκου Παρούσα, διαδικτυακός. Α, η κυρία Μιχαλολιάκου Παρούσα, Μπρούλιας Γεώργιος, απόν, Παναγή Παρασκευή, απόν, Ρέπα Κωνσταντίνα, απόν, Ροκοφή Λουάννα, απόν, Σειταρίνης Γεώργιος, παρών, Σοφιανός Νικόλαος, απόν, Τεντώμας Χρήστος, παρών, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, Αλεβίζου Μαρία, απόν, Ιατρούς Σταράμου Δήμητρα, απόν, Αποστολοπούλου Μαρία, απόν, Ρωμανέας Γεώργιος, παρών, Παρόν Κύριε Πρόεδρε Διαδικτυακός, παρών, Αδαμόπουλος Διονύσιος, απόν Πρεζεράκου Καλιόπη, απόν, Βορή Δημιχελάκου Ιωάννα, παρούσα, παρούσα. Να ξεκινήσουμε, να ξεκινήσουμε με το... Πώς είναι η παρόντεση? Με τις 35 παρόντες έχουμε απαρτία. Να διευθυνήσουμε και να παρακαλέσουμε να μην έχουμε σήμερα θέματα εκτός ημερισίας διατάξεως λόγω της διομόρφου διαδικασίας που θα ακολουθηθεί για την εκλογή μισόλου, κ. Πρόεδρε, λόγω της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί, να ανακοινώσω μόνο ότι έχει στείλει καταγγελία η αντικαπινταλιστική ανατροπή στην Αθήνα, με την οποία ο Μιλή περί αποτρόπεγους συμβολεούς συνεργασίας της Δημαρχίας Μακογιάννη με τα υπολήματα των νεοναζί στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα μπει στα πρακτικά και θα σταλεί σε όλους για να μην έχουμε απώλεια χρόνου. Επίσης, έχει σταλεί επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο δικαιολογώντας την αποχή από τη διαδικασία εκλογής νεοναζί στην Οικονομική Επιτροπή, η ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας. Επίσης, θα μπει στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου και θα σταλεί στο σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου... Κύριε Πρόεδρε, επί της διαδικασίας... Συγγνώμη, μπορώ να πω κάτι. Παρακαλώ. Ναι, επί της διαδικασίας. Δευτερόλεπτα. Θεωρώ ότι είναι δεοντολογικό, αν μη τι άλλο... Κύριε Αποστολόπουλε, μισόλεπτο δεν έχετε το λόγο να διαβαστούν οι ανακοινώσεις, να μιλήσει ο αντιπρόεδρος γιατί έχει ζητήσει το λόγο και μετά, εκτός αν θέλετε, κάτι σε σχέση με τις ανακοινώσεις... Όχι, απλά, αυτό θεωρώ ότι θα ήταν δεοντολογικό να διαβαστούν οι ανακοινώσεις αφού αφορούν κάποιους συναδέλφους και μάλιστα κάποιον παρατάξο. Να ξέρουμε άμεσα τι ακριβώς συμβαίνει. Ωραία. Να ζητήσουμε την άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου. Συμφωνείτε να διαβαστούν οι καταγγελίες στο σύνολό τους. Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να έχω τον λόγο, παρακαλώ, Αϊβατίδης. Για να διαβαστούν οι καταγγελίες στο σύνολό τους. Κοιτάξτε, δεν έχουμε καμία αντίρρηση. Απλώς να μην έχουμε... αυτά τις πάρετε και ηλεκτρονικώς, να διαβάσουμε. Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να έχω τον λόγο, παρακαλώ, Αϊβατίδης. Δεν ξέρω ποιος μιλάει. Αϊβατίδης, κύριε Πρόεδρε. Κύριε Αϊβατίδη, παρακαλώ. Για πολύ λίγο. Εάν οι ανακοινώσεις έχουν, όπως υποθέτω, αντίστοιχο περιεχόμενο με την αναγγελία τους, περί νεοναζί, εγώ θα έλεγα ότι πρέπει επιτέλους η βλακία... Σας παρακαλώ πολύ, σας παρακαλώ, κύριε Συνάδρεφε, σας παρακαλώ να χρησιμοποιείτε... Σας παρακαλώ, κύριε Συνάδρεφε, να χρησιμοποιείτε κόσμιες εκφράσεις. Το να ορίσω κάτι ως βλακώδες είναι κοσμιότατο. Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε Αντιπρόεδρε, μια και διακόψαμε, σας παρακαλώ, για αυτό που θέλατε προφανώς είναι διαδικαστικό. Κύριε Πρόεδρε, επί του κανονισμού και του νόμου, ως κάλλιον εμού γνωρίζετε, είναι υποχρεωτικό για το Δημοτικό Συμβούλιο να συνενδριάζει τουλάχιστον η στακτική συνενδρίαση μία φορά το μήνα. Κατά συνέπεια, σήμερα είναι η μοναδική συνενδρίαση του μήνα Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζω ότι η προηγούμενη ήταν εκτακτή. Κατά συνέπεια, σήμερα θα πρέπει να ακολουθηθεί η κανονική διαδικασία του τακτικού συμβουλίου. Επομένως, θα πρέπει να υπάρξει διαδικασία προημερισίας διατάξεων. Ευχαριστώ. Κύριε Άξελε, επειδή όλοι εδώ είμαστε άνθρωποι έμπειροι. Βεβαίως και είναι μία συνενδρίαση, βεβαίως και όπως ξέρετε ονομάζεται τακτική. Παρακαλέσαμε για λόγους διαδικασίας, γιατί ακολουθούν 2,5 ώρες που πρέπει κάποιοι να μετακινηθούν από τα σπίτια τους που συμμετέχουν διαδικτυακώς εδώ. Είπαμε απευθύνα με την παράκληση να υπάρξει συντομότερη διαδικασία για να εξυπηρετούν και εκείνη. Παράκληση δεν είναι το… Την καταλαβαίνω, αυτό δεν… εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για διαδικασία. Αυτό είναι θέμα του κ. Λιόκουρου να πει αν στερνίζεται ή οθετεί την δική σας προσοχή. Δευτέρα θα ακολουθήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου θα έχουμε την πλήρη θεματολογία και θα μπορούμε να αναπτύξουμε. Επαναλαμβάνω ότι αυτά κατατίθεται στα πρακτικά. Για να διαβάσει όποιος θέλει, να διαβάσω και της Δαϊκής Συσπήρωσεως, Λαϊκή Συσπήρωση, η Δημοτική Σύμβουλη. Της Δαϊκής Συσπήρωση δεν θα συμμετά στο σημερινή συμμετεία του Δημοτικού Συμβουλίου και δηλώνουν ότι απέχουν από τη διαδικασία, διότι το αντιδημοκρατικό πλαίσιο λειτουργίας που έχει κατοριστεί επιβάλλει, αντί για εκλογή Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων στα όργανα του Δήμου, να γίνει τορισμός με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα του 2019, τα οποία δεν ανταποχρεύονται στη σημερινή πραγματικότητα. Αυτή είναι η βάση και η ανακοίνωση αυτή θα διανειμηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Να προχωρήσουμε με τα θέματα της εκλογής. Α, έχει κατατεθεί και ένα ψήφισμα εκ μέρους, μισό λεπτό, έχουμε εκ μέρους της ανοιχτής πόλεως, έχει κατατεθεί ένα ψήφισμα που αφορά, θα σας το διαβάσω, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας καταδικάζει με το πιο κατηγοριματικό τρόπο, την απαράδεκτη και παράνομη δημοσιοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ονομάτων μαθητών και μαθητριών, λιπιαγωγείου της Κυψέλης από τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Και το προθυφανές αυτό περιστατικό παραβίες των προσωπικών δεδομένων των παιδιών και της ελληνικής νομοθεσίας, το οποίο είχε σπροφανής στόχο την καλλιέργεια ξενοφορικών και μισαλόδοξων αντανακλαστικών, πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά από όλους τους αρμόδιους της φορείς και να αποδοθούν ευθύνες. Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας θεωρεί ότι η ισότιμη και ασφαλής πρόσβαση όλων των παιδιών στο σχολείο, δεν αποτελεί μόνο αυτονόητοι υπογραφίες της πολιτείας, αλλά και το πιο σημαντικό μηχανισμό ένταξης κοινωνικής ειρήνης και συλλογικής πρόοδου. Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου του Βασιλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου του Βασιλίου Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλή του Δημοτικ Patriot Συμβουλή του Δημοτικού Συμβουλίου του Βασιλίου Δημοτικού Συμβουλίου Κυρί loans Αυτό όμως δεν ακυρώνει ότι σήμερα κλειθήκαμε εδώ όχι για να συζητήσουμε πραγματικά προβλήματα της πόλης, αλλά για να συζητήσουμε μια διαδικασία η οποία κατά πινό μας θα πρέπει να έχει αποφεχθεί. Με ποιο τρόπο θα πρέπει να έχει αποφεχθεί. Έχουμε μια παράταξη την οποία εκτιθοσοπούσε ένας άνθρωπος καταδικασμένος νεοναζί για κλιματική δράση. Μια παράταξη η οποία έχει αυτομολύσει το σύνολο σχετών με εξέρεση μιας δημοτικής συμβούλου και κανονικά θα έπρεπε να έχει βρεθεί το νομικό πλαίσιο, το οποίο θα επέτρεπε να μην συζητάμε πλέον για παράταξη και παραταξιακή εκπροσώπηση μέσα στο νομοτικό συμβούλιο. Κατανοώ ότι αυτό είναι ένα συγκομματοπρίο επλέγγει και την κεντρική νομοθετική εξουσία. Επιτρέπτουμε όμως εδώ να επενθυμίσω ότι αυτή η κεντρική νομοθετική εξουσία έχει φροντίσει να κάνει μια σειρά από νομοθετικές παρεμβάσεις σε ζητήματα λειτουργίας κονομικών Επιτροπών Επιτροπής Ποιότητα Ζωής και συνολικά ξανά είχαμε άλλη μία αλλαγή η οποία κατεγνώμως έχει και αρνητικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το πώς μπορεί να δανείζονται οι δίπλοι. Κάτι το οποίο θα το βρούμε μπροστά μας συνολικά σε αναχωρήξη, το επόμενο διάθελμα. Με αυτή την έννοια αυτό το οποίο εμείς θέλουμε να πούμε είναι ότι ανεξαρτήτως το πώς θα προχωρήσει αυτή η διαδικασία αναπλήρωσης των χαμένων πλαίσων στην Οικονομική Επιτροπή και την Ποιότητα Ζωής, ήρθαμε να δηλώσουμε την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν θα λάβουμε μέρος σε αυτή τη διαδικασία και θεωρούμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα ευθύνησης πρώτα απ' όλα στη διαδικασία και σε δεύτερο χρόνο και στη δημοτικογραφία του πώς θα δούμε το κόσμο, την παράδραση που έχει προσωπικά από καταδικασμένο νεοναζί. Ηλία Κασιδιάρη, σας ευχαριστούμε πολύ. Εμείς σας ευχαριστούμε και να προχωρήσουμε στη διαδικασία, να ορίσουμε ψηφολέκτες. Κύριε Πρόεδρε Αηματίνης, μπορώ να έχω το λόγο, παρακαλώ, επί του θέματος. Ναι, κύριε Αηματίνη. Σας ευχαριστώ. Θα είμαι σύντομος, κύριε Πρόεδρε. Το μόνο που ήθελα να κάνω, επιτρέψτε μου, κυρίες και κύριοι συναδάλφοι, είναι μια αναδρομή απολογιστική επί της ουσίας, της επιβιετίας θητίας μου. Κύριε Αηματίνη, θα με επιτρέψετε, επειδή ανακοινώσαμε και εισήθαμε στο θέμα, σας παρακαλώ πολύ, να μην γίνει τώρα αυτό, γιατί είναι αδύνατο. Είχαμε ήδη εισέλθει στο πρώτο θέμα της ημερισίας διατάξεων. Μα επιτρέψτε μου, κυρίες και κύριοι συναδάλφοι, να μην γίνει τώρα αυτό, γιατί είναι αδύνατο. Είχαμε ήδη εισέλθει στο πρώτο θέμα της ημερισίας διατάξεων. Μα επί του θέματος, κύριε Πρόεδρε, το προθετούμε. Και πρέπει να προχωρήσουμε, με συγχωρείτε, το θέμα είναι η εκλογή και πρέπει να προχωρήσουμε επί της διαρρικασίας. Εξάλλου, απίθινα παράκληση, να βοηθήσετε όλοι, να διευκολυνθούμε. Συγγνώμη, εδώθη ο λόγος πριν λίγο σε επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Και ζητώ εγώ, ως δημοτικός σύμβουλος, επίσης τον λόγο. Αν έχετε την καλόσυν, μου το δίνετε. Αλλιώς, θεωρώ ότι είναι παράδειγμα να μου αφαιρεθεί ο λόγος. Θα σας απευθύνω την παράκληση να διευκολύνεται τη διαρρικασία. Αυτό ακριβώς κάνω, κύριε Πρόεδρε. Αν δεν με είχατε διακόψει, θα είχα ήδη συμπληρώσει την πολύ συμπυκνωμένη αναφορά μου. Και να τη λαμβάνουμε, γιατί δεν έχω δικαίωμα να εκφραστώ, όταν πριν λίγο εξεφράσθη επικεφαλής άλλης δημοτικής παράταξης. Έχω κι εγώ δικαίωμα, ως δημοτικός σύμβουλος, να εκφράσω θέση μου. Έχετε το δικαίωμα, αλλά παράκληση, απευθύνω για μία ακόμα φορά, διευκολύνεται τη διαρρικασία. Θα αναλάβω εγώ αυτό που θέλετε να πείτε. Με ποιον τρόπο, με το να μου αφαιρεθεί παρατύπως ο λόγος να διευκολύνω τη διαρρικασία. Εγώ ευχαρίστω να τη διευκολύνω, αλλά δεν αντιλαμβάνουμε το γιατί δεν μου δίδεται τον λόγο. Δεν είναι ότι δεν σας δίνω τον λόγο. Προσπαθώ, μπήκαμε στο θέμα της ημερισίας διατάξεως, επί του θέματος αυτού προσπαθώ να διευκολύνω για να ξεκινήσει η ψηφοφορία, κύριε Βατίνη. Ήδη περάσαμε το χρόνο που προβλέπαμε… Ναι, δεν διευκολύνατε όμως πριν τη διαδικασία. Πριν δεν τη διευκολύνατε τη διαδικασία. Άλλος δημοτικός σύμβουλος έλαβε τον λόγο. Έχω δικαίωμα και εγώ. Έχετε 1-2 λεπτά κύριε Βατίνη να δοκτυρώσετε. Ελάτε. Πολύ ωραία, σας ευχαριστώ. Δεν θα τα χρειαστώ κιόλας. Επαναλαμβάνω ένα αναδρομικό απολογισμό της επιβιετίας της θητίας μου στις δύο επιτροπές που θεωρώ ότι ήταν δική μου προσωπική μεγάλη τιμή να συμμετάσχω μάλιστα να έχω και σε μένα έλαχε ο κλήρος την τιμή να είμαι ο μοναδικός εν Ελλάδη αυτοδιοικητικός που είχα την τριπλή ιδιότητα του μέλους της Ολομελίας του Δημοτικού Συμβουλίου και του μέλους των δύο επιτροπών. Ήταν επικοδομητική η συμμετοχή μου και μάλιστα σε μια γόνιμη και παραγωγική ατμόσφαιρα νομίζω ότι ως επιτροπές και στη μία και στην άλλη καταφέραμε να παράξουμε έργο. Τώρα από εκεί και πέρα κάποιοι οι οποίοι παγίως απουσίαζαν και για την ακρίβεια έλαμψαν δια των απουσιών τους από τις συνεδριάσεις των επιτροπών θεωρώ ότι δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν την παραγωγή έργου των επιτροπών και να είναι οι τιμητές παρότι από όντως είναι σαν ένας κρητικός θεάτρου να κρίνει μια θεατρική παράσταση χωρίς να την έχει παρακολουθήσει. Επομένως λέω ότι είναι σκόπιμο όποιος εν τέλει συμμετάσχει στο εξής ως μέλος των δύο επιτροπών να παρίσταται καταρχάς και δεύτερον προφανώς να καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την παραγωγή έργου του δήμου μας. Σας ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Βατήκη και προχωράμε. Το θέντος ότι δεν κατεθέθησαν υποψηφιότητες, μιλώ για το πρώτο θέμα, πάμε στο άρθρο 74 και στην παράγραφο 6 που αναφέρει ότι Αν δημοτική παράταξη η οποία δικαιούται μέλος της Επιτροπής δεν υποδείξει υποψήφιο ή υποψηφίους, τότε τη θέση τους καταλαμβάνουν να είναι μία υποψήφη των παρατάξεων με τον μεγαλύτερο αριθμό δημοτικών συμβούλων και σε περίπτωση ίσου αριθμού η παράταξη που έλαβε περισσότερα ψήφους στις δημοτικές εκλογές. Κατόπιν τούτου υποψήφιοι εκ μέλους, μου δείτε τελικά και τις υποψηφίους και θα ακολουθήσει η υποφορία, υποψήφιοι είναι από την Εκονομική Επιτροπή. Εδώ, είναι η κυρία Αραμπατζή Νίκη, υποψήφια για την εκλογή αναπτυρωματικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αθηνέων. Και υποψήφιος για την εκλογή τακτικού μέλους της Επιτροπής Ποιότητος Ζωής του Δήμου Αθηνέων είναι ο κύριος Βασίλιος Φίβος Αξιώτης. Βασίλιος Βασίλιος Βασίλιος Αξιώτης. Βασίλιος Βασίλιος Βασίλιος Αξιώτης. Ναι, θα καταδεθεί και η επόμενη υποψηφιότηση, οπότε δεν ξέρω αν παραμένει μέσα ο κύριος Γερουλάνος, έχει την ευκαιρία να ψηφίσει και τα υποψήφια μέλη. Βασίλιος Βασίλιος Βασίλιος Αξιώτης. Τους συναδέρφους που παρακολουθούν διακδικτιακώς ενημερώνουμε και πάλι ότι θα παραμείνει ανοιχτή η κάλπη μέχρι τις 8.30 ώρα και όσοι επιθυμούν μπορούν να ξεκινήσουν σιγά σιγά για να έρχονται, διότι αναεπτάδες νομίζω ότι θα εξυπηρετηθούν, σύντομα δεν θα υπάρξει σειρά. Οπότε να ξεκινήσουμε την υποπορία μπορούμε, περιμένοντας την ανακοίνωση του τρίτου ονόματος, κύριοι συναδέρφοι θέλετε να έρκεστε, εσείς εσείς. Λοιπόν, η ώρα είναι 8.35 ώρα. Λοιπόν, η ώρα είναι 8.35 ώρα. Κυρίσουμε το πέρας της υποφορίας και σε 10 λεπτάκια θα γίνει και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αφού προηγητεί βεβαίως η καταμέτρηση. Λοιπόν, η ώρα είναι 8.35 ώρα. Λοιπόν, η ώρα είναι 8.35 ώρα. Ολοκληρωθείς και της καταμετρήσεως ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα που έχουν ως εξής. Κατά την έναξη της συνεδριάσεως ήταν παρόντες 36 δημοτικοί σύμβουλοι. Πριν την έναξη της υποφορίας, απεχώρησαν 15 δημοτικοί σύμβουλοι. Οπότε έχουμε, στην εκλογή για αναπληρωματικό μένος της οικονομικής επιτροπής, εξήγησαν 21 σύμβουλοι, έγκειρα 21 ψηφοδέλτια, λευκά 0, εκλέγεται η κυρία Ραμπατζή με 21 ψήφους. Για την εκλογή τακτικού μένους της επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εξήγησαν 21 σύμβουλοι, έγκειρα 21 ψηφοδέλτια, λευκά 0, εκλέγεται ο κ. Βασίδιος Φίβος Αξιώτης με 21 ψήφους. Εκλογή αναπληρωματικού μέλους επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εξήγησαν 21 σύμβουλοι, έγκειρα 21 ψηφοδέλτια, λευκά 0, εκλέγεται η κυρία Θεόπιδο Μάζου με 21 ψήφους. Κατόπιν τούτου μιλείται η Συνεδρία Συγκριμένη.