Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 3 / Διάλεξη 3 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Να ξεκινήσουμε τώρα τη θεωρία που έχει σχέση με τους οπλισμό μάθημα κλαδέματος και αμέσως πέφτει το μάτι μου στο επίσης το μάτι μου στην όψη του συνομολογήσει όλους Θεολόγης έχω ασχολιόταν επειδή φοιτητές του Express της πόλης μας δεν δεν έχουν ουσιαστικά εντρυφήσει στις εθνικές εκλογές ο ξέρετε έχει τεχνική ορολογία δεν είναι υγιεινής είναι επίκτητη και όλο αυτό το ότι κάποιος ένα φυσικά για να επεξεργαστεί αυτούς τεχνικούς όρους στο μυαλό τους τον εγκέφαλό του θα πρέπει να περάσουν πολλά τεχνικά μαθήματα όταν λες δηλαδή ένα θέλω ποτέ ομαλές ανά φοιτητή ΝΔ δια του τομεάρχη Περιβάλλοντος περιορίζει διαρροής αυτό σημαίνει ότι κάπου στο προηγούμενο μάθημα επειδή θα πρέπει κάποιος να έχει συνάντηση αυτονόητη πραγματικά σπαθί βάλω αν τον έχεις συναντήσει παρόλα αυτά τα τεχνικά βιβλία σκυροδέματος θεωρούν αυτονόητους τους φόρους δεν είναι και εγώ θα ψάξει εγώ έτσι όσο καλύτερα μπορώ και πάντα με γνώσεις που έχω που το πολυτεχνείο πολλά χρόνια πριν χάντρες λοιπόν τα σίδερα τοπία περιέχουν μισθούς ρωτάμε καθορίζονται τρεις κατηγορίες χάλυβα οπλισμού με βάση τη χαρακτηριστική τιμή του χωριού ήρωες τους όταν λέμε ότι διαρροής ουσιαστικά μιλώντας πιο απλά ελληνικά και τεχνικά ουσιαστικά αναφερόμαστε σε στην δική σου ναι στην δύναμη η οποία εφαρμόζεται και όταν μιλάμε για δύναμη Εφαρμόστε σε οπλισμός σίδερο μιλάμε στη αρκετή δύναμη φυλακίστηκε για τέσσερις μπορούν να παραλάβουν εφιαλτικές δυνάμεις και όχι πολιτικές συνδυαστικά με το σκληρό δέρμα το οποίο αντίθετα δεν παραλαμβάνει γλυπτικές δύναμης και όχι πλαστικές συνδυαστικά λοιπόν αυτό το υλικό περιλαμβάνει σήμερα και της χαίρονται με οπλισμένο σκυρόδεμα λοιπόν έχει μεγάλη αντοχή και εθνικισμό και σύνθλιψη ταξίδι λοιπόν το ξαναλέω έχουν αντοχή σε εθνικισμό κ πάνω από κάποια τιμή εφαρμοσμένες ένα σηματάκι και αρχίσουμε να δουν τον σιγά σιγά θα φορά απάνθρωπα θα παρατηρήσουμε και από κάποιο σημείο τέντωμα τους και πάνω αρχίζει και διαρρέει και καταρρέει αυτό το υλικό δηλαδή ουσιαστικά με λιγότερη πλέον δύναμη έχει καταρρεύσει το υλικό και έχει ανοίξει αυτό ουσιαστικά είναι το δεύτερο στο οποίο περιγράφει αναλυτικά στα μαθήματα που του πολυτεχνείου τους μιλάμε για για παραμόρφωση των Ασωμάτων μιλάμε για αντοχή υλικών έχουμε μιλήσει πολλά μαθήματα κείμενα περί διαγραμμάτων κλπ για ώρες διαρροές πολιτικών φτάνουν αυτά για 12 σχολή ταξίδευε λοιπόν χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος έχει κάθε κ καθορίζονται τρεις κατηγορίες τέτοιου χάλυβα που έχουν βάσει του χάρτη στην χαρακτηριστική τιμή αυτού του ορίου διαρροής δηλαδή πόσο αντέχουν ουσιαστικά αυτό που σίγουρα σε Chef recipes εθνικιστική δύναμη είναι τα 200 2400 400 νέες 1500 και 500X αλλά αφήσουμε τα ες ουσιαστικά μιλάμε δηλαδή για τρεις κατηγορίες έχουν αντίστοιχα ολιγωρίες του διαρροή σταδιακώς οίκους μέρα Πασχαλιά τα κακώς κείμενα όπως χαλιά και τα 500 μέτρα με στόχο με ποσά λες απλά αναφέρει επίσης μόλις τους άλλους δηλαδή σε ουσιαστικά σήμερα που έχουν την ικανότητα να σου κόβουν εδώ μια παρατήρηση επειδή συμμετείχαμε στην αποστολή των μηχανικών στο όσον αφορά τη συγκόλληση To 2001 1000059 στις σεισμό μετά το σεισμό της Αθήνας παρατηρήσαμε ότι στις οικοδομές οκ μου συνδετήρες θα εξηγήσουν Σάββα βαθμό πολλοί άσχετοι καταλαβαίνουν τι εδειξε ένα κρατήρας συνδετήρες οι οποίοι συνθέτουν το πούμε κατά ένα μέρος του οπλισμού μιας κολόνας έτσι φανταστείτε μια κατακόρυφη δεν κάνω σχέδια και ο τότε αυτή η κολώνα λοιπόν κατασκευάζεται από συντήρηση των ΑΝΕΛ έχουμε να αφήσετε πίσω ουσιαστικά είναι αντιστέκονται συστημικά φωτιά βλέπουμε και πέτρου πιστάδικη αυτά πράγματα αυτοί λοιπόν οι συνδετήρες παρατηρήσαμε ότι όταν η συγκινημένη δηλαδή πολύ γερά πειστικά ένα σώμα γύρω γύρω επτά ακτίνες συμπεριφερόταν πολύ καλύτερη πόλη της αυτό που είχαμε σύννεφα ο συμπεριφέρθηκαν πολύ καλύτερα στο σεισμό της αθήνας αντίθετα από τα κτίρια που ήταν πρόχειρα στο πούμε δεμένοι μεταξύ τους Σ'αυτή την περίπτωση ούτε καν σαν ξεκόλλησαν διαλέκτους ρεαλισμός ακόμη καλύτερη συμπεριφορά έχουμε τις οινικές δοκιμές οι οποίοι δεν είναι τίποτα άλλο από του αφού ήδη αντί για σειρά συνδετήριων καθ' ύψος ουσιαστικά βάζουμε ένα έναν ένα σπιράλ το οποίο φόρο όλοι γνώριζαν γινόμαστε αρεστοί ένα το οποίο έχει ιδιαίτερες σκηνικές ιδιώτες αυτό ασχολούνται παραίτηση επίσης μου έχει τύχει σε επίβλεψη εργολάβους του του έργου νόμου προτείνει αντί για συνδετήρες να πείσουμε τις κοπτοραπτική φυσικά φυσικά είπα αμέσως ναι ότι σήκωσε όρθιο μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό συνδετήρες παρόλα αυτά είναι πολύ πιο εύκολη τοποθέτηση εργολάβος σταθμίζοντας τα μεροκάματα με διαφορά τελικού έκρινε οδυνηρό ας το πούμε οικονομικό γι' αυτόν μάλιστα να βάλει τις θώρακα φαντάζομαι το κατοικίες τεχνικούς λόγους έτσι γιατί πάντα το κτίριο συμπεριφέρεται καλύτερα όχι πάντα βάζω τόσες συνήθως τρεις πιθανόν το καλύτερο τον κατασκευασμένης κοστολογήσει αντί για εταιρείες ουσιαστικά ψυχισμό και κάτω Οιχαλίας οπλισμού σκυροδέματος παραγωγός ράβδους κυκλικής διατομής και πρακτικά κυκλικής διατομής με τους παρακάτω τρόπους θερμή αλλά χωρίς παραπάνω κατ' ουσία φέρνει καλές έτσι χρειάζεται περισσότερο θερμή αλλά με άμεση θερμική επεξεργασία ψυχρή κατεργασία με στρέψει δύο διόλου στόχοι λέοντος προέρχεται από μια λύση δηλαδή ψυχρό χωρίς χωρίς να υπάρχει το κρασί τους λέει στρίβοντας αυτό το αρχικό πολλών που έχει παραπάνω σχήμα στη με θερμό τρόπο μετόπες ε ιδέες για το πώς και πόσο έχουν λεία επιφάνεια 400 έχουν νευρώσεις προφανώς για λόγους καλύτερης συνάφειας καλύτερου δεσίματος σκυρόδεμα νεύρωση και η συνήθη παλιότερα τα σίδερα δεν είχαν γνώσεις αλλιώς το σχετικά πρόσφατο έχω την εντύπωση στη δεκαετία του 90 έγινε υποχρεωτική μυστικό κοντά είναι υποχρεωτική τη χρησιμοποίηση ton χαλυβουργών γνώσεις υπάρχει φυσικά βελτιωμένη πρόσφυση και όλοι αλήτες upload προς τα δεξιά και να τις έχουν μετονομαστεί οδός το οποίο προφανώς έχει σχέση με το στίχο του πλαστικότητα θα κάνω μια ψευτό ανάλυση γι αυτό σε λίγο τόσο οχημάτων λύσεις τόσο υπάρχει μια αναστήλωση της θερμικής διαστολής τόσο και πυκνότητα όπως το ειδικό βάρος του χάλυβα είναι 7,5 τόνοι ανά κυβικό μέτρο έτσι υπάρχει και άλλος δάσκαλος χάλυβας προφανώς για λόγους έτσι κατασκευής σε περιβάλλοντα με αυξημένες υπάρχουν που υπάρχουν μεγάλες δόσεις τίποτα δεν θεωρείται από τα λίγα αυτά να βλέπετε τους καλή έξοδο η αμέτρητους αυτή η Παρασκευή του Καλυβών ουσιαστικά όταν γεννηθεί έξι εννοούμε ένα είναι ένα σκαλί προς ο οποίος έχει διάμετρο 6μήνου με τις 12 ένα καλός 1012 μετείχε και η κλπ θα συναντήσουμε και πιο κάτω τις πολύ πιο αναλυτικά στα πρέπει λοιπόν αυτοί είχαν εργαστεί όχι κατασκευάζουν έχουν τα παρακάτω χάρτη στη κατά μεγάλη αντοχή και και επαρκή κοιμόταν όπου όσο πιο πολύ κόσμο τον θέλουμε την ικανότητα χάλυβα έχει ικανότητα μεγάλες απορρόφησης ενέργειας μιλάμε για εθνικιστικές πάλι φόρτισης αυτήν ιδιοτελών κοιμόταν πολύ σημαντική για την κατάποση καταπόνησης σεισμό αλλά και στίχους και καταπόνηση δύο το μόνο μέρος ισχυρό υψηλή συνάφεια προφανώς πρέπει να δένει με σκυρόδεμα κατά πολλούς να εξασφαλίζεται μέσω του Δρόσου λιπαρά επαρκή κατεργασία μόδα δεκτή κατά την κατεργασία τούν να μην υπάρχει πιθανότητα για λάθος να δείγμα τόση καταδικάζει κάθε κανονικά δήλωση της αλλά πρέπει να έχει και κάποια στοιχειωδώς καλό καλύβας παραδείγματος ουσιαστικά χάρη στις νίκες της και θα επηρεάσει την περαιτέρω γενικότερα την την κατασκευή πρέπει να υπάρξει βούληση ότι θα και υψηλή αντοχή σε κόπωση δηλαδή με το χρόνο δεν πρέπει να μειώνουν την ενοικιαστούν διόδους αυτά τα γενικά στα σίδερα νομίζω σχετικά αυτονόητα πράγματα έτσι μερικοί τεχνική περισσότερο περισσότερων είναι πραγματοποιεί το βλέπει συνέχεια γύρω σας αλλά έτσι θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε λίγο πιο αναλυτικά προφανώς υπάρχει ένα θέμα με το άλλο τώρα το είπαμε και προηγουμένως ότι διαβρώνεται σε επαφή με το νερό με άλλα χημικά ας πούμε δεν είναι παρά ένα λοιπόν από τους γύρω μου μπορείτε να το φανταστείτε μια ατάκα που ουσιαστικά ενισχύει δεν έχει πολλές στοχεύουμε δεν επηρεάστηκε σημαντικά του περιβάλλοντος αντίθετα ο χαλβάς είναι αρκετά ευαίσθητο υλικό το οποίο διαφαίνονται με πάρα πολλούς τρόπους αυτό πρέπει χάλυβας ουσιαστικά είναι κρυμμένος μας σκυρόδεμα πρέπει να υπάρχει επαρκής επικάλυψη ράβδων χάλυβα που συγκροτούν όταν λέμε επικάλυψη λοιπόν νωρίς με το πάχος του σώματος και αίματος μεταξύ της εξωτερικής εμφάνισης του προγράμματος και τις εξωτερικές επιφάνειες ορατό αποκλεισμού πόσο πάχος έχει πόσο απέχει πήρα το δίσκο είτε πόσο απέχει χαλιμάς πολυετούς προγράμματος στην επικάλυψη προφανώς το μέγεθος της επικάλυψης σχέση με τον με τον και πρόσθεσε θέλουμε να πετύχουμε αυτόν τον οπλισμό αναδιάρθρωσης έχει σχέση με την απαιτούμενη συνάφεια μεταξύ του ανθρωπισμού και τους προγράμματος έχει σχέση με την προστασία του πληθυσμού πυρκαγιά προσέδωσε εποχή μπορούμε όσο τα έξι δεν έχουμε ένα θέμα σε περίπτωση πυρκαγιάς του επικαλούμενος τον ιδιοτήτων τους και έχει σχέση και αποκλίσεις από το επιθυμητό μέγεθος κράνη του τοποθέτηση οπλισμό θέλετε οι κατασκευές δεν ακολουθούν ακριβώς τις μελέτες Βενιζέλο ν δαίμονες που ευτυχώς δυστυχώς γενικά γίνεται με ένα κτίριο όχι ως συνήθως πάντα υπάρχουν αποκλίσεις σε σχέση με την Αρχική μελέτη τον αρχικό σχεδιασμό και μάλιστα όχι θέλει μένει αποκλίσεις αναγκαστικές αποκλίσεις ας πούμε πρόβλεψη για παράδειγμα για να καταλάβετε έχει αποδεκτό δεκτά από τους πάρουμε Simple 5% σε σχέση με την πραγματική με τις πραγματικές ποσότητες υλικών τοποθετούνται τελικά κατά τη φάση κατασκευής ξαναλέω στη φάση της μετοχής που ουσιαστικά είναι είμαι στο ιλικό παιχνίδι κατασκευή είναι από τώρα τους αλλού διότι πραγματικά είναι ότι αυτά τα συστήματα και δεν μπορεί κάποιος μηχανικός αναλυτικά όπως μέτρηση όλα τα υλικά σε ένα νέο πολύ μεγάλη κατασκευή χωρίς να υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάω βέβαια θαύματα γίνονται μπορεί με μέτρια Trust προχώρησε η ομάδα αυτό νομίζω είναι αρκετά σπάνια πήρε υποθέματα οι αποστάτες τοποθετούνται στο ξύλο τύπων για να εξασφαλίσουμε τη σταθερή απόσταση εξοπλισμό τους ότι δυστυχώς απότι γνωρίζω και απ'ότι βλέπω έτσι τις κατασκευες μου συνήθως είναι πλαστικά και έχουν ένα θέμα όταν υπάρχουν γίνονται πυρκαγιές και βλέπετε και λάβαμε τη γεωμετρία τους και έτοιμο ανάλογο με την μορφή στήριξης παρέχουν υπάρχουν σημεία έφεραν κακή είναι η δε σας είχαμε σχεδιάσει σχετικά με αυτά που θα πάρει τη φανταζόμαστε πολιτική έξω διάταξη και πως το θέμα τον εξαπατά από τους γιατρούς που υποστηριζόμενη σταυρόπουλος αυτονόητο και των επί του θέματος και το τέλος του έτους του μήκους της και τελειώνοντας το και αυτή την ενότητα κάτι ουσιώδες πλακών είναι αναγκαίο να εξασφαλίσει το χρησμό που τοποθετείται στο πάνω μέρος από πιθανές υποχωρήσεις οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση της ύφεσης Καναδός πλακών για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται ειδικά στηρίγματα από χάλυβα ειδικά προς τούτο κατασκευάζονται συνδετήρες όταν συγγραφέας θα πει το εξής αν κάτσεις να κατασκευάσουμε πλάκα στην οποία υπάρχουν οπλισμού και πάνω και 100 και οπλισμένοι δε θέλουμε να καθίσουν και να κολλήσουν στον αγρότη και πλέον δεν υπάρχει λειτουργία καλλωπισμού και κατοπινούς πλάκας αλλά ουσιαστικά αυτός τύπος κόσμος που βάζει τέσσερις έτσι και προφανώς αλλάζουν και μηχανικές ιδιότητες του συνόλου αυτά τα ειδικά στηρίγματα αληθινό εξασφαλίζουν τη σταθερή απόσταση μεταξύ του παρόντος κάτω μέρος του οπλισμού συνθέσεις σε πλοία κυρίως και σταύρος σκηνές μέσα