Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα οδοποιίας στο Καλλιγώνι Λευκάδας (Municipality of Lefkada - Δήμος Λευκάδας, 2023)
: Βρισκόμαστε στο Καλλιγόνι Λευκάδας, όπου εκτελείται το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων δεκαετιών. Η Βελτίωση της Οδοπίας. Ένα έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Το έργο αφορά τη δεκαετινή ευρωπαϊκή δημιουργία και τη δεκαετινή ευρωπαϊκή δημιουργία. Το έργο αφορά τη δεκαετινή ευρωπαϊκή δημιουργία και τη δεκαετινή ευρωπαϊκή δημιουργία. Το έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Το έργο αυτό περιλαμβάνει, όπως μπορούμε να δούμε, παρεμβάσεις στα όμβρια και εκτεταμένες τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις. Είχαμε δεσμευτεί ότι όλη η Λευκάδα θα γίνει ένα απαίραντο ροτάξιο. Θα κάνουμε πράξη. Υπότιτλοι AUTHORWAVE