Αγγίζουμε την Ιστορία! - Ο ταμπουράς του Μακρυγιάννη (ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΑ, 2018)
: Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Βασίλειο Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική Μουσική