Έκθεση εικαστικών έργων από καλλιτέχνες της Σχολής Καλών Τεχνών στο κέντρο της πόλης μας (ARTA WebTV, 2022)
: Είναι πράγματα που υπηρεάζουν σε παγκόσμια κλίμακα όλους τους ανθρώπους. Στα πλαίσια αυτά, οι καστικοί της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ανίνων κλείθηκαν να αποτυπώσουν οθότου. Υπήρχε η εμπνευσία του κυβερνήματος του Παγκόσμιου Ανίνων, που έκανε την εμπνευσία του κυβερνήματος του Παγκόσμιου Ανίνων, Και μέσα από τα έργα τους, προσπάθησαν και αυτοί να εκφράσουν πώς μπορούν να εκφραστούν, με το δικό τους τρόπο δηλαδή. Εκφράστηκαν ο καθένας με τα μέσα που χρησιμοποιεί. Πώς οι φοιτητές από το Τμήμα Καλλιοτεχνών συμμετέχουν σε αυτή την εκφράσση. Πώς μπορούν να εκφράσουν, με το δικό τους τρόπο δηλαδή. Πώς μπορούν να εκφράσουν, με το δικό τους τρόπο δηλαδή. Πόσοι φοιτητές από το Τμήμα Καλό Τεχνών συμμετέχουν σε αυτήν την έκθεση που έχουμε εδώ. Οι φοιτητές είναι τέσσερις. Είναι δύο κοπέλες και δύο αγόρια. Πάσε τα ονόματα σου μας. Ναι, βεβαίως. Είναι ο Εμίλιος Αγόρου, είναι ο Δημήτρης Γερούκαλης, η Βάσος Φεροπούλου και η Ρωϊδέδε. Ελπίζουμε να αρέσει τον κόσμο η έκθεση, γιατί είναι ένα θέμα που είναι σύγχρονο και μας αφορά όλους. η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι και την Τρίτη, στις 8 Νοέμβρη. Και θέλουμε, στην ουσία, μέσα από αυτή την έκθεση, η ιδέα ήταν να δείξουμε ότι μπορούμε μέσα από την τέχνη και μέσα από τα έργα των καλλιτεχνών, να κάνουμε έτσι ένα είδος ψυχοθεραπείας, θα το έλεγα. Δηλαδή, θέλουμε οι άνθρωποι να επισκέπτονται στις εκθέσεις και να ξεφεύγουν, δηλαδή, από την καθημερινότητά τους, από την τηλεόραση και όλα αυτά. Και μπορεί βέβαια το θέμα να έχει αυτό και να έχει έτσι ένα δραματικό τόνο. Αλλά έχουμε την αίσθηση ότι μέσα από τέτοιες δράσεις μπορούν οι άνθρωποι να αποκτήσουν έτσι μια μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και να αποκτήσουμε μια διαφορετική ψυχολογία στην καθημερινότητά τους. Θα θέλαμε να γίνονται περισσότερες δράσεις εδώ στην πόλη, η αλήθεια είναι, και ελπίζουμε στο μέλλον να γίνουν και άλλες τέτοιες, για να μπορεί ο κόσμος να τις επισκεφθεί.