Involve in Order to Evolve | Spiros Soulis | TEDxPatras (TEDx Patras, 2022)
: dramatic music Χαλησπέρα, good afternoon and welcome. As humans, we have this innate desire that we want to belong. Θέλουμε να είμαστε ενδυναμωμένοι στις αποφάσεις που μας επηρεάζουν, όπως η δραστηριότητα μας. Ας σας πω, εμφανισμένοι δραστηριότητες δεν μάθουν να μάθουν. Δεν βλέπεις να είσαι εμφανισμένος μου, έχω δει ότι είσαι εμφανισμένος σήμερα, ενθουσιασμένος, ενδυναμωμένος και πραγματικός να είσαι εδώ. Αλλά η ερώτησή μου είναι, τι έχετε γνωρίσει? Τι θα αφαιρέσετε από σήμερα και θα αφαιρέσετε σήμερα? Ίσως έχετε εμφανισμένοι, και αυτό είναι εξαιρετικό, αλλά θα εμφανιστεί η εμφανισμότητα, θα εξελίξει, και τι θα είναι αυτό το αλλάγμα στη ζωή σας, τι θα είναι αυτή η μεταμορφισμότητα, ή ίσως έχετε απλά εμφανιστεί πραγματικούς εμφανιστήτους. Έχω σκέφτομαι σ' αυτές τις ερώτησες για σχετικά 40 χρόνια, γνωρίζω, εγώ βλέπω νέα. Ερώτησες όπως, πώς μάθουμε, μπορεί κάποιος να μάθει κάποιος άλλος, και τι δυνατότητες, γνωρίζω, και αισθήματα χρειαζόμαστε για δουλειά και ζωή, και πώς εμφανιστείτε για να εμφανιστείτε. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μια ερώτηση, πώς πολλοί από εσάς έχετε αδερφές, αδερφές ή αδερφές. Αφήστε τη χαρά σας, τελείως. Τώρα, αφήστε τη χαρά σας, εάν είστε διαφορετικοί σε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αυτό είναι για όλους εσάς. Βλέπω αυτό το διαφορετικό, αυτό το διαφορετικό. Έχω δύο παιδιά, είναι εδώ σήμερα. Ένας είναι εργασμένος, εργασμένος της TEDx, εργασμένος όπλος με μια πρόεδραック άγρα. Δεν θα χαίρετε αυτό για την διάρκεια. Η άλλη παιδιά είναι κάπου στη κοινότητα και πιστεύει, τελείως, γλυπτό, βγάλω ένα πράγμα, ώστε να πέσουν σπίτι. Και ευχαριστώ, τον έχουν δώσει δύο παιδιά. Πολύ διαφορετικοί. Πολύ διαφορετικοί οι δύο παιδιά. διαφορετικά. Αν δεν μπορούμε να καταφέρουμε το DNA, θα μπορούμε να ασφαλίσουμε ότι οι ομάδες των διευθυντών θα είναι διαφορετικοί. 25 στο σχολείο, διαφορετικό. 350.000 σε μια ΜουΚ, ένα μακρινό μοναστήριο, διαφορετικό. 900 συμμετέχους του TEDx, όλοι διαφορετικοί, όλοι με τα μοναστήριά, εμπειρία και γνώση που είναι μοναστικοί. Λοιπόν, γιατί σας προσφέρουμε με την ίδια εμφάνιση, με την ίδια εμφάνιση, πραγματικά, πραγματικά, με τη ίδια εμφάνιση, πραγματικά, πραγματικά. Αυτό ήταν όλοι εμείς. Και το πραγματικό πράγμα είναι ότι οι πιθανές μας να γεννήσουν είναι ένα από 400 εκατομμύρια. Το ξέρετε αυτό? Κανείς το ξέρετε αυτό? Αυτό ήταν ένα TED Talk. Αυτό είναι πραγματικό. Τι άλλο είναι πραγματικό είναι το πράγμα ότι δεν γεννήσαμε ως ανοιχτή βασιλιά. Το μάλλον ξεκίνησε να συμβεί στο σπίτι. Ξεκίνησαμε για το δείχνο, το πιθανό, το ήχο, το τέχος. Όλα στον εαυτό μας. Πριν βλέπω δεν υπήρχαν τέτοια διεθνές. Οι πιθανές γεννήσαν να γεννήσουν λόγια και διαφορές. Το μάλλον ξεκίνησε πριν ήρθαμε. Και ακόμα, αυτό που κάνουμε είναι να βάλουμε τα παιδιά μας σε αυτά τα μέρη, που ονομάζονται σχολεία, και να τις μιλήσουμε. Εφεκτικά, να μιλήσουμε από αυτήν την ενάπτυξη δυνατότητα με την οποία γεννήθηκαν, να μιλήσουν. Έχετε δει ή παρακολουθήσετε το TED Talk από τον τελευταίο Sir Ken Robinson για το πώς οι σχολείες καταστρέφουν τη δημιουργία. Έχετε δει αυτό, κάποιοι από εσάς? Είναι ένα τεράστιο talk από τον τελευταίο Sir Ken, που μιλήσε για το πώς οι σχολείες καταστρέφουν τη δημιουργία και εφεκτικά, να μιλήσουν από αυτήν την ενάπτυξη δυνατότητα, με την οποία γεννήθηκαν, να μιλήσουν. Ο Carl Rogers, ένας ευαίσθητος πιστωτός στην ψυχολογία, μιλήσε για το πως κάτι που μπορεί να μιλήσει σε ένα άλλο είναι σχετικά σημαντικό, με μικρός επαφή στο πραγματικό. Πήρε τόσο πως να μιλήσει για το πως το μάθημα είναι συμμετοχημένο ή συμμετοχημένο όταν ο μάθης συμμετοχεί ολόκληρα στη διάρκεια της μάθησης και έχει κοντρό για την κατεύθυνση και την ενδιαφέροντα. Στις πιο απλές όρες, ο καλός Benjamin Franklin είπε «Να μιλήσεις και θα ξεχάσεις, μιλήσεις και θα ξεχάσεις, μιλήσεις και θα ξεχάσεις». Τώρα, το κόσμο έχει πολλές δύσκολες προβλήματα και θα χρειαστεί να λύσεις αυτές τις προβλήματα. Θα χρειαστεί να λύσεις αυτές τις προβλήματα και θα χρειαστεί να λύσεις αυτές τις προβλήματα. Θα χρειαστεί να λύσεις αυτές τις προβλήματα. Οι εγκαινισμούς για τα τελευταία χρόνια έχουν αναγνωρίσει αυτές. Και οι κυβέρνες τώρα χρησιμοποιούν εκατομμύρια προσπαθώντας να τους εμπανιστεί σε σχολείες, ευρωπαϊκές και εργασίες. Σχετικά σχέσεις, όπως η κριτική σκέψη, η αμποθέτη, η συνεργασία, η δυνατότητα, η δημιουργική σκέψη και το καλύτερο μου, το γράμμα. DOLMI THAROS. Αλλά θα σας αφήσω ένα σχετικό. Αυτές οι δυνατότητες δεν μπορούν να μάθουν. Πρέπει να εμφανίζονται. Ας παρακολουθήσουμε τους υπέροχους ΤΕΔΕΚ. Έφεραν έναν υπέροχο επεισόδιο εδώ. Δεν έγινε απλά. Έφεραν μερικές εβδομάδες πριν να συνεργαστούν, να δουλεύουν, να λύσουν προβλήματα, να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα. Και σήμερα έφεραν αυτό το υπέροχο επεισόδιο χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα και τη δυνατότητα. Δεν έφεραν σχετικά σχέσεις για να μάθουν αυτές οι δυνατότητες. Απλά εμφανίζονταν. Όταν σχετικά σχετικά σχετικά, έπρεπε να δουλεύω σε πολλές δυνατότητες, σε διάφορες εργασίες. Από ογγενειακή, μέχρι τη δυνατότητα, από την αρχιτεκτρία, μέχρι την εργασία. Ένα πράγμα που είναι εφαρμογημένο και που υπάρχει μια δυνατότητα, είναι το συνεργατικό σχέδιο ή το συνεργατικό σχέδιο. Αυτό το κάνει είναι ότι εξασφαλίζει αυτό το ανθρώπινο σχέδιο της θέσης να υπάρχει. Παίρνει πάνω σε αυτό που ονομάζουμε σχετικό επενδύσσιο. Τώρα, οι εταιρικές έχουν κάνει αυτό για χρόνια. Κατά τη δεκαετία του 20ου αιώνα, πραγματοποιούσαν πολύ γρήγορα ότι δεν μπορούσαν να ασφαλίσουν ότι ήξεραν περισσότερα από τους επενδύσσους. Οι εταιρικές, όπως η Disney, η Apple και τελευταία, η Uber, δημιουργούσαν με τους επενδύσσους. Και τελικά αυτό που τους προσφέρει είναι η αισθητική επενδύσση στους προϊόντους τους. Το ενδυναμωμένο σχέδιο της κοδέζισης είναι ότι δημιουργούμε μαζί των ανθρώπων, όχι για τους ανθρώπους. Είναι σχετικά με το διαδικασμό και όχι με το αποτέλεσμα. Πώς δημιουργούμε την κοδέζιση? Θα σας δώσω μια απλή φωτογραφία και προσέγγιση που μπορείτε να παρακολουθείτε και να χρησιμοποιείτε σε κανένα περιβάλλον. Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την αισθητική επενδύσσση στους προϊόντους σας και να μου δώσετε την ευκαιρία να πάω για να χρειαστείτε αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την αισθητική επενδύσσση στους προϊόντους σας. Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την αισθητική επενδύσσση στους προϊόντους σας και να μου δώσετε την ευκαιρία να πάω για να χρειαστείτε αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την αισθητική επενδύσσση στους προϊόντους σας και να μου δώσετε την ευκαιρία να πάω για να χρειαστείτε αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την αισθητική επενδύσσση στους προϊόντους σας και να μου δώσετε την ευκαιρία να πάω για να χρειαστείτε αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την αισθητική επενδύσσση στους προϊόντους σας και να μου δώσετε την ευκαιρία να πάω για να χρειαστείτε αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την αισθητική επενδύσσση στους προϊόντους σας και να μου δώσετε την ευκαιρία να πάω για να χρειαστείτε αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την αισθητική επενδύσσση στους προϊόντους σας και να μου δώσετε την ευκαιρία να πάω για να χρειαστείτε αυτή τη στιγμή. Στην 2004 ήμουν μέλος της ελληνικής εθνικής κλίμακας ομάδας που έκανε τη δουλειά να κλίμακε το Μαύρο Αιβρυστ. Στην επόμενη στιγμή, υπήρχαν μόνο δύο χώρες σε όλη την Ευρώπη που δεν είχαν ακόμα κλίμακε το βουνό και ήμασταν ένας από αυτούς. Πριν τη δουλειά μας, υπήρχαν τρεις δυνατότητες. Ήταν η δουλειά μου να οργανώσω και να χρησιμοποιήσω αυτή τη στιγμή. Και πώς το έκανα ήταν μέσα σε μια συγκροτημένη δουλειά. Τώρα, αν ήμουν να σας παρακολουθώ και να σας καταστρέψω στον κομμάτι του Ευρύστου, σε πέντε λεπτά θα είστε σε ακόμα και σε τέσσερα λεπτά θα είστε σκληροί. Καθόλου, όχι? Πώς κλίμακαν αυτά τα δουλειά? Ονομάζεται κλίματισμός. Μετατρέφουμε τη δουλειά μέσα στις στιγμές, στιγμές, στιγμές. Πώς κλίμακαν ένα αλεύθυνο? Μόνο ένα κομμάτι. Λοιπόν, αυτό που έκαναν, και όλοι έχουμε την προσέγγιση μας, αυτό που έκαναν, είναι ότι καταστρέφαμε το Ευρύστου. Στην ΒΑΙΣΚΕΠΑ, πρόκειται να καταστρέψουμε και να καταστρέψουμε τα προβλήματα, να ακούσουμε τους άλλους φίλους κλίμακες, να βλέπουμε τις δύσκολες και τις δυσκολίες. Προσέγγισαμε να ακούσουμε τους άλλους, να βλέπουμε τις δυσκολίες και να ακούσουμε, να ακούσουμε συνεχώς, να ακούσουμε ακόμα και να ακούσουμε το νερό. Στην ΒΑΙΣΚΕΠΑ, πρόκειται να καταστρέψουμε τα προβλήματα. Όταν καταστρέφαμε, είχαμε δημιουργημένα ΒΑΙΣΚΕΠΑ, το ΒΑΙΣΚΕΠΑ. Αυτή ήταν μια καλή φορά για να δοκιμάσουμε, να εμπλεκτεύσουμε πράγματα, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Στην ΒΑΙΣΚΕΠΑ, πιο πολλές δοκιμάσεις. Κάποιες φορές, το θέμα δεν βοηθούσε, οπότε θα πρέπει να καταστρέψουμε, σαν ένα καλό προσέγγισης οδηγίας που έχασα. Είναι ιδιωτικό, μπορούμε να καταστρέψουμε το πρόβλημα. Με αυτή τη στιγμή, κάποια φορά, πρέπει να καταστρέψουμε. Η κλειματισμία είναι σχετικά με το να καταστρέψουμε μεγαλύτερα, να κοιμόμαστε μεγαλύτερα. Και τέλος, είναι σχετικά με τις αποτέλεσσες, γιατί χρειαζόμαστε αποτέλεσσες. Και για εμάς, το αποτέλεσμα ήταν το συμμετοχή. Τώρα, ούτε οι Νεπαλίες που καταστρέφανε σχετικά, και το ελληνικό κομμάτι, συμμετοχήσαν το Μαύρο Ευρύστ. Αυτό συμμετοχήθηκε σε την πιο επιτυχημένη εκπαιδεία στην ελληνική ιστορία του κομματισμίου. Και αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν, είναι ότι από το 2016, από τα 36 κομμάτια στην πόλη, γνωρίζαμε το πιο συμμετοχημένο και το πιο συμμετοχημένο. Συμμετοχήσαμε τα άλλα κομμάτια με όλα τα κουραμπιέδες και το τσίπρο που είχαμε. Σε αυτήν την ελληνική ιστορία, θα δουλεύεις για να αντιμετωπίσεις δύσκολα προβλήματα. Προβλήματα που θα δουλεύουν σε καθαρισμό, σε κομμάτι και πιθανώς σε κομμάτι γνωριστό. Στην ελληνική ιστορία. Σε αυτές τις προβλήματα θα αλλάξεις. Θα μορφώσεις σε μια νέο μορφή. Αλλά για να ασφαλίσεις αυτές τις δύσκολες προβλήματα, θα χρειαστεί να έρθεις μαζί σου, για να συμμετοχηθείς. Πραγματικά, κανένας από εσάς δεν είναι ανοιχτή. Είστε όλοι μοναδικοί, με τα δικαιώματα σας. Αν συμμετοχήσετε αυτό, έχετε αλλάξει. Ευχαριστούμε.