Δε φοβόμαστε, ενημερωνόμαστε (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2020)
: Δεν φοβόμαστε, ενημερωνόμαστε. 85% όσο νοσούν από τον κορωνοϊό, εμφανίζουν υπία συμπτώματα. Περισσότερο ευάλωτοι είναι ηλικιωμένοι και άτομα με υποκείμενα νοσίματα. Εάν εμφανίζετε συμπτώματα και έχετε ταξιδέψει πρόσφατα σε πλητώμενη περιοχή, μην προσέλθετε μόνοι σας στο νοσοκομείο. Καλέστε τον γιατρό σας ή τον εοδεί και παραμείνετε στο σπίτι σας.