Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου / Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου: «Μετά από όσα φοβερά κατέθεσε ενόρκως η κ. Διαμαντή για τις διαδρομές μαύρου χρήματος μεταξύ των κυρίων Νίκου Παππά, Χρήστου Καλογρίτσα και Άρτεμη Αρτεμίου, με σκοπό τη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογραφικών βραχιόνων του, τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ο κ. Τσίπρας προσωπικά χρωστάει […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου: «Μετά από όσα φοβερά κατέθεσε ενόρκως η κ. Διαμαντή για τις διαδρομές μαύρου χρήματος μεταξύ των κυρίων Νίκου Παππά, Χρήστου Καλογρίτσα και Άρτεμη Αρτεμίου, με σκοπό τη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογραφικών βραχιόνων του, τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ο κ. Τσίπρας προσωπικά χρωστάει […]