Η Μαρίνα Σάττι στην συναυλία έναρξης του 3ου Φεστιβάλ Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης ΔΣΝ Λάρισας (Δήμος Λαρισαίων, 2023)
: Τρίτο Φεστιβάλ Νεολέας και Διαβίου Μάθησης Δευτέρα 12 Ιουνίου η Μαρίνα Σάπτη ζωντανά σε μια εκκληκτική βραδιά από αυτές που μόνο η ίδια ξέρει να ετοιμάζει. Διοργάνωση Δημοτικό Συμβούλιο Νεολέας Δήμου Λαρισαίων και Δήμος Λαρισαίων Πληροφορίες στο περίπτωρο του Φεστιβάλ και του Δημοτικού Συμβούλιο Νεολέας Κεντρική Πλατεία Έμπρος Τενδικαστικού Μεγάρου Τρίτο Φεστιβάλ Νεολέας και Διαβίου Μάθησης Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ Κεντρική Πλατεία Λάρισας Ίσοδος Ελεύθερη Με την υποστήριξη του Party 97.1