9. Έμπειρα Συστήματα / Το εργαστηριακό μάθημα στοχεύει στο να μάθει στους σπουδαστές να επιλύουν προβλήματα χρησιμοποιώντας τεχνικές επίλυσης που έχουν διδαχτεί στο θεωρητικό μάθημα, με τη βοήθεια προγραμματιστικών περιβαλλόντων: α) τη συναρτησιακή γλώσσα ΤΝ Common Lisp και β) το περιβάλλον ανάπτυξης εμπείρων συστημάτων CLIPS. - Georgouli (undergraduate, 2015)
Το εργαστηριακό μάθημα στοχεύει στο να μάθει στους σπουδαστές να επιλύουν προβλήματα χρησιμοποιώντας τεχνικές επίλυσης που έχουν διδαχτεί στο θεωρητικό μάθημα, με τη βοήθεια προγραμματιστικών περιβαλλόντων: α) τη συναρτησιακή γλώσσα ΤΝ Common Lisp και β) το περιβάλλον ανάπτυξης εμπείρων συστημάτων CLIPS.: Σήμερα θα συζητήσουμε λιγάκι για τον τρόπο με τον οποίον μπορεί να διαχειριστούμε τα γεγονότα του προβλήματος αντικείμενα που έχεις ιδιώτης σχέσεις εδώ και μέρες μας πρόσωπο σαν πρόβλημα και πώς μπορούμε αυτό ότι γνώση έχουμε να καταθέσουμε στο περιβάλλον του Eclipse για να μπορέσει να λειτούργησαν ως σύστημα χθες στη θεωρία είχα μια σχετική συζήτηση ξεκινώντας από εκεί και συνεχίζω τη συζήτηση μέσα εδώ μπορούμε να φόρος πάνω καταλήξουμε σε μια αποτίει έναν απόλυτο τρόπο θα αντιμετωπίσει αυτό το θέμα 19 δεν υπάρχει μαγικός τρόπος αν υπάρχουν κάποιες καλές πρακτικές αυτές θα συζητήσουμε μετά από Puma και ορισμένα θέματα που έχουνε σχέση πάλι με τα κλιπς και brands μας δίνει τη γλώσσα για να αναλύσουμε θέματα που προκύπτουν και που χρειάζονται στην εργασία πρώτα λοιπόν απώλεια Σαχίνης λίγο το πρόβλημα έχουμε το πρόβλημα σε μια απλή του μορφή που είναι πάνω κάτω ίδια με τη μορφή που είχε το πρόβλημα στο πρώτο μέρος και με κάνει και μια εμπλουτισμένη μορφή που δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες στο παιχνίδι μια απλή μορφή είναι ότι μπορεί να έχουμε ένα ακόμα και ένα η περισσότερα φρούτα έστω ότι έχουμε ένα τουλάχιστον το σε ένα πλέγμα τυπικό Star στο πρώτο μέρος είχαμε σε μια γραμμή εδώ πέρα θέλουμε να έχουμε τουλάχιστον άλλη ένα γραμμή γιατί θέλουμε όπου κάθε θέση σ'αυτό πλέγμα επίκεντρο τουλάχιστον δύο ακόμη είναι ένα επιπλέον περιορισμό στάθμευαν όμως το πρόβλημα στην εμπλουτισμένη μορφή μπορεί να έχει περισσότερους Pac-Man λέει υπερέχει 2.5 15 και μπορεί να έχει περισσότερες φρούτα σε ένα κελί παραπάνω στο 1,2 τρεις περισσότερα και επιπλέον το πλέγμα είναι τελείως ακανόνιστο το μόνο που διατηρεί την Attica θέση επικοινωνεί τουλάχιστον δύο άλλα κατά νου μπορεί να κανονιστεί εμπόρων τρεις πιστοί μέση μπορεί να μην είναι συμπληρωμένα όλα τα ολιστικά εσείς μιας γραμμής σημεία στήριξης όσες δεν νομίζω ότι το Χαλέπι και παίρνουν φόρα και κατανοητό ότι εννοούμε ερχόμαστε τώρα να δούμε πόσο περιβάλλον ένα σόου του clips που είναι ένα γλώσσα δειλοί πιλοτικού προγραμματισμού τελικά με δηλώσεις μέσα κι έχουμε facts πώς μπορούμε να κρατήσουμε το πρόβλημα γιατί τώρα το αιτιάσεις ηλιοθερμικά συστήματα δουλεύουμε με αναπαράσταση γνώσης και η γνώση είναι η εγκληματική δηλώσεις την ήσυχη για το πρόβλημα πως αφορά τα αντικείμενα του ταξιδιωτική σχέση που υπάρχουνε και διαδικαστική δηλαδή πως κίνηση μπορεί να γίνει το πρόβλημα οι διαδικασίες είναι εύκολο διαδικασίες περιγράφονται με κανόνες αυτό περιβάλλον όλα είναι κανόνας η ορίσει πολυτελέστερα κατά κάποιο τρόπο είναι κανόνας το θέμα είναι πώς αντιμετώπισε την πιλοτική γνώση θα σας περιγράψω με τέτοιο τρόπο ώστε να σέβεται το όπως λένε κατάλληλη για τους κανόνες μη ξεχνάτε ότι κανόνες πρέπει να κάνουν πατέρα μάξιμο των προϋποθέσεων τους αποτελούσε προϋπόθεση για να λειτουργήσει οι προϋποθέσεις αυτές πρέπει να έχουν τα παιδιά της Α και μετά στο δεν υπάρχει να διαφοροποιούν τον κόσμο να δημιουργώ να αλλάζω τα facts αυτός στόχος του συστήματος πάτο παραδομένος των ΑΕΙ είναι να είναι σωστός κατάλληλος εύχρηστος τρόπος είναι μεγάλης σημασίας από κει εξαρτώνται όλα εάν τροχός παραστάσεις δεν είναι κατάλληλος ότι κανόνες και να γράψετε άκρη δε θα βγάλετε επόμενες γυρίζουμε στο ίδιο θέμα πώς θα κάνουμε καλύτερη αναπαράσταση εδώ υπάρχουν πολλές προσεγγίσεις η τυπική προσέγγιση την οποίαν και δε θα ακολουθήσουμε αλλά πρέπει να γνωρίζετε είναι να ξαναγυρίσουμε στην περιγραφή του προβλήματος που έχουν κάνει στο πρώτο θεωρητικό μάθημα εκεί είχαμε πει ότι κάθε πρόβλημα περιγράφεται από τα αντικείμενα που είχαν κάνει μαζί και ναυτιλιακά είχαν έτοιμη στην πρώτη στήλη βάζω τα αντικείμενα του προβλήματος στη δεύτερη βάζω τις ιδιότητές τους και την κρήτη μας σχέσεις που υπάρχουν αυτός σου πίνακας σε ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο του προβλήματος θα πρέπει να σας δείχνει την ισχύ την τρέχουσα κατάσταση γεννήθηκε του πίνακα είναι η τρέχουσα κατάσταση ένα προβλήματος της όπου η οποία πιο πολύ προσδιορίζεται από τις σχέσεις που υπάρχουν η σχέση πιο πολύ εύκολα αλλάζουνε αλλά κανείς να τελεστεί αλλάζουν σχέση μεταξύ των αντικειμένων για να περιγράψω στο περιβάλλον του κλικ στα αντικείμενα και τις σχέσεις κλπ υπάρχει η έννοια του the Insurance του επτά Plus Καταρχάς ντέφι σας συνέχεια δηλαδή χρησιμοποιείται η αναπαραστάσεις των πλαισίων είναι ένα τρόπος αναπαράστασης ανάδειξη λίγο θεωρία και πίτες κεφαλών παράσταση γνώσεις ένα από τις νόμιμες αναπαράσταση που υπάρχουν είναι γιατί και ένα σαφής μορφή αναπαράστασης που στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης λέγεται πλαίσια frames θα πλαίσια λοιπόν έχουν κλασική στιγμιότυπα και μέσα στο πλοίο σαν υπάρχουν οι συναρτήσεις αυτές οι στάσεις εύπλαστη τις πέντε σας αυτό δεν το χρησιμοποιείς είμαι όμως διότι δεν προσφέρει και πολύ ενδιαφέρον με τη λογική ότι λίγο πολύ ξέρετε τον με σαφή είναι αυτή προσέγγιση απλώς να ξέρετε ότι υπάρχει πες οτι κάποιος από σας δεν μπορεί να το ψάξει συνεργασία του δεν μπορεί δεν απαγορεύεται η χρησιμοποίηση κενά απάντησε με αυτό τον τρόπο πολλές οι επιλογές σε συνάφεια προς 75 δίδαξε το παρόλα αυτά θέλω να περιγράψω το πρόβλημα και πέστε μου τώρα ποια θεωρείτε ότι είναι τα αντικείμενα του προβλήματος το οποίο και ως το πρώτο και βασικό αντικείμενο ποια είναι το δωμάτιο έχω λοιπόν μόλις καλές απαντήσεις το φρούτο Pac Man το δωμάτιο να πάω στο πρόβλημα στην απλή μορφή του που έχω μόνο ένα πράγμα και μόνο ένα φρούτο και τέσσερις δωμάτια που είναι εύκολο να το προσεγγίσουμε ημερίδες ποιοί είστε υπέρ του ότι το πιο σημαντικό είναι όχι το βάδισμα το ελαφρύ σημαντικά είναι το Pac-Man η ΕΥΠ είναι αντικείμενο είναι σημαντικό το χρησιμοποίησε ως αντικείμενο σάββας άρα θα αναφέρω το Pac-Man ιδιώτες σύντομα όμως μια χαρά το Patras κινείται κινείται σε τέσσερις κατευθύνσεις άφεση ιδιώτες τόπος κινείται πάνω στο πολυτελές θες αυτό απλώς θέλουμε να ξέρουμε τι έχει την τότε είναι κινητό πράγμα έχει καρτοκινητό παίζεται κάθε τους και να τις σχέσεις κράτους σημείωσε μετά γιατί ακόμη δεν αυτά αντικείμενα όλα για να ορίσει σχέσεις αλλά αντικείμενο υπάρχει στο πρόβλημα μας αλλά κα εκείνη έχει 30 ακίνητα και να συζητείται κινητικές είτε ή πιο απλά τρώει τρολ κινείται κέντρο χώρες τα δωμάτια το δωμάτιο ειδικά δωμάτια είναι αντικείμενα προβλήματος σαφέστατα είναι αντικείμενο όσα έγινε όσοι λύνει χώροι αυτοί χώροι αποτελούν αντικείμενο του προβλήματος έχουν ιδιότητες μπορεί να έχουν σχέσεις να μην έχουν κάποιοι δεν έχουν καμία σχέση άρα εδώ πέρα πρέπει να γράψω ένα δωμάτιο να γράψω απλώς δωματίου από δωμάτια το καθένα ξεχωριστό άραγε το καθένα πρέπει να γράψω ότι αφού το δωμάτιο αυτό το δρόμου πέρα του πολέμου γράφει πολλά ερε ένα ένα Air ένα δύο Air δύο ένα Σερβίων όπου το εναντίον δύο έντυπα ουσιαστικά είναι οι συντεταγμένες έτσι για τους ένα όνομα ιδιώτες δωματίου του καθενός είναι ξεχωριστές αφού πάρουν μπορεί να μπορέσει διότι δωμάτιο αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει αυτές οι ιδιότητες είναι εάν μάλλον ακριβή εγώ θα έλεγα ότι οι μόνοι ιδιώτες βλέπω είναι ότι μπορεί να περιέχει Pac Man και μπορεί να περιέχει φρούτα απλώς μια δυνατότητα αυτή ιδιότητα πράγμα που έχει το δωμάτιο είναι σχέσεις τα όποια σχέση συμβαίνουν τα διπλανά δωμάτια και επικοινωνεί για πάρα ανέστειλαν τη σχέση αυτό είναι μ αυτή την ιδιότητα τον με πιο επικυρώνει μια σχέση άρα ωραία βρήκες μια ιδιότητα είναι επικοινωνεί με τουλάχιστον δύο δωμάτια δύο Air και Πέλλας έχει η όχι φρούδες περιέχει η όχι ακόμα γι άλλο αντικείμενο υπάρχει το φρούτο για να πάρει παράδειγμα είναι κάτι που έχει κάποια οντότητα στο πρόβλημά μας λογικά ενέχει και μπορεί και να μη το καταθέσεων σαν ένα αντικείμενο αυτό αφήνουν ερωτηματικά όπως το δει κανείς αναλόγως πώς θα διαχειριστεί τον κόσμο αυτού του προβλήματος τώρα παρουσιάσεις παρουσιάσεις Pac-Man μια σχέση που έχει συνέπειες σίγουρα με το δωμάτιο άρα σχέσεις ναι π.χ. Air ένα ένα συνδέεται με το ένα ένα αυτό είναι μια σχέση ότι δεν συνδέεται με το 1.2 ένα ένα σχέση σχέση είναι με τη συντάκτη που βρίσκεται μεγάλο επομένως συνδέονται αντικείμενο τύπου Pac-Man με ένα αντικείμενο τύπου δωμάτιο κατέχω πόσο κ πρέπει να κάνω αντίστοιχη λες αυτά τώρα το κάθε δωμάτιο με τιμή μπορεί να συνδέεται ότι σηματοδοτεί συνέχισα το το Pac-Man το δωμάτιο είναι αρκετών αλήθειας να συνδέσω το δωμάτιο μέτωπα αλλά αφετέρου να κάνετε δηλαδή μπορείτε να πάτε μια σχέση ότι το Arena ένα περιέχει το Pac-Man μάλλον όμως είναι περιττό γιατί η γνώση υπάρχει αυτό που αφορά το ένα ένα όμως είναι πολύ σημαντικό είναι πιο επικοινωνεί π.χ. να γράψετε ένα επικοινωνεί με τον αέρα ένα δύο και το δύο ένα και αφήνει μια σχέση επικοινωνίας αυτοί λοιπόν σχέση επικοινωνίας μπορεί να καθορίσει πλήρως το πλέγμα για κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια εδώ όταν ξαπλώνεις πια επικοινωνεί αν έχετε νομοθετήσει όλα τους έγκειται στην οντότητα ένα αντικειμένου πρώτα λοιπόν πολύ χρήσιμο για το πρόβλημα από την ανάλυση τρεις καθοριστεί όλης αυτής της σχέσης για κάθε ένα κομμάτι πια επικοινωνεί τότε αυτή η σχέση που έχουμε δηλαδή τη σχέση επικοινωνίας είμαστε πάντα κάτι πιο συγκεκριμένη επικοινωνείτε στα δεξιά προς τα αριστερά προς τα πάνω προς τα κάτω τότε αυτό είναι ένα κατηγορηματική σχέση δηλαδή ότι δεξιά μου έχω αυτό ύστερα μου έχω κοινό πάνω στο κοινό ότι κατέχω το άλλο αυτό είναι κατηγορηματικά μπορεί να καταδυθεί στο περιβάλλον του Eclipse σαν ένα fund η σχέση λοιπόν μπορεί να κατέλθουν σαν facts και ότι επιπλέον αφορά τα αντικείμενα μπορεί να πέθανε επίσης θα βρει κάθε αντικείμενο που να έχει το ΦΑ του και μετά να πάμε τη σχέση μεταξύ των αντικειμένων και άλλα αντικείμενα πάντα να φάει εμφανίζονται καθαρά σαν ένα και να μπορεί να είναι κρυμμένα ότι έχουμε μέσα σε ιδιώτες σε σχέση συμμετέχουν για τα φρούτα δεν έχω πει τίποτα τ ούτε τώρα είναι απροσδιόριστος αριθμός θέλουν υπουργό όσα θέλω βάζω όπως βελόνες οι οποίες θέλουν μάτια και όσα θέλω αλλά δεν έχουν κάποιο περιορισμό συγκεκριμένα θα μπορούσε απλώς να το θεωρήσω σαν ιδιωτικά ένα δωματίου θα μπορούσε κάλλιστα να να γράψω οτι το ένα να έχει πέντε μάλιστα ένα δεν έχει τίποτα στην περίπτωση του επάνω το δύο δύο έχει ένα φρούτο να το γράψω ένα λοιπόν εδώ και πόνο ένα φρούτο και δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο από την αυτό το αντικείμενο όταν το πάμε και το φαΐ θα πρέπει να αλλάξω την ιδιότητα του δωματίου και από 0 ότι έχει αυτή είναι μια πρώτη θεώρηση ταυτίζουν αυτό στο μυαλό σας πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς να καταθέσετε όλα αυτά σα facts ξεκινώντας για να περιγράψει στην ουσία το αρχικό στιγμιότυπο πρόβλημα της τέτοιοι ιδιώτες και σε άλλες σχέσεις έχουν αντικείμενο στην αρχή αυτού τώρα άντε και κανένα λίστας όπως είπαν τα λιπαρά είναι σχεδιασμός αρκετά ελεύθερος AutoCAD αποστέλλεται για την εφάπαξ υπάρχει και ένα άλλος τρόπος να αποδομήσει τελικά τους που είναι η δεύτερη λέει κοινοποιώντας την αναφέρω τώρα γιατί δεν και προτεινόμενη μέθοδος εισέρχεται υπό κατάληψη ο πρόβλημα αλλά για προβλήματα πάρα πολύ κατάλληλη κατοικούμε την επόμενη φορά έχει κερδίσει αρκετά τελευταία ότι υπάρχουμε τελειωτικά δηλαδή για τους κατόπιν λήψης έξι αθήνα λοιπόν αυτή είναι η πρώτη περιγραφή που στην ουσία δεν τίποτα άλλο παρά ένα αντικείμενο τεκμηρίωσης εργασία σας όπως καθένας θέλεις τελικά να το αντιμετωπίσει θα πρέπει και να το τεκμηριώσει και να το παρουσιάσει είναι να πουλήσει τώρα αλλιώς επιλέγοντας διαφορετικές τρόπους τέτοιες περιγραφής των γεγονότων χωρίσαμε με συγκεκριμένες κατηγορίες RSS την λύση στο πρόβλημα προτάσεις σίγουρα θέλουμε επομένως θα χτίσει το Pac-Man το φαγητό Pac Man χάνουν είπαμε είμαστε στην περίπτωση του ΤΕΦΑΑ ξανά θα πρέπει να είναι ένα λίστα μέσα στο οποίο θα καταθέσουμε ότι γνώση έχουν και το παχύ οπαδού Κατ'αρχάς θα μπορούσε να πούμε Pac-Man στο μπορούμε να ένα αν αυτό ήταν το νούμερο ένα δήλωσε δε χρειαζόμαστε κάτι άλλο το πάτημα ένα κουμπιού και το θέμα είναι τι γίνεται όταν έχουν περισσότερους τότε πρέπει να έχει όνομα σούπα με φαίνεται προσωποποιημένο City ξέρω ξέρω ποιος από όλους τους στο ένα ένα ποιος βρίσκεται στο εναντιωθούν σε περίπτωση και βρίσκεται στο δύο δύο πέντε και πιθανόν υπάρχουν κι αλλού σαφή περνούσαν γράψω Pac-Man ρένα και πάτημα έχει δύο παιδιά και σαφώς δουλειά δεν έχει σκεφθείτε το τελευταίο ζητούμε του προβλήματος ότι θέλει να βρεθούν ΒΙΟΠΑ μαζί ο ένα τον άλλον πιο σαφές πιο αν δεν έχουν όνομα σας λοιπόν περίπτωση θα πρέπει να κάνουμε μια επιλογή π.χ. να δώσουμε όραμα να τον πούμε κανέναν πηγή ένα και τον άλλο τον μαρτίου δύο και όποιοι ένα να βρίσκεται στο 9 ένα άλλο επίσης Fair δύο πέντε αυτή είναι λοιπόν ένα σκέψη που βρέθηκαν από την αρχή θα σχεδιάσει το πρόβλημά σας να Δείτε το Δείτε στην ολοκληρωμένη του μορφή όχι μόνο στην πρώτη πρώτη απλή προσέγγιση έστω τώρα ότι θέλετε να περιγράψει τη γνώση που υπάρχει το όνομα υπάρχουν δύο προσεγγίσεις πάλι η ένα είναι η αντίστοιχη του Pac-Man θεωρείστε ότι κάθε ένα δωμάτιο έχει πρέπει να περιγράψει σε μια σε ναύπακτο συνάφειας πελάτη ένα φαρδύ για κάθε δωμάτιο σε αυτή την περίπτωση βάζετε αντί για να μεταναστεύουν και έχει το όνομα του ένα ένα και πιθανόν βάλτε μέσα πόσα φρούτα έχεις πέντε ένα δύο 0 αρκεί αυτό έχω περιγράψει πλήρως το δωμάτιο με μια τέτοια αναπαράσταση λυπούνται και πληροφορίες για το πού βρίσκεται το δωμάτιο και πληροφορίες είναι πια κομμάτι επικοινωνεί με κάποιο τρόπο αυτοί αυτό πρέπει να καταχωρηθεί στην αναπαράσταση καθένας πορεύεται δικό του τρόπο α Τσαυτάρης στο θα μπορούσε λοιπόν αντί να τους δρόμους ο ρομάν να καταργήσει τα ονόματα γιατί δεν παίζουν δωμάτια τα οποία στην κουζίνα το μπάνιο είναι κάτι άλλο και να δώσουν τις συντεταγμένες από λοιπόν το έργο που είναι στη γραμμή ένα έστειλε ένα των γλουτών στη γραμμή δύο και στις 1005 είναι ένα αυτή αντιμετώπιση μου δίνει προφέρει μολύνει σχέσεις θέλω να ξέρω ότι συνέχεια προβλήματα με ποιά άλλα επικοινωνεί μπορείτε από μια τέτοια αναπαράσταση του που το πέρας ας πούμε ότι έχω το λόγο μου ένα δύο με τρεις φρούτα μπορώ να βγάλω συμπέρασμα ότι αυτά τα δύο το νεύρο είναι για να είναι εάν το αυτό βρίσκει σε μια θέση αυτό βρίσκεται πια του αφού είναι ίδια γραμμική επόμενη στήλη με το μάτι το καταλαβαίνετε αυτό καταλαβαίνω το μαρτυρικό το καταλάβει και ένα κανόνας θέλει βγήκαν τα μάτια γιατί αν έρθει το πα μέσα στο δωμάτιο το πεκίνο και τον κανόνα να κάψουν τον κανόνα Μπεχλούλ ανατάξουμε κανόνα κάθε παλιό πίνακα αυτό θα δεύτερου τον κοντεύουν το δικό μου brand Murray κάνοντας απαιτεί πρώτα απ' όλα να βρει τοπικού υπάρχει ακόμα οπουδήποτε υπάρχει παραπάνω όπως-όπως για να βρει περάσαμε πολλές φορές μέσα στην ατζέντα ένα θα παίξει ένα υπάρχον θα μετακινηθεί ενώ διαφέρει να βρει υπάρχουν σε θέση αποτελούν άμεση θέση θέλω να γράφει Pac-Man των οποίων χάνεται σιγά μην τον πρόλαβαν τα ποσά αυτά επισκέ το βέβαια χρειάζεται να είσαστε πολύ αναλυτική ανοίχτηκαν καλλιτέχνιδος από πάνω έχετε πει όταν γράφω αυτό εννοώ εκείνο είσαστε σαφής Pac-Man λοιπόν θέλω το πάτημα να βρίσκεται να έχει ένα όνομα 1000 e-Πύλη και να βρίσκεται σε μια θέση έτσι για άνοδο και άρχισε μια θέση δυσανάλογο όχι εδώ έχω βάλει ονόματα τα δωμάτια η αναπαράσταση μου έχει ονόματα σε άτομα έχει γραμμές και στήνοντας τώρα αυτά τα πράγματα που πλήττεται για έξι αποκλείεται δηλαδή αυτό το όχι που θα πάρω πόνο κεφάλαια στην ουσία ότι οι στόχοι έχει ταυτοποιηθεί με το 41 να καταφέρω να φτιάξω εδώ πέρα ένα πατέρα μάξιμο ώστε να δουν τι πραγματικά αυτό το δωμάτιο για τον ένδειξη με κάποιο άλλο με τίποτα γιατί δεν υπάρχει όνομα μαρτίου νέους στην αναπαράσταση των ένα , απέπλευσε κοίταξε να παραστεί σημαίνει συμβατή προτείνει εδώ να κάνουμε το ΠΑΚ πάλι ποιοι ένα-ένα ένα λεπτό Pac-Man ένα-ένα και να ειδοποιεί δεν αρκεί αυτό αντί δηλαδή μάλλον τοπική θέλω τοπία ένα θέλω να αφήνω αντί να πάρουν πέρα μπορούν ένα ένα πρέπει να βάλω γραμμή στήλη σε ποια γραμμή θα ακολουθήσει τη στήλη αν το κάνω αυτό τότε στίχοι πάνω στη γραμμή στο οξύ είπε ότι στήλη και δεν έχω παρά να συστήσω σε αυτά να υπάρχει να υπάρχει αυτόματη καταρχάς πρέπει να υπάρχει αυτόματη θέλω λοιπόν υπάρχει ένα άτομο φοράει στολή και όχι να εργαστώ για ψύλλου και να έχει φρούτα δεν νοιάστηκε να μάθει να μην διαφέρει το πόσα φρούτα έχει απλώς ότι υπάρχει σαν περιττές κάνω ένα αόριστη μεταβλητή δε χρειάζεται να δώσω γραμμές ο και αυτό είναι καλό όμως για να μπορέσει να αλεξία πρέπει να υπ άρχει δωμάτια δεξιά εάν εσείς καλά τους μέσα στο μενού τ επιλέγουμε τώρα υπάρχει λοιπόν τον μάρτιο του καταρχάς επακολούθησαν δωμάτιο θα μπορέσω να κάνω να αξιοποιήσει αυτό θα μπορέσουν να γράψω κάτι άλλο είναι το αντικαταστήσουν για την καμερούν στο διάγραμμα μη αλλά ευνοϊκή θέση αυτή η επόμενη θέση πρέπει να είναι τοξίνη ιστοί του αλλουνού ψημένα αυτό που το κάνει επί τόπου υπολογισμός για το οποίο γίνεται ως εξής βάζετε ίσον μπροστά έμμεσα πιάνουν το χρίσμα ξύλινα ένα C και με όσα φρούτα και να έχει δεν μας πειράζει μπορείτε λοιπόν εάν υπάρχει τέτοιο δωμάτιο αυτόν τότε οι ληστές εννοείται αφού Pac Man είναι κάπου το δωμάτιο που είναι επακόλουθο αρχή για το ζητήσω σκοπός είναι η δεξιά και το ρωτάμε αυτό τον ωραίο τρόπο κατανοητό ανυπολόγιστη επιτόπου η επόμενη θέση πλατεία Υμηττού στην τρεις με τέσσερις άρη έφτανε έγινε 8 αν είναι η ξεκάθαρη τεμάχισε το όριο γιατί αφήνουμε έξω από το χωριό τους αλλά θα υπάρχει και το μάτι να τρέξει κανόνας τόσο τρεις αν ανήκουν κάνει σωστή αναπαράγεται σε όλα εξαρτώνται από το τι θα γράψει αν αυτό ήταν σωστά καταρχάς και δεύτερο με κατάλληλο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν συνέπειες τότε οι κανόνες είναι πολύ εύκολο να γραφτούν επομένως εάν εδώ δεν έχετε γράψει ότι υπάρχει δωμάτιο κάπου που δεν υπάρχει κανόνας δεν θα παίξω το φιλί αυτό το επόμενο δεν υπάρχει και δε θα μπει μέσα στην ατζέντα καθώς και ως αποτέλεσμα εάν μπήκε αν επιλεγεί εάν πυροδοτηθεί μια φαΐ είναι ότι πρέπει να μεταφέρει τον υπάρχουν στο καινούργιο του τόμας για να το κάνει αυτό πρέπει να τους δει στην πάγια θέση κατεβάζουν καινούργια και για να βρούμε την παράθεση της πείσουμε πρέπει να παραμένει αμετάβλητη ποιοι τον αρχηγό του ΠΑΟΚ βρέθηκε και να κάνουμε καταρχάς συγχαρητήρια αυτόν τον αριθμό του Factory και στη συνέχεια να κάνουμε ένα SUV στην καινούρια αυτές Search Pac-Man που θα είναι πάντα το ίδιο σόμπα με το ίδιο όνομα στην ίδια γραμμή αλλά εδώ χρειάζεται ίσον επιτόπου θα κάνει το άθροισμα σημείου ένα C γιατί ήταν στο ψυχρό ούτε δεξιά απορίες πάνω σε αυτό τους το τονίζεται το Ζήκα αυτό Βέροια όταν βλέπει όταν αν παρακολουθείς πόσο το σύστημά σου θα δεις ότι στην μέσα στην αναταραχή των Factors αλλάζουνε τα facts σε κάθε στιγμιότυπο έχει μια πράσινο αποφάσεις που καθορίζουν την τρέχουσα κατάσταση στον επόμενο κύκλο έχεις μια άλλη τρέχουσα κατάσταση αυτά λοιπόν τα Factory φορά έχουνε αρίθμησης το περιβάλλουν ξένη και θα διαγραφεί μόνο με την αριθμό μεταρρύθμιση τους με κάθε μέσο και ταξί κατακερματισμένη πήγε να ζήσει φτώχεια είναι ότι παίρνει τον αριθμό τους Factors όταν αυτό ταυτοποιείται όταν δεν ημών προσέγγιση θα σας κάνει και άλλη προσέγγιση θέλετε όμως να δοκιμάστε πρώτα αυτοί να δείτε σε μια μικρή τέτοια αναπαράσταση πόσα έτρεχε κι αν θέλετε βάλθηκε να Pac-Man ακόμη πάρε το Pac-Man κανένα εδώ πάρτε τον μανίκι τον άλλο και δοκιμάστε να δείτε τη γυναίκα διεκδικούσαν μια θέση εμείς στο τι θα βοηθούσε ότι δεν βοηθάει το σύμπαν απλά τους βελτιώσουμε κρατούμε σταθερές τις 10 ΦΑΠ ενώ δεν έχουν και πολλούς άλλους τομείς της απένταξης από ποιο κομμάτι θα δείτε φωτό δεν απλώς να φέρεις είπε οτι το βελγιο θέση μετά τις Ηνωμένες θα ήταν πολύ δύσκολο σε βάρος μας όμως εν γένει μπορεί θα μπορούσε να γίνει σε περίπτωση πρέπει να προσωποποιεί στα πρώτα ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρεις τοπίο δεν λογικό εκτός αντιφατικά ισπανικής κα καρότα τρεις διαφορετικά και ελιές ότι ένα ενώ το καθένα μπορεί υπάρχει ένα δωμάτιο μπορούν πάλι συνολικά πολλά φρούτα τότε θα είχε νόημα λίγο σαν να τεχνολογικής γνώσης αυτή μπορεί σε βολεύει τελικά να γράφει κανόνες αλλά δεν ήσουν στην προσέγγιση του προβλήματος δηλαδή τα φρούτα το πρόβλημα δεν είναι κάτι σημαντικό ώστε να τους δώσεις όνομα το όνομα της είναι σε εξέλιξη μια γαβάθα πολλά μίλια και να πάρεις ένα κοινό σαπούνι και όνομα μέσα και αυτό πάλι γιατί σκέψου μια κτλ και να πάει σε ένα έτσι μας πιο παλιές τρύπα 600 ονόματα να ξυπνήσει το ένστικτο 2003 αυτούς το ρυθμικό και ότι είναι γενικευμένη η λυπητερή θερμά κάθε επαρκείς παίξε κι εσένα δεν μας νοιάζει τι λοιδορούν το αλλάζουμε πέταξαν βρίσκονται θα πάρουν επομένως θέλουμε εκεί που υπάρχει προσπαθούμε τιμές περιέχει όσοι δεν μας ενδιαφέρουν είπε ένα μαθηματικός και