Εισαγωγή-Παρουσίαση του μαθήματος / Καλύπτει το θεωρητικό και πεδίο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Εστιάζεται στις μεταβλητές που καθορίζουν την επιλογή προγράμματος. Παρουσιάζονται παραδείγματα εφαρμογών. - Κωνσταντίνα Σκαναβή (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2022)
Καλύπτει το θεωρητικό και πεδίο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Εστιάζεται στις μεταβλητές που καθορίζουν την επιλογή προγράμματος. Παρουσιάζονται παραδείγματα εφαρμογών.