Ενότητα 7: Εξίσωση Laplace σε σφαιρικές συντεταγμένες / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Έχουμε ασχοληθεί με τη βίασε τα προβλήματα στην οθωμανική και μάλιστα με προβλήματα που έχουν μπορεί να περιγραφούν με μπόλικες θερμίδες στάδιο υπάρχει κεντρική συμμετρία αποδεσμευθεί προστάζει να πρόθεση μάλιστα με τη μεθοδολογία που γράφει ένα συγκεκριμένο σύστημα που αγνόησαν τις έχουμε ένα χορηγία ήταν βέβαια όπως λέει το βιβλίο σας μια γωνία β η οποία έχει σταθερό δυναμικό εδώ δυναμικό και εδώ εμφανής λοιπόν έχει δυναμικό βε θέλουμε να βρούμε στο εσωτερικό αυτής της χρονιάς πόσο είναι το δυναμικό δηλαδή φίλοι λόγω think έννομες στην περιοχή που δημιουργεί αυτή η γωνία β έτσι τώρα αυτόβουλα ούτε ένα διάσημο πρόβλημα αν σκεφτούμε ότι όλα αυτά είναι πάνω στον πίνακα εδώ πέρα είναι μια μεταλλική επιφάνεια και εδώ μια μεγάλη διαφάνεια σταθερό δυναμικό δεν και το κενό μόνος μου και την και τρισδιάστατο πρόβλημα να σκεφτούμε δηλαδή ότι εδώ πέρα θα πηγαίνεις στο σινά Πύρρο και στον ανάπηρο και αυτό επεκτείνεται το συναγρίδα μείνατε υπάρχει ανεξαρτησία από τη σύνταγμα η αυτό πρακτικά το πρόβλημα γίνεται διότι αυτό εντάξει ήδη οι δήμοι δηλαδή και διαθέτει τέτοια το πρόβλημα αυτή τη μεθοδολογία λοιπόν τι κάνουμε αφού η συμμετρία που βλέπουμε είναι μπόλικες θερμίδες προσπαθούμε καν την μεθόριο υπόστεγα είναι στόχος για μένα μετά τον κοιτάνε να βρούμε για έγγραφες δεσμεύσεις αλάνι στιγμή θυμόμαστε την προηγούμενη φορά που έχουμε εφαρμόσει οτι ουσιαστικα κλείνει μια διαφορικη εξισωση αν ας πούμε ελήφθη του ρ φ γράψουμε εμείς γύρω επίγειου τροφή εντάξει διαφορικη εξισωση για τον Κύβο η δεύτερη παραγωγή συν ν Πετραλώνων κίου ίσο με το 0 εντάξει και αποτύχαμε βρείτε γενική μορφή της δύσης για το δίκαιο να είναι ο ΟΦΗ λύσεων με Seat ν Π ο Φ και διηγείται όταν είχα βάλει πρώτα το μηδέν μηδέν μηδέν έχει σημασία μύθοι και για την περίπτωση αυτό είναι γιάννη διάφορο του μηδενός υπέρ των ΜΜΕ με τον είναι η μορφή της μπορούμε συνειδητά την ιδέα οφείλει και γνωρίζοντας το αυτουργοί δηλαδή έχουμε κάποια άλλη απότομο μπορώ να βρω την εξαίρεση για δώρο όπου είχαμε βρήκε τις λύσεις γύρω γύρω ήταν ήταν της μορφής α ενη επιρροή στην ένταξη δύο δάνεια εθελοτυφλεί είναι και η δεσμοφύλακες άλφα 0 στην μηχανή δε επί ελένης ρ αυτό γενιές ανθρώπων μήτε αυτό γέννησε με το 0 να τις τώρα αν θυμόσαστε τον προηγούμενο χρόνο που είχαμε αντιμετωπίσει που ήτανε ένα άντρας ένα δίσκος με ένα δυναμικό γνωστό ξέσπασε σπείρα έκανε και τους δύο δίσκους του διυλιστηρίου βρεθεί για να κάνει τη γενική περίπτωση εκεί είχαμε εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι μέσα στο πρόβλημα μέσα υπήρχε υπήρχαν όλες οι γωνίες φ οπότε δεν υπήρχαν όλες οι γωνίες φ φαίνεται εύκολα ότι τέτοια λύση δεν μπορεί να υπάρχει γιατί δόθηκε διότι θα πρέπει να βάζει το ίδιο πράγμα το ίδιο σημείο στο χώρο μαζί κάτι διαφορετικό δεν υπάρχει αυτό από αυτόν τον ορισμό τίτλο φύκια το φύση διότι πρέπει να βάζει το ίδιο σημείο στο χώρο την ίδια γεύση καταλάβαμε ότι τόνοι αυτών πέρα πρέπει να κεραίες εξέτασαν γαμπρού βρετανία εταιρικά αυτό με αυτή τη λογική όχι θα πρέπει αφού περιέχει το λίγο κέφι μέσα στο πρόβλημα μου να μην εμφανίζεται θετικό αποτέλεσμα τα βάλω φύση δύο ποίηση τέσσερις συν 600 λέξεις και να πολλαπλασιάζονται οι οποίοι είχαν περιορισμούς και ξέραμε ότι το ποιοι πρέπει να είναι και εδώ όμως δεν έχουμε όλη τη χρονιά από ένα ένα 2π οπότε δεν υπάρχει συντονισμός μόνο κάτι εδώ και τώρα εντάξει ποτέ γι αυτό είναι μια παράμετρος που την έβαλα εγώ κάνοντας μέθοδο οριζόμενο μεταβλητών και την ψάχνω εντάξει οπότε εδώ θα σκεφτούμε νέα συλλογική και πιο σκα μπορεί κάποιος να μου πει ποια πράγματα κατά κάποιο τρόπο φαίνονται αμέσως όταν καλά κάνουν εμείς της αυτό το πρόβλημά μας αυτές οι ηγετικές μορφές της δύσης λάρι θα έχει ένα γραμμικό συνδυασμό αυτού πολλαπλάσιες μενο αυτό επί αυτών γεννήσαμε το μηδενίσει κάποια απείρως σειρά menu μπορεί να δικαιολογήσουμε και παθόντων δεν ξέρω ακριβώς τι είναι μένει εδώ πέρα πέταξε για πολλαπλές όμως αυτής της διέθεσε χθες το ενδιαφέρον είναι αλλά πάντα κάτι τέτοιο είναι το πρόβλημα που έχουμε κι αυτοί περιορισμοί όροι γρήγορα βλέπω ότι πρέπει να μίνι παρά delivery έτος εφόσον δεν είπε δεν πρέπει να υπάρχει τάξη γιατί εδώ πέρα βλέπω μια έξαρση στη γωνία φ και λόγια πράγμα έχω δυναμικό δεν έφερναν έκοβε ένα δυναμικό με σταθερό και εδώ και 22 διαφορετικές γωνίες και συμμετέχει και στη φύση των β εντάξει δε μπορώ να πετύχω ανεβούμε έξαρση αποτυπώνει ΑΦΟΙ οπότε το πιο δύσκολο είναι ανάμεσα σε Φέτελ το ότι ίσο με το 0 και μάλλον αυτή η σταθερά θα είναι το που θέλουμε να πετύχουμε θα το δούμε σε σχέση με το α έδωσε τέλος στη σχέση αυτά εδώ μετά μετάλλιο οι όροι για να συνεχίσει το ταξίδι σας βλέπει καναλιών που να μην πρέπει να υπάρχει τον 007 λογική ότι στο πρόβλημα που έχει τον όρο πίσω μετά ότι δεν υπάρχει άρα λοιπόν όταν τώρα πηγαίνει στο μηδέν πρωτοκολληθεί της χρονιάς αυτή γωνιά κορυφή δεύτερος μετά έμεινε αθήνα στον άξονα έξι το πρόβλημα λοιπόν είναι έτσι αρχικά όσον αυτό πέρα άρα λοιπόν και το β με αυτό το επιχείρημα 0 βιταμίνες με το 0 και με το ίδιο επιχείρημα και το διάλογο χωρίς δεν υπάρχουν δε ζει δυνάμεις ένα διάλογο σε κάποια δύναμη ας μην κέρας αυτοί είναι εκείνοι άρα και το β 0 Λιβανός κοινότητα συνηθίσαμε το 0 οπότε αυτή είναι οι περιορισμοί που βλέπω άμεσα από τη φύση και το πρόβλημά μας εντάξει τώρα εδώ πέρα έχουμε και αυτή την έκφραση εγώ τη θέλω τώρα από ότι φαίνεται το θέλω να έχω ένα σταθερό δυναμικό έξι ασφαλτοστρωθεί ανήκω λοιπόν μπορώ να τα πετύχω θα παίζουν αυτόν τον ρόλο των ΗΠΑ άρα για απαιτεί σταθερό δυναμικό δηλαδή θα γράψω ότι εκείνος της ζήτησε να γράψει φίλοι ενώ ακόμα φίλοι πίσω κάποιες αφαιρώ το φωνάζει εκφώνηση σταθερός όρος είναι το με εύκολο συν κάποιες ώρες που θα πρεπε τώρα αφού του έβαλε το σταθερό δυναμικό εδώ πέρα Γι' αυτό και γι αυτό θα πρέπει οι υπόλοιποι όροι η συνεισφορά θα έχουνε για αφήσαμε το 0 και γι' αυτό ίσως γιατί τα μέγιστα εντάξει οπότε όταν πάω εδώ πέρα θα πρέπει να προσφέρουν αφήσαμε το μηδέν μηδενισμό και αφήσαμε βιταμίνης εντάξει οπότε χρειάζομαι ποιός όρος εκεί πέρα CNN True romance φ σ τη ν σαν μια φίλη να είναι ίσο με το 0 ποδιών για θησαυρό το 0 εντάξει γιατί ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι γιατί αν εγώ θελω να πάρω κάτι να δείξει ζεστή γωνιά ΑΦΟΙ και βέβαια αυτό το σημαντικό αυτό παίζει πέρα εντάξει αυτό το κόμμα θα ασχοληθώ τα υπόλοιπα έχουν σχέση με τώρα με δωρεάν καμία πληροφορία οι συνεργάτες ειδικοί που έχουν σχέση με το κάτωθι εντάξει το μόνο που ξέρετε σταθερό τον νίκο το οποίο είναι ένα σταθερό λοιπόν όλος θα προέλθει μάλλον αυτό το πέρα εντάξει άρα λοιπόν εδώ θέλω να αφήσω το μηδέν αυτό μηδένιζε αυτό λοιπόν θα γίνει εδώ πέρα να στρέψουν κατά ινδονησία χώρος του μηδενός θείοι θείες science αποφεύγει ch 72 δεύτερη μονάδα αυτό κάνει ένα οπότε βλέπουμε ότι δεν έχουμε πόρους κος και αυτά λοιπόν κλείσαμε τον αέρα της κυμαίνονται αυτή εδώ όλοι άρα λοιπόν τελικά έχω μόνο όρους της μορφή σαν να μη φ αλλά πιο περιορισμό για αφηγήσεων β παγκόσμια οικονομία 10 άτομα το χρονικό το έχω αποκτήσει από τον πρώτο όροφο βαγγελιώ στην ανάπτυγμα άρα λοιπόν εδώ θέλω σαΐνια β ίσαμε το μηδέν αυτό πετυχαίνετε μ.μ. τόνο μ ν ακέραια πολλαπλάσια των PR βγάζω τη συνθήκη ότι μια δίαιτα άλισον ένα Ποιοι φωτογράφου τόνι τόνοι είναι μη τη διαβεί τα αυτό είναι το μήνυμα τώρα είναι καιρός όπως προηγούμενη φορά έχει γραφτεί εδώ αυτό τον περιορισμό οπότε τα αναγράψουν τη γενική μορφή της δύσης αντιγράψω εδώ πέρα η γιορτή της δύσης αν φειδωλό κόμμα αφήγηση άθροισμα ως προς από ένα χάρτινο Α9 βασική και συμφωνώ πως το βιβλίο θα το α τώρα έχει βρεθεί είναι το γινόμενο του Blue επί αυτού εδώ πέρα ένταξη τονίζει το γραφείο μητρότητα τη επί γύρω της μη αλλά δεν τον ξέρουμε έστηναν μη είχε διαβεί τα την άλλη του Παλλήνη φ άρα μη ποιες αξίες διατηρεί αυτή η μορφή της δύσης η πιο κοινή μορφή μπορεί να γράψω γι' αυτό το δυναμικό για ένα μια τέτοια αγωνία ξέρω ότι θα μπορούσε το πράγμα το οποίο δεν μπορώ να σκεφτώ να γίνομαι άμα είναι γειωμένο κατευθύνθηκε έβαζε τον έμεινε εντάξει αλλά αν το κάνουν όπως και το βιβλίο που είναι δεδομένη και εδώ και εκεί πρόσθετο σταθερό χώρο πέταξε και μετά αυτούς τους όρους οπότε τώρα γιατί ίσον β και αφήσαμε τα βέβαια μηδενίζει περίσσευμα των μεταξύ αυτή η μορφή της λύσης θα μου πείτε τώρα πως θα βρω εγώ τα α Άλφα Κενταύρου χρειάζεται άλλες ενεργειακές συνθήκες κάτι να ξέρω εδώ πέρα αφού δεν ξέρω άλλη πληροφορία εδώ σταματάω εδώ είναι το πιο πολύ που μόνο το πάθος πρόβλημα να γράψω αυτή τη μορφή για κίνηση πέταξε οπότε αυτή η μορφή μπορεί να έχει λύση αυτού του προβλήματος και μπορούμε και θα τα κάνουμε μια λίγο παραπέρα διερεύνηση σε σχέση με το τι γίνεται κοντά στη γωνία εντάξει οπότε αυτό είναι το πιο γενικό μπορώ να γράψω χρησιμοποιώντας επιχειρήματα τη φυσική μου πρώτα μαθηματικά μου μέθοδο χωρισμένα μεταβλητών όποτε βρίσκω τη μορφή γενικά γεύση το έχουμε πει από χτες αυτό δεν έχω όμως όλες τις γωνίες φήμες οπότε δεν γίνεται μια κεραία όπως έκαναν στο προηγούμενο μάθημα πόσοι είναι τόνι μου τον βγάζουν εθνικές συνθήκες μεταξύ και έγινε δημοφιλής Σ αυτή το μόνο που μπορώ να κάνω λίγο πάρα πέρα είναι να συζητήσω τι γίνεται στην περιοχή κοντά στη γωνία δηλαδή να πω ότι με ενδιαφέρει αυτή εδώ η περιοχή και επικεντρώνομαι εδώ κοντά νέα παρτίδα το πρόβλημά μου κοντά στη γωνία σταματώ για ταξί κοντά στη γωνία αυτό σημαίνει από την υπηρεσία που έχω εδώ πέρα ο πιο σημαντικός όρος είναι προτάσσοντας γιάννης μεταμέλεια γιατί έχουμε δυνάμεις ρ έτσι και έμεινε ένα έμεινε δύο καλά δεν μόνο έμεινε εν τη διαδικασία άλλοτε εντόπια 04 Αράχθου υποτροπή διαβητικών αυτές είναι έμεινε μονάδα δύο τρεις όσο πιο μεγάλο είναι το αν το μωρό είναι πολύ μικρότερη στο μηδέν είμαστε στην περιοχή δίπλα στη γωνία αυτό μας ενδιαφέρει το πλασματικό Σώρρας και ο εντάξει αν το 90,0 0 τρεις μηδενικά έναν και το παζάρι θα γίνει έτσι γενικά ένα εντάξει αποδέχονται και το τετράγωνο κι εδώ τρίτης άρα λοιπόν έχει καλή εκτίμηση για το τι γίνεται στη γειτονιά αυτοί οι οποίοι κοιτάνε αυτό λοιπόν είναι γειτονιά νερό περίπου 0 τότε στη γωνία δηλαδή εκεί που είναι το πιο ισχυρό σημείο αυτής της χρονιάς το πιο ισχυρό σημείο μπορούμε να πούμε ότι οι φίλοι τρόπο πάθη είναι MLC Α1 μια σταθερά από τη μάζα αυτή μελέτη ξέρουμε τη διαβεί τα κλείνουν ή τη φυγή διαθέτει αυτή κυρίες τώρα αυτή η λύση μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε καρποί τι μπορούμε να βρούμε μεταξύ αυτών το δυναμικό και μπορούμε να δούμε κάποια πράγματα από αυτόν να λοιπόν τι μπορούν να βρουν αυτά πράγματα στο δεύτερο στάδιο τη ανθρώπινη πιο εύκολα μπορεί να σκεφτούμε αμέσως υπογράψουν Πουκαμισάς να πούμε ε πως είναι μάταιο ε θα είναι ε ρ θέτει ηρώ Κουνάδη έως την ε φ ευχηθεί μοναδιαίου μετανάστες πως αυτά τα πλατεία Γεννηματά ας πάμε στο υψηλότερο ε ρ είναι μείον μερική στροφή espresso μεταξύ αυτών ε ρώμη μέρκελ πρότεινε τον δ του φ αλλά και δούλευε σε πολίτες δεμένες είναι αυτό εδώ σε αυτή την έκθεση θα κάνουμε αυτό και θα μας βγει τελικά μείον Α1 Ε.Ε. διατίθενται 100 δηλαδή η ΕΚΤ δεν είναι νερό τη διαβεί ταμείων ένα κλείνει το διευθυντή διατηρεί σταθερό το ε ρ προνόησε και με ανάλογα με ανάλογες πράξεις μπορώ να βρω θα υψωθεί σύσσωμη η αντιπολίτευση τον ως αντιπολίτευση έκανε τις πράξεις του βέβαια να βρείτε μόνοι σας ένα γλάρο μερικοί εκτροφή το κίνητρο ΜΜΕ μεταξύ αυτές είναι τύπος του manhattan η για τις πολικές συντεταγμένες συγκινητικές όταν δηλαδή τη γωνία φίλοι τώρα δε πράξη μερικές φορές φίλοι αυτό το ένα διάλογο με αυτό εδώ θα κάνει τελικά το εξής μιλίων Α1 από την παραγωγής θα βγει πάλι τη βία αυτή η εδώ θα εφήμερο ποιοι διαβεί ταμείων ενα ίδιο δηλαδή όπως κι εκείνη επικός τη φ μια νύχτα έτσι τι παρατηρούμε τώρα ότι ήταν βέβαιο να δει τα ισόβια άφησε εκατομμύρια και για χρυσό λέβητα επειδή έχει μείνει το Υμηττό δεν υπάρχει ακτινική τόσων παιδιών μεταξύ πάνω γιατί αυτό δεν θα είναι πάνω αφισών με το μηδέν λοιπόν και γιατί στον Β υπάρχουν μόνο εξωθεί εντάξει τι μάθαινα επιστροφή S b μαθαίνονται Ε.Φ. θέλω αντί εντάξει απλώς πληροφορίες περί βλέπω ότι εντάξει αυτό μπλε πληροφορίες ότι εδώ πέρα υπάρχει δεν υπάρχει ε δεν υπάρχει αστική ακτινική συνιστώσα του παιδιού υπάρχει μόνο ε φ και επιστροφή είναι μεγάλο είναι κατάκοιτη εντάξει ανάλογα με στόμιο κοιτάξτε εδώ στο ένα είναι τόκος θα γίνει διαθέσιμο το μηδέν μονάρχη μνημείων ενώ στο άλλο θα γίνει μειωμένα θα είναι ίση και αντίθετη φορά να ναι στους νέα τεχνική παραγωγής πρόσθιου πόδα παραγωγής αυτό το τέρας πρόσφυγα δύο πιστοποιητικά ναι είχε παραγωγές των 1000 ευρώ έναντι ευρώ άνεργοι και φοιτητές ενώ το ένα διάλογο έβαλε τον ουρανό αλλά το πήρε γιατί είδε το ζευγάρι από το από το από την παραγωγή αυτοκινήτων εντάξει οπότε σωστές εκφράζοντας ωραία πιάσανε 03 αυτό ε δεν μπορώ να βρω ναι έχουμε κάνει είναι εδώ πέρα με τα κίνητρα και βάλαμε πάντως το κόμμα του λαός και είχαμε βρει η πυκνότητα είναι μείον 1.4 ποιοι μερική στροφή εμείς τώρα το οποίο είναι κάθετος αυτές εμφανή στην προσφιλή άρα λοιπόν εμείς αυτό θέλουμε ένα διάλογο μερικοί Φώφη προσπαθεί δηλαδή ουσιαστικά οι πυκνωτές φορτίου είναι το Ε Φ 4T από το ε φίλη 4T βρίσκω την έφαγε η επιφανειακή περνάτε φορτίου ποτέ εκεί έχω λοιπόν επιφανειακή ΦΠΑ φορτίου θα είναι μείον Α1 πηγή δηλαδή η επί 20 αφού πρώτα κόντρα στη ίδια β Πύρρο στη b δυαδικά μειωμένα δεξιότερα είπαμε το μόνο που θα αλλάξει θα είναι θα υπάρχει ένα και να μειώνει αλλά το σημαντικό είναι πως πήγε εκεί σε σχέση με τον όρο η επιφανειακή πράγματα φορτίου και βλέπουμε ότι ανοίγει ένα φορτίο σε σχέση με τον όρο πηγή με αυτό τον τρόπο είναι τη ρ π διαβεί τα μειωμένα μέγα κάνουμε γραφική παράσταση μπορούμε να σκεφτούμε κάποιες γωνίες ένα γωνία μπορεί να σκεφτούμε είναι 90 μοίρες έβαινε β ίσον 90 δεύτερα σε μια άλλη γωνιά Παρασκευή τρώμε είναι γιορτινή εδώ είναι δύο τάισαν επί εντάξει αν βάλουμε β ίσαμε τη δευτέρα την πρόταση θα έχουμε τη δευτέρα θα γίνει τη δευτέρα διαδηλωτές απάντων πάντων αλλά βλέπουμε ότι το Σ είναι ανάλογο αν δεν κάνω λάθος διότι ένταξης Θυμηθείτε θα γίνει τη δευτέρα αυτό θα γίνει την ίδια τη Δευτέρα η διοργανώτρια μείον ένα πρωί στην πρώτη ενώ θα πραγματοποιηθεί θα είναι ίδια τίμιων ένα ρόλο στην τελική η πυκνότητα από τη Δ.Ο.Υ. ανάλογα εταιρείες Μηδενική εντάξει είναι ανεξάρτητο στην περιοχή γύρω από το χώρο που τώρα αυτό και λίγο παράδειγμα εξεζητημένο γιατί χαλά σταματάνε υπάρχει γωνία οπότε και για διάφορες άλλες γωνίες μπορεί εσείς να βρείτε έδειξε πως θα είναι η επιφάνεια και μεταφορών δύο στην περιοχή εδώ εντάξει αυτόν τον αδέσμευτο άπειρο μόνο στην περιοχή ή αν το μηδέν γι αυτό καλέσαμε τον πρώτο όρο και διανόησης εδώ παρατηρούμε ότι όσο πιο μικρό είναι το Β όσο και ο Ντέιβιντ καθοδηγείται αφού διερωτώνται διά κάτι πολύ μικρό γίνεται τεράστια δηλαδή και είναι λογικό όταν είμαι σε μια αιχμηρή ας πούμε σε μια σε μια γωνιά κοντά πολλοί είναι μικρή και φτιάχνω κάτι που δεν το περιμένουμε το εκεί κοντά στην περιοχή αυτή οι ρύποι οι φόβοι του ΥΠΟΙΚ η φωτιά να είναι πολύ μεγάλη εντάξει αυτό δεν θέλουμε να βγάλουμε από αυτή την άσκηση μέτρο μπορούμε να φτάσουμε αν θέλουμε να υπολογίσουν αυτά εδώ χρειαζόμαστε και άλλοι ειδικοί από το οποίο θα μας βοηθήσει να βρούμε αυτά που περνάμε σίγουρα μπορεί ασκήσεις δίνεται προβάλλεται γιατί αυτό το μυστικό ασχοληθήκατε ασχολείστε δε θα ασχοληθεί αυτοματισμού όσο και αν το καταλαβαίνετε εδώ και νομίζω ότι καταλαβαίνετε αν ασχοληθείτε οιδίποδα εντάξει δεν μπορείς να συντίθενται πράξεις και να σκεφτείτε στο με τη μεθοδολογία ανείπωτα καταλαβαμε αυτά κινείται κεφάλαιο δύο που έχει σχέση με τα προβλήματα διαβάστε τα και κανείς άλλος δεν μένουν που είπαμε γενικά μονάδα αφαιρέσουμε την και διαθέτει γιατί αυτό πέρα αν επεκτείνονται στο από μείνατε άμεσα ζητά συνεδρίαση το πρόβλημα το φτιάχνω με δύο λαμαρίνες μπορώ να σκεφτώ μεταλλικές που έχουν σταθερό δυναμικό ας πάμε λοιπόν τώρα σε τρεις διαστάσεις και σε περιοχές του λεγόμενου οπότε για να πάμε σε αρκετά πράγματα που πρέπει να κάνουμε ουσιαστικά τις ίδιες μεθοδολογίες που κάναμε και την προηγούμενη φορά δηλαδή να φτιάξουμε ποιά είναι τα μοναδικά διαμερίσματα να δούμε ποιες είναι εκφράσεις που συσχετίζουν τις τελικές με τις κατευθύνεστε αλλαγμένες και από κει να προσπαθήσουμε με άλλες λέξεις σε απλά στις εσωτερικές πράγματι έχει να κάνει με το ένα μέχρι να μάθει παρένθεση λοιπόν εσείς μερικές συνεχόμενες μεγέθη μας ενδιαφέρουν αυτό ενέχει θεραπεύσει αυτό τονίζει πρότεινε τέτοιες διαθέσεις αλλά περιγράφεται από το μετρό του πέταξε αλλά έχουν τέτοιες προθέσεις αέρα και περιγράφεται ουσιαστικά από το μέτρο το από τη γωνία θ επί χρόνια φίλοι γωνία θ είναι αυτή που κάνει το άδειασμα των διοργανωτών και των μεταναστών ζητά αυτή γωνία θ εναγώνια αυτή όπως ξέρετε τέρμα την προβολή πάνω στο επίπεδο όχι έτσι και αυτή εδώ η προβολή δημιουργεί μια ταινία που είναι χρόνια φίλοι κύριε είναι γνωστά τώρα ότι η σχέση μεταξύ κάθισε ενώ κύριες θετικών δυνάμενων έχει σαν επί PSI φυτά επιφορτισθεί εξήγησε ότι παρά PCIe θ έπεισα να έρθει και η δική σου αλλά επί 20 θ ακούμε λοιπόν εδώ δε μιλάμε για σχετικές με στις οποίες το αν πήγαινε από 0 μέχρι αύριο το θ που ξεκινάει από το είναι μηδέν όταν οδό αλλά συμπίπτει με τον άξονα ζει και θα πάει στον όμιλο ΔΕΗ επειδή άρα το πεδίο ορισμού λοιπόν της χρονιάς θὰ είναι από 0 έως τη ένα πεδίο ορισμού της βοσνίας αφηγείται από 0 έως δύο γιατί τώρα αυτή η προβολή που να πάρει όταν είμαστε προβολή πέφτει ακριβώς πάνω στον άξονα το νησί έχει αγωνία αφήσαμε το 0 και μπορούμε να γυρίσουμε γύρω γύρω άλλες πέντε ημέρες υψηλή τώρα υπάρχει και αντίστροφες σχέσεις ότι δηλαδή τώρα είναι έχει ιδιαίτερα υψηλή τραγούδι κινήθηκαν κλειστοί είναι ένα δεύτερο ότι λίγο ένα θ μπορώ να δικαιολογήσω οπότε εφαπτομένη θ που είναι τετράγωνο γύριζα όχι τετράγωνο και ψεύτρα αγώνων πιέζει γιατί βλέπετε άνεργο παροχή Δραγούμη λήψη τετράγωνο θα γίνει 20 τετραγωνικά και εισάγει πραγματωθεί κάνουν μονάδας της Μάτος και παρατήρησα περίσσεψε άρα επιδεινώθηκαν εδώ έχω άδικο στη Σταμάτα διαιρέσεων αυτοί γίνονται δημιουργείται αυτό Κάντε TAP με γωνίες θ έμα τιμόνια αφή και βγάζω από την εφαπτομένη της γωνίας είναι ουσιαστικά αυτονομία αυτό συ πιέζει και αυτό τρόπο μπορώ να πηγαίνω από τις να πέσει ανέστης μερικές και ανάποδα τα μόνα δύο διλήμματα πώς θα τα βρούμε θα το κάνατε το σπίτι σαν άσκηση αλλά όπως καταλαβαίνετε έχω πιο εύκολος τύπος που εφάρμοσε είναι αυτός που έχει σχέση με την παραγωγή δηλαδή το ε θα τα πάρω από μερική του αλλά πώς μπορούσα να και επειδή αυτό άνοιγμα αδειών θα διαιρέσεων μεταθανάτια διανύσουμε άρα αυτό το ιερό με το μέτρο μερικοί του Alonso 40 του ΕΘ θα το πάρω μερικοί του αλλά ως πρόσφυγα και πάλι θα διαιρέσει με το μέτρο και ανάλογα για το φυτό ε 12 Ε.Φ. αυτός είναι πιο εύκολος τρόπος όπως θυμόμαστε μπορούμε νηφάλια έχουμε δύο τρόπους χαρίσματα αντί επιχειρήματα η εργασία της παραγωγής τις καλές είναι μετά μεταγρα με μετανάστες η αναπότρεπτο τέρματα να πετάει πράξεις αρκετά δύσκολες γιατί θέλετε να πάρετε το brand του ηρώων το brand του φύγει και τώρα του δόθηκαν και τον καντάφι εδώ πέρα με εφαπτόμενες και τον παρόντα στροφή Phantom κλπ μπόλικες πράξεις αποτελέσματα πρέπει να θέλετε να συμβουλευτείτε κατέχει καλά καλά προπαντός στρατιώτες και θα Δείτε το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς τα ίδια και θα είναι αυτά που περιμένουμε το ε ρ βγαίνει κάπου εδώ το Ε Φ είναι ένα τέτοιος κύκλος που κινείται πάνω από την κατηγορία φυτά οπότε η καμπυλότητα BC δεμένη είναι αυτή εδώ ένα νίκη και δύο ρο που κινείται παντελόνια θ και η ε επιμένει πως έτσι Ε Θ και το Ε.Φ. είναι τώρα αυτός κύκλος όπως είχαμε στις πολιτικές ενταγμένες πού πηγαίνει εφαπτομένη κ.α. εγκύκλιο χαμηλών σ.σ. λοιπόν ένα ευθεία που είναι δύο ευρώ συντεταγμένη κινηθείτε και υφιστάμενα σε 10 μήνες νίκη δύο και κυκλώνες που έτσι και είναι πολύ γνωστά λοιπόν να τα αποτελέσματα καλό είναι για σας να κάθεστε να ξανακάνετε τις πράξεις ξανά κ ξανά κάντε τις πράξεις και όχι για να βρείτε και το μοναδικό διηγήματα ταξιδιωτικά αναφερόμενα διαβήματα και μετά να βρείτε και την έκφραση για την πράσινη πρώτα θα βρείτε για το αν δ και μετά να βρείτε για την πλάση 9 γιατί χρειαζόμαστε την πράσινη στροφή αντιπάλου με ίση με το μηδέν όταν πάνε στην έτσι εσύ απλά και ξανά δημόσια φορολογία έτσι δεν είναι δηλαδή συνήθως το πιο εύκολος τρόπος που έχει πολλές πράξη όμως είναι εγώ θέλω τώρα να εμφανιστεί αμερική έχω το μερίδιό τους είχε στο τετράγωνο σε λόγω και γιατί ξέρω την πλάση γίνεται ευθεία παραδοχή του λαός στη δεύτερη παράσταση τετράγωνο προσπαθώ αυτό το κράτος τους σαν συνάρτηση των αν των συντεταγμένων δηλαδή αυτό θα ενταθεί έτσι μερικοί του παρά το πρόσχημα επιμελητείας προσάρτηση μερικοί φίλοι η προσοχή επί μερικές πρόστυχα σε νερό και τροφή προσφοράς επενεργεί ως προς και έτσι δεν έμειναν τέσσερις νέες πρακτικές τέσσερεις πράσινες εμπορικές πράξεις αναφέρει τα κανάλια μέχρι τέλος μπορείτε να πάρετε και έτοιμο διδάχθηκαν πραγματικά αυτά όποιος θέλει να ξαναθυμηθεί την είσπραξη την αποκτήσει εξοικείωση μπορεί να τις κάνει αν κανένα σύστημα και πολυπόθητη κάθε είσπραξη σαλέ αρκετά δύσκολες γιατί εδώ θα εμφανιστούν είναι πολύ πολύπλοκη είναι πολύπλοκη και όχι μόνον αυτό θα υπάρχει μόνο που εξαρτώνται από το ΑΠΘ και το ποιοι έχω το τετράγωνο αυτό θεματολογίες οπότε αυτό θα πρέπει να εξασκηθεί πάλι πάνω σε αυτό και όσο και αν οι πράξεις είναι βολικές το αποτέλεσμα όμως αρκετά μαζί μένουν εμείς θα ξεκινήσουμε αυτό το αποτέλεσμα δηλαδή είπαμε να μπει στην εξίσωση ανάπλαση μερικές παράδειγμα με πόσα χέρια σε μερικές θερμίδες τις περιττές θερμίδες λοιπόν για να δούμε έχουμε πολλαπλασιάζει στροφή που να φυλαχθεί το Fiesta με το πήρε άνθρωποι μην έρθει ως εξής είναι ένα παιχνίδι για τη δεύτερη παραγωγός του αν αδερφή εξ αυτών αρθρογράφοι σε ένα VR τετράγωνο Σάινθ η εφημερίδα κυρίως πρόσφυγα Σάινθ η μερική στροφή προς τον θ φ κεφαλαίο συν ένα τετράγωνο PSI τετράγωνο φυτά δεύτερη παραγωγή του φ κεφαλαίο φορτωθεί στην Ευρώπη είχαμε μηδέν αυτή είναι η πράσινη σε σχετικές συντεταγμένες μεταξύ συσσωρευμένες που γράψαμε εδώ πέρα μας δήθεν των ατόμων διάρκεια γυρίσματα είμαστε υπερδιπλάσιες αυτά διαφέρουν διερχόμαστε περίπου ποσό αυτής ενωμένες λοιπόν και η μεθοδολογία που κάνουν πάντα το όπως κάνουν συνήθως οφείλει να πέντε φορές με σε hardware επιπε προφητικά επίκαιρο το φ εντάξει το βιβλίο σας διαβάζει αλλά το βιβλίο σας βάζει ζυγό του άρη δία και το κάνει αυτό γιατί παραβλέπεται είναι άρα επισείει όποτε το κάνει έτσι Ἁγίου διά θα προκριθούν για νέες ας την ακολουθήσουμε στην ιστορία θα προσπαθήσουμε έτσι σταματούμε έχουμε πρόβλημα αλλάζουμε γνώμη αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα 1ο γραμμική έτσι άρα λοιπόν αν πάτε στο βιβλίο θα διαβάσετε μεθοδολογία θα δείτε ότι εδώ αντί για γραφείου δειλά και ξαναλέω είναι φανερό ότι το δάνειο αυτό γιατί εδώ θα το you gr θα προβληθούν τα εμείς σας δίνουμε τις τονίζει η κα Πουλή όχι όχι μεθοδολογία λογική είναι τελείως λύνει και δένει για πάντα στα κατά το 1000 εντάξει αυτό θα είναι κάπου μπορεί να το εφαρμόσεις για εύκολη αυτό που λες αλλά το πέρα δώθε το γενικό κανόνα όπως θα δεις ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό το κάνεις αποτέλεσμα πάντα ίδια γίνεται γενικό απλώς οι πράξεις έχουν λιγότερες εγώ εμπιστεύεται λιγότερο πράξη και νομίζω θα δοκιμαστεί για τα νοθευμένα αντίθετων ναι είναι σχεδόν 100% σίγουρος για τα τέσσερις έτσι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πράξη είναι η φιλοσοφία αυτή πάμε κάνω λάθος ορισμένο μεταβλητό εμείς κάνουμε πως έχουμε συνηθίσει με απλά γινόμενο του αρχικά και έπειτα τρίψτε τα με οπότε τότε θα γραφτεί το παιδί θα μάθει είτε επίκαιρου νεανικό απλώς θέλει πάρα πολύ προσοχή εισπράττεις όποτε εσείς όπου κατέχει και μεγάλη ευχέρεια όπου είτε για μια παρατυπία καταλάθος ετέθη χτυπάτε καμπανάκι ετοιμαστείτε για να χτυπηθεί το δηλαδή PR Έβγαλα έξω το περί δικαίου γιατί είπαμε εδώ είναι μόνο συνάντηση του ρ CNN εν διατεταγμένη σαν φυτά εδώ θα βγάλουν απέξω το επίκαιρου και άμεσα θα γίνει διασπείρονται θ fun size η επτά ΔΕΘ ήταν συν εδώ έτσι θα βγει το αλλά ούτε εδώ θα είναι το τετράγωνο έπεισαν τετράγωνο θ επί δεύτερη παραγωγή του ίδιου φωσκολοσ ποιοι ήσαν με το 0 εντάξει καλά το ίδιο κόλπο που κάνουμε θυμηθώ ας διανοούμενοι με τροφή που άφηνε το RT καιρού άρα δεν θα περισσέψει ενάντια και στα παλιότερα για μεταγραφή παρονομαστή αρτιστίκ μείωνε εδώ θα γίνει λίγη λογική στη μειωμένα και πάλι με την ίδια λογική και στην μειωμένο εντάξει τώρα η λογική μας είναι να μπορούμε να προσπαθήσουμε να ξεχωρίσουμε συναρτήσεις και και εξίσωσης μόνο του παρά μόνο του ίδιου και μόνο τότε αυτό φαίνεται λοιπόν αμέσως το πιο εύκολο να λύσουμε τα ένα δισ να είναι το βλέπετε αυτό το κόμμα αλλά πώς να το κάνω αυτό να συναντήσει μόνο του ίδιου θα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε παντού με το τετράγωνο δία με τον τράγο φυτά έτσι έγινε βλέπετε που θέλουν να εξαφανιστεί από το χάρτη γιατί εδώ έχω φύγει αυτός να έρθει έχει αναρτηθεί η και τέσσερις τέσσερις καταστρέφει οπότε αυτό που θα κάνουμε λοιπόν τα πολλαπλασιάζουμε όλη αυτήν την εξίσωση με το τετράγωνο του Ερμή τον αναγνώστη αυτό το κάνουμε από δω εξαφανίζεται αν το κάνουμε εδώ αυτό θα φύγει αυτός θα φύγει αλλά ανοίγει ένα μικρό θ άρα λοιπόν εδώ πέρα θα είναι ή η επιτελεστεί μείον ένα όπου δείτε καμιά παρατυπία μου λέτε εδώ τώρα τι θα γίνει θα περισσέψει του αέρα δίδυμοι το τετράγωνο Αρχάγγελο αλλά τιμή το τετράγωνο θ αιτείται η σημείωνε πέταξε καταλάθος λέμε όχι άτομα μεταξύ πάμε τώρα εδώ αυτό που είναι μόνο συνάρτηση της βοημίας σε γιατί αυτά είναι συνάρτηση της οικονομίας φ και θα το βάλουμε αυτό εδώ είναι συναντήσεις και του θ και τώρα ένα θερμό φιλί είναι ναι είχαμε ένα VR και πολλαπλασίασε παντού ψάξτε εκτενή προβολή στα μια αρκετά λέει αν και όποτε έχουμε εμείς αυτό το αρνούμαστε να σκεφθεί πως γίνεται στην επιστροφή του ΑΤΕΙ θ αναγεννηση μεταξύ τους μόνο αν αυτό καθένα αυτό είναι η χρόνια σταθερά εδώ πέρα εγκλωβισμένη από άνεμος να αρθρωθεί γράφονται βάζουμε λύσεων ενίοτε ΕΡΤ τετράωρο εντάξει οπότε ύλη φτιάξαμε διαπραγματεύσεις προώθησε συνεργείο Δευτέρα εδώ γράφουμε δεύτερη παραγωγή του οικείου καθώς προσφέρει Χ ίσον με μείον 0 άμα επίκαιρο γιατί αυτό τον αγαπήσαμε μειώνει τη δευτέρα ένα 0 πραγμάτων είναι αναγκαία και θα πάμε και θα γίνει επειδή το θέλουν από τότε θα γίνει συνέβη τα πράγματα και ίσο με το 0 κίνηση αυτής εδώ της εξέφρασε είναι γενικά στην προηγούμενη το προηγούμενο μάθημα πουλήσαμε τις πολιτείες φραγμένες θα παραμείνει των επιθυμητών εδώ συνηθισμένα βάζουμε να είναι η αρχή της μορφής ε εσείς συν πλην γενικά να είναι ιδιότητα μ φ οπότε ο ράπερ και θετικές και αρνητικές τιμές οπότε δε χρειάζεται βάθος διπλή μπλόγκερ υπό μορφή μπορεί να έχει το ίδιο μέγεθος εκθετικά ΕΙ νύφη έτσι βλέπετε τώρα κανένα περιορισμό υπάρχει αριστερισμό είχαν επειδή λόγω ιθαγένειας ότι τροφής διότι πρέπει να δείτε το αποτέλεσμα και το άφησε δίπλα σας να πάει στο ίδιο σημείο αναπαριστώντας πολίτες ήταν μεν στις αρχές δεμένες και σ'αυτό το σημείο και που χαρακτήριζε λίγο νιώθει αλλά αν αντί για τη γωνία χτύπησε εγώ ως μια αλληγορία για τη φύση 2π αυτή υφίσταται επίθεση αναφέρει σε άλλο σημείο μαζεύω τη ΟΤΕ όπως περιγράφει στο σημείο να σου δίνει να πούνε διαφορετικό στιλ φράχτη και να τις δηλώσεις διαφόρων αποτέλεσμα πράσινη τέτοια αποτελέσματα και να μην γεωγρα ο μόνος τρόπος για να μην το ίδιο όταν προσθέσω δύο θα είναι όταν προφανώς Ε Φ Ι δύο ποιοι ΕΠΗΕΑ γιατί αυτό προσθέσει χρόνια φυτώριο π να μας κάνει να έχουμε τρόπους για να κάνει αυτό να είναι το κεραίες άρα αμέσως αποκτούν με τον περιορισμό ότι αυτό το έργο δεν είναι έτσι κάποιοι ότι θέλω εγώ είναι άκαιρες μάθαμε λοιπόν ποιες είναι οι κύριες για τον ίδιο To φ και ότι αυτές οι λύσεις έχουν ακέραια ωμή άρα αυτές είναι ειδήσεις για τον καιρό τροφή με τον περιορισμό ακέραιο μετά σε έτσι εδώ αντί για όλη αυτή την έκφραση μπορώ να γράψω μόνο μείωνε τετράγωνο και θα έχουμε περάσει μείον ένα τετράγωνο συγνώμη η λύσσα με το Mirage έξι και πως θα προχωρήσουμε τώρα θα προσπαθήσουμε πάλι να χωρίσουμε ένα μέρος εξίσου υπάρχει μόνο το αν και να αναιρέσει εξίσου θα έχει μόνο τροφή μεταξύ πώς να το κάνουμε αυτό εδώ προβλέπεται ουσιαστικά είναι μόνο οφείλει του Β αθηνών είναι μόδα δείχνει μια χαρά είμαστε εδώ σταθερά εδώ είναι το προβληματάκι υπάρχει αυτό το κινητό δεν θα δοθεί πώς να το κάνουμε αυτό θα διαιρέσει παντού με το εμείς τότε πραγματικά όποτε αυτή ευρώ να γίνει μια εξίσωση που να έχει μόνο μέσα στο άρα λοιπόν είναι πολύ εύκολο το βλέπετε πέρναγαν διαιρούμενο παντού εδώ είναι το πραγματικά τι κάνουμε αυτή τη διαίρεση γρήγορα γρήγορη ένταξη αποτελούν φεύγει το μιτο ζωντανο θ εδώ θα γίνει αφού δίωρο με τον μινώταυρο η κλινική να δει τον Θ και αυτό πρέπει να το πάρει αυτοκινήτων θα τονωθεί έτσι έχω φτάσει εδώ να γεμίζουμε τον πίνακα πράξεις μπορούμε μάλιστα να πάντα μεταφέρω από λόγω & μεταφέρω αυτά από 12,2% μόνο το ΦΠΑ θα έχω δώσει λόγω της μεταφοράς εδώ θα έχω μιὰ θα έχουν αυτό εδώ ίσως καναδικού εξαρτάται μόνο από το κάτι που εξαρτάται μόνο από φ πάραυτα ίσα μεταξύ τους και με μια σταθερά πόσοι είναι αυτοί σταθερά μας έχουνε μάθει μάθημά χτυπώντας το ζήτημα της έξωσης εδώ και κάμποσα χρόνια εδώ μπορεί και για πόσα χρόνια οπότε αυτό εμείς το βάζουμε να είναι ίσο βάζουμε να είναι σαν με MTN και εντάξει οπότε αυτό εδώ βάζουμε να είναι ίσο με το 1.9 σταθερά και αυτό ίσως είναι το κριτήριο εφιάλτη και θα δούμε στη συνέχεια οι γιατροί το καταγράφουμε σύνταξη χρησιμοποιούμε τελικά η γνώση που υπάρχει στα μαθηματικά και έβαζε μια ατυχία σταθερά βάζουμε LLC είναι ένα σας φαίνεται λίγο σαν εξωγήινο αυτό κάπως έχει έρθει απ' το πουθενά αλλά πιστεύεται ότι είναι ο πιο εύκολος και πρακτικός τρόπος για να μη γράφουν πράγματα και μετά τα γράφουμε αλλιώς η Δόξα θα είναι αυτό που δεν ξέρουμε και δεν το ψάχνει αυτό ένα τρόπος για κάποια σταθερά λίγο παράξενα φαίνεται αλλά έτσι το κάνουν λοιπόν αυτό αυτό λοιπόν ήσαν τόσο άρα εάν τα πάντα τώρα αυτό εκατομμύρια θα πάω από κει αυτομάτως θα πάω και θα γίνει μια καυτό θέμα είναι πόση οπότε κάνω προσεχτικά τις πράξεις και επειδή μου αρέσει αν έκανα λάθος θα έχουμε ένα asahi θ π και αυτό που είναι να διαπερνά το πολλαπλασίασε το από κει δείτε πως δεν θ επί PSI θ επιλύεται δε θα ήταν έγινε έτσι αυτό έμεινε σε ένα αυτοκίνητο Seat μέσα σε παρένθεση El PA και ένα μείον τετράγωνο σαν τετράγωνο φυτά είπε του θ ενώ αυτά ειδήσεων με το 0 στο ένα σε αυτή την εξίσωση εγώ καταλήγω γιατί εγώ ένα για το για τη συ γιατί για το κομμάτι προχωρημένων δαπέδων για τη συνάντηση περ θ' που εξαρτάται μόνο από τη θυρίδα σφαιρικής και δαρμένοι αφίξεως θεσσαλοί έθεσαν αιφνίδιες είναι οι εξής Plaza εντάξει αυτή δωρητή εξισώσεων ζαν ποια λύση έχει θα την αλλάξουμε και μόνοι μας αλλά από άποψη είναι οι εξής η λεζάντα που εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις της εντάξει έχει βγάλαμε λοιπόν ότι οι γιατροί λίγο ένα θ περιγράφεται με τη βοήθεια αυτής της εξίσωσης τώρα μπορούμε να διαφοροποιήσουμε κάπως αθήνα εξίσωση χρησιμοποιώντας μια αλλαγή μεταβλητών αυτό που γίνεται συνήθως ορίζουμε μια καινούρια μεταβλητή αντί να έχουμε γωνία θ άμεσα μια καινούρια μεταβλητή που είναι τα εξής 1400 συριζα παραδοχή μη σας μπερδεύει με τη συντεταγμένη έχει καμία σχέση έτσι έχουμε συνηθίσει να λέμε όχι καμία σχέση όμως με αυτών αυτό το όχι εντάξει σύμβολο είναι αυτό εξήγησαν πως ήταν οπότε και ανάλογα με το πέρας ναι οπότε έχουμε κάθε τρόπο ότι τότε ποιοι είναι μιὰ ξάνθη είτε παράγονται φτηνότερα επιτέθηκαν έναρξη όποτε μπορείτε μην παράπονο έχουμε και αυτή τη σχέση metal λοιπόν αυτοί μεταβλητών εκδοχή είναι αυτό εδώ εξωτισμό και ενώ το θ έχει πεδίο ορισμού από 0 έως φ στόχοι πηγαίνει από μείον ένα έως ένα γιατί ακόμη βέβαιος ὅτι θὰ πήγαινε από μείον ένα ένα και ένα τέταρτο πέρα έχω Υμηττού ωθείται επιτεθεί η αυτό τον κάνει τομή αντέχει εντάξει οπότε αυτό μου κάνει το μειώνεται έχει άρα εδώ αυτό το κομμάτι μπορώ κατευθύνονται γράψω μειώνοντας το μονόχρωμο μείον πέντε προσφοράς έχει θέλω μέσα θέλω κάτι παρόμοιο είναι το ότι επιτέθηκαν και πως θα το κάνω αυτό θα πολλαπλασιαστούν και θα διαιρέσει τη λιτότητα θα είναι έτοιμη τον τετράγωνο θ εδώ από κάτω θα γίνει 0 θ οπότε θα μπει εδώ μέσα τι θα γίνει Χ μειώνεται και πάλι και με το άλλο σημείο που αργότερα πάει το μείον και έχουμε το κινητό με τετράγωνο θ αυτό μπήκε μέσα και συνεχή τριβή το τετράγωνο θ τώρα από τη στιγμή που το χημικό στοιχείο ότι ξέρουμε ποιοι τετράγωνο οδηγεί στον 24 χρονο θ αυτό είναι ένα μείον Κλήμη τον τετράγωνο θ άρα λαιμητόμο τετράγωνο θυρίδα εισόδου εναντίον όχι τετράγωνο νομίζω ότι πρέπει να θεσπιστεί με το σωστό άρα εδώ μέσα θα έχουμε πείτε μου και σεις να Δείτε τα χάλια σας ένα μειώνει ιδιαίτερα άγονο κοιτάμε αυτό θα μπει εδώ μέσα είπε είχε τώρα αφορά σε σύνταγμα είναι πως δεν έχει έξι συν εδώ θα μείνει PLC και ένα μείον τετράγωνο ένα δημιουργείται τραγανό αυτό βλέπω εγώ πείτε ψυχής με το μηδέν και αφίξεις είναι να επιλέγεται απλώς έχω αλλάξει μεταβλητές ημεδαποί εδέσματα πέρα η μετοχή αντί για τα φυτά που αντί να πηγαίνει από γωνία από 0 έως πηγή πηγαίνει απομειώνεται έως ένα θάνατο ξαναγράψουν αυτά κάποτε στο πλάι γιατί θα δοθεί στον πίνακα έχει εξ ορισμού λοιπόν εδώ κος θ εντάξει αυτό είναι ένα μεταρρύθμιση που έχω κάνει και εγώ γράψει ένα διαφορετικό τρόπο την έτσι συριζα στις επόμενη ώρα θα διατηρήσουν κι αν είχε αυτή 1,2 δισ ευρώ θα φας εντάξει απορία έχουμε εντάξει μέτοχος με μεταβλητό έχουμε κοιτάξει βρήκαμε μέχρι τέλος την λύση για το και τους φ έχουμε βρει μια εξίσωση μπορεί να επιτείνει τη συνάρτηση με την είπε πως θα κατατεθεί η θα δούμε τι θα γίνει με το hardware είναι επόμενη ώρα αναλύσουμε την εξιλέωση ήταν συνήθως όμως γίνεται αρχικά τη δίνουμε γιάννης μετά πήρε ενσωματωμένα ακροφύσια πρόβλημα δυστυχεί και μπαίνουμε λοιπόν εμείς τώρα θα επιχειρήσει να δεσμεύσει στη λεζάντα αλλά θα εργαστούμε για ίσο με το 0 χάρη θα φύγει αυτός θεωρώ όλες που είναι αρκετά έτσι λίγο δείχνει να βάζει το ενάντια ενάμιση τετράγωνο μαζί μεγάλη δυσκολία κάνουμε γεμίζονται με πιο φυσικό τι φυσικό σύστημα έχουν ποια περίπτωση όταν έμεινε έβδομη είναι δεν έχουμε εξαντλήσει κάθε γονιό φ είναι smooth αυτό πλευράς μουσικής μέτρια εμείς δεν είναι μπορεί να πει κάποιος όντας εδώ πέρα εμείς με το 0 σημαίνει χεριού άρα λοιπόν καυτερό βλέπουμε ότι για ίσο με το 0 στον ώμο ΟΦΗ άφησε μια σταθερά λάθη που σημαίνει ότι δεν υπάρχει εξάρτηση αποτυπώνει Αθη όταν δεν έχω σας πληγώνει αφήγημα δημοτικής μέτρια έτσι γύρω μας παντού ζητά όλες οι χθεσινές δυνάμεις άρα λοιπόν μαζί μου διάρκεια ίση με τρεις στην πραγματικότητα δεν είναι σωστό αυτό που έγραψα εδώ δηλαδή από μισό μέτρο μηδενίζουμε σταθερά γιατί γιατί αν είσαι με το 0 γίνεται εδώ πέρα 0 και αλλάζει διαφορικη εξισωση το ορθό επιχείρημα είναι για μισό εκατομμύριο διαφορική εξίσου που έχω είναι η δεύτερη παραγωγή ομάδα μοιρασμένη έχει κυρίευσαν α σε ρόλο και β φίλοι αλλά με το επιχείρημα ότι έφυγε και άφησε δύο φίλοι είναι το ίδιο σημείο στο χώρο περιγράφει το ίδιο της το πρόβλημα δεν υπάρχει το β και ήσαν α έχει μια σταθερά άρα λοιπόν τόσους το επιχείρημα λοιπόν οδιασμού φυλάκιση με τρεις περιγράφει τα μισά με το 0 αυτής στην προκήρυξη της όχι από την προηγούμενη γενιά το αποτέλεσμα αλλά αυστηρά επιχειρήματα είναι όπως σας είπα τώρα ότι δηλαδή οι καινούριες φυτεύσεις εγώ είμαι αυτή με γεύσεις μια σταθερά λόγω το ότι εδώ πέρα ακριβές αθέτησαν τα εδάφη και τροφή σε δύο είναι ουσιαστικά τα ίδια σημεία αυτή διευκολύνσεις παρέχονται στις από αυτήν έξι συριζα πρακτικά έτσι ξεκίνησε την οποία θέλω να κλείσω γιάννης 00 έχει αυτή τη μορφή τι είναι το πρόγραμμα και μετά τις τρεις σχολικές εξίσωσης που ουσιαστικά βλέπετε μέσα παράγωγο της συναρτήσει τη δεύτερη παραγωγή συναντήσεις και κάποιες Σίτι είχε παίξει τετράγωνο κλπ το πρόγραμμα και με δουλειά έκανε επίσης ως προς δεν έχει κάνει κάποια μυθολογία στο προπτυχιακό πέντε 10 ευρώ μπορεί να περιέχει μαχαίρι δεν έφταιξαν μεταποίηση υπέρ της εξόδου δέχθηκαν σας μαθήματα με τη μέθοδο της αφαίρεσαν τα περισσότερα γράφουμε Γιαννίτση δεν λοιπόν τη φίλη και σύμμαχο πολυχώρο στον πίνακα θάνατοι έγραψε το στο πλάι γενικά όλη την κοινότητα οφείλει να επισημανθεί ότι τα ήθη με έμ κεραιών εντάξει αυτή η ηγεσία εμείς τώρα σήμερα θα επικεντρωθούμε στη συνέχεια μαθήματα σήμερα και Τετάρτη μπορεί να συγκροτούν αποστάτες στα προβλήματα που έχουμε δημιουργήσει με τρεις προβλήματα από το ΕΜΠ είναι ίσο με το 0 έχουμε δεσμευτεί ο συριζα ο τρόπος για να τιμήσουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση αλλά να πούμε ότι υπέπεσε ήδη ουσιαστικά ένα ανάπτυγμα βρισκόταν με το σφουγγάρι δεν είναι καλό να έχουμε φέρει ευθύνη θα πούμε λοιπόν τότε όχι είναι ένα ανάπτυγμα είχε πάντα μπορούμε να Δοκιμάζουμε τη φορολογία αν δουλέψει δουλέψει αν δεν δουλέψει άμεσα ενώ ανάλογη πρόληψη μέσα άθροισμα α ν ήδη βγει από μια γεύσεων μηδέν έως άπειρο εντάξει για να τώρα να δούμε λίγο την διαφορική αυτή εξίσωση που το ονομάζουμε αστεράκι να κάνουμε λίγο τις πράξεις μόνο πράξεις έχουμε εδώ πέρα παραγωγής έχει αυτής εδώ της τόσο λαμπρό που προδίδει μια παραπάνω όλοι ζούμε το ταιπεδ δεν έχει και την ευθύνη παραγωγής και θα αφορά περιορισμό αυτό πέρα ποτέ χωρίς πολλές πράξεις έχουμε η αστεράκια γίνεται εναντίον τους ιδιαίτερα άγονο επί δεύτερη παράγωγο τουπέ φώσφορο και μείον όταν τον παράτησε το 1.2002 δύο εξηγεί τι πρότυπα ώστε άσπρο σχοινί SEAT MBA και από το ψαχνό αυτά ξέρετε είναι δεν ισχύουν αυτά ίσο με το 0 εντάξει αυτό μπορεί να το γράψει και πιο αναλυτικά όλες είχε μειώνουν κα Δραγώνα και τον έχω βρεθεί παράγων που θα ώσπου να σημειώνει είδαμε την δεύτερη βάρος υπερασπιση τη χρειάζομαι λοιπόν χρειάζομαι την με μάτι χρειάζομαι την πρώτη παραγωγή ώστε να την κάνουμε και στη 2η πάνε λοιπόν από το να βρούμε κοντεύουμε δεχθεί αυτό δεν είναι παραγωγής που είχε κατέβει πάντοτε θα είναι άθροισμα εν έτει Α1 επιχείρηση είναι μειωμένα εντάξει και εδώ η χρήση αρχίζει από ένα πεδίο μάχης από μηδέν θα έχω το 1000 επιστήμη ενώ δεν υπάρχει όσον ξυστό μου ψυχή να πληρωθεί και επίσης στη δεύτερη παράβαση άθροισμα απόρησαν διότι τώρα σ'αυτό δόξα παραγωγή ζω πια βίωνε ένα φαΐ ευτυχία στην νεότερη σύνταξη οπότε έχουμε τη Μπέτις σ' αυτή τη μορφή την παραγωγή του τύχη με αυτή τη μορφή και έχουμε και δεύτερη πράο γιατί αγνοώντας συμφωνηθείσες έχω ψυχή επικροτεί παρά εδώ πέρα στη πραγματικότητα θέλω όχι επί προσωπικού ναός ανάλωση του πρώτη παραγωγός των μυών αναφέρει εντάξει εδώ ρε φίλε ο ΑΠΟΕΛ νήσων ένα μα και από ενσωματωμένα αλλά τώρα δεν υπάρχει θέμα γιατί γεμίσαμε το 0 0 επί α στην είναι αρκετό να αλλάζουν πέρα και πάνω από εκατομμύρια όταν έχω όχι επειδή παράγω εδώ βλέπουμε ότι έχω τη δεύτερη παρά έτσι όπως τη δεύτερη παραγωγός Φάνης μέσα έχει η δημιουργία Απ'την άλλη όταν έχω ένα χώρο που είναι μόνη δεύτερη παράγωγο άλλα φωτεινά άλλο όρο που έχει μέσα του όχι απλά έχουν επιτευχθεί πάρα οπότε καταλαβαίνετε ότι άλλο είσοδος όχι τετράγωνο επιτευχθεί παραγωγό πεύκων γίνεται γιατί γιατί πχ τα τραβάμε επιχειρεί μια δυο επιχειρεί τα πράγματα θα δείτε μια δυο οπότε το νησί τετράγωνο την δεύτερη παραγωγή του με ως πρόχειρη και αυτό μας κάνει άθροισμα ετιέν μείωνε ενώ α επιχείρηση είναι και εδώ αφού εμείς με το μηδέν ενώ όταν τα μάτια γιατί διαλύσαμε το μηδέν μηδενίζει αυτός όρος γιάννης νένα μηδενίζεται πάντα αυτός όρος οπότε πρακτικά από το σώμα δίωξης να παράγουμε για να έχω το ίδιο νύχτες του συριζα χθες το άθροισμα κάνω πάλι αυτή την αλλαγή ένα πρόβλημα μου έμεινε αυτός το πρώτο σοκ ζει τώρα βλέπουμε φτωχοί τετράγωνο έπεφτε παράγω είναι μια υπηρεσία που ξεκινάει από 1070 τροχοι παραγωγός είναι μια υπηρεσία που ξεκινάει από 9000000 και αυθαίρετο από την κατασκευή του ξεκινάει κανείς δεν είναι υπάρχει ένα πρόβλημα αυτός όρος που ξεκινάει από 1.2 scan μαζί με τα οπότε για πήδημα αυτό τον έρωτα πώς χειριζόμαστε πώς θα κάνω δουλειά όλο να μην ξεκινάει από 1.2 φωνάζει μόνος αλλάξουμε μεταβείτε εδώ πέρα είναι ένα χώρος Μάθησης δεν ξέρω πώς λέγεται δείχνει που ξεκινάει από δύο ετών θέλω αυτός ξεκινάει από μοιραία άρα φωνάζει και λέει φτιάξε μου ένα καινούργιο το βήμα είναι κάπως έτσι μας προς τα κάτω όπου κάνει στίξης αλλαγή μεταβλητών Buzz κ ασκήσεων μείον δύο εάν κάνεις αυτή την αλλαγή μεταβλητής και το δήθεν να ταξιδεύετε με το δείκτη τότε η εξίσωση πού θα καταλήξουμε θα εξαιρεθεί δεύτερη παραγωγή του ΤΕΕ πρόσφυγες Δραγώνα ίσως τώρα το μείον 0 ήσαν βιολί άρα λοιπόν το άθροισμα από άποψη κ που θα πηγαίνει αφού το μικρό που είναι το ίδιο το P ο κ θα είναι δομημένη μέχρι αυτή εδώ μέσα τώρα έχω εντάξει θα πρέπει λοιπόν να γράψω ποσών σε σχέση με τον κ αφού το ένα είναι αυτό του κ ν δύο είναι κ σχέδιο αλλά στη θέση του λένε θα βάλω κ σχέδιο εδώ στην μείον ένα μια νέα δίνη κ και ενώ είχε ένα πια α στη θέση του σχεδίων και δω ενέτεινε το κ στην κάμερα εντάξει αυτή η παράμετρος όμως είναι μια ψευδό παραμέτρους ένα νύχτα έχει οπότε όπως θέλουμε την ονομάζω εντάξει οπότε αλλάζουν όνομα πήγαιναν σύννεφο διάφορα από τα αλλά και το κατονομάζεται ποτέ εδώ τώρα θα γίνει από ενσωματώνεται ένα και δύο και ένα and και τι κάνανε τώρα με αυτό τον απλό τρόπο καταφέραμε οργή ο αγωγός αυτή εξίσωση ανεβαίναμε στοιχεία είναι μεταξύ οπότε έτσι καταφέραμε πολύωρη αναψυχής είναι και πάμε να τους αντιγράψουμε από κάτω παραπέρα αυτή την εξίσωση και χρησιμοποιώ για τη δεύτερη παράγωγο αυτών τόνων για το ΧΥΤΑ τραβάμε δεύτεροι παράγονται λεφτά όλο διάδοση επί πρώτη παραγωγής αυτό το και για το οποίο έχει τον πρώτο ρόλο έβλεπε παντού είναι δύναμη ψυχής είναι άρα μπορώ να γράψω ως εξής να βγάλω άθροισμα από ένα σε 0 έως άπειρο 1000 στην ενδυμασία παράγοντας και μέσα και θα έχω απ'αυτό εδώ τι παίρνω αυτό πέρα τερέν μου και δύο όχι και ένα φαΐ και δύο εντάξει αυτό παίρνω από αυτόν εδώ τον όρο απ τον άλλο δεν έχω να μειώνεται αυτό εδώ το βήμα υπέρ τη ένα μιούζικαλ θα έχουμε μείον ελληνική ετιέν μείωνε ένα φαΐ εν αυτών άλλωστε περιέχουν μειώνει δημιουργία άρα λοιπόν σε αυτό εδώ θα έπαιρνες θα βάλω 1.2 μηνιαίων βίαιο 9 ΦΠΑ και εδώ πέρα έχω συν TL και ένα π α ν κύκλοι Παράθεση ίσου με το 0 εντάξει εδώ μπορούν να κάμει την εισπράξουν λες ας κάνουμε και γρήγορα αυτό είναι μείον ένα τετράγωνο και δεν πρέπει να μειώνεται ακόμα και με μείον δύο Air αυτό γίνεται τελικά μειώνεται τράγων μειώνεται ποίησης μείωνε τετράγωνο μειώνεται η σεζόν μείον ΕΠΗΕΑ και ένα έτσι άρα λοιπόν αντί για αυτούς εδώ τους δύο όρους μπορώ να τις καταστήσει αυτό δύο ώρες με αυτοκίνητο επί Α1 και τώρα τι φαίνεται εδώ πέρα ότι για οποιοδήποτε έχει και για οποιαδήποτε αδυναμία πρέπει όχι γιατί αυτή η παρένθεση ζούμε με τι σημαίνει πως ούτε αυτή η παράταση είναι ίσο με το 0 και έτσι βγάζουν μια σχέση μεταξύ του α νίκη βίου και του α.ν. αντιγράψω από κάτω από την ισότητα λοιπόν αυτοί έβγαζαν μάτι το Α νίκης δύο Nation μένει και δύο επινίκια ένα και αναρίθμητοι είναι κάναμε το trance σκηνή και αυτό είναι RTL και ένα μείον μη έτοιμη και ένα όλα αυτό Π Α αυτή η αναδρομική σχέση που ενισχύεται και με κάνει να υπολογίζω συντελεστές στα πολύ ώριμα λεζάντα βρήκαν δηλαδή υπάρχει ένα τύπος όποιος βοηθάει να μπορώ να υπολογίζω Α1 και έτσι μπορώ να υπολογίσω αυτήν την δυναμώσει η εδώ υπάρχει αμέσως βλέποντας το ΔΗΚΟ κάποια πληροφορία βλέπει κάποιος και πληροφορία υπάρχει καθότι υπό απολυμένων ζαμπόν έχουν συντελεστές η ευγνωμοσύνη που έχουν οι συντελεστές χαρακώματα και πολύ νόημα είναι πολλές αλλά πέρασε διά πυρός στη γάζα λοιπόν ήδη έχουν συντελεστές υπολογίζεται αυτό το αναδρομικό τύπο τι μάθαινα κατευθείαν κάθονται δεν μαθαίνουμε ότι θα έχουμε άρτιες οι περιττές θέσεις για το θέμα αυτό γιατί αν πρώτος όρος είναι το άλφα 0 κάνω πρώτος ρόλος του Alpha 0 γιατί εδώ πέρα είναι μια υπηρεσία που ξεκινάει α 05 γράψω αναλυτικά αν κάτι σας μπερδεύει έχουμε το πετύχει έχουμε ένα γενικά ως άλφα 0 Α1 έχει Α2 όχι τετράγωνο και Α3 έχει ιδρυθεί και ιδρυτής και ούτω καθεξής άνω 1ος Ημιτελικός όρος η άλφα 0 πέταξε οπότε εκεί που μου το Α1 είναι ίσο με το 0 μετάβαση αυτό τότε αναδρομικού τύπου βλέπουμε οτι θα έχω το Α 0 μεταΘεοί επομένως ορθώς η μύγα και δύο παρθένα αγώνων μετά άμεσα το Α2 θα έχουν α τέσσερις πράξεις οπότε άμεσα αυτό το βρώμικο τύπων μπλέκουμε ότι ειδικά μπορούμε να έχουμε πλήρως γράφουν έχει είτε άρτιος είτε περί του σόρος θα έχει άλλους αμάξι γίνανε Α 0 διάφορο από το μηδέν μια σταθερά και το Α1 ήσουν 0 θα έχει κάποιους όρους α 0 Α2 Α4 έτσι και ταχύτερη τους όρους άμα ξεκινήσω θα μηδενίσουμε το μηδέν και τα α ένα διάφραγμα μεγάλη φαγητό όχι περιττές υπέρ της ένταξης αυτή τη γεωλογική μορφή μπορεί να πάρουν όσες έχουν κάνει μαθηματικά τι κάνουν δηλαδή φτιάξαμε βρήκαμε από ότι εξίσου απλά ας βρει κανένα και είναι διάφοροι και εξίσου περιγράφει την μετοχή που έχει σχέση με τη γωνία θ βγάλαμε το αναδρομικό τύπου γι αυτά Γι' αυτό τις τελευταίες έφτασαν μέχρι εκεί θα μπορούσε κάποιος να πει εντάξει είμαστε μια χαρά έχουμε βρει αυτούς βουλευτές κάθε φορά έχουμε ακριβώς πως όλες οι τελευταίες και πρόγραμμα υπάρχει όμως και πέρα τώρα η ώρα είναι ώρα να τη φυσική και όπως λέει η φυσική το σημαντικό πράγμα είναι αυτή εδώ η Ρωσίδα πράσινη γιατί αυτή εδώ η πήρε σειρά εντάξει έχει ανάπηρους οσμές το εν γένει στο αύριο είναι απείρως σειρά έχει άπειρες ώρες αυτή εδώ η Ρωσίδα δεν έχει κανένα προβλήματα σύζυγοι και με αυτό τον τραγικό τύπωναν μαζί σωστά την εκτίμησή του είναι αν το απόλυτο όχι είναι μικρότερης μονάδας πάντα απόλυτα χημικός μονάδες όπως ξέρετε ένα αριθμός που είναι μικρές μονάδες άνοδο βάση μεγάλη δύναμη τείνει στο μηδέν όταν το 1805 C είναι μικρότερες μονάδες πάω να βάλω σε δίχτυα Κερκίνης πάπυρο αυτό μηδενίζεται οπότε αυτή η απειλή του ιράν να χαράσσει τη για απόλυτο όχι μικρότερης μονάδας εδώ όμως το φυσικό πρόβλημα εμείς έχουμε πράγματι απόλυτο π.χ. να ισχύει αυτή η συνθήκη απόλυτα προσιτή να είναι μικρότερο της μονάδας ισχύος το δικό μας φυσικό πρόβλημα νέοι έως πιο είναι το απολύτως ελεύθερα φαντάζεται πρόσθετα αλλά πρόσεξε τα κόστη η περιττή την μονάδα του στο βόρειο πόλο θα πάμε για σύνδεση με το μηδέν στο βόρειο πόλο δεν είναι μόνα όμορες χώρες μας χαλάει εορτή πωλείται ήδη σοβαρό πέρα δεν μπορούν να έχουν άμεσα τροφή τα έσοδα 0 μα δεν μπορώ να έχω ένα πρόβλημα με φυσική σημασία από απόρρητο αυτό το σημείο και όλα τα σωστά και φίλους είναι ένα λάθος άρα είμαι αναγκασμένος να κάνω κάτι άλλο γιατί είμαι υποχρεωμένος να έχω και το ίσο με ένα φυσική μου λέει βόρειος πόλος θ ίσαμε με ένα δικαίωμά τους χωρούσε η ισότιμη θέση με το μηδέν και τον έδεσαν με τη σημαία του Κωστή τα φαινόμενα όπως η αστυνομία μεγάλα αποδοχή τις διαφορές αυτές γύρισαν ένα πρέπει να είναι μέσα στο δίσκο προϊόν άρα αναγκασμένος να αντέχω αυτό πέρα αλλά δε λέει απλώς γραφτείτε City και περνάς κι αυτό το μετρούνε συγγένεια τέσσερις βλέπει κανείς ποιος άλλος τρόπος που σκέφτομαι και συγγένεια των τέσσερις είχε τονίσει αυτό αυτήν εδώ την αίθουσα Ανάφης τελευταίες πήγαινε στο μηδέν είναι κριτήριο τη συγγένεια του τέσσερις αυτό είναι το πραγματικό κριτήριο που θα κάναμε πριν για να δούμε συγκεκριμένα έπαιρνε δύο διαδοχικούς όλους τους διατηρούμε κι αν αυτός όρος που διάγει τείνει στο μηδέν παραποιεί έτσι αλλά μισώ το είδαμε ότι βάση πρέπει αυτό να ισχύει που λέμε κατοχυρώνεται ήταν το απόλυτο π.χ. μικρότερες μονάδες εδώ όμως έχουμε αποτύχει για κάποιες περιπτώσεις ίσο με τη μονάδα πέντε να σκεφτούμε κάτι άλλο και πιάστηκε και αυτόν πρέπει να σκεφτούμε πρέπει αυτή την υπηρεσία απόπειρες συναντάμε την περασμένη εβδομάδα να φτάνει μέσω κάποιων να φτάνει μέχρι φτωχοί 57 μετοχές 75 με το 1000 π.χ. ένταξη κράτη κάντε την περασμένη υπάρχει τρόπος να το κάνετε βρασμένη το φώναζε ήθελε φράσεις δεν έκανες καθώς το διακόπτετε εσείς μαθήματα σ δύο παίρνετε 2002 εδέσματα οι γιατροί για τον νόμο για τις καταστάσεις αφορμής μετέβη στην κοζάνη αλλά και τα μαθηματικά που κανονικά δεν πήγαν καλά δεν πειράζει άμα θέλω λοιπόν έπρεπε να γίνει να κοπεί ΑΠΥ η σειρά να έχει καθαρά συνέχεια μετά κόβεται φωνάζει ευθεία φράση υπόσχομαι έχοντας μια καρμική σχέση που Βούλιαξε στο Αΐν ίσα πάστα φάνηκε δύο άμαξες θα φανεί και δύο σούπας Αλβανοί και τέσσερις λέξεις αρέσει πρέπει κάποια στιγμή να μην δίνει λύσεις αυτό το αλ Θάνι πώς μπορεί να τον ηρεμήσεις από τη στιγμή που έχεις αυτό το βρώμικο τύπων αν καταφέρεις αυτός εδώ αριθμοί της κάποια στιγμή θα μηδενίζεται και βλέπει λάθος αριθμοί της γίνεται να μηδενιστεί όταν το Air έπιασε ένα μείωνε έπιασε ένα είναι ίσο με το μέγα αυτό το δίνει και αυτό μου λέει το Νικάκη την θεωρώ λοιπόν εφιάλτη ένα μείον πια και να λύσουμε το μηδέν συνεπάγεται από το των μελισσών είναι δηλαδή το εν ήτανε πολύ έναν περασμένα τώρα θέλω Calendar η πολωνέζα που παίρνουνε συγκεκριμένες τιμές ο πιο μεγάλος δείκτης που έχουν μας θέλει εκτός ευρώ τώρα αργοναυτών για αυτό βάλαμε και πέρα ελ επίλυση ένα επειδή σας είπα γίνει προεργασία από μαθηματικούς 150 χρόνια πριν και βάλαμε κατευθείαν αυτό για να φανεί η εύκολη μου αγοραία αυτή η έκθεση στα ποσά αυτά και άλλα τέτοια υποκειμενικά να αμέλεια τελικό ίσον εάν επί τέσσερις έτη θα λέγαμε αυτό αλλά δεν το βάλαμε εδώ πρέπει να δώσουμε ώθηση επικίνδυνα οι Ενετοί συντάγματα και έτσι γεγονότα για να φανεί αμέσως για να φωνάζει έφηβοι έκθεση αναφορά σε κανένα από τα μεγάλα οπότε εργαζόταν λοιπόν εντάξει άρα λοιπόν έχω το εν που είναι αυτός εδώ ότι αυτή εδώ η σταθερά που χρησιμοποιώ έτσι ζούσαν αυτό ρωτάει η νέα και έως τότε σταματάμε το απόγευμα γιατί γιατί όταν του θα πάνδημη του εν τω μεταξύ όπως δεν αλλάζει τον κόσμο αλλάζει αυτό παραθέτουμε το Ελένη σταθερά όπου στο ένα θα αντιτείνει του αυτό θα γίνεται όποτε ακούω ότι τιμή και είχε το α το Α1 και οι δύο θα μηδενιστεί αμερική α και οι δύο μηχανές και τα άλλα 54 και ούτω καθεξής αυτό τοποθετεί μυστικό αυτό αυτό μας έβγαλε το αποτέλεσμα ότι πρέπει να έχουμε λοιπόν εδώ δε περασμένη νόμων στόχος για να γίνει αυτή η γη άρχισε να έναν και αυτό το πετυχαίνουμε λέγοντας ότι αυτά τα έργα οπότε άνοιξα ήτανε πρέπει να αναγγέλλει αυτός φάκελος μου δίνει τη μεγαλύτερη δύναμη την οποία έχει πολύωρη μόλις δηλαδή αν αυτό το έργο είναι ίσο με το 0 έχω πολλοί γνώριζαν μηδενικού βαθμού μένει μέσα μόνο όρος άλφα 0 αν αυτό δεν είναι ένα έχω το Polo Ibiza πρώτου βαθμού μπαίνει με μέλι μέσα χώρος μόνο α αν έχω εισόδου με δύο έχω το πολύτιμο παιδιών λεζάντα μένει μέσα όλος Α 0 καιρός Α2 μεταξύ αυτή η λογική στο έντυπο κάθε φορά μου καθορίζει το πολύωρο που έχω ότι δύναμη εγώ θέλω το βάζο έχω το G5 και ανάπηροι θα μέση μέχρι 25 πάντα όμως λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι σαφώς RTC περιττές οπότε ανοίγει το έλυσε με 4Κ μέσα α 0 Α3 και Α4 αντέλ 8 θα ευχόταν να μην τον Φατιόν τέσσερις αφέθηκαν 8 ναι αν το έλυνε τρεις θα έχω μέσα το Α1 το Α3 εντάξει για να κάνουμε μια προσπάθεια να υπολογίσουμε Απόλλων Μαλεζά τέτοια δύο και τρεις ευρώ ποσό κατά τα άλλα λοιπόν αυτό το ανατομικό τίποτα έχουμε δίπλα θα χρησιμοποιήσουμε κάποιοι έφεραν πολύ ώριμα τα γράφω κατευθείαν θα εύκολα κόλλημα είναι τότε 0 που είναι ίσο με μονάδα ειδήσεων Alpha 0 Παλαμά θέλουν ή μαζί με άλλα τότε ένα ουσίες που είναι σαν να έχει εδώ είναι α να επιζεί αλλαγές που διαφαίνονται βάζω μονάδα εντάξει εγώ τώρα θέλω να υπολογίσω ντοπέ δύο τόσες έγραψε και πολύ χορό πώς θα υπολογίζεται στον ευρωπαϊκό τύπο όποιος μου πει ώστε υπολόγισε το πεδίο πχ άνθρωπος των γραμμάτων τι θα κάνουν εγώ αυτό αναμένεται ότι και θα υπολογίζουν τα παιδιά όχι τι σημαίνει περιοχή ότι το πολωμένο πεδίο θα έχει μέσα α ένα ιδέα και Α2 έχει τετράγωνο οπότε εγώ θα λάβετε το Α2 ενταχθήκαμε για ευκολία ας βάλουμε το άλφα 0 ένα ξερό οπότε ξέρω αν φανείτε ίσο με ένα εφαρμόζει αυτό το δίπολο για α γεμίζουμε έμεινε έτσι το πρώτο στάδιο και θα έχουν λαμπερά α δύο ισόγεια βασάνισαν μετά μοιραία γυρίσαμε το έτος ήταν το δύο ΣΔΟΕ είπαμε είναι το δύο και θα έχουν πέρα δύο επιδιώκει ένα μείον το ποσό τα 1.07 προϋποθέτει το άλλο είναι εδώ παραμένει δεν δύο T1 2ον επί έχουμε το επί α 0 ίσως λοιπόν αυτό δύο επί τρεις τρεις άλφα 0 ανοιχτά με το άρθρο δεύτερο την μονάδα το είναι ένα μείον τρεις χ τετράγωνο μπορεί να μην έχει και ένα δεύτερο μπροστά αυτό εξαρτάται πόσο Ξεκίνα μ α 0 εμείς όταν θα έμπαινε ξεκίνησαν μονάδα τραβάνε άλλο ένα βραβείο το καταλαβουμε σιγουρα του τρεις Πετρίδης θα έχει μέσα Α1 αρχή και Α3 100 τέτοιες εγώ δε βάζει εύκολα το άλφα ένα μονάδα θα έχει ισχύ και Α3 ιδρυτής άρα χρειάζεται απ' αυτόν πρωτότυπο μου να βρω το Α3 από 43 άμα βάλω ΔΟΕ λύσεων με ένα θα έχω ένα και δύο Α3 άρα πάλι από αυτό λοιπόν Α3 ίσως τύμπανα ΟΤΟΕΛ τρεις άρα είναι τέτοια επειδή διάκενα επί τέσσερις μείον το έτος έχω βάλει ένα μείον ένα επί ένα και ένα αλλά ένα τέτοιο και το βάλαμε το ίσο με ένα άρα είναι τέτοια επί δύο τρεις επιβιώνει αποδεκτή δίνει εδώ στις τέσσερις 12 μείον δύο 10 επτά λάρι φαίνεται η οπότε το ΤΕΕ τρεις στόχοι αν άλλοτε μου α ένα μονάδα θα συνεχίσει να μειώνεται μειώνει είναι στην μου φαίνεται να χτίσει αττίλα θα γίνουμε γιατί μου φαίνεται έχει μειώνεις τα πράγματα θα ήταν μη ναι πράγματα μιλήσανε πίσω προηγούμενα θέληση είναι είτε γιατί ο παρόλα αυτά έχω μια αίσθηση ότι θέλει μείον λοιπόν ναι υπάρχει λάθος πως φεύγει αλλά εδώ πέρα κανείς δεν πρόσεξε ότι αυτό το κράτησα φωτό και αλλοδαποί αποχή όταν το πάτο άλογο κι εδώ έχει μιαν εποχή έτσι νομίζω σωστά δεν είναι άρα λοιπόν ξανά αυτό το έφερε από δω αυτό ήτανε το μείον παραπέμπει η γεύση αυτό το ισραήλ χαρακτήρισε στην εξασ αλλά ένα βήμα μπροστά είναι εντάξει οπότε αυτή είναι σωστή έκφραση που τη βρήκαμε τα παραδείγματα και έτσι εδώ θέλουμε μιλίων εδώ θέλουμε μια έναρξη μιας λοιπόν εδώ ταξίδευαν μείωση μείον ευρώ μείον ένα εντάξει θα το βρεις σε δήμο της μεγάλης ύφεσης και βραβεύτηκαν εντάξει πάρε λοιπόν να δαιμόνιο Μαλεζά αυτά εδώ και αυτά ουσιαστικά είναι η λύση αυτή θα δοθεί δεξίωση junk την έγραψα εγώ με την βοήθεια του 1000 μπορου ν να το ζητήσω τώρα εδώ και να σας γράψω και αναδρομικό τύπο από τον οποίο μπορεί να υπολογίζεται λοιπόν τα πολύ ώριμα λεζάντα υπολογίστηκε από ένα αναδρομικό τύπων που είναι εύκολος και εύχρηστος και που σας οδηγεί σωστά τους συντελεστές που στη βιβλιογραφία αναφέρονται πολλοί γνώριζαν δηλαδή αυτά που σας έχω γράψει εδώ έγινε ακριβώς απώλεια άμεσα είναι ανάλογο του πολύτιμου λεζάντα είναι ανάλογο του μπορεί λοιπόν να λείπει κάποιες συντελεστής οικονομικοσ τύπος η Apollo Mazda έτσι λειτουργεί έναν δύο στην Ελλάδα ΚΤΕΛ παραγωγικό ελαιοπαραγωγής εσείς όχι τετράγωνο μειωμένα έστηνε εντάξει για παράδειγμα πάμε να υπολογίσουμε κακά μια άμεση εφαρμογή το πε δυο θα είναι ένα άρα λοιπόν έλυσαν δύο δύο στο τετράγωνο δύο Παραγωγικό επί δύο παραγωγή εσείς του αρχιτέκτονα αγώνων βίωνε στο τετράγωνο εντάξει οπότε άρα έχω δύο παραγωγής της πολλές θερμίδες ανώτερα η πρώτη παραγωγή συμβάλει δύο όχι τετράγωνο μειωμένα δεν είναι βιαίως και λέτε γιατί έχω αυτό διάφορες παραγωγές προσφορά 502 και παραγωγής π.χ. τετράγωνο και μετά αυτό που γράφεται ουσιαστικά τέσσερις τριετίες μείον 4000 πρέπει να το ξανά παραγωγή της οπότε μας κάνει 3.12 ιδιαίτερα άγονο μηνιαίων τέσσερις διαιρεμένο αυτό με αυτό κάνει 8 με 8 οπότε είναι ένα δεύτερο αν δεν κάνω λάθος όχι τέτοιοι συρφετό αγώνων μείωνε μεταξύ οπότε το ρολόι Monza πεδίο όπως είναι ακριβώς η βιογραφία είναι με αυτό εννοώ τον συντελεστή ένα δεύτερο τρεις έχει τετράγωνο όταν υπάρξει 82 οπότε δίνουμε τα τέσσερις . μονάδα είναι αυτό πολύ γνωρίζατε ότι σας έγραψα το ανάλογο αυτός ο θυμός αν θέλετε να ξέρετε όμως πως ενδεχόμενη Μαλεζά Μαξίμου επίσης Apollo Μαλεζά γεύσεις αυτές εδώ τις διαφορικές εξισώσεις είναι ορθό χαμένοι είναι ορθογώνιο δεν είναι κανονικά κανονικο PC γίνεται ως εξής κανονικό κείμενο πολωνέζα λέμε νομίζω γίου Air έβαλε το βιβλίο σας ποιοι είναι θερμική ρίζα του βιοαερίου και ένα ένα δύο έτη είπε φύση αυτά δεδομένα τι σημαίνει αυτό ότι από μείον ένα έως σήμερα η επιχείρηση χρειάζεται του URL π.χ. επίγειου ή όχι επειδή έχει και αυτό μας κάνει δ έντονος έναρξη άρα λοιπόν να αποδοκίμαζαν που πέρυσι αυτής εδώ της εξίσωσης που το κάναμε να είναι μια πεπερασμένη λοιπόν το περασμένο απόγευμα με την λογική θα πρέπει να φορέσει πολλές ανάμεσα στην κρίσιμο αυτά τα κανονικό κείμενο χρειάζεται αυτός έδωσε τέλος στη αν έχουνε την πλήρη σχέση of κανονικό τους έχουν νοσογόνο καταπίεζε ενεργά την κοινωνικοποίηση είχαν ειδοποιήσει έρχεται είμαστε εδώ το συντελεστή έτσι απόρροια που σίγουρα και τώρα που βρήκαμε πως είναι ότι το έλυνε καιρός για δώρα την κάναμε το ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα είναι ότι αυτό το εν είναι ακέραιος γιατί πρέπει είπαμε να τερματίσει δεύτερος τον νόημα εδώ πέρα λοιπόν έχουμε μια σαφή διαφορικη εξισωση οι άνδρες με προσεκτικά είναι τη δεύτερη παρά όμως που είπαμε δεν κάνουμε το βιβλίο υποδομές τύπος κάνετε Καλαθάς γι αυτό και θα έχει πολύ προσεχτικά μείον Εύβοιας και ένα βάρδα στον παρονομαστή αυτό πάει ίσο με το 0 αυτή είναι η διαφορά και εξίσωση που περιγράφει την αύρα αυτοί οι διαβουλεύσεις αυτή έχει πολύ εύκολες λύσεις που βγάζει κάποιος με το μάτι οι λύσεις που έχεις είναι πάρα είτε στην ελίτ είτε επειδή άρα στην ίο El και και για να δούμε αν πραγματικά ισχύει αυτό εδώ για δοκίμασε με το αριθμ είναι έχουμε πέρα δεύτερη παραγωγού επί άριστη δεν θα γίνει αλλά L και έτσι έγινε για την Α πλατεία είναι δεύτερη παρά αυτό την πρώτη φορά θα κατεβάσει το LSE ενώ μετά το ελκεθε είναι σύννομη λύση νένα την πρωτη φορά μετά π.χ. μίνι αριθμ ναι πιανουν πια στην Ελλάδα μείον ένα γιατί δύο παραγωγής έχω κάνει και ότι έχουν αυτό είναι άριστη δεν έχω μειώνει NPL και επειδή έχω άριστη ΝΕΛ με το έργο θα γίνει αλλά συγκέντρωνε κλείσαμε το είναι μια χαρά αν θέλετε άρα δε χρειάζεται πλέον πηγές το γάντι γίδια κλπ οι διάφοροι Κηφισός πόσα είναι πανεύκολη έχει αυτές τις διαβουλεύσεις παρτενέρ και αλλού στην Ιονία θέλει και ένταξη οπότε το συμπέρασμά μας είναι ότι γενική μορφή των λύσεων ειδικά στην περίπτωση που έχω μαζί μου φυλάκιση με τρεις μπορούμε να γράψουμε έξι ανεβάζουν οδικής μέτρια πρέπει να λάβει υπόψη και αυτό τότε κυρωθεί και τη δυσκολία ότι δεν δίνω αυτή την απλοποιημένη εξίσωση Lagarde αλλά και την πιο ολοκληρωμένη που έχει μέσα το μηδέν τραγωδία εναντίον είχε τετράγωνα πολύ πιο δύσκολη εξίσωση άρα λοιπόν εμείς σήμερα μάθαμε να εντείνουμε την εξίσωση ανάπλασης περιττές θερμίδες Βγάλαμε τη γενική βρίσκονται γράψουμε τώρα ποια είναι η μορφή της δύσης αλλά αυτό που βγάλανε μέχρι τέλος κάνοντας όλες τις πράξεις για να καταλαβουν πολυ καλά τι γίνεται σάλιο αν δεν ξέρετε πώς είναι τα πράγματα μετά δε μπορεί να κάνει καινούργια πράγματα είσαι εγκλωβισμένη σε αυτά υπάρχουν και θα υπάρχουν συνήθως είναι πολύ περιορισμένα εγώ μπορούμε να γράψουμε τη γενική μορφή της λύσης για να σωθεί και συνέδρια άρα η ξινίλα αφέλειας ζυμωθεί και συνέδρια να γράψουμε τη γενική μορφή συζήτησης και να μου πείτε εάν έχετε απορία πάντως αυτό που γράφουμε μαζί μου διαρκής συμμετρίας έχουμε τη στροφή Κούβα βαθύτερα γιατί αφού υπάρχει δεσμευτική συμμετρία δεν υπάρχει σας πληγώνει ευθύ είναι άθροισμα ελήφθησαν από 0 έως άπειρο α μια άριστη Νεολ συν Β1 εφιάλτης τίμιων ελίτ και ένα αυτό το κομμάτι γιατί είπαμε η ένα λύση είναι άριστη δεν κ.ά. στην ενέργεια έναν επειδή εν του Κωστή η φτωχοί είχα βέβαια εντάξει το ανέφεραν βάζαμε και αγίου που είναι κανονικό κρυμμένες αλλά αυτό τώρα είναι με σταθερές κλπ δε μας ενδιαφέρει αυτή η γενική μορφή της δύσης αυτή είναι πιο υγιή μορφή μπορεί να έχει συνάντηση του δυναμικού όταν έχω ένα πρόβλημα σε γενικές γραμμές με συμπάθεια τη συμμετρία οπότε για να προσπαθήσουμε είναι κανένας μπορεί να μου θυμίσει κάποια προβλέψεις έχω βάλει στο παρελθόν και το οποίο έχει θεσμοθετήσει μέτρια και μπορούμε να το παλέψουμε να λύσουμε πιο πρώιμα σας Happy μετρήστε μέχρι τέλος μόνοι σας έστω σπίτι και το οποίο είχε σβήσει μετά και θα κάνουν ανάλογη εφαρμογή πρόβλημα επτά ετών σήμερα επτά δύο ύστερα με το πάνω καπάκι δεν και το κάθε καπάκι μυούνται αυτό μια σφαίρα που πάντως θα γίνει με δυναμικό με το καταπατημένα οικονομιών δεν έχει πλήρη Χαλκιδικής μέτρια αρκετά αδίστακτο success έτσι που το μισό το πάνω καπάκι να είναι θετικός ζητά και τον επικό V12 το καπάκι άρα λοιπόν πάμε να λύσουμε εμείς καθώς το πρόβλημα να βρούμε για παράδειγμα πόσοι δεν ανήκω στο εσωτερικό της Ferrari όπου ξέρουμε ότι το πάνω καπάκι βρασμένο εμείς έχουμε σχήματα γιατί για τις 15 . άρα λοιπόν ξέρουμε ότι δεν α αν η ακτίνα της της ένα , φίδια από 0 πληρέστερα κλείνει συνέβαινε και δε α αφού τη δευτέρα έως στη βάζω το ίσον ένα δύο ήδη βελτιώνουμε αυτών δύο καπάκια σφαίρες το πάνω καπάκι συνδέεται το ΚΚΕ σημείωνε μεταξύ λοιπόν όσο προχώρησε ο θέλω να βρω στο εσωτερικό άρα λοιπόν για να γράψω και το δέρμα μας φίλοι μικρότερο του α μικρότερης έντασης στο εσωτερικό κακομάθει λοιπόν θέλω τον Φερνάντο Χοσέ συνεργό της σφαίρας περνά στην έκφραση όπως είναι εκεί μαζεύονται λίγο ποιός όρος ανεβαίνει στη φοβερά γίνεται διευθετείται έχω ένα VR ένα διαταραγμένο ενώ διατηρεί τις στο εσωτερικό της χώρας υπάρχει το σημείο άρχισε μετά μοιραία άρα λοιπόν αυτό στηρίζεται αλλά αμέσως καταλαβαίνω ότι για να νικήσεις αρνί πρότερο εισόδου α θα πρέπει να λάβει η Ελλάδα να είναι ίσο με το 0 οπότε το πρόβλημά μου εγώ εδώ περιορίζομαι όπως αναφέρει να Α1 Άρης είναι TPAO κόστη η συμφωνία και μετά το πρόγραμμα θέτει επίσης που το ξεκινήσεις όσα γνωρίζω τα πάθη η μορφή της λύσης αλλά ούτε γενική πληροφορίες αυτά ερό θα της γράψω αυτές πληροφορίες δεν σημαίνει θα πάνε για reset νέα α πάνω στην αφάνεια να γράψω περνά λίγο λάδι από τις καιρικές συνθήκες που συνεπάγεται συνοριακές συνθήκες γιατί αυτά εδώ είναι η συνέχεια γνωστή δικές στην ειδικές συνθήκες ο έτσι άλλωστε επιφάνεια τέσσερις ξέρω ότι φ αριζόνα α κο θὰ είναι αυτό το δυναμικό κοντεύουμε να το πούμε αυτό τον κόπο το περιγράφω έτσι να το πούμε δε ζητά το οποίο ουσιαστικά είναι μια άτυπη συνάντηση αυτό συνέβαινε και μειώνουμε για συνεχή πού είναι τα κόστη τα που 0 ευθέως σε ένα και βγάζει απομειώνεται εντάξει το γραψε τώρα με τη βοήθεια του Κωστή η Τετάρτη 9 ιδιαίτερα τα κόστη θα αυτό είναι λοιπόν ίσον με εφέ που φυτά που είναι γνωστή ως συνάρτηση αυτό εννοώ έγιναν γνωστές γνωστό είναι συνδέει από πάνω και μιλώντας στον ΑτΚ λύσεων με ένα άθροισμα Α1 α στην επειδή πόστερ θα και τι θα κάνουμε τώρα για να προχωρήσει μια βδομάδα Α1 ποιες εταιρείες χρειαζόμαστε φονιάδες πέταξε τις συνθήκες αφού εγγυάται δίδεται γράψαμε πριν γράψαμε υπαρχηγοί του ΟΑΕΔ που είναι τετράγωνη Κυριακού δύο ΑΕΛ και να μία-δύο επιτυχίες όπως η που αυτοί είναι ορθό κανονική δηλαδή γίου λυπάμαι πηγή ή επειδή έχει απομειώνεται συνέβαιναν συν ένα μας κάνει δ ή άρα λοιπόν εγώ για να φτιάξει τα έγειρε μαθαίνω πολλαπλασιάζουν με δύο μέλη και ένα μια άδεια θα πρέπει να πολλαπλασιάσει και ποτό με ρίζα διάρκεια έναντι 2,8 δισ ευρώ από το εντάξει οπότε τι έφταιξε εδώ έχω εκατομμύρια έχω πρίζα δύο L και να ένα δύο έτη βρέθηκε θ και ποτό έχω παραθερισμού ASL α έστηνε επίγειου άρχισε του Κωστή η πολλαπλασιάζονται εξήγαγε αριστερά δεν είναι και ολοκληρώνω με το γίου ελεγκτών ως του Κωστή η αφού μειώνεται έως συνενώνει έτι δε και που δε κόστη η χαρά επειδή δε ο θ και εδώ το ίδιο γίου ελαττώνοντας ακολουθεί τα φετινά στοιχεία μ'αυτό ότι είπαμε ότι κάνει είναι το δ εν τέλει τόνος από το κάθισμα πάντως όλα τα εν αυτώ τω μου καταλήγει α ή π α στην ΑΕΛ όντας είσαι αυτό το ολοκληρωμένο τώρα ή δύο χιτώνες βγάζω ή και γράφω την τελική έκθεση για το α αλλά θα κλείσουν θα πάει το α πρόκειται θα είναι ένα βή α στην επιδερμική ρίζα του δύο L και ένα 32 επί ολοκληρωμένα δε του θ επί προς αυτό το επίγειο του του Hospital επί κος β από μείον ένα έως σήμερα για να υπολογίσω δηλαδή εγώ τους συντελεστές χρειάζομαι να υπολογίσει αυτά εδώ ολόκληρο καλόκαρδος και την ανάσχεση πόλεις αυτό διαμαρτύρονται μας πάει σε δύο κομμάτια ένα που θα είναι συμβαίνει από 0 μέχρι να είναι συμβαίνει ακόμη βεβαίως να πούμε βεβαίως δεν είναι ένα ούτε θέτει το Polo Monza κάνετε και τόσο δύσκολα θα μπορούσε ακόμη εντάξει γενικά δηλαδή μόνο τα υπολογίσεις και μπορεί να βρίσκεται ο υπό που να είναι μέσα στο γενικό συνάντηση του μέχρι εδώ επεισόδια σήμερα