Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, ΚΕΔΑ-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ) , ώρα 12:00 μ.μ. (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2020)
: Καλημέρα συγκεκριμένες και φίλοι, χρόνια πολλά, ευχαριστώ σαν έστειλ. Στο σημερινό μάθημα δυναστικής θα κάνουμε ασκήσεις με λάστρια. Ξεκινάμε με ένα ζέσταμα. Πέσω. Πάμε. Πάμε. Προστά. Πάμε. Πάμε. Βέβαια. Πίσω. Βινάζω. Παράω. Παράω. Πόνευμα. Από μέσα. Βινάζω. Χέρι. Ανοίγω κλίμο. Πιέζω. Το άλλο. Βινάζω. Πίσω. Το άλλο. Εντώνουμε. Βέβαια. Βινάζω χέρι. Πίσω. Παναρώνουμε. Βινάζω χέρι. Έχουμε λάστρια. Εντώνουμε. Διπλών. Πίσω. Περνάω δύο-τρεις φορές. Σιγά-σιγά. Πίσω. Ωραία. Άλλη μια. Ωραία. Πίσω τώρα. Ωραία. Θέλω έξω. Πατάω στις μύτες. Κατεβάζω. Παναρώνω. Και επαναφέρομαι. Άλλη μια φορά. Πίσω. Μύτες. Έξω στις τόμους. Μένω. Κατεβάζω. Ωραία. Προστά. Χαλαρώνω. Εντώνω. Ελευθερία. Κάτω. Λιάνω. Λίγο πιο κλειστά. Λυγίζω το ένα. Δε μπορώ να βάλω το άλλο χέρι. Και αλλαγεί. Ωραία. Ξανά. Ωραία. Πάνω. Πιέζεις προς τα πίσω. Μία φορά ακόμα. Ωραία. Κοινάζω λίγο τα χέρια. Και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Πατάω με τα δύο πόδια. Πολάσαμε. Και ξεκινάμε. Θα κάνουμε ασκήσεις για όλο τον κομμό. Ανοιχτά. Ξεκινάμε ακόμα με όμους. Κάποτε. Λοιπόν. Ναι. Δεκαπέντε αναλήψεις. Τρία σε τρία. Τέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντε. Οχτώ. Δεκατρία. Δεκατέσσερα. Δεκαπέντε. Και άλλο. Ορθήγονια δεκέντρα. Και ανήμαστε πλάκ. Και ορθήγονια. Έντε. Δύο. Τρία. Πέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντε. Εννέα. Εννέα. Έντε. Οχτώ. Δεκατρία. Δεκατέσσερα. Δεκαπέντε. Συνεχίζω με και άλλο. Δύο χέτρες. Ανοιχτά. Οι αγώνες μου σάχονται από το κορμό μου. Και κάμψε. Έντε. Δύο. Τρία. Πέσσερα. Έντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντε. Οχτώ. Δεκατρία. Δεκατέσσερα. Δεκαπέντε. Πιάνω και τις δύο άγγλες. Πέντε. Ένα χέρι. Κάμψεις. Στο ένα χέρι. ίδια εκείνη σκέπη. Προς τη μέση. Τρία. Τρία. Τέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντε. Δώδεκα. Δεκατρία. Δεκαπέσσερα. Δεκαπέντε. Άρα είναι... το ίδιο. Βυγίζω τα πράγματα ανοιχτά τα πόδια και... κάψεις και στο χέρι. Βαλάμι κοιτάς το στήθος σου. Έντε. Δύο. Τρία. Τέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντε. Δώδεκα. Δεκατρία. Δεκαπέσσερα. Δεκαπέντε. Συνεχίζουμε. Τρικέθρον. Πατάω το λάστιμο. Πέτω ένα πόδι. Πιάνω από μία άκρη την αντίθετο. Αντίθετο πόδι, αντίθετο χέρι. Κατάω. Σκύβω μαλακά μουστάκι. Εμπρός. Ξηλάβω ακόμα. Εδώ. Πίσω. Πουνάω μόνο το γραχείο. Τίποτε άλλο. Στο θερό σώμα. Πέντε. Δύο. Τρία. Πέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντε. Δώδεκα. Δεκατρία. Δεκατρέσσερα. Δεκαπέντε. Πέντε. Ψηλάω και πίσω. Ένα. Δύο. Ψηλάω ακόμα. Τρία. Τέσσερα. Έντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δεκατρία. Δεκατέσσερα. Δεκαπέντε. Ωραία. Επόμενη άσκηση. Πατώ το λάστιο με τα δύο πόδια. Ήδια κινήσε. Βυγίζω και τετρώ το μίσο. Και ένα. Δύο. Τρία. Τέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δεκατρία. Δεκατέσσερα. Δεκαπέντε. Έλα το στόμα. Ωραία. Βυγίζω και τετρά. Κάθομαι εδώ. Εδώ να το πω για μπροστά. Περνάω το λάστιο για πάνω μας. Και. Ψηλά οι αγώνες. Όπως είναι. Ψηλά. Ορθή μονία. Βλακτική. Πίσω. Ψηλά, έτσι. Τα γόνα στην ίδια ευθεία με τους όνους. Και. Ένα. Δύο. Τρία. Τέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δεκατρία. Δεκατέσσερα. Δεκαπέντε. Και τελευταία άσκηση. Πράγμα δάστημα. Χιαστή. Πιάνω. Ορθή μονία και τραβάω μπροστά πίσω. Και. Ένα. Δύο. Τρία. Πέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δεκατρία. Δεκατέσσερα. Δεκαπέντε. Τελευταία. Και στήθος. Πλάστηκα. Διπλό μήμονο που περνάω ανάμεσα. Αριθάλα πότια. Ευτή η γωνία. Τεντώνω και κλείνω μπροστά. Και. Ένα. Στήθος μπροστά. Δύο. Τρία. Τέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δεκατρία. Δεκατέσσερα. Δεκαπέντε. Καλαγώνω. Μια άσκηση ακόμα. Περνάω ξανά. Χέρια τώρα ανοιχτά. Ανοίγω και κλείνω στην ευθεία του στήθους. Και. Αν θέλω λίγη ζωγραφία στο μόνο. Και. Ένα. Δύο. Τρία. Τέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δεκατρία. Δεκατέσσερα. Δεκαπέντε. Ωραία. Χαλαρώνω λίγο τα χέρια. Βινάζω. Και δυο σκήσεις για τα πόδια. Παίρνω το ελάστιμο τομένα ανάληξη. Παράλληλα τα πόδια. Ένα μπροστά. Τεντώνω. Το πρόστιφ θέρνα. Και σηκώνω. Ένα. Δύο. Τρία. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δεκατρία. Δεκατέσσερα. Δεκαπέντε. Ασκήσεις για ποιούς. Αλλαγή. Εντώνω. Και ένα. Δύο. Τρία. Πέσσερα. Πέντε. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δέκα τρία. Δέκα τέσσερα. Δέκα πέντε. Στον πλάι. Επαγγόκκιν. Τελευταία. Ένα. Δύο. Τρία. Τέσσερα. Πέντε. Τα χέρια ή στη μέση ή κάπου. Ή και πίσω. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δέκα τρία. Δέκα τέσσερα. Δέκα πέντε. Αλλαγή. Ένα. Δύο. Τρία. Τέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Εννέα. Δέκα. Πέντε. Δώδεκα. Δέκα τρία. Δέκα τέσσερα. Δέκα πέντε. Χαλαρώνω. Και έχω ολοκληρώσει ένα κύριο. Το πρώτο σέφτ. Ή αλλιώς το πρώτο σέφτ. Το πρώτο σέφτ. Το πρώτο σέφτ. Το πρώτο σέφτ. Το πρώτο σέφτ. Το πρώτο σέφτ. Θα κάνουμε ένα δύο. Ήδιες ασκήσεις. Τινάωση χώρια. Χαλαρώνω με το μαχαίνι μου. Πιέζω. Το άλλο. Πίσω. Ωραία. Ξανά. Δημηχείται. Λάστρια. Πατάω. Λάστρια. Πατάω. Λάστρια. Πατάω. Δύο χώρια. Κάπνω και σηκώ. Ένα. Συλάρια χώρια. Δύο. Φέρω τις χορτιές με έρχοντες τύπους. Τέσσερα. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Ενέμινα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δεκαπέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δώδεκα. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Στον πράγμα. Βγίζω, θύμω μια και ανοίγω. Έντεκα. Δύο. Η αγώνια στην κίνηση του. Πέντε. Πέντε. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Ενέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δέκα τρία. Δέκα τέσσερα. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δεκα πέντε. Κι εγώ. Κάνω τα χέρια μπροστά από τον αγώνιο και έντεκα. Δύο. Τρία. Πέντε. Έξι. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Ενέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δέκα τρία. Δέκα τέσσερα. Δέκα πέντε. Και ήδη ο άγιος του έμεινε, ξέρετε, η ίδια κίνηση προς το μέσο, κάμψε προς το μέσο. Ένα. Δύο. Τρία. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Ενέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δέκα τρία. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Ενέα. Δώδεκα. Δέκα τρία. Δέκα τέσσερα. Δέκα πέντε. Αλλαγή. Και ένα. Δύο. Τρία. Πέντε. Έξι. Εφτά. Οχτώ. Ενέα. Δέκα. Έντεκα. Δώδεκα. Δέκα τρία. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Ενέα. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Дέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Δέκα πέντε. Ενέα. Έξι. Επίσης, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 2 γένια, ίδια κίνηση, πατάω το δάστιμο και μετά δύο πόδια, σκύβω, σηκάριαγόνι έξω και το κρύσσο. Και 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. Χαλαρώνω, έχω τη στρώμμα, λάθω, καθόμενο το δάστιμο ανάμεσα από. Πιάνω, πιάνω και το δυο άγκες και βασιλάει αγώνες, βαθώνω χέρια μπροστά, βασιλάει αγώνες στην ηγεφία του τσόπους. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. Χαλαρώνω, έχω τη στρώμμα και μετά δύο πόδια, σκύβω, σηκάριαγόνι έξω και μετά δύο πόδια, σκύβω, καθόμενο το δάστιμο. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. Χαλαρώνω, σηκώνω και σηκάριαγόνι έξω και μετά δύο πόδια, σκύβω, σηκάριαγόνι έξω και μετά δύο πόδια, σκύβω, καθόμενο το δάστιμο. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. Χαλαρώνω, μια άσκηση ακόμα στο σπίτι μου. Ανοίγω και κλείμω. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13. 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 6, 7, 8, 9, 10. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 6, 7, 8, 9. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. Καλησπέρα!