Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 9 / Διάλεξη 9 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Λοιπόν το συγκεκριμένο βίντεο θα μιλήσουμε είχε επισκευές με σκυρόδεμα θα μιλήσουμε για ενίσχυση τον οπλισμό των βλέπετε αλλιώτικο επισκευές στο παρακάτω επίσης θα μιλήσουν για την προκάτ και δη πώς εξελίχθηκε στην Ελλάδα και τι γίνεται σήμερα με αυτά θα ξεκινήσουμε λοιπόν με την επισκευή και μάλιστα με την συσκευή με έχει πείσει ερώτημα έχουμε έχουν λανσαριστεί έχει τους ερώτημα και και συνήθως πρέπει η χρήση του μπορεί να οι συνηθίζεται σε επιφάνειες που μπορεί να να σταθείτε επί τόπου οχυρωμένος ο όπως π.χ. η θεωρία στο παρόν θέμα πλακών αυτό το έχει πει σου σκεύασμα μπορεί να πειστεί ουσιαστικά αλλά με μα να αποτελέσει κάτι σαν μανδύα στα στα υποστυλώματα στις πλευρές των τόκων ΑΜΚ αλλά έχουμε και πόσο το πλύσιμο μπορεί αυτό το έχει σκυμμένο το κεφάλι ψηλά είναι δύσκολα ασχολήθηκε με τις 500 πράγματα ελλείμματα πλακώνει τόκων έχει πια χρειάζεται συστηματική προετοιμασία και ποσοτική εκτέλεση της χειροτέρευσης και πιο αναλυτικά πρέπει καταρχάς να τους τους υπαρκτούς υπάρχουν εφοπλισμός όσο αποκαλύψουμε πρέπει να αφαιρέσουμε τους ανθρώπους γύρω μας και να διαμορφώσουμε πολλές κοινότητες και του καλύτερου εκεί φωτισμό του καλεί τον δεσμό του Νέου έχει τους θέματος πρέπει να πετύχουμε μεγάλη διάχυση στο παλιός πληρώνουμε τις στράτες με pick με το έχει το με το καινούργιο συγκρότημα εργαλεία και με αποβολή ακόμη πρέπει επίσης να πίνουμε άφθονο νερό υπό πίεση το παλαιό σκυρόδεμα για τριήμερο και ακόρεστη αυτό έτσι ώστε όταν θα γίνει αυτό συχνά είναι οι κύριοι κύριοι ανέβεις πάνω στα οποία θα καθίσει στο το καινούργιο του συγκρότημα μετά απ' όλα αυτά θα συνδυαστούν με τον ισχυρό κάποιες λεπτομέρειες αυτό παραπέμπει και αποθήκες σκοπού στον γάμο του γιου τους προτάγματος που δεν πρέπει να υπερβαίνουν το ένα πέμπτο της οι κότες ελευθέρας όλου του χώρου όπου σκέ τεται μετά είναι αρκετά μεγάλα και δημιουργούν προβλήματα την έχεις δύο στρωμένο έχει τους Ρομά πρέπει να έχει την κατάλληλη πιστότητα και τον καλό κιβώτιο smokey την καλή πρόσφυση με το παλιό συγκρότημα εξοπλισμούς πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιηθούν της καρδιάς τους έτσι ώστε θα πετύχουμε στο ας πούμε κάλυψη και θα φύγει ο αέρας των ΗΠΑ χρειάζεται να διατηρείται συνεχώς το τρυπάνι της πρώτης τους την πρώτη εβδομάδα της σκλήρυνσης διατρέχουμε λοιπόν πάνε γιατί απαιτεί συνεχώς στο μεγαλύτερο ταμείο πνευματικές στοίχισε πολύ ας με το καλοκαίρι τον πολεοδόμο πολλή ζέστη πολύ ξέρξη κλπ και επιτρέπει υπάρχει και στην απαίτηση για αντοχή του νέος προγράμματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη και του παλιού στην επιφάνεια παλιού εκείνος τους προγράμματος τέλος η μεγαλύτερη διασφάλιση εργασίας εάν χρειάζεται αυτό απόκειται στην εποχή της κρίσης μελέτη ειδική ρητίνη η οποία ουσιαστικά αυξάνει το δέσουμε μεταξύ παλιού και νέου ρέμος για κανά έτσι τώρα επίλεκτος σκοπευτής εκπροσωπώντας προγράμματα τα οποία έχουν λένε περισσότερες δυνατότητες ουσιαστικά σε επισκευές γιατί διασπώνται στη διαμορφούμενη εμφανές δε χρειάζεται έξι κωδικούς για να στρωθούν με προϋπάρχει πανιά χρειάζεται όμως συνεργιών έχει πλήρη γνώση και εμπειρία τις τεχνικές τις διαστάσεις του τοξοβόλος του συντάγματος όπως επίσης προφανώς και τα κατάλληλα υλικά και μηχανήματα η χρήση τους του εκτοξεύοντας προγράμματος συνδυάζεται συνήθως με την ενίσχυση ένα πνιγμούς και με τη στερέωση του δομικού πλέγματος εξωτερικός για τη συγκράτηση του αυτό πλέγμα ακριβώς είναι που συγκρατεί ακόμη περισσότερο και θα μπορούσε να πουλήσει τους όμως πάνε πάραυτα του το πλέγμα αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο το δεσμό του ενώ σκληρό θέμα τους με με με με τις μπάρες την επιφάνεια αυτό ισχύει κυρίως προς μεγάλο πάχος γιατί δίσκος μεγάλου πάχους ουσιαστικά έχει μεγάλο βάρος κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή pop up αποκόλληση αυξημένη προετοιμασία επιμελημένη προετοιμασία προς την εκτέλεση ειδικά συνεργεία τεχνική υπάρχουν αντίστοιχοι κανονισμοί και προδιαγραφές διάφορα στάδιά εφαρμογής εκτοξεύουν σκυροδέματος νομίζω πρέπει να τα αναφέρουμε αυτά καταρχάς πρέπει να αποκαλυφθούν αποκάλυψε λοιπόν των υπαρχόντων οπλισμό τουλάχιστον όσο χρειαστεί για να σηκωθούν νέοι χρήση κατάλογο παραδειγμάτων όπου απαιτείται πρέπει λοιπόν παλιός κνησμός εμφανισθεί αφαιρέσω σαφούς προγράμματος και διαμόρφωση πόλεων και κοινοτήτων για το είδαν τον κυματισμό εκτοξεύουν πρόγραμμά τους εκτός μάχης πολλές προγραμματίσουμε με έργα λέει εφόσον η ακόμη κείμενό μου πολίτευμα και προηγουμένως η έκκληση ειδικές τιμές αυτά είπαμε όπως π.χ. ο μάνος είναι απαραίτητα σε κάθε περίπτωση χαμόγελο καταλήγω ΚΚΕ εταιρικής σύνθεσης εδράνων αξιοποιούνται τοξοβόλος σκυρόδεμα λοιπόν έχει μεγάλη πολιτική δύναμη ο είναι μικρός χρόνος διαδοχής έχει μεγάλη πρόοδο μεγάλη αντοχή μεγάλης λάχανο άσπρο τούλι φάνηκε μεγάλη κατώτατης ίσως στη μύκονο μάλλινες εδώ λέει κάτι κάποια πράγματα για τους χειριστές κλπ τώρα μετά την τοποθέτηση και μετά την εκτόξευση και μια βδομάδα πρέπει να διατηρείται συνεχώς το τρυπάνι αυτό που ο Μάνος επειδή τα λεπτά αδρανή έχουν μεγάλη διαστολή ξέρασε κι επομένως μεγαλύτερο κοινό γνώριμα τόσος αυτό πλέον σαφές σε περίπτωση ας το πούμε τέτοιες εφαρμογές μια άλλη εφαρμογή το άρθρο θα ασχοληθούμε και πολλοί τον έχουν κοπανήσει το κορδόνι εμάς τώρα επισκευής με ενέσιμες Συμμετοχών μια ομάδα έχουμε πει και σε άλλο βίντεο έχω εξηγήσει την τσιμεντένια συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται για επισκευές δρόμων άνοιγμα ανοιγμάτων λίγων χιλιοστών σε θάρρος έχω τοιχοποιία από λιθοδομή λίθο μέσω μεγάλου πάχους βλέπετε παρά μια εικόνα βίντεο όπως φαίνεται στο video πιστεύω καλά άστατη επισκευή στη μέθοδο αυτή είναι τα κάτωθι γίνεται εκκαθάριση καταρχάς επιχρισμάτων αφαίρεση των αθώων θυμάτων τους μυς και οπλισμού ποίηση οτι οτι λοιπόν κομμάτι υπάρχει στο Σπήλι και δημιουργίας αφαιρείται ανοίγουν επτά λίγο ανοίγονται τρύπες με τρυπάνι των μέσα στο επίπεδο της Ρώμης και σε αποστάσεις μικρότερες όσο στενότεροι πληρωμή στήλες αυτές τον τοποθετούν σουβλάκια διευρύνονται τα χείλη της ρώμης ασφαλίζονται μέσω συμμετοχών ωμά ώστε οι μύθοι για τις δομές του τόπου το τσιμεντένιο μέσα στο κατώτερο σωληνάκι σακιά τσιμέντο είναι με τη μορφή της μέτωπο του κειμένου κονίαμα τους δεν ελκύει βελτιωτικά πρόσθετα όπως τονίζεται σε στην αρχή λεπτόρρευστη το και αργότερα πιο παχύρευστο με αρκετά μεγάλη ποιήσεως απαιτείται όταν αυτό το λοιπό υλικό λοιπόν αρχίσει και βγαίνει από το πιο πάνω στον Λάκη ότι συνεχίζουμε από κοινό σουβλάκι και ούτω καθεξής δηλαδή εδώ λειτουργούμε τις φαίνεται βαρετό από κάτω προς τα πάνω γεγονός το προηγούμενο σουβλάκι πάντα έτσι συνεχίζει τις Μεντερές από κάτω προς τα πάνω εδώ βλέπετε στο χέρι στη ρωγμή αυτό σαν σκυλάκι διάγουμε τεχνητά χαμηλή με τις φέρουσα λιθοδομή χρησιμοποιείται η ακόλουθη τεχνική εδώ περιγραφή τεχνική δε νομίζω να πούμε και περίπου παραπλήσιο έξω πράγματα έξι κατά περίπτωση και εφόσον έχετε ασχοληθεί με το αντικείμενο και αν σας τύχει κάτι σχετικό μπορείτε να πάθετε νομίζω ξεφτιλίζεται γραφεία τώρα ας μιλήσουμε για την Κιβωτό μέλος προτιμά είναι επιτακτικό κρήτη στα αγγλικά εφαρμόζεται σε σχετικά μεγάλες διατομές λοιπόν και παρασκευάζεται ως εξής λεπτότερα του τον ισχυρό οξειδωτικό Περιμετρικά βλέπετε το κιβώτιο μου που προκύπτει όποιος είναι αρκετά ισχυρός εξηγεί λόγω του ότι οι δυνάμεις θα προκύψουν αρκετά μεγάλες έχουμε να διαδώσουν την επιχείρησή τους και έχουμε στην προ πρώτο αποφοίτησης ηχηρά χώρα σε αυτές σε αυτό λοιπόν το το υλικό και μέσα σε αυτό το ισχυρό πρότυπο εισάγουμε υπό πίεση κονίαμα και έτσι δημιουργείται αυτό το φωτισμένο σκληρό υπάρχει μια σύνθεση όπερας σχέση τον εγγυητή Παρασκευή ειδικού κονίαμα ώσπου το 2000 όπως περιέγραψα προηγουμένως και έπρεπε να το κόστος της το μειονέκτημα της μεθόδου πρέπει να καταλογιστεί σκυλιά στη υψηλό κόστος βλέπουμε βλέπετε ότι κατασκευές όλες αυτές τις μεθόδους πείστηκαν οικονομική ας το πούμε διάσταση μια πιο σημαντικό αν όχι σημαντικότερο παλεύουν αυτές στην τεχνική και οικονομική πείσαμε ακόμη ένα μειονέκτημα στη μέθοδο ότι χρειάζεται πολύ τους ειδικευμένο προσωπικό για les συνηθισμένο αυτό που έχουμε αρκετές φορές σε σεισμικά κλειδωμένα καταπονημένο και βακτηρίων επισκέ λοιπόν με και σε κοινές απόψεις υπάρχουν όμορφα και και άποψη ειδικά σκληρό θέματα η Χρυσή εποχή ειδικοτήτων για τις για τις επισκευές βλαβών προϋποθέτει την εκλογή της κ άλλες εκτιμήσεις και σκληροί του όπως επίσης και τη σχολαστική τήρηση αναλογιών του μείγματος για τους κρυμμένο στοιχείο στο οποίο θα εφαρμοστεί υπάρχουν πολλών πάρα πολλών ετών τέτοιες σκηνές πρέπει πολύ προσεκτικά θα γίνει επιλογή διότι κατά περίπτωση το μείγμα διαφέρει η αυτές οι εποχικές τιμές μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αυτούσιες ψεύτη κατάσταση είτε σαν άποψη ειδικό κονίαμα με αναλογία βάρους άμμου ενώ προσφέρει έως και άνω του επτά είτε σαν άποψη ειδικός καιρό βλέπετε κάποιοι πολλές εμμέσως με αυξητική τιμή βλέπετε τον τρόπο τον οποίο ουσιαστικά στέλνουμε με υπό πίεση αυτή τη ρητίνη η οποία καταλαμβάνει πληρώνει παρόλες τις γέμισε όλες τις στην περιοχή αυτή εδώ που έχει πληγεί υπόψη και ασαφές έδινες αυτούσιες στη φθίνουσα κατάσταση χρησιμοποιούνται εισβολές συγκεκριμένου κλάδου σου μόνο από 0,1 και τρεις με ς από τις ο πρώην επίσης φυτικές ίνες ασκούν αρνητική είδηση calls νέος νόμος παλιό και της συμβολής του οπλισμού μεταλλικών ισχύσουν συστοιχία από οπλισμένο σκυρόδεμα και καθαρτικό καθαρισμός πριν την εφαρμογή είναι προαπαιτούμενο επίσης απαιτητική ποσοτική εκτέλεση της εργασίας εδώ περί περιγράφει μιλάμε για συγκολλήσεις ρωγμών με άποψη δικινητήριο τότε με την δουν αισθανθεί πλένετε όλη την εικασία ότι παρά της τη διαδικασία εφαρμογής καταρχάς καθαρίζονται ρωγμές με πεπιεσμένο αέρα τοποθετούμε κάποια σχολή μήκους μικρής διαμέτρου κούκλο των Coffee shops ορισμένοι χθες πάνω στη ρώμη ανάλογα βέβαια υπάρχουν πολλές ποινικές διώξεις που θα χρησιμοποιηθούν σαν σημεία αναίσθητη επιλέγονται περίπου ίσης απόστασης ίσως με το πάχος στοιχείο καλύπτεται νοσηρό τρόπο της άλλης πλευράς με την ταχείας κλήσης κεφαλαιακής επάρκειας αφού επιτύχουμε φονικής φραγή σε τότε μπορούμε να κάνουμε την ένεση με άποψη έτοιμο και αρχίσει πάλι περίπου όπως είπα και προηγουμένως τις προηγούμενες διαδικασία να ξεκινήσει καταρχάς η λύση πρέπει να αρχίζει το κάτω από κάτω προς τα πάνω μέχρι να υπάρξει υπερχείλιση το συσσωρεύεται σταδιακά σημεία εμμέσως υπερχείλισε στην σφαγή ζουν με κατάλληλο τρόπο και απομακρύνεται αυτή είναι η πρώτη ταχύτατα την ταχεία σκλήρυνσης αξιοποίηση και ουσιαστικά για να κλείσουν τα για για να υπάρξει ανήκεις φραγής πρέπει να απομακρυνθεί μετά του νέφους ΤΡΑΟ τώρα όσον αφορά τη συμβολή στο νέο τσιπ τσι τσιμέντου κονίαμα του σκυροδέματος σε παλαιό τεχνική υποχώρησε την Παρασκευή το βλέπετε ουσιαστικά έχουμε καταρχάς επιμελημένο καθαρισμό ο οποίος είναι και ζητούμενο σε κάθε περίπτωση η κάθε εφαρμογή όλα τα καταλήγει μέρη πρέπει να φύγουνε έχουμε επάλειψης χρήση εμφανές με δόξα και τιμή και διάσπαση του λίπους του δέρματος πριν ακόμη αρχίσει σκληρές αυτές ναι αλλά έχουμε έναν πολύ ειδικότερα στα να βγάλει εφαρμογή έχουμε τώρα μια επισκευή και αυτήν ας το πούμε αρκετά συχνές περιπτώσεις που πλήττονται σκληρά από κόσμος επτά απλώς ειδικά για υπόστρωμα και αυτά βλέπετε ουσιαστικά μιλάει μιλάμε για τοποθέτηση μεταλλικών πλακών σαν εξωτερική ενίσχυση ας το πούμε ένα υπόστρωμα ψιλή η γενικότερη κάποιων δομικού στοιχείου γενικά οι εργασίες με άποψη και την επί του εξειδικευμένο προσωπικό χρησιμοποίηση και τέλος για να γευτεί νομίζω και αρκετά ακόμη όμως αυτά ξέρουμε απευθείας σε σχέση με αυτά που θέλω να σας πω για τον τις εφαρμογές χθες υπό υπόψη δικές ευθύνες και για την κλοπή όσο για τις σύγχρονες έχουν ένα χαρακτηριστικό κλήσης διαφορετικό κατά περίπτωση παιδιού που ανθρώπους όποιος δουλέψει της σαρδηνίας και επειδή ακριβώς πρόκειται για πολύ ακριβά υλικά για υλικά που έχουν πουληθεί μεγάλες στο μηχανικές πολύ αυξημένες μηχανικές ιδιότητες πρέπει να είναι αρκετά απλός 22 και έμπειρος αντικείμενο άλλο αλλάζουμε θέμα τώρα άμεση ενίσχυση οπλισμό μέλη ηλεκτρισμού πολλούς νέων θέα αν πρόκειται λοιπόν να έχουμε κάποιους παλιούς οπλισμού Skopje κάποιους λόγους έχουν φθαρεί έχουν οι ίδιοι οι απαιτείται βασικός λόγος τότε ας πούμε ότι έχουμε ένα εξαώροφο κτίριο και επειδή κάποια ενίσχυση τον λοκ τον οπλισμό αυτών τότε πρέπει να ακολουθήσουμε δύο τρεις συγκεκριμένα πράγματα καταρχάς συνέλαβε πνιγμού πρέπει να είναι από αυτά αυτές οι κατηγορίες συγχωρούνται Πάρος παλιάς έκπληκτους κολλήσει και υποβοηθά περιβλήματος της ίδιας διαμέτρου μήκους βλέπετε χαρακτηριστικά λάθη πρέπει να είναι αξιόλογο 16 γαμπρός του διάμετρος δυνατό φθηνό το είδαμε στους δρόμους χωρίζεται August ηλεκτρόδιο είναι ίσως με τη μετά δε την τρίτη με τη διάμετρο του τους δύο το υπερυψωμένο στην τρίτη λεπτή κάποια σχήματα γενικά βλέπω καλύτερα τα σηματάκια εμβόλιο πολλοί του έτσι στην ανάλυσή της θεωρεί σε αυτό το σχήμα λεπτή μια παλιά έρευνα τώρα δεν έχει συμφωνηθεί 59 λεπτά καν απαραίτητοι Ματίκα διαιτολογίου υπάρχει μεταξύ παλιάς και νέας καθόδου και βλέπετε και την κ νίκος ακόμη τσι πλευρική έξοδο το πλάτος πάχος εδώ πέρασαν έτσι τώρα χρησιμοποιούσε μεγάλο καλώδιο πάνε αυτά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες μεταξύ εμβάσματος υπάρχει συγκεκριμένη τεχνική όπου μπορούμε να ενισχύσουμε παλαιό οπλισμό με νέο το ίδιο μπορεί να γίνει και εδώ μπορούμε να ενισχύσουμε με συγκόλληση κάλυπτε όλα τα ελάσματα εσείς συσκευάζουν συσπειρωθούμε δεν δεν μπορούμε να πούμε ότι εις βάθος αυτήν προτιμάμε έξι τελικά υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές κατά την εφαρμογή λεπτό παρακάτω σκυλάκια ως ΑΔΕΔΥ μια άλλου είδους ενίσχυση είναι του υποστρώματος νόμο σίδηρο αυτό ουσιαστικά επιτυγχάνει βλέπετε το σχέδιο του πρόεδρου του δικαστηρίου όμως ακόμη και βλέπει και το τις διατομές εδώ οι οποίες ενισχύουν τον στενοχωρήσω τον πληγώνουν βλέπετε τη ζωή οι έλληνες δεν μπαίνουν μέσα στην δεξιά αυτές λοιπόν οι λάμες υλοποίηση συγκρούονται πάνω στα πέλματα των διατομών μετά από σφίξιμο των γονιών τους με τις κλέβει τις λαβές στα άκρα οι οποίες θα ασχοληθούν με κάθε ένα στις δύο πλευρές έτσι επιτυγχάνεται μια ενίσχυση αυτό και μας τα κενά που υπάρχουν ωστόσο μερικές περιπτώσεις μπορούμε σκηνοθέτης thom εκεί και γύρω γύρω αναλόγως είναι κατά περίπτωση επέμβαση και θα τελειώσουμε με ενίσχυση πλαισιώνουν επί τους φόρους ακαμψίες αποκαλύπτουν στοιχεία το πλαίσιο είναι μια σύνθεση δύο υποστρωμάτων ένα δοκό άμα βάλουμε καλύτερα στοιχεία ουσιαστικά πέτυχαν αύξηση της ακαμψίας του πλαισίου όταν μιλά για τον άνθρωπο στις χώρες όπου βλέπει απλώς με σκυρόδεμα έχουμε διάφορες διατάξεις είχε στείλαμε κλπ οι οποίες εγείρονται λίτρα υπάρχουν τονίζοντας είχε πλούσιο και αυτή πάνω κάτω είναι με τους τώρα πάλι επιγραμματικά έχουμε επισκευές ψυχεδελικά τα οποία είναι εφοδιασμένα με ειδικές απόψε και σε κενές βλέπετε π.χ. συχνά το υλικό είναι σε άλλο οι άνθρωποι υψηλής αντοχής συρόμενες πλαϊνές σαν ύφασμα έχουν όμως του στο μεταπτυχιακό μου ασχολήθηκα με τέτοια υλικά σε αυτά που έχουν το χαρακτηριστικό ότι αν και είναι συνθετικά Παππάς έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά ας πούμε αν μιλάμε για υπάρχει αυτό το GB στα τα πλέγματα τα συνθετικά ΠΑΟ των οποίων εθνικιστική τάση τους στάση ειδικά πλέγματα στα πλέγματα το ωφέλιμο στοιχείο είναι η λογιστική τους στάση ουσιαστικά συγκρατούν ολόκληρες περιοχές άσφαλτος λόγω αποκόμματα κατά περίπτωση το τους θετικό λοιπόν αισθητικό έχει αν το έχει τις δικές του αντοχές καμιά φορά που φτάνουν και δεκαπλάσια σε σχέση με το μετάλλιο λόγω μιας ειδικής επεξεργασίας που έχει υποστεί ουσιαστικά η αλυσίδα του μοριά και το 60 έχει ήδη έχει γίνει έχουν γίνει ας πούμε όλα αυτά όλες αυτές οι αλυσίδες παράλληλα μια με την άλλη και έτσι επειδή είχαν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο αρκετά ειδικά θέματα αντίλαλος media υποστυλώματα και για επισκευή εμείς σε τέτοιες τελικά για την από Κώστα αποκατάσταση των βλαβών και την ενίσχυση των υποστρωμάτων και πτυχίων δηλαδή την αύξηση της διεθνικές και τοπικές βροχές την άφιξη της φέρουσας ικανότητας αξονικού φορτίου την αύξηση στη μόδα συνιστάται χρήση σύνθετων υλικών από ίνες γυαλιού για πλάκες και τόκους ως μπούμερανγκ γίνεται περισσότερο χρήση σύνθετων Νικολόπουλος σε άλλο η Αφρίκα άμα θέλουμε να ενισχύσουμε κάθε κόμβος μια συνάντηση πως λόγω του στο χώρο γίνεται χρήση του λόγου που είσαι αλλού αυτά άμα θέλουμε να ενισχύσουμε φέρουσας τοιχοποιίας δηλαδή οι όποιες κι όποιες χρηστικά ανήκουν στο τεχνικό μέρος κατασκευών φέρουν φωτιά γίνεται χρήση των υλικών που είναι σε άλλο άνθρακα ομοίως χρήση σύνθετων υλικών που είναι σε άλλο άρθρο γίνεται και σε τοίχο ποιες πλήρως δηλαδή της τοιχοποιίας οι οποίες γεμίζουν και να άλλοι διάφορες άλλες μεθόδους και πάμε σε τελευταίο κεφάλαιο από αυτά παρουσίασε και τις γνώσεις και το το δίκιο θα μιλήσουμε ούτε την κατασκευή στην Ελλάδα η οποία τα τελευταία χρόνια και μη είμαστε εν έτη 2015 τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αρκετά μεγάλη ανάπτυξη όχι επειδή έχει μεγάλος όγκος των εργασιών ως είμαστε εν μέσω κρίσης εννοώ σε μεγάλη ανάπτυξη λέει λέω σήμερα ξένων τόσο τη πλέον ν φέρουν ειδικά διάφορα προκατ σκέψη φέρνει και πολίτη πολλοί άνθρωποι την προτιμούν έναντι κατασκευής μιας συμβατικής κατοικίας γιατί της κατοικίας του πούμε μέθοδο διότι συμφέρει έτσι διότι είναι πολύ πιο γρήγορες δήμου έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα ΚΕΟ με το χρόνο και κερδίζει και περισσότερα τους εφαρμογής οικοδόμηση των νέων τεχνολογικών μεθόδων κατασκευής κερδίζει έδαφος όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα προκαλώντας αντιδράσεις και θεσμός σε μια χώρα που τέτοιοι που τηρεί την παράδοση αυτό που ονομάζουμε συμβατική κατασκευή αυτά είναι τα ιστορικά στο που είναι δεδομένο έχει γίνει άσπρο σήμερα παρά αυτό που διαφέρει μας σαν ας το πουν παρουσίασε όσο αφορά την κατασκευή είναι βασικά πλεονεκτήματα κατασκευής το οποίο είναι πολύ συγκεκριμένα δυσχερή αντιμετώπισης περιπτώσεων οργανωμένης δόμησης μεγάλου όγκου που επείγει να εκτελεστεί εξοικονόμηση χρόνου μπορεί να φτάσει το 5% και η μείωση του κόστους ως και 30% σε σχέση με τους συμβατικούς τρόπους καθώς 1000 οι βελτιωμένες συνθήκες παραγωγής που δίνουν την δυνατότητα αυξημένου βαθμού Γάλλος παραγωγός παραγωγικότητας εξασφάλιση σταθερής και ελεγχόμενης ποιότητας κατασκευής καθώς έδειξαν για τον έλεγχο ποιότητας και εφαρμογή προδιαγραφών γίνεται εύκολη ευκολότερα στο εργοστάσιο παραγωγής εκεί υπάρχουν εργαστήρια και υπάρχουν και ISO όποτε θες τρύπα έτσι ενώ στο εργοτάξιο είναι πολύ δύσκολο να κριθεί αυτήν η διαδικασία ελέγχου ας το πούμε της ποιότητας των του κάθε ιδρύματος κατασκευή ο καλύτερος έλεγχος του κόστους λόγω της Πιερίας στην εκπόνηση των προσφορών και της προκοπής φορολόγησης το μικρό το περιθώριο σφάλματος από κατασκευασμένα λοιπόν πολύ συγκεκριμένες πόλεις συγκεκριμένα επιμέρους στοιχεία είναι πολύ πιο εύκολο να προϋπολογίσει τον παραγωγικής συναρμολόγηση είναι χώροι κάτι αφού διαφορετικές εργασίες με αποτέλεσμα λιγότερο έχεις κόστους ενώ μπορούν ακόμη να είναι και χρονικά διαφορετικές γενικού γεγονός που καθιστά δηλαδή μείωση του χρόνου κατασκευής ως και 50% σε σχέση με τη συμβατική κατασκευή και το καλύτερο προγραμματισμό σε περιπτώσεις τίθεται το έργο υπό κατασκευή επίθεση επιτρέπει την προετοιμασία των στοιχειωδών αρχών ακόμη και πριν το στάδιο της τελικής μελέτης τις εγκρίσεις των αδειών με αποτέλεσμα πρόσθετη εξοικονόμηση χρόνου δε σχολιάζω όλα αυτά πόσο διαβάστε τώρα γιατί νομίζουμε αυτονόητο κι μείωση του εργατοτεχνικού προσωπικού των μεταξιού αλλά και των όρων εργασίας συνεχίζουν τα πλεονεκτήματα η βελτίωση των συνθηκών εργασίας εργοτάξιο και ελαχιστοποίηση των κινδύνων εργατικών ατυχημάτων και τέλος για αποδοτικότερη χρήση των μηχανικών μέσων τέλεσης και ολοκλήρωση του έργου όλα αυτά ως λαός πάνε πολύ είναι πολύ πιο ελεγχόμενα στο εργοστάσιο από τη σε ένα εργοτάξιο που κατασκευάζεται ή ένα καινούργιο πάντα υπάρχουν ανασφάλειες και πάντα υπάρχουν ας το πούμε εκπλήξεις θα τοποθετηθούν ειδικά έτσι πράγμα το οποίο δεν μπορούσε ποτέ στη μελέτη υποπτευθεί ομελέτες σημειώνοντας ότι η κατασκευή αυτές λοιπόν οι εκπλήξεις αυτά τα που ταλαιπωρεί τα αναπάντεχα πάντα καθυστερούν κατασκευής μεγάλων τόπος κλπ μειονέκτημα της κατασκευής κάθε τίποτα στον κόσμο αυτό είναι τέλειο παραπάνω έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ας δούμε λοιπόν τι διάστημα έχει υπό κατασκευή τα βιομηχανοποιημένα στοιχεία δημιουργούν λόγω βάρους σχήματος αρκετές φορές λόγω ευαισθησίας σειρά προβλημάτων από την παραγωγή έως την τοποθέτηση αφού απαιτούνται ειδικά μεταφορικά οχήματα ισχυρά ψυχικά νήμα μηχανικά μέσα πληθώρα ιδίως συσκευών για τη συναρμολόγηση προσφάτως παρακολούθησε τη μεταφορά με κατοικίες κατασκευασμένες μια περιοχή και το μόνο που το μόνο που δεν έχει ληφθεί υπόψιν και κεφάτο μέσω είναι και το φορτηγό χωρούσε να φτάσετε μπορούσε να φτάσει μέχρι εκεί γιατί ήταν μια περιοχή γεμάτη από γεύσεις δεν μπορούσε να κάνει μανούβρες μιλάμε τώρα για να τηρεί όπου είχε πλάτος 10 μέτρων είχε μήκος ασχολείται δεκάδα έχει πλάτος δύο στρέμματα έξω ακριβώς καταλαβαίνετε το φορτηγό τρένο εξαιρετικά μεγάλο όχι και δεν μπορούσε να κινηθεί στον αιώνα λοιπόν οι παραγωγοί πρέπει να γίνεται αυστηρά και μεγάλες ποσότητες γιατί υψηλή επένδυση κεφαλαίου συνδυάζεται με την απόσβεση επηρεάζουν σημαντικά το κόστος των παραγόμενων οινικών στη Χίο μιλάμε για μεγάλες επενδύσεις μιλάμε για το βιομηχανικό κατασκευασμένων στοιχείων οπότε εκείνοι οι μεγάλες επιχειρήσεις και μεγάλες όπως λες και τον έχουν όλοι έχουν καταλάβει ότι έχουν πεθάνει και όλα αυτά στο μνημείο εκτιμά ας πάμε στους κυριότερους μειονέκτημα μηχανοποιημένη δόμησης το οποίο έχει προκαλέσει το πάθος της μεγάλης αντίδρασης αυτό έχει να κάνει με την πειθαρχία στις προδιαγραφές και την τυποποίηση της κατασκευής και στην ιδέα ότι μπορεί να είχαν απειληθεί υψηλής τέχνης αρχιτεκτονικής και να παραχθεί μαζικά άνθρωποι παιδιά Embassy τόση άποψή μου ότι η αρχιτεκτονική μπορεί να φοβάται το υπό κατασκευή υπό κατασκευήν έκανε σχέση αρχιτεκτονική αφορά τυπικές κατασκευές αμφιβόλου τόπο μειωμένη στο μπουένος κακής αρχιτεκτονικής αποστέλλεται ακούστε το θεέ και αφορά πολύ συγκεκριμένη κατηγορίας όπου πιθανόν κτίρια πολλές συνεχώς πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις για την κατασκευή της οποίας λοιπόν υπάρχει επίσης προβληματισμός και σε σχέση με τις επιπτώσεις που θα έχει premium έχω βιομηχανοποίηση της κατασκευής στις θέσεις εργασίας αυτό ακόμη πιο πολύ πιο έντονα σήμερα στην Ελλάδα του 2015 εν μέσω κρίσης έτσι νέων κάποιες ιστορίες φωτογενής βιομηχανίες πότε ξεκίνησαν και τα λιπαρά φορέων υπάρχει ένα εθνικός οργανισμός κατασκευής βλέπετε πως προσπάθησαν να έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν σε σχέση με τα υπό κατασκευή αν μιλάμε για την περιοχή μας στο πέρα από πρέπει να γνωρίζετε ότι μετά το πολύ μεγάλο σεισμό που έγινε είναι 155 και μέσω του δανεισμού που προέκυψε από την πολιτεία στην περιοχή για βοήθεια 1000 κατασκευαστικά πάρα πολλά από τα τοξικά προκατασκευασμένα σπίτια τα λεγόμενα συμβατικά τα οποία ήταν μικρής Φανής και στα οποία εγώ πληττόμενους κόσμο δε χρειαζόταν να δώσει αποζημίωση λ 10 σπίτια υπήρχε επιλογή για συμβατικό γη δηλαδή προκατασκευασμένα σπίτι μικρό χωρίς αποζημίωση για κάποιους ας πούμε όμως πως μπορούσε να πάρει δάνειο αυτό όποια το οποίο όταν το ένα τρίτο των τιτάν χαριστικό και τα υπόλοιπα δυο τρίτα των άτοκα και στρεφόμενος σήκωσε τη ποιους ακριβώς ένα χρόνο οπότε πολύπλοκη προτιμήσετε υπό κατασκευή οπότε και δωρεάν και έχουμε αρκετά επιτυχία όποια γυναίκα αποχέτευσης Βέροιας και τοπικές εταιρείες αλλά και κυρίως του πόθεν αυτών για εδώ λέγεται διάφορα πράγματα γιατί ελάφια που προκάλεσε είναι μιλάει για το κόστος των έργων κατασκευής έτσι ας πούμε τόπος που διαφέρει πάντως του επίπεδο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες σημαντικό ρόλο παίζει το fee To κύριο προφανώς τις ανάσες του όλο και μεγαλύτερου κόστους αλατιού άποψη ένα κουστουμάκι κομμένο κατασκευής αντιστρόφως ανάλογα με το ύψος του κτιρίου τα ψηλά κτίρια λοιπόν κοστίζουν έχουμε Κεραμωτή μεταφορικά σημαντικό αυτό που δεν υπάρχουν με τον δικαστή στις συμβατικές της βέβαια μεταφέρονται το δομικά τελικά έτσι όταν πρόκειται για τις στην συμβατή με συμβατικό τρόπο κατοικία υπάρχει μεταφορά του υλικού πάλι απλά δεν μιλάμε για μεγάλους όγκους του που προκατασκευασμένα σπίτι βράδυ με μυθικό ας πούμε με μηχανή μεταφοράς άρα το κόστος του κατασκευή εξαρτάται που σε κάποιο βαθμό και σε απόσταση μεταξύ του έργου και τις μηχανές που Κύμης εδώ βλέπουμε μια οργάνωση μιας μονάδας βαριάς προπαρασκευής δεν δε θα το φτάσουμε απλά αυτό αυτό θα μπορούσε ότι έχουμε διάφορα κομμάτια σε διάφορους ας το πούμε μονάδες σίγουρη δουλειά έτσι τις υπομονάδες του χώρου κατασκευάζεται κατασκευάζουν διαφόρων ειδών διαφόρων και διαφορετικών ειδών δώρου κάνε και για πολύ συγκεκριμένη χρήση οθόνη φτάνει άλλες και αυτά αφορούν μόνο κλπ λοιπόν αυτά όσον αφορά την επισκευές κέρδισε και τις