Παγκόσμια Τηλεοπτικά δίκτυα (Μέρος Β') / Παρουσίαση των παγκόσμιων τηλεοπτικών καναλιών και τα χαρακτηριστικά τους. Οι περιπτώσεις CNN και BBC. - Παναγιώτου Νικόλαος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Παρουσίαση των παγκόσμιων τηλεοπτικών καναλιών και τα χαρακτηριστικά τους. Οι περιπτώσεις CNN και BBC.: Ποιος άλλος είναι ο μπαέρι Βόρκ, ποιος άλλος είναι ο μπαέρι Βόρκ, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ. Ποιος άλλος είναι ο μπαέρι Βόρκ, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ. Ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Καθώς είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ. Υπόλοιπος του Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, ποιος άλλος είναι ο Μπιστές Κέναμπλος, κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι.Σ.Κ.Ι Ζητητος του Μπιστέ cattle talk Καλησπώ, τι γνωρίσεις. Γεια. Γεια. Θες να πες κάτι πόνος, lemmeelleint Το θέλω να κάνω όμως... Ναι,икεν,Music Είναι πολύ φωτιστικός. RA.hyun viene από die USA Το χαράσα και εδώ και ουσιαστικά συνεχώς ήταν συνδεδεμένος, έχει μια κάμερα κλπ, τελος πάντων τώρα ψάχνει στο περισσότερο ας πούμε. Έχει και κάμερα μπροστά και ουσιαστικά με χρονικές εντολές το καθορίζει κλπ. Δεν σημαίνει ότι το Google Glass είναι αυτό το οποίο βλέπεις, που μπορεί να υπερισκεί στην αγορά, απλά δείχνει μια τάση προς την αγορά, το οποίο θα πρέπει να το αξιοποιήσει τώρα. Ποια είναι η τάση? Για προσωποποίηση, το συσκευό προσωποποίηση της ενημέρωσης, εξοδογεμένη ενημέρωση συγκεκριμένη. Τι σημαίνει εξοδογεμένη ενημέρωση, ότι δεν φτιάχνεις ειδικά ειδήσεις για ένα άτομο, αλλά που σαρμόζει το άτομο, ο χρήστης αντί να καταναλώνει το σύνολο αυτό που βλέπει, επιλέγει το τι θα κάνει, το τι θα ακούσει. Και έγινε και πιο αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότησης, ακριβώς, για πληροφόρηση. Όταν παραφέρεται αυτή τη στιγμή ότι η δημοσογραφία γνωρίζει κρίση, ότι δεν υπάρχουν δουλειές, ότι δεν βρίσκεις δουλειές, δείχνει ότι υπάρχει μια μετακίνηση ή μια ζήτηση για πληροφόρηση, η οποία δείχνει, ας πούμε, ότι πρέπει να δουλεύσετε και να εξεδικηθείτε περισσότερο. Δείχνει ότι αν δω τη δημοσογραφία από τους παραδοσιακούς όσδας, δηλαδή περιμένω να πάρω, ξέρω εγώ, να κάνω CD-R και λοιπά και να δουλεωθώ στη ΝΕΡΤ που θα ανοίξει, αυτά έχουν τελειώσει, δεν θα δουλεύσουν έτσι. Πάμε σε ένα άνομο εντός του ΠΥΡΤ, θα υπάρχει συνεχή ζήτηση για πληροφόρηση, εξειδικεμένη πληροφόρηση, άρα εγώ θα πρέπει να εξειδικευτώ σε κάτι, σε ηχείυψιας μου. Γιατί το δείχνουμε με το Google Glass, δηλαδή το Google Glass δεν ξέρω αν θα πετύχει, θα είναι ένας ο οποίος θα έρθει, ας πούμε, ξεκίνε πρώτος, να είσαι εδώ και δυο μέρες, θα φανταζόμαστε ποτέ ότι θα είσαι σε ένα μάθημα και θα είσαι συνεχώς με τα κινητάν σας, ποτέ. Θα κοιτούσαμε τον καθηγητή. Τώρα αλλάξαμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε, ας πούμε, ας πούμε, ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε, ας πούμε. Ας πούμε.