7. Ονοματολογία - Απεικόνιση σκάφους / Διάλεξη 7 / Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η άσκηση για το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος καθώς και οι οδηγίες σχεδίασης. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η άσκηση για το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος καθώς και οι οδηγίες σχεδίασης.: Είναι ποιος τελικά λέει λέξεις ΥΦΑ αποτελεί για μας είναι το wii u μνήμης μας καλεί να γίνουμε δύο θέσεις η ένα το 1000 βάνες ένα γεγονός το οποίο οδηγεί στην πλήρη που βιώνουν τα παιδιά δήλωσε διότι σιγά σιγά άρχισα κι εγώ να το περίεργα βήμα καταγγέλλουμε στο λαό ότι θα βρεθεί λύση βαριές ήττες και τον μέγα ζήτημα είναι υψηλότερο συνεχές βέβαια σας στο ντουλάπι μόνο εργάσιμες μέρες η Ford Motor και είναι σε θέση να το ο συριζα δεν είμαι το νούμερο στα ενώ για τους τρεις μήνες τρεις οδηγοί πλην βέβαια εγώ εδώ λόγω κρίσης με νύχια και με δόντια για αγωγούς που δρα ρ γι εγώ ανήκω σε μένα να μας μιλήσει για όλα για για να μην σας δίνουμε ένα αγόρασα ομήρους δύο γονιών όχι μπορούμε να βγούμε για χώρους 1000 σιγά σιγά μειώνονται έτσι ο Γερμανός ήταν όρος λώρα κι σιγά σιγά σιγά εγώ μας έχει όντως πήγα να δω ποια Πολιτεία Ντούνης είναι πια μονόδρομος είναι η νίκη και η μέση ημερήσια το τελείωμα εγώ όλοι τους γνωρίζουμε όλοι μας έχουμε μια ιδέα γι α διά λόγου στη δική μας για να βγεις μειώνει έτσι για πολλούς λόγους ίσως λίγα βήμα με βήμα όλους τους αριστερός είμαι 1.101 μνημείου μετά οράς οι έλληνες δίλημμα ποια είναι εδώ έχω γελάσει μ' αυτό της ώστε να βγουν νέες πλην όμως η ισχύς έτσι σιγά σιγά όμως δεν κύριε ρήγα να βρουν το δένω σιγά μονίμως και του ομίλου ένα στοιχείο μισά χέρια τση θάλασσας που πληρούν τις παραπάνω λίγους εις έτσι και εσείς μια ο μίμος κάθε vs ως πρόγραμμα τόσο ο κ ιωάννη vs Nissan δύο έχει μια γραμμή δεν εισάγοντας έτσι και η το λέει στον μια προς μια διάνοια να δεις μια τάση της αφήνουν λίγο μετά η σύζυγός όπως η ένα ένα ομιλία μου ναι ναι κι εγώ το γραφείο δώρα γούρι είναι νόμιμος μεταξύ των οποίων η θέση είναι πλήρους βέβαια εσείς πλοίου λόγω σιγά σιγά σιγά μια φωνή να λέει μαμά όσους βγάζουν για να βγει εις αυτόν τον το μωρό να κλαίει τη μοίρα τις χώρες εκείνες που γράφει κάθε ομάδα ακόμα και αν είχε ένα μικρό βήμα προς βήμα τον 8ο ν κα τ ρίου κα Έλλη όπου θα δούμε παίζει βέβαιο είναι το δύο στο διαδίκτυο έχει έργα design έτσι πλευράς μια ψυχή δεν της έδωσε το οκ όχι βέβαια πως το το να τους εγώ ως υγεία στο μισό μίλι με τους Ρώσους να μα δε 1000 υγεία ως σχέδιο νόμου με τίτλο Πάρος γούνα μόνο δύο δισ ευρώ ως το βεβαίως ο σύζυγος έργα Υποδομών είναι ένα έργο το οποίο παρά τις δομές τους να βγει Pro είναι λίγα μέσα στον αγώνα και νομίζω ότι έχουμε ήδη κάνει σα να έχει παγώσει και οι ίδιοι όλοι συζητούν για να τους μιλά για το σχέδιο ήλιος είναι η κυβέρνηση να μην έχεις λόγο ένα ώρα 1940 δεν νομίζει βρε πάρε από τους δύο με 309 ευρώ λίγη ν Ιωνία 1000 τόνοι σιγά ρε διά της βίας σε μια κοινή και βέβαια να το λέει η ίδια σχετικά με το σχέδιο Β πάντως για το εννοώ τις λέγανε Πηλίου αυλαία το 1902 πόντους τρεις και σε ενώ σ λίου που να μπορεί να γραμμής δίνουν όλες τις γόμες για τους χρόνος μέσα πάει στο στο και στο για τους Περιεργα video μια εύλογη γνώμη μέχρι να νιώσω μια τομή για να κλείσει τις κάνουλες θα σας πω καιρό παρά τους τους ραβες είναι υγιείς και βιώσιμες το όνομά της με Nissan Nissan Rogue δύο έχει το ρόλο της ως διότι θεωρώ προσβολή αλλά ήθελα να πάω για να δει τους γα και ιδιώτες πρώτη ύλη έτσι κάποιες φορές ο νέες για σιγά σιγά οι νόμοι της λόρα ίνες ευρώ για τους τομείς στους εδώ πάει και άσχημα εγώ έχω άρνηση όμως όχι μόνο δεν εννοούμε τον καιρό μέχρι να σχήμα λόγου προς όλες τις δυνάμεις τη ν τ ν λέει για έξι ώρες νομίζω κυρίως η μόνη υγιής το σύζυγό μου εγώ θα τις εδώ βέβαια Αξίζει να τους τέσσερις λουσίματα κινούμενα σε αγορά ένα κουτιού οι ιέρειες της μίζας είναι πλέον και έτσι σε λίγα μέρη είναι τα μέσα για να κοινωνία βέβαια ίσως να βρούμε εργασία είπε κάποιοι και η κα ηρώ πάμε να δούμε τις ουόρεν έλις αφορούν έργα πίεση στους τρεις σιγά σιγά νομής της ρόλο για να νομίσει κασιδιάρη βίντεο πλάι άρα λέει στα έργα και τις ημέρες του Β γύρου δύει να ύγει για μισθό ύψους είναι αλλιώς έτσι απλά η γνώμη μου είναι κάθε άλλο παρά στις δύο έτσι έτσι το λιλά το μέγα ιδιαίτερες το σχήμα αυτό όχι όμως να μας σκηνής γιώργος έτσι της θα είναι να κάνουμε έχεις μπάρμπα γιώργος Ρούσης γιώργος ξύλινους δίωρο στη ένα ένα πιο ψηλά στο βέβαια έχει φροντίσει να τη δούμε το σας σχέδιο αρχή είναι είναι σιγά μη και σιγά σιγά να με έτσι που να μπορούμε να πούμε ομιλεί για τους τρεις τους με γνώμονα και αντίστοιχα ποιοι είναι οι νόμοι της ύλης τώρα σιγά σιγά αλλά δεν νομίζω ότι το χρειαζόμαστε λίγο καιρό ίδια εγώ να πάω εγώ σας τα λεγα να πάει με τα νερά να έχουν μπει κι εσείς όχι μήπως θες ένα και έτσι το 1000 εσείς να δείτε εδώ μια εντολή για να μη μείνει στο τομέα της λεγόμενους δούμε λίγα βιβλία δώρο στους γηγενείς μπόνους μάμε να δούμε τις βεβαίως τότε βέβαια ρόλο βεβαίως όλοι εσείς οι ίδιοι να αισθανθώ έτσι καντήλι ς Θεός να σας δω όλους τους για το λόγο αυτό ο ιησούς όντως γύρω της δύσης αλλά δυόμισι ετών περίγραμμα η Daily Mail κάποιοι δειλά δειλά δειλά δειλά έτσι 1.3 δύο δεν αλλά δίνει λόγο δεν ζουν πια εγώ να έχω δουλειά τους λίγες ώρες ΚΚΕ για 1000 δυο άλλα μοτίβα θα μπορούσα να είχα μια την ίδια ώρα δύο αγόρια το ένα γόνος ούτε μίλησαν για τους ηλία εδώ στο νησί η ίδια εσείς να σου λέει η ζωή γύρω μου είχα μια παλιά εγώ είμαι μια χαρά είναι τάξη μα με ούζο μέσα μια χαρά λίγα διύλισης δυόμισι έως το είπε σε μια δήλωση μόνο με μια μείζονα Homepage ενώ δεν είναι διόλου τυχαίο γραμμα λίγα λίγα στην ουσία όμως οι ίδιοι τους το σύζυγο που τελικώς το μη βιώσιμο χρέος ενώ προφανώς θα είναι ισχυρή για να μη σας άρα εγώ έχω να δω τι είναι είδηση και πώς θα βγούμε από την όχι μήνες λίγες θα διορίσει τον γιώργο Γλυνό έτσι έτσι πήγα βέβαια λένε τους λίγο εμείς τους λίγο λίγο με μισθό 1000 € και για τις δύο ομάδες να διότι όπως προκύπτει οι στους δύο τομείς κα θα παράσχει κάθε δουλειά δουλειά δουλειά ενώ θα πρέπει να πράξουν το ίδιο όσες δηλαδή δομή της ύλης Βασίλης δεν έρθουν λέει αντίο μπορεί να κατά του ευρώ μια είναι η κατάργηση της με το γιοτ για να βάλει ο νους ενεργούν μόνοι τους ας δούμε τώρα και ούτε θα ναι βέβαια γύρω πουλούσε τις συζητήσεις για μια πρόταση γάμου αυτή δράση για ένα για ένα για ένα για ένα για ένα για ένα για ένα ευρώ ώρα σχέδια θέλω να δω και να της λες να ψώνια σας μητρώο κύριο νόμιμο το δουβλίνο δύο που να τους δύο Γάλλοι το όποιο ποσό ευρώ τρεις μήνες δουλειάς για να δω αν μου το γύρω μας παρά μια λύση έχει όμως εμείς μιλάγαμε για χάρη όλες δεν είναι άλλη μια γενιά που γρά ω τι προς εσάς και είναι βεβαίως μια τέτοια έργα δεν είχε κύριο έργο ένα ο είλουμε να δούμε τα στοιχεία για τους δύο είναι εξηγεί μισή περιγράμματος για να διασ με δικά τους αυτό για δύο κυρίως τους να πουλήσουν όσο ν σίσα αυτής το ευρώ όσο ακριβώς και η ρία ξέρει βέβαια δεν είναι έτσι γι την βίαιη όσο μας πολεμάνε τις οδηγεί στη βίαιη 01 19 δεν δίνουμε το χέρι μας για να μην τα γιατί είχε μόνο μια δουλειά είναι δεξιά εγώ λέει οι έχει ίσως τα ζώα και το περιβάλλον υψηλότερα πήγε χωρίς επιτυχία γιατί για να περάσεις μια σταθερή γραμμή εμείς κορυφώνονται με βάση το μέλι επειδή της επιθυμούμε Γαζής μαθαίνω προσοχή δεν παύουν όμως να αφήσει μια κεντροδεξιά μας ε ναι ναι βέβαια θα έχει τώρα για να είσαι σίγουρος ότι αυτή είναι μόνο την παράλληλη χρήση έσοδο χαρακτηρίζουν έτυχε να διαβάσει 22,90 των λεγόμενων πέρα είναι έφερε πάει 21,200 στο βελιγράδι ένωση εξακρίβωση έχει μια x16 ευάλωτοι είναι όμως μου ΟΤΟΕ εξαγωγή δύο γνώση κι ύστερα θα έχει λοιπόν εδώ εμπειρίες και το πως ωστόσο είναι γεγονός ότι υπήρχαν άλλες 62 γιατροί είχε αγοράσει μια ώρα εδώ δεν συζητάμε πειρατές στα αστικά και βιομηχανικά αγροτικά έργο γραμμένο από τους the ευελπιστώ να μην ήταν ο οργανισμός υπολογίζει δύο υπολογιστές τα κάνει μόνος στη σάμο βέβαια συνηθέστερα μαθητές γονείς και γιατροί για το πατρικό ένα βεβαίως πρέπει να βοηθήσει τη συναυλία τρεις πλυντήρια λήξη διαγωνισμού λογιστή να μαζέψει όσα συνέβησαν αφού το μωρό σας θα κάνετε σίγουρα όχι πιο έτσι low πιο όμορφο τέλος πάντων αλλά πρέπει να μπορεί να ξέρει να σχεδιάζονται και στο χαρτί θα βρεθείτε κάπου έχετε υπολογιστή πρέπει να ασκεί μια λιγούρα για χάρη της υπολογίστε τα βιαστικά τη που έγινε γρήγορα και με ακρίβεια το όραμά σας φυσικά εδώ Αθανάσιος αποδυτήρια έτσι κανείς δε θα βρεις αυτή πάει στο χάρβαρντ πάντως αυτό που θες να κρατήσεις και δίνεις έτσι οπότε λαμπρύνει με πλήρες μας λίγα αυτό που ούτε λύπησε γραφής και υπέροχο ρώτησε θεοδώρα ρίξε και ενισχύει τις λιμουζίνες έτσι δεν ήμουν εγώ και βλέπουμε την απόσταση 4,2 τέσσερις κομμάτια τέσσερις ακόμα πρέπει να πέρασε από 1000 τέσσερις ισχυρές προσπέρασε μάλιστα ενώ που Spa αυτή αυτό έχει ως τώρα αυτή η περίοδος είναι εδώ είναι γεγονός γιώργος και για λίγο κάνουν λίγα χρόνια ασφαλώς Δευτέρα ότι τώρα μετρήσεις άκουσα αυτά χαμένες 1.3 τέσσερις τρεις αγωγός απάνω μου θα άλλαζες θέση έτσι έτσι έτσι ξεχνάτε Ζάχος σωστά μέτρα πρόσθεσε το ΔΝΤ 50 μέτρα Σαραντάκος διαρκώς 1000 1501 έως δύο ένα ευρώ 300 ευρώ το γι αυτό σας λέω βρίσκει εδώ ας πούμε εδώ βιβλία λίγα κι έτσι δεν είναι είχε τους λόγους για τους κα βλέπε εδώ και εδώ έχει μέσα στα αστικά ΜΜΕ είναι ο μη χάσεις το πλοίο είχε 2,1 δισ όμως ειδικά για τους ανάθεση της έλλης στάη με όλο γκρίνια έως ένα ειδήσεις ντοτ ΚΟΜ δεν είχα ωραία είναι γνωστό σε τους για λύση του 1009 χορεύει αυτό λέω εγώ ότι είναι εναντίον κάθε τονισμός των που παίρνεις έτσι ώστε να είναι ένα 6,1 λίτρα έτσι γίνεται τώρα οι εταιρείες θα βρεις στο χώμα κι εγώ μόνο ως έχει είναι είτε ακόμα και από τις δυο μόνο λίγους μήνες για και του πλοίου από 0 έως 10 λέει πως θέλει να βγει μια μυρίζουν ρωτώντας τον και το πουλί 1,2 διωγμένοι βία είναι το ίδιο σε όλους επειγόντως μια σοβαρή δουλειά για να το δούμε να ετσι και γω μια παράνομη δουλειά δεν τον είχα δει ποτέ να σβήσει έως 10 όμως μπορούμε να μάλλον λίγοι όμως είναι προχωρημένες και δεν τους δίνουμε μιλούν τόσο περίεργα όμως ως όρο να που είναι σύζυγοι αφήνουμε να μιλάει ο ΜΥΗΣ έτσι γυρίζουν και η δουλειά θεωρούμε ότι θα μπορούμε επίσης να ούτι βιολί χαμηλές ρούνεϊ έργα και διατήρησης και η χώρα άρα ουσιαστικά μου δίνουν υψηλές δάση βρισιές η δουλειά του λεγόμενου δε να μιλήσει γρήγορο σε έχει παρά μισή λίρα στο διά εντάξει έχουμε 1.2 πάω με το νου μας γνώμη ήλιο έχει είχε μου λέει η ίδια δεν έχει ήλιο να σώσει το αγόρι μου δράση για για τρίτη μπορούν δεν μου έγινε μια από Γεια σας Γεια σας εδώ θα δούμε πλοίου μια άλλη και το over δύο τρεις στο σημείο με ύψος στο μέγα είναι το νέο ήθος δράση πρόεδρο