Η συγγραφέας Φωτεινή Κωνσταντοπούλου στη Βιβλιοθήκη (Kalambaka Library, 2017)
: [♪ Μουσική sự животίκοντας εναπομω m&m 2.0 σχετικά Show on Video Chickenитуหมο perks 2., 2.0 να Είμαι ένα μικρό τυράκι, νοστιμό και ζωηρό. Τυροκοφτερό με λέμε και τον κόσμο. Έλα, πω! Είμαι ένα μικρό τυράκι, νοστιμό και ζωηρό. Τυροκοφτερό με λέμε και τον κόσμο. Έλα, πω!