22η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. (26/05/2023) (ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, 2023)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE να μας γίνει μία ενημέρωση, δηλαδή γιατί έχει διαρρέψει και στο Τύπο, αλλά και στο Τύπο, η γίνεται με τον έλεγχο του σχεδίδιου του καταλογισμού. Και βεβαίως, τελευταία, έχουμε και εισαγγελική έρευνα. Είστε σε θέση να μας δώσετε κάποια στοιχεία, βεβαίως, ανακοινώσετε λίγο τι λείπει ο Πρόεδρος, αλλά νομίζω ότι καλό θα είναι το Δημαντικό Συμβούλιο. Η δεύτερη μου ερώτηση είναι εξής. Όσοι είναι οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, όλοι, έτσι να το πω, επεισοσομία, και αν αξιοποιούν τους το συνολόγους σε παραγωγική απασχόληση, διότι μας ερωτούν στη κοινωνία και δεν μπορούμε μόνο να απαντήσουμε. Πήρξαν δοσφυγικές, δικαστικές, θα θέλαμε έναν ακτιμοφόσιο ινασχύ. Διότι δεν υπάρχουν πλέον μέτρα κατά το πόδι. Η Δήμαρχη έμεινε, έμεινε ένα ραντεγού, προφανώς. Προφανώς η εκλογή έδισε το πρόβλημα, για να δούμε την τύχη των στρατοπέδρων. Ήταν και η προντασή μας και την απολεκτήκα. Επίσης, ένα άλλο ερώτημα. Το τέταρτο. Κύριε Πρόεδρε, κύριε Δήμαρχε, αφορά, πάλι η παραταξή μας έχει τη θέση να ενημερωθούμε για τον έλεγχο που είχαμε αναθέσει σε οικονομικούς ελεγκτές ή για τα χρήματα των επεκτάσεων. Συσφορές σε κρίμα πράξεων επαρμογής. Και τούτο, διότι έχουμε πάρα πολλά ποσά για τη δικασιοσύντων που μεταφέρονται σήμερα και στη διάσταση αυτού των ελεγκτήσεων. Διότι ο χρόνος τέλειωσε και έχουμε και ένα μουθεντική επίκαιη. Επίκαιη πρόοβλεψη όπου θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε όλα τα ελευθερωμένα. Και ένα πέριτο ερώτημα. Είχαμε ερεσμευτεί ως δημόσιας και εσείς προσωπικά ότι θα ετοιμάσετε ένα σεμινάριο για τον εκλογικό νόμο και για αυτός που εδιαθέτωνται και γενικά για την ενημέρωση των δημοτών και για θέματα με τις λεπτομέρειες της εκπροσωπίδης και τα λοιπά του νέου εκλογικού νόμου για την αυτοδίκηση. Ένα σεμινάριο για τα νέα δεδομένα. Ευχαριστώ. Καλησπέρα κυρία. Πρόεδρε και μια διαμαρτία ή σε ποιον ώρα. Λοιπόν για την ώρα μας. Πρέπει να προχωρήσουμε στο νεστόμένο ότι προκρίθηκε ως καταλληλότερο από το να είμαστε παρασκευή απόγευμα που ίσως θα ήταν πιο δύσκολο. Το ότι γίνεται παρασκευή είναι και όλος κατεξέρεση διότι πρέπει να προχωρήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα η αναμόρφωση που συζητάνε σήμερα. Ήταν έτοιμη την τελευταία και για το λόγο αυτό η συντομότερη που μπορούσε να γίνει συνεδρία εσύ. Αυτό πληρήσαμε και το τριήμερο της εβδομάδας αυτής. Ήταν η σημερινή ημέρα. Λοιπόν η κυρία Ελανίδωρης και η κυρία Ελανίδωρη. Σε δύο θέματα. Το ένα είναι για το τρίτο γεγονός που υπάρχουν. Πάνω συνάντησε για τα διαστηριότητες της συγγραφιάς. Ήταν να πάει η εκθέσια, η οποία με έκανε παράσταση. Και δεν πήγε κάποιος να δει τα πάρα πολλά αποκτηριακά προβλήματα που έχει ο κόρος. Μάλιστα τίποτα που και εσύ έρθες. Να πάω εγώ. Τώρα εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Μήπως όσος διατηρηθέω κάτι μπορεί να κάνει και σκέφτεται ο θέμας. Δεν ξέρω τι είναι το πρόβλημα τόσο παλαιό σχολείο. Τι μπορεί να γίνει τώρα και τι είναι. Και βρήκα πριν λίγες μέρες και είναι το έπιση του θέματος. Και ένα άλλο θέμα νομίζω είναι η δημοτική αρχία που κάνουν τις περισσότερες προσπάθειες μέχρι τώρα. Και την ανάδειξη και το να μάθει ο κόσμος το μυαλό άμμος και το μυαλό παπά. Όταν ξεκινήσεις, έγιναν κάποιες συναντήσεις, διάφορους φορείς, κάποιες προτάσεις. Κάποια νομίζω δεν ευλοποιήθηκαν το πιο πολλά. Εκείνο που κάνατε ήταν με τη σημέρα της επανάστασης του Τσιμπωνίου Βαπά που έγινε και είναι όμορφη. Και αυτό που καθαιανώσαμε την ημέρα της επανάστασης στην Καλκυριακή. Κάτι άλλο συγκεκριμένο από να το μάθει ο κόσμος το μυαλό άμμος και το μυαλό παπά δεν έγινε. Είχε μια πρόταση γίνει για τηλεοφόρο. Δεν ξέρω πού απορρίφθηκε κάτι έγινε, δεν ξέρω πού βρήκε αυτό το θέμα. Αλλά εκείνο που είχαμε ελεγγάνει για τον Παρσαραϊκό. Βέβαια κάποια προβάρτευες έτσι όμως. Νομίζω ότι τώρα που μπήκε στην Σούπερ Λίνκο πριν Σερραϊκός είναι το καλύτερο για να μάθουν οι Έλληνες ποιος είναι ο δερμαμπάς. Εντάξει θα δώσουμε κάποια θρησκευτή του Σερραϊου ή κάτι άλλο, αλλά με δερμαμπά δεν υπήρξε. Το ποιος ήταν το ξέρουμε μόνο εμείς και όλοι οι Σερραϊοι. Νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία. Τώρα που μπήκε το Παρσαραϊκό στη Σούπερ Λίνκο η Λαμία είχε αθανάσιο βιάκο. Ήρθαν όλοι και ξέρω εγώ που ο Κωτάνις στα Γήπεδο, ο Ολυμπιακός ή το Καρασκάκι. Νομίζω ότι καλύτερο να λέγαμε Παρσαραϊκός πέστη στο Γήπεδο με τον Παπά. Θα λένε ξένοι, η Κριτική, η Πελοκονίση, η Ψαλής κλπ. Ποιος αυτός ο Ιεράς, ποιος αυτός ο Ιεράς. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν προχωράει αυτό το θέμα και τη Λεωφόν δεν ξέρω βέβαια που βρίσκεται είχαν πέντε νοσοκούλοι. Αντί θα δώσουν χιλιάδες, ολουτεκάρινες νοσοκούλες, πλειοδοσία από εδώ και από εκεί και δεν έγινε και ποτέ. Νομίζω κάποιους στιγμών για να δομάθουν οι υπόλοιποι έλληνες δεν έγινε. Εγώ τουλάχιστον προτείνω και επιμέθω για το Γήπεδο. Για το φίλκο σας στο Δήμα του Κυρίου. Ωραία, η κυρία Καρασουτά. Πρέπει να κάνω τις ερωτήσεις μου να απαντήσω λίγο στην κυρία Ιγανίδου και να της πω ότι επειδή έκανα στην ΕΣΕΔΕ τέσσερα χρόνια, η ΕΣΕΔΕ τα περισσότερα λεφτά τα έδωσε στο τρίτο γυμνάσιο ακριβώς γιατί αναγνώριζε ότι έχει να κάνει πάρα πολλές εργασίες. Και συνεχίζει να δει η ΕΣΕΔΕ. Να πω στον κύριο Νικτοφάντη, θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με αυτήν την περίπτω παιδική χαρά του μητρουσίου εδώ και τόσους μήνες από που ξεκινάει, ξεκινάει, ξεκινάει και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Αυτή η περίπτω παιδική χαρά. Και δεύτερο, θα ξαναρωτήσω και θα επιμένω συνέχεια για τη γέφυρα που έχει πέσει απέναντι από την επιχείρηση Παλέρια. Την τελευταία φορά μου είχε ενημερώσει ο κύριος Νικτοφάντης ότι σε 10 μέρες θα μπορεί να μου δώσει μία απάντηση. Δεν έχω λάθος. Περιμένω ακόμα. Ευχαριστώ. Ναι και και του κύριου Θελζής. Ναι ευχαριστώ. Καλησπέρα σε όλους. Από όσον αφορά την ΕΣΕΒΕ και τις εργασίες που ήταν όλα έγιναν αυτοί στο τρίτο γυμνάσιο. Θέλω να αναφέρω ότι δίδυξα και προέδρος της ΕΣΕΒΕ και μια περίπτω παιδιά ότι η ΕΣΕΒΕ δεν έχει την ευθύνη να κάνει μεγάλα έργα. Προσέχει να κάνει μεγάλα έργα. Μετά από πάνω από το τέλος της εργασίας που είχε δημιουργεί ο κ. Βότσις ως αντιδήματος της ΕΣΕΒΕ, κάνει πολύ μικρές παρεμβάσεις, πάρα πολύ μικρές συμπιρίσεις, το βάρος παραίτησης τεχνητής περισσίωσης του δημιού. Η ΕΣΕΒΕ είναι για άλλα πράγματα. Όταν δεν μπορούν να βρούμε και τέτοια μεγάλα προβλήματα που έχει το τρίτο γυμνάσιο, μπορούν να αντιμετωπιστούν. Με τη Ρόπια Φιλότιμη και άλλα νόμα προσπάθητε που έχει κάνει η ΕΣΕΒΕ, η οποία ο μόνος, ναι, έχει σκέψει στο θέμα του τρίτου γυμνασίου πολλά ιδέες, και τώρα με τη δική σας δημοκρατία αρχή. Ένα δεύτερο για το ονομαμμένο χωραπάρι, ήρθα και εγώ να τονησώ, είδα μια πρόσκληση που πήραμε για ισοδραστικές εγκληρώσεις στη μνήμη του και βλέπω ότι παίρνει μιας δοξολογίας κάποιου τιμητικού λόγου από έναν εκπαιδευτικό και την κατάτηση στεφάνων. Αν δεν κάνω λάθος, συγχωρέστε με, δεν υπάρχει κάτι άλλο στην εκτύπωση. Θεωρώ ότι γι' αυτόν τον ήρωα που τόσο πολλά έχουν ακουστεί εδώ και πάρα πολλά φορά να γίνεται, με εμφανίστατα 200 γνώνια, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα θεσμό όπου να φωνάει ακριβώς αυτόν τον μεγάλον ήρωα. Συγχωρώ και με την κυρία Ιλανίου, δεν θα χρησιμοποιήσω για τηλεοφόρα και όλα αυτά, έχουν υποθεί. Ακόμα μου κάνει ενδύπωση ότι, ύστερα από το πέμμος του κορωνοϊού που έχουν ανοίξει πλέον όλες οι εκδηλώσεις, αυτές οι ορταστικές και το πρόγραμμα που είδα, αρχούνται σε μια κατάτηση στεφάνων, μία ομιλία και μία δοξαρουγία. Νομίζω ότι είναι λίγο για εμάς, φέρεο, που είναι η Πατρίου. Και το ερώτημα, σας θυμίζω, σας παρακαλώ, στηρεύωσα το Δημοτικό Συμβουλίου 5Τ που ήταν η εκπρόσωπη, η εκπρόσωπη των μισθωτών σχολικών κυλικίων και είχα υπάρχει και την διαφορετικότητα να κάνουμε ένα ψήφισμα ως τη Δημοτικό Συμβουλίου, το οποίο να το έχουμε μασίλθος όταν θα πάρουμε στην ηγκυροποίηση και κατανομισμό εμπορικών εκμισθώσεων. Οπότε σας παρακαλώ πολύ να έχω το ψήφισμα αναγένειο να το έχουμε μασίλθος όταν θα πάρουμε να κάνουμε χαρανομισμό. Ευχαριστούμε. Θα το φέρουμε στην επόμενη συνεδρίαση. Έχουν υποβάλλει το σχετικό έτοιμα οι μισθωτές, οπότε μπορούμε να συζητήσουμε αυτό που λέτε. Σε ό,τι αφορά το προηγούμενο θέμα και θα πω δυο κυβέρνες μου να είχαν για το θέμα του Εμμανουήλ Παπά που αναφέρετε. Πρόκειται για μια εορτή, η οποία δεν υπήρχε, την οποία εμείς θεσμοθεθήσαμε, με πρόταση της Δημοτικής Αρχής, στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, όπου έχουμε αποφάσει να καθιωρώσει ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας, την ημέρα κήρυξης της Επανάστασης από τον Εμμανουήλ Παπά. Άρα, λοιπόν, είναι κάτι που ξεκινήσαμε τώρα εμείς και γίνεται με τον τρόπο αυτό που δείτε η μέγεση προβληπόμενη τιμή για τον ήρωάμα. Το επιπλέον που θα μπορούσε να γίνει και το οποίο γίνεται στις εθνικές επιτέλειες είναι η παρέλαση. Προφανώς αντιλαμβάνεις ότι για εορτές τέτοιου είδους τοπικής σημασίας κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται. Συνεπώς, νομίζω ότι η τιμή που αποδίδουμε στον ήρωά μας και οι ενέργειες που έχουν γίνει για να καταστήει ευρύτερα γνωστός και δεν είναι μόνο αυτά που αναφέρατε και μέσω του κλουκεματέρ που κάναμε και σε διάφορους άλλους φορείς, και μέσω όλων των δραστηριοτήτων, των εγκληλώσεων, των εργατών που κάναμε το Δήμο Κασσάνδρας, δόθηκε περιπέρον δημοσιότητα, νομίζω ότι σιγά σιγά ο ήρωάς μας γίνεται ευρύτερα γνωστός και βέβαια είναι συνώνυμος με τον τόπο μας. Τώρα για το άλλο θέμα, αυτό είναι θέμα προσδίδεση, δεν μπορώ να φοράω κάτι περιφέρον στα στιγμές. Τώρα για τις απαντήσεις. Πριν απαντήσετε, κύριε Δήμαρχε, εσείς αν θέλετε κάτω σε άλλους τους συναδέλφους, στον οποίο αναφέρθηκαν κάποιες ερωτήσεις, θέλετε να έρθετε εδώ πέρα για να σας παίρνει και η κάμερα και να ακούγεστε περισσότερο. Α για το συγγνώμη, για το θέμα, πέρατε για τις ονοματοδροσίες σας. Είχαμε δύο για τις ονοματοδροσίες δρόμο. Ξέρετε πολύ καλά ότι η διαδικασία προβλέπει κατ' αρχή λήψη απόφασης του Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνει γνώμη της αποκεντρωμένης, έτσι, ουτοπής ονοματοδροσίες και επανέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το γεγονός ότι δεν επανέλθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτές οι ονοματοδροσίες που είχαμε σε κρεμότητα του Αρχιστρατήγου, δηλαδή Μονήλ Παπά, και του Μοκροπολίτου Μαξίμου στην οδό Ιούνος Τραγούμη, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σύμφωνει γνώμη της αποκεντρωμένης και επανέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτές οι ονοματοδροσίες που είχαμε σε κρεμότητα του Αρχιστρατήγου, δηλαδή Μονήλ Παπά, και του Μοκροπολίτου Μαξίμου στην οδό Ιούνος Τραγούμη, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της. Συμβούλιο, σχετίζεται με το τεχνίδι ότι η αποκεντρωμένη δεν παρήκε την σύμφωνη γνώμη της.