Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου, Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη Χυδαία προπαγάνδα από τον Erdoğan στη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. Ήταν μια πρωτόγνωρη προσπάθεια διασποράς fake news, πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και χυδαίας προπαγάνδας, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. […] - MICHALIS STAMOU (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου, Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη Χυδαία προπαγάνδα από τον Erdoğan στη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. Ήταν μια πρωτόγνωρη προσπάθεια διασποράς fake news, πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και χυδαίας προπαγάνδας, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. […]